★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

4/30 yapıldı fıstıklaaaarrr  bugün cok daha rahat yaptm

C CallanPinckney sen önermiştin demi strenchingi 2 gündür yapıyorum gerçekten çok rahatlatıyor hemde kaslarım toparlandı önceki sayflarda birisi demişti sen diye hatırladım bulamadım sensen sana değilsen söyleyen arkadaşa teşekkürler

denicem bunu canim
insallahh ii gelir
zey zey sadece bacağı açan çok rahatlatıcı bir streching buldum ebru şallı severmisin bilmiyorum çok konuşuyor ama 25 dk sını yapacaktım bacaklarım bir rahatladı baktım sonuna kadar yaptım ama 25 dk sı yetiyor bacak için benim pilates lastiğim var senin yoksa kilotlu çoraplar var ya kalın olanlar onunla da yapabilirisn ya da bunu dene duruma göre

zeyzey ben bunu çok seviyorum çok zorlandığım yerde yapabilidğim kadar yapıyorum
ben de deneyeceğim canım,stretchinge ihtiyacım var

ben demedim ama ben de yapacağım zamanım olursa,bir ara callanetics yapıyordum ruhsal olarak da rahatlama sağlıyordu
zey zey çok gecmiş olsun bfitten sonra stretching var onları yapmıyor mussun tatlımm

Off çok sinirliyiiimmmm mutsuzumm of off tam sporumu yapcam misafir geliyo hem de nefret ettiğim biri ayy çıldırcam çıldırcam

Off çok sinirliyiiimmmm mutsuzumm of off tam sporumu yapcam misafir geliyo hem de nefret ettiğim biri ayy çıldırcam çıldırcam
Sen bi de beni düşün kuzum.5gündür yatılı misafirim var...çok zor koşullarda yapıyorum.yine yapıcam dünkü gibi karanlıkta,sessizce...e ne yapalım kural böğle yapmalıyız...seninki en azından gidecek...benimki yatılı

Kizlar merhaba. Bende yaptim ama alintilayamiyorum cep telefonundn. Eve de henuz gecemedim. Eve gecince alintilayacagim ins.

Yok canım ya ondan değil gidince yapıcam kesin ama moralim bozukken çekemiyorum nefret ettiğim insanları daraldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…