Jillian Michaels 30DAY

Jillian 2 level

5. günüm pazar günü yapıldı.

6. gün bugün yapılacak, hala çay keyfi :)

Dün 8. günü yapamadım ama dinlenme yapmamıştım o yüzden dün dinlenme oldu, bugün jillian 8. günüm olacak :)

merhabalar hanımlar.Bende katılmak istiyorum, birlikte olunca daha da gayrete geliyor insan. Dün itibariyle ilk videuyla başladım bugünde yapınca katılayım size dedim. ne yapmam lazım başka acaba ?

Bende bugün başlamak istiyorum arkadaşlar iki gündür yediklerime de dikkat ediyorum yaza 2 ay kaldi istediğim gibi giyinmek istiyorum artik.. Onu giyemem şuram pirtlar bunu giyemem totom çikar bitsin artik. Daha önce pilates yaptim ama ilk defa jillian yapicam. 27 yaşinda 2 çocuk annesiyim boyum 161 kilom 55. Hadi bakalim

merhabalar hanımlar.Bende katılmak istiyorum, birlikte olunca daha da gayrete geliyor insan. Dün itibariyle ilk videuyla başladım bugünde yapınca katılayım size dedim. ne yapmam lazım başka acaba ?
Naptiniz devam ettiniz mi? Beraber başlayalim mi? Yalniz motive olmak zor oluyo

30 day shred de 4. günümdeyim, bu programı daha önceleri yarıda kestiğim çok olmuştu ama bu sefer bitirmeye kararlıyım :)

jillian michaels 30 day shred bu spora devam eden varmı acaba
ben ve ablam bugün bu spora başlıyoruz 1. günümüz olucak bizimle birlikte bırakmadan devam etmek isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek isteriz :KK73:

2 gündür Jillian Michaels ın 'shred it with weights' programını yapıyorum, sevdim, sıkılınca 30 day shred i deneyebilirim paylaşım için teşekkürler :)

Mjillian Michaels ın 30 günlük beslenme programı da var arkadaşlar.Ayda 10 kilo fln sadece sporla vaadetmiyor kadın.Netten bulabilirsiniz, ya da özelden mailinizi atarsanız ben gönderirim size ebook u.İngilizce olduğunu da belirteyim.

Arkadaslar ben level 1 10 gün level 2 8 gün çünkü dizimi çok zorladı 8 de bıraktım suan level 3 6. Günü de yapmış bulunmaktayım aralıksız yapmaya çalıştım sanırım 1 yada 2 gün ara vermek durumunda kaldım ve cok başarılı bir program bırakmadan tamamlayın derim çok kısa bir süre süper degisim

X