Jillian Michaels 30DAY

Merhabalar!
Bende jillian yapıyorum 26 temmuzdan beri 103.9 kgydim tartı da çok farketmedim şuan 101 kgyim ama cm olarak inceldim mesela eskiden 48 beden giyiyordum şimdi 46 da oluyor ciddi göbek problemim var bide tartıda azalma olmaması moralimi bozuyor acaba hata mı ettim jilliana başlamakla bi de ben şöyle biliyordum ilk 1 ay 1. Level diğer ay 2. Level falan diye yanlış mı ayda 10 kg vadediyor o kadar veren oldu mu?
Herkese kolay gelsin :)

Merhabalar!
Bende jillian yapıyorum 26 temmuzdan beri 103.9 kgydim tartı da çok farketmedim şuan 101 kgyim ama cm olarak inceldim mesela eskiden 48 beden giyiyordum şimdi 46 da oluyor ciddi göbek problemim var bide tartıda azalma olmaması moralimi bozuyor acaba hata mı ettim jilliana başlamakla bi de ben şöyle biliyordum ilk 1 ay 1. Level diğer ay 2. Level falan diye yanlış mı ayda 10 kg vadediyor o kadar veren oldu mu?
Herkese kolay gelsin :)
Benim bildiğim ilk on gün level bir ikinci on gün level iki üçüncü on g
n de level üç yaparak bir aya tamamlıyorsun :) Ben de kg olarak şu an 2 kg falan eksildim ama incelme olarak baya gitti özellikle göbekten.

Kilo 60,5/58,5
Göğüs 88/88
Göbek 88/80
Bel 74/70
Kalça 104/100
Basen 102/97
Sağ Bacak 53/51
Sol Bacak 51/50

Evet kızlar tomladam 24 cm incelme :)
:KK73::KK5::KK9::21::KK49: tebrik ederim, harika bir sonuc... sonuclari izninle takimimda paylasiyorum, kizlar iyice gaza gelsin :rolleyes:

Kızlar merhaba en güncel jillian konusu burası olduğu için buraya yazmak istedim. Regl iken jillian yapıyor musunuz ?? Ya da diğer günlere nazaran zor oluyor mu ? Ben dvd sini aldım uzun zaman önce. 1-2 kere yaptım ama iflahım kurudu resmen. Yine başlamak istiyorum bu sefer 1 ay boyunca devam etme niyetindeyim ama reglm :KK43: Emin olamadım başlayıp başlamama konusunda.

Kızlar merhaba en güncel jillian konusu burası olduğu için buraya yazmak istedim. Regl iken jillian yapıyor musunuz ?? Ya da diğer günlere nazaran zor oluyor mu ? Ben dvd sini aldım uzun zaman önce. 1-2 kere yaptım ama iflahım kurudu resmen. Yine başlamak istiyorum bu sefer 1 ay boyunca devam etme niyetindeyim ama reglm :KK43: Emin olamadım başlayıp başlamama konusunda.
Ben regl olurkende yaptım :) Ağrım da oluyordu ama bırakmadım

Su an listede olmasam da motivasyon icin yaziyorum. Mayis ayindan bu yana gecen surede inceldim oldukca su an karin 74 bel 76 10 cm fark var.

Burdaki listedw regl oncesi siskinlikten dolayi olculerim 10 cm fazla, olculeri yazarkende belirtmistim.

X