jillian michaels2.grup

Ayy hic final icin sabahlamadim uykumu harcayamam yaa cunku klasik cumle' sabah caliriz sabah'

Masmavi gece yapicakk
Mavmavv ve zayifolacam nerdesiniz yaptiniz mi guzeller???

İyiki halin yokmus halin olsa napardin acabaa:))
Bende sinavi cekemiyorum canm sarisin kadinin yaptigi gibi yapabiliyorum biraCk

işte halim yoktu sonra açıldım hatta şimdi kendimi daha iyi hissediyorum tüm sızıya rağmen =)
Olsun sarısın bile bizi yoruyo küçümsencek bi durum yok bu şekilde vücudumuzu güçlendireceğiz=)
Haklısın o günleri bitirelim derken şimdi bunalıyoruz yarınlarımızda da bugünlerimizi özleyeceğiz belkide =)

Mavvmavv su an yapiyor sporunu
Masmavi de 12 gibi yapicak
Zayifolacam nerde??

Ayaklarina avvmavv, post: 38698407, member: 64101"]Bana artı atabilirsiniz kızlar :)[/QUOTE]
Ayaklarina saglik canm atiyorum artini:)

Belki 12 den sonra yapar masmaviyle zayifolacam o yuzden ben smdi kagida artimi koyim sabah da burda paylasiym bugunun tarihiyle :)

İlk günümü hayırlısıyla tamamladım, ve duşumu alıp geldim. :)

Ezgim, acaba +'ları yarın öğlene doğru mu eklesen? Benim gibi gece yapıp bildirim yapamayacak olanlar vardır belki.

Belki 12 den sonra yapar masmaviyle zayifolacam o yuzden ben smdi kagida artimi koyim sabah da burda paylasiym bugunun tarihiyle :)
12.30 gibi başladım, duş falan derken bu saati buldu. :) Fena hamlamışım, ağrı hissetmeye başladım bile ama spor sonrası hissettiğim ağrılar mutlu ediyor beni doğal olarak. Okul da tatil edilmiş, dolayısıyla sınavım da ertelendi.

İlk günü tamamlamış olmanın mutluluğuna bir de bu güzel haber eklendi, oh, benden güzeli yok şuan.

Ben çoktan yaptım fakat, duşumu yeni aldım sayılır. Spor sonrası duş ve kahve vazgeçilmezim !! Uykuna zarar vermiyorsa türk kahvesi nefis olur. Nescafe demiyorum tabii Meyve de olabilir. Muz ve ceviz karışımı sarıyor.. Spor ve duş sonrası ağzım boş durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…