★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

Korktum şimdi ya
Bence bugün yada yarın bi sağlık ocağına falan git en azından az çok bilgi sahibi olursun.. Eğer baktın ki doktor pek fazla bilgi veremiyor hemen ya randevu al yada gidebilirsen özele bir git öğren. İnşallah kötü birşey değildir ama yinede öğrenmekte fayda var.

Evet arkadaşlar ben excelde tutmaya karar verdim Daha kolay ve anlaşılır olur her akşam güncellerim yeni halini eklerim Siz sadece buraya yaptığını yazmanız yeterli

İşte ilk tablomuz

Sizlerde kişisel olarak tablo tutmak isterseniz az evvel Paleland arkadaşımız gibi tablo yapmak isteyen içinde aşağıdaki tabloyu koyuyorum. Hatta sizlerde buna paintte her yaptığınız gün yuvarlak yada yıldız gibi bi şekil koyarak burada paylaşabilirsiniz

bunu tel de nasıl yapcaz acaba palelandın tablosuna

Evet foto duzenleyıcı ındır faln bı suru iş ben artıları atmaya devam edıym bulabılrsm bı yerden wiffdn orogramı kendıme ındurirm

merhaba kızlar
ben ölçülerimi vermemiştim
★Yaş: 25
★Kilo:90.7
★Boy:178
★Göğüs ölçüsü:111
★Bel ölçüsü:106
★Göbek ölçüsü:112
★Kalça ölçüsü:105
★Basen ölçüsü:103
★Bacak ölçüsü(sağ):62
★Bacak ölçüsü(sol):62

perigunlugu , yeni dambıllar aldım. valla pet şişesi çekilecek çile değilmiş. altisin dambılını 6 liraya buldum dışarıda hiç bir şey gerçekten. her neyse ve sporumu yaptım diyecektim ki sen beni bugün hali hazırda artılamışsın şahsen bu çok hoşuma gitti, demek ki bir güven aşılamışım daha on dakika oldu ama benim kalbim hala kulaklarımda. o değil de yemek yiyemiyorum bu işkenceden sonra, valla hem kendime bu azabı çektiriyorum hem de yemek mi, senin saçını başını yolarım falan diyorum kendime

ve tabloyu kendi pcnizde falan da tutabilirsiniz tabi, ben kendime motive olsun diye koydum. arada buraya da atarım. maksat kendi ilerleyişimiz göz önünde olsun

bugün canım mantı çekti, düşününün onu haşlamak yerine gittim zeytinyağlı taze fasulye yaptım ya. kendime inanamadım.

Iyi aksamlar arkadaslar
Bugunude tamamladim cok sukur arti koyucakmiydik
Yok tatlım siz buraya yazın yeterli ben her akşam listeyi güncelleyip yazacağım hem karışıklık olmaz
Ooo süpersin canım ) Dambıllar evet dediğin gibi yarım ltlik sular pek işe yaramıyo açıkcası elimde var yok arası bişeydi. Pet şişeden bende pek hoşlanmadım bakmak lazım dambıllara Ben şuan dizlerimde ağrı hissediyorum sadece galiba en çok orası ağrıdığı için diğer yerlerime dikkat edemedim

Ooo süpersin canım ) Dambıllar evet dediğin gibi yarım ltlik sular pek işe yaramıyo açıkcası elimde var yok arası bişeydi. Pet şişeden bende pek hoşlanmadım bakmak lazım dambıllara Ben şuan dizlerimde ağrı hissediyorum sadece galiba en çok orası ağrıdığı için diğer yerlerime dikkat edemedim [/QUOTE]

benim hem dizim ağrıyor en çok. o hoplama zıplama kısımları beni gebertiyor bildiğin var ya.. bir de o bacakları sağa sola yapıyoruz ya. o kasıklara yakın bacağın altındaki etlerim nasıl acıdı bugün yaaa. :/

Benım neden hiç bi yerımde ağrı olmadı acaba bende etkı etmıyr mu

spor falan yapıyorsan kondisyonun vardır. ben 92 kiloyum yani. kilonun da farkı olabilir belki, ben acayip yoruluyorum tombiş bıdık etlerim sıkılaşıyorlar. ay ben kıyamam onlara

Benım neden hiç bi yerımde ağrı olmadı acaba bende etkı etmıyr mu
Daha önce deneme yapmış mıydın canım ? Belki bünyen çabuk alışmıştır
ben listede adımı göremedim bende yaptım şimdi ama yandım bu gün dünden daha ağır geçti
Hiç olmaz olur musun canım Varsın elbette Biraz daha geçsin güncelleyeceğim listeyi. Eksik olursa kontrol edersin söylersin tekrardan
Ama ilk sayfadaki listeyi güncellemedim henüz hallediyorum

Profılıne baktım da kılo çizelgen duruyr nasıl yaptın
Nasıl canım ? Anlamadım ben telefondan giriyorum genelde

Bu gün + koyulan listede yoktum o yüzden + koyamadim da olculerimide yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…