jillian michaels2.grup

tatlibikiz

namıdiger 'asigimasikk' :)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
19.711
17.815
Eveet kızlar... Nihayet beklenen gün geldi... Bugünden itibaren sıkılaşmaya ve düzenli spora start veriyoruz...

Kurallar aşağıdaki gibi ;

1★ 3 gün jillian yapmayan arkadaş grupdan çıkarılacak.

2★ Her pazar dinlenme günü olacak. (Özel durumlarda, bilgi verilerek, pazar günü yerine farklı bir gün dinlenme günü kabul edilebilir.)

3★ Her akşam yapılan spor rapor edilecek. Grup rehberi, her sabah liste yapacak.

4★ İlk 10 gün LEVEL 1, ikinci 10 gün LEVEL 2, üçüncü 10 gün ise LEVEL 3 yapılacak.

Kizlarrrrrrrr
Sıkılaşmaya zayiflamaya hazir misinizzzz
Fistik gibi olmaya hazir misinizz
Hadi gelin bakiyim burayaa
Bir ay boyunca birlikteyiz ve taş gibi olucaz

tatlibirkiz işin şakası o ağlamak yok tabi istediğim bedene erişene kadar pes etmeyeceğim. Hazır olmaz mıyım =)
İnş erken kalkıp işe gitmeden yapacağım. Akşam biraz sıkıntı oluyor benim için. Gelince hemen akşam yemeğine oturuyorum onu ertelemek isstemiyorum. Tok olunca spor yapamıyorum midem biraz boşalana kadar da iyice yorgunluk çökmüş oluyor. yarım yamalak yaparım öyle olunca o yüzden sabah uykumdan vazgeçtim inş yani=)

Tamam canm yap da kendini en iyi hissettigin zaman yap:))

YariTE="GMelan, post: 38674023, member: 646734"]Ayyy ne kadar güzel bir liste olmuşşş Heyecanlandim.. [/QUOTE]
Bende cok heycanliym fistikkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…