- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Birindeazck calsmstm iyi gecti digerinde de telefon dizimde rahat rahat yaptimBugünkü sınavların nasıldı peki tatlım?? :)
Bizdeki bu rahatlık da neyin nesi yahu, tökezlemesek bari.
Ayy hic final icin sabahlamadim uykumu harcayamam yaa cunku klasik cumle' sabah caliriz sabah'Evet plank de gayet mantıklı. Hiç yapmamaktan iyidir. Bir de aslında 5 saniyeden fazla mola vermemek lazım kalp atışlarının yavaşlamaması için ancak ilk bir kaç gün uzayacak o süre anlaşılan. :)
Ahh ahh.. Finaller olsa sabahlasam, çalışsam. :) İnsana hep içinde bulunduğu an zor geliyor işte. :) Halbuki ilerledikçe zorlaşıyor. :)
Ahaha doğru da yüzlerce sayfa olunca yetişmiyordu ya. Ama garip bir şekilde seviyordum ben çalışmayı. Bir de hep son gün çalışırdım, klasik öğrenci mantığı işte.Ayy hic final icin sabahlamadim uykumu harcayamam yaa cunku klasik cumle' sabah caliriz sabah'
Oh harika, darısı yarına o zamaaaaanBirindeazck calsmstm iyi gecti digerinde de telefon dizimde rahat rahat yaptim
İyiki halin yokmus halin olsa napardin acabaa:))
Bende sinavi cekemiyorum canm sarisin kadinin yaptigi gibi yapabiliyorum biraCk
Haklısın o günleri bitirelim derken şimdi bunalıyoruz yarınlarımızda da bugünlerimizi özleyeceğiz belkide =)Evet plank de gayet mantıklı. Hiç yapmamaktan iyidir. Bir de aslında 5 saniyeden fazla mola vermemek lazım kalp atışlarının yavaşlamaması için ancak ilk bir kaç gün uzayacak o süre anlaşılan. :)
Ahh ahh.. Finaller olsa sabahlasam, çalışsam. :) İnsana hep içinde bulunduğu an zor geliyor işte. :) Halbuki ilerledikçe zorlaşıyor. :)
Uyanirsin uyanirsin misil misil uyu hadiiiİyi geceler kızlar .İnş sabah uyanırım inş
12.30 gibi başladım, duş falan derken bu saati buldu. :) Fena hamlamışım, ağrı hissetmeye başladım bile ama spor sonrası hissettiğim ağrılar mutlu ediyor beni doğal olarak.Belki 12 den sonra yapar masmaviyle zayifolacam o yuzden ben smdi kagida artimi koyim sabah da burda paylasiym bugunun tarihiyle :)
12.30 gibi başladım, duş falan derken bu saati buldu. :) Fena hamlamışım, ağrı hissetmeye başladım bile ama spor sonrası hissettiğim ağrılar mutlu ediyor beni doğal olarak.Okul da tatil edilmiş, dolayısıyla sınavım da ertelendi.
İlk günü tamamlamış olmanın mutluluğuna bir de bu güzel haber eklendi, oh, benden güzeli yok şuan.