Aynen ablam ya...sporu yapıp suyu tam içince insan baya adapte oluyor...benim de senin de ihtiyacımız olan şey spordu aslında...inşallah birlikde sıkılaşıcaz...bi de ben şu yılbaşındakı 3 kiloyu vereyim güzel olacak...1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable +
6.zey zey +
7.peter_pan +
8.gaz_lambasının_fitili +
9.deadline
10.kkarasız+
11.aynura88 +
12.dagatesi +
Eklemeyi unutuyordum nerdeyse .
Aksama birakmiycam birdaha yapamiycam diye korktum yaf..
Kararsisim spor oylr yapiyor diyete adepte ediyor iste
Azim istek hırs bu işte tebriklerHergün yaptığımda iyiki burayı açmayı akıl etmişim diyorum.çok iyi geliyor bana.iç çamaşırlarıma kadar su ter oluyorum.şimdi yatılı misafirim var banyo yapamıyorum ama banyo şart.saçlarımı dipleri yıkanmış gibi su yani.bi de nasıl yaptım biliyormusunuz?yatak odasında kocam ve kızım uyuyor,karanlıkta sessize koydum tel.dan yaptım...işte yapmak zorunluluğu burda işe yarıyor.yoksa asla bu ortamda yapmazdım....
Hayır oldu biraz
bende çok sevdim bugün hastanede sürünüp ordan misafirlikte olduğum halde gelir gelmez yaptım bu saatte normalde çok yorgunum diyip sallamzdım ben birde baktım yemekler diyetlik değil misafirlikte eski komşumuz zaten çorba salata ve kendime koca bir bardak ayran yaptım dedim ki ben ayran yapabiilrimiyim kendime o da yap kız ne soruyorsun dedi günü böyle kapattım çok mutluyum normalde yerim de börekler falan vardı çünküBen burayı çok sevdiiimmm :)
Çok faydasını görüyorum
Canım tatlı istese bile yemiyorum emeklerim boşa gitmesin diye
Eskiden olsa amaan boşver ye gitsin derdim
İyi ki burdayım
senin baya değişik bir ortam olmuş zorunluluk bu demek benimde kulak ağrım var ayrıca gribim çok fena birde regl ama onarağmen yaptım senin ortam müsait değilmiş sende ona rağmen başarmışsın tebriklerHergün yaptığımda iyiki burayı açmayı akıl etmişim diyorum.çok iyi geliyor bana.iç çamaşırlarıma kadar su ter oluyorum.şimdi yatılı misafirim var banyo yapamıyorum ama banyo şart.saçlarımı dipleri yıkanmış gibi su yani.bi de nasıl yaptım biliyormusunuz?yatak odasında kocam ve kızım uyuyor,karanlıkta sessize koydum tel.dan yaptım...işte yapmak zorunluluğu burda işe yarıyor.yoksa asla bu ortamda yapmazdım....
aynen öyle aynuram . hep bunu diyordum işte benim spora başlamam lazım ya degilse diyetim tam olmaz diye .. ben daha öncede hep sporla verdim .. kendimce diyorumki: bak bu kadar spor yapacam diye agzın ayrılıyor en iyisi kaçamak yapma ver kiloyu..Aynen ablam ya...sporu yapıp suyu tam içince insan baya adapte oluyor...benim de senin de ihtiyacımız olan şey spordu aslında...inşallah birlikde sıkılaşıcaz...bi de ben şu yılbaşındakı 3 kiloyu vereyim güzel olacak...
bugün olmaz inşallah benim ilk günler sol dizimde ağrı oluyordu öyle kas ağrısı değil gibiydi sonra ayrı streching videosu yaptım jillianan sonra birkaç gün 10 15 dk şimdi geçti birde öyle dene istersenKizlarr Selamm
Dun sol ayagimin dizinin arkasinda bi agri vardi ama kas agrisi gibi degil. Spora gitmicektim is yeriyle ilgili bi durum oldugundan sporada gittim (spor salonu ve is yerim cok yakin ) yaptim fazla zorlamadan.Aksamda jullianimi yaptim ama bu sabah ayagim yine ayni. fazla zorlamadan yapacagim yine.
Neysee kizlarr opuldunuz.
bugün olmaz inşallah benim ilk günler sol dizimde ağrı oluyordu öyle kas ağrısı değil gibiydi sonra ayrı streching videosu yaptım jillianan sonra birkaç gün 10 15 dk şimdi geçti birde öyle dene istersenbirde yinede zorlama squatlarda falan dizinin ağrısı geçene kadar geçmiş olsun
zeyzey ben bunu çok seviyorum çok zorlandığım yerde yapabilidğim kadar yapıyorumcok sagol cnm
isinma ve soguma hareketlerine biraz daha agirlik verecegim senin fikrinide deneyecegim insallah ii olur