- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeyzey ben bunu çok seviyorum çok zorlandığım yerde yapabilidğim kadar yapıyorum
ayy tatlımm kbkmaaa uykulu uykuluSekerPancarii
C CallanPinckney
dayko
Semipermeable +
zey zey
P peter_pan
@gaz_ lambasinin_ fitili
deadline
mucizelerprensesi
_AYNURA_
dagatesi
AEBEN +
KIZ BENİ LİSTEDEN NİYE TUŞLADINIZ
SPORUM YAPILDI EFEM ....
zey zey sadece bacağı açan çok rahatlatıcı bir streching buldum ebru şallı severmisin bilmiyorum çok konuşuyor ama 25 dk sını yapacaktım bacaklarım bir rahatladı baktım sonuna kadar yaptım ama 25 dk sı yetiyor bacak için benim pilates lastiğim var senin yoksa kilotlu çoraplar var ya kalın olanlar onunla da yapabilirisn ya da bunu dene duruma göredenicem bunu canim
insallahh ii gelir
zeyzey ben bunu çok seviyorum çok zorlandığım yerde yapabilidğim kadar yapıyorum
ben demedim ama ben de yapacağım zamanım olursa,bir ara callanetics yapıyordum ruhsal olarak da rahatlama sağlıyorduC CallanPinckney sen önermiştin demi strenchingi 2 gündür yapıyorum gerçekten çok rahatlatıyor hemde kaslarım toparlandı önceki sayflarda birisi demişti sen diye hatırladım bulamadım sensen sana değilsen söyleyen arkadaşa teşekkürler
Tamam canım.haftalık iznini bu güne yazdık...pazar yapacaksın.bugün yapamicam, pazar esnemeyle beraber yapıcam ühühühü
Her haraketi sonuna kadar yapa biliyormusun canım?4/30 yapıldı fıstıklaaaarrr  bugün cok daha rahat yaptm
Her haraketi sonuna kadar yapa biliyormusun canım?
Aynen ben de hala beceremiyorumSınav hariç hepsini yapabiliyorum canm şınav yarm yamalak oluyo bugün biraz daha iyi çektim
Sen bi de beni düşün kuzum.5gündür yatılı misafirim var...çok zor koşullarda yapıyorum.yine yapıcam dünkü gibi karanlıkta,sessizce...e ne yapalım kural böğle yapmalıyız...seninki en azından gidecek...benimki yatılıOff çok sinirliyiiimmmm mutsuzumm of off tam sporumu yapcam misafir geliyo hem de nefret ettiğim biri ayy çıldırcam çıldırcam
Yok canım ya ondan değil gidince yapıcam kesin ama moralim bozukken çekemiyorum nefret ettiğim insanları daraldım vallaSen bi de beni düşün kuzum.5gündür yatılı misafirim var...çok zor koşullarda yapıyorum.yine yapıcam dünkü gibi karanlıkta,sessizce...e ne yapalım kural böğle yapmalıyız...seninki en azından gidecek...benimki yatılı