★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

kaptan senin misafirler cok kalacaklar mi cok zor yapıyorsun böyle ama zorunluluk olmasaydı simdi hiç spor yapmayacaktın misafir olsada spor yapmış oluyorsun

var var canim. bakim bunada bugun yapamamda yarin yaparim. canim cok sagol yavv

kaptan senin misafirler cok kalacaklar mi cok zor yapıyorsun böyle ama zorunluluk olmasaydı simdi hiç spor yapmayacaktın misafir olsada spor yapmış oluyorsun
Evet aynenn kuzum zorunluluk olmasa asla yapmazdım...vallaha bilmiyorum ne zaman gidecekler.Rusyadan geldiler...

Ben de yaptım kızlar...bu gün bir az daha iyi yaptım şınavları toplu saçlı kız gibi yapıyorum ancak...bi de şu ağrılar geçse de tam yapsak...ağrı izin vermiyor ki....

Kizlar ilerleyen gunlerde jilianin arkasina pilates ve esneme eklemeye calisalim , yapabilirseniz birde 15 dk callanetiks ... Civi civiyi söker ..

Esnene hareketlerini ben tavsiye etmistim , cunki jilianda kaslar enine calisiyor . Futbolcular gibi , esneme hareketleri tekrar kasi uzatiyor ... Farkindaysaniz videodaki hanimlar cok esnek degil ben yillarca pilates yaptigim İcin esnemem onlardan daha iyi ..

Ben bir kaç bacak haraketleri yapıyorum pilatesden ama ağrı var daha o yüzden çok yapamıyorum...esnemeyle ilgili düşündüyünde çok doğru bi tespit ablam...

Evet gece yarisi sporuda yapmis bulunuyorum .misafirler gitti bebis uyudu hemen spora.yaptim rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…