★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Kizlar ilerleyen gunlerde jilianin arkasina pilates ve esneme eklemeye calisalim , yapabilirseniz birde 15 dk callanetiks ... Civi civiyi söker ..

Esnene hareketlerini ben tavsiye etmistim , cunki jilianda kaslar enine calisiyor . Futbolcular gibi , esneme hareketleri tekrar kasi uzatiyor ... Farkindaysaniz videodaki hanimlar cok esnek degil :KK66: ben yillarca pilates yaptigim İcin esnemem onlardan daha iyi ..
evet canım sen soylemistin simdi hatırladım cok teşekkürler:KK66: bende pilates yapıyorum o nedenle daha rahat esneme hareketleri yapabiliyorum esneme cok iyi geldi ama bacaklarim cok rahatladı birde ben erken baslamistim ya 4 gun o yüzden artık cok rahat yapıyorum agri geçiyor yaptıkça:-) birde benim üst bacaklarim kaslandi gibi geliyor dediğin gibi kasların uzaması lazım galiba o nedenle o strechingleri yapmaya caliscam mümkün olduğunca

ben de bugun jillian ,70 squat, 220 gym stick twist, dumbell side bend 15 sağ taraf,15 sol taraf,her iki kol 110kere
10 dakika da stretching çok iyi geldi
huzurlu günler,hayırlı cumalar

kızlar jillianın yaktırdığı kalori sanırım 200 civarı
bir sitede 170 civarı,diğerinde 226 civarı yazmışlar
tabi metabolizmaya göre değişiyordur
kalp atım sayılarına bakarak kaç kcal yaktıklarını hesaplıyorlar
ben 200 kabul edeceğim
bu arada diyetarkadasım diye bir site var,kalori sayanlara cok güzel bir site,bilginize sunulur:KK60:

evet canım sen soylemistin simdi hatırladım cok teşekkürler:KK66: bende pilates yapıyorum o nedenle daha rahat esneme hareketleri yapabiliyorum esneme cok iyi geldi ama bacaklarim cok rahatladı birde ben erken baslamistim ya 4 gun o yüzden artık cok rahat yapıyorum agri geçiyor yaptıkça:-) birde benim üst bacaklarim kaslandi gibi geliyor dediğin gibi kasların uzaması lazım galiba o nedenle o strechingleri yapmaya caliscam mümkün olduğunca

bir yerde squatı cok yakmak bacakları kaslandırıyor yazmıslardı. futbolcu bacagına dönmemek için dikkat etmek gerek yazıyordu ama gecen buradaydı sanırım bir arkadas hap kullanmadan kollarınız kaslanmaz ondan dert etmeyin demişti ( herhangi bir jillian topiginde de okumus olabilir)

Hayirli cumalar kizlar ...

hayırlı cumalar :KK66:

kızlar jillianın yaktırdığı kalori sanırım 200 civarı
bir sitede 170 civarı,diğerinde 226 civarı yazmışlar
tabi metabolizmaya göre değişiyordur
kalp atım sayılarına bakarak kaç kcal yaktıklarını hesaplıyorlar
ben 200 kabul edeceğim
bu arada diyetarkadasım diye bir site var,kalori sayanlara cok güzel bir site,bilginize sunulur:KK60:

cuma yarısmalarının birinde jillian yapan arkadaslar kilo alıp gelmezler umarım denilmiş, az kalori yaktırdıgı için mi acaba ?

bir yerde squatı cok yakmak bacakları kaslandırıyor yazmıslardı. futbolcu bacagına dönmemek için dikkat etmek gerek yazıyordu ama gecen buradaydı sanırım bir arkadas hap kullanmadan kollarınız kaslanmaz ondan dert etmeyin demişti ( herhangi bir jillian topiginde de okumus olabilir)

cuma yarısmalarının birinde jillian yapan arkadaslar kilo alıp gelmezler umarım denilmiş, az kalori yaktırdıgı için mi acaba ?
Bizim 7. Takimda denilmiti . Kas orani artinca kiloda artar amanincelme olur cunki kas yagdan agirdir daha az yer kaplasada baskulde arti gorukebilir denmistiki bu dugrudur :KK66:

benimde kilomda hiç oynama yok ya kilo almasak bu arada bari:-)
Bizim 7. Takimda denilmiti . Kas orani artinca kiloda artar amanincelme olur cunki kas yagdan agirdir daha az yer kaplasada baskulde arti gorukebilir denmistiki bu dugrudur :KK66:

Bu arada hatunlar gecen cumadan bu yana diyet ve sporla 1 kilo verip 64.4 olmusum :KK66:
tebrik ederim nasıl bir beslenme izliyorsun bir yerde yanlış mi yapıyorum acaba diye sordum jillianin yanında birşey yapıyormusun :-) birde ilk başta tartida artı olabilir ama sonra düşmeye başlar diye düşünüyorum yani umarım:-)

Kızlar benim üst bacak şişti valla bu sguatlar bizim bacaklari kalnlaştrmaz demi :KK53:

Yaa ben üst bedenden çok memnunum 36 beden bel ince göğüs yerinde ama alt benden kalca iyi ama üst bacak kaln basen kısmi :KK34: inşallah bu spor inceltir :confused:

teşekkür ederim acıklama için :KK66:

Bu arada hatunlar gecen cumadan bu yana diyet ve sporla 1 kilo verip 64.4 olmusum :KK66:

nasıl bir diyet uyguladın ? baska spor yaptın mı ? sırrını paylaş bizimle :)

teşekkür ederim acıklama için :KK66:

nasıl bir diyet uyguladın ? baska spor yaptın mı ? sırrını paylaş bizimle :)

Evet evet paylaş bizimle:rolleyes: benim son 3 kilo yapıştı bana gitmiyo 3 haftadr son 3 diyorum yaaaa diyette yapıyorum ama yok :KK35: :KK34:yoookkkk inmiyoooo:KK34:

X