- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
yok az kalori değil,kas kütlesi artıyor canımbir yerde squatı cok yakmak bacakları kaslandırıyor yazmıslardı. futbolcu bacagına dönmemek için dikkat etmek gerek yazıyordu ama gecen buradaydı sanırım bir arkadas hap kullanmadan kollarınız kaslanmaz ondan dert etmeyin demişti ( herhangi bir jillian topiginde de okumus olabilir)
hayırlı cumalar
cuma yarısmalarının birinde jillian yapan arkadaslar kilo alıp gelmezler umarım denilmiş, az kalori yaktırdıgı için mi acaba ?
şınavları bende hiç ama hiç çekemiyorum diğer hareketleri nerdeyse esmer kız gibi yapabiliyorum5/30 yapıldı çıtırlar şınav hariç bütün hareketleri rahatlkla yapıyorumesnemeyi uzattm bugün biraz ardına da mari winsor yaptm süperimmm bu arada mari winsor da bacak ve kalcayi müthiş çalıştrıyo
şınavları bende hiç ama hiç çekemiyorum diğer hareketleri nerdeyse esmer kız gibi yapabiliyorumşınavı sarışın gibiyken bile zar zor kollarım ve sırt kaslarım çok güçsüz onu anladım
demekki yalnız değilimAynen bende sanki sadece kolum inip kalkiyo onu yaparkrn bile zorlaniyorum amaaa diğer haraketlerde süperim birebir rahat yapıyorum
Ben şimdi 10 tane yapabiliyorummdemekki yalnız değilimbenimde aynen öyle ama şınav sayımda artmaya başladı ilk yaptığımda 4 tane bile zor yapmıştım
tebrik ederim o zamanBen şimdi 10 tane yapabiliyorummyarm yamalak da olsa
Ohhh bugunde bitti sukur
Valla benim bacaklarinda ust kaslari sisti yaa resmen
Bu arada kg alimi ilk hafta olabilir sonra dususe gecer diye okumustum yabanci sitede adini hatirlamiyorum okadar before after gezindimki
Sonucta kg miz degil olculerimiz konusacak jullianda insallah
bence jumping jackslerde bacaklarını çok açma squatlarda da ağırlığı topuğuna ver dizlerine yük bndiriyor olabilirisn birde streching yap ektsra benimde oluyordu squatları yanlış yaptığımdan oluyormuş squatta kalkarken topugunda ağırlığı hisset kalçanı hafif dışarı çıkarman gerek hem böyle hareketler baya yorucu oluyor bir de böyle deneselam kızlar tebrik ederim çok güzel gidiyorsunuz
ben dertliyim akıl verin bi
kas ağrılarım yok ama dizlerim kötü dünden beri hangi hareket zorluyor anlamadım çok ta zıplamıyorum ama
dayko bak bizim yaptığımız hareketi gösteriyor bir izle tam olaraka squat yapmasakta duruş tekniği açısından dize yük vermemek içinselam kızlar tebrik ederim çok güzel gidiyorsunuz
ben dertliyim akıl verin bi
kas ağrılarım yok ama dizlerim kötü dünden beri hangi hareket zorluyor anlamadım çok ta zıplamıyorum ama
Sagol canim bugun hic ziplamadim sade kollari ac kapat yaptimbence jumping jackslerde bacaklarını çok açma squatlarda da ağırlığı topuğuna ver dizlerine yük bndiriyor olabilirisn birde streching yap ektsra benimde oluyordu squatları yanlış yaptığımdan oluyormuş squatta kalkarken topugunda ağırlığı hisset kalçanı hafif dışarı çıkarman gerek hem böyle hareketler baya yorucu oluyor bir de böyle dene
Ben bu kadar oturamiyorum zaten rahatlamalari da yapim artikdayko bak bizim yaptığımız hareketi gösteriyor bir izle tam olaraka squat yapmasakta duruş tekniği açısından dize yük vermemek için