dagatesi alintiladim sana artı koydum canım herşey yolundaKizlar merhaba. Bende yaptim ama alintilayamiyorum cep telefonundn. Eve de henuz gecemedim. Eve gecince alintilayacagim ins.
kaptan benim de haftalık iznimi bugune yazabilirmisinTamam canım.haftalık iznini bu güne yazdık...pazar yapacaksın.
kaptan senin misafirler cok kalacaklar mi cok zor yapıyorsun böyle ama zorunluluk olmasaydı simdi hiç spor yapmayacaktın misafir olsada spor yapmış oluyorsunSen bi de beni düşün kuzum.5gündür yatılı misafirim var...çok zor koşullarda yapıyorum.yine yapıcam dünkü gibi karanlıkta,sessizce...e ne yapalım kural böğle yapmalıyız...seninki en azından gidecek...benimki yatılı
zey zey sadece bacağı açan çok rahatlatıcı bir streching buldum ebru şallı severmisin bilmiyorum çok konuşuyor ama 25 dk sını yapacaktım bacaklarım bir rahatladı baktım sonuna kadar yaptım ama 25 dk sı yetiyor bacak için benim pilates lastiğim var senin yoksa kilotlu çoraplar var ya kalın olanlar onunla da yapabilirisn ya da bunu dene duruma göre
ne demek canım inşallah agrin kalmaz zatenvar var canim. bakim bunada bugun yapamamda yarin yaparim. canim cok sagol yavv
Ammman boş ver kızz...misafir işte onunlarla yaşamıyorsun ya 1kaç saat sonra yine kendi mutlu ailenlesin...Yok canım ya ondan değil gidince yapıcam kesin ama moralim bozukken çekemiyorum nefret ettiğim insanları daraldım valla
Evet aynenn kuzum zorunluluk olmasa asla yapmazdım...vallaha bilmiyorum ne zaman gidecekler.Rusyadan geldiler...kaptan senin misafirler cok kalacaklar mi cok zor yapıyorsun böyle ama zorunluluk olmasaydı simdi hiç spor yapmayacaktın misafir olsada spor yapmış oluyorsun
Yazdım bile fıstığım...kaptan benim de haftalık iznimi bugune yazabilirmisin
bebişimin uyku düzeni şaşırdı
ben de sasırdım
pazar günü yapayım olur mu
ne demek canım inşallah agrin kalmaz zaten
Yazdım bile fıstığım...
Pazar liste yapmıycaz.sadece haftalık iznlerini kullananlar için olacak...ama serbest yani.istersen yaparsın canım benim...insallah canim
tatlim izin gunu sart degil dimi
ben kiametse ara vermeyi dusunmuyorum da
Ne kusuru canim ya , latife olsun dedimayy tatlımm kbkmaaauykulu uykulu
Kizlar ilerleyen gunlerde jilianin arkasina pilates ve esneme eklemeye calisalim , yapabilirseniz birde 15 dk callanetiks ... Civi civiyi söker ..ben de deneyeceğim canım,stretchinge ihtiyacım var
ben demedim ama ben de yapacağım zamanım olursa,bir ara callanetics yapıyordum ruhsal olarak da rahatlama sağlıyordu
zey zey çok gecmiş olsun bfitten sonra
stretching var onları yapmıyor
mussun tatlımm
Ben bir kaç bacak haraketleri yapıyorum pilatesden ama ağrı var daha o yüzden çok yapamıyorum...esnemeyle ilgili düşündüyünde çok doğru bi tespit ablam...Kizlar ilerleyen gunlerde jilianin arkasina pilates ve esneme eklemeye calisalim , yapabilirseniz birde 15 dk callanetiks ... Civi civiyi söker ..
Esnene hareketlerini ben tavsiye etmistim , cunki jilianda kaslar enine calisiyor . Futbolcular gibi , esneme hareketleri tekrar kasi uzatiyor ... Farkindaysaniz videodaki hanimlar cok esnek degilben yillarca pilates yaptigim İcin esnemem onlardan daha iyi ..
Sonunda gittiler hemen sporumu yapayımAmmman boş ver kızz...misafir işte onunlarla yaşamıyorsun ya 1kaç saat sonra yine kendi mutlu ailenlesin...