- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
-
- Konu Sahibi perigunlugu
Saol tatlım.Biraz geciktim bugün ama boş geçmedim inş yarın daha erkene alırım.Ellerine sağlıkAaa tamda seni yazmıştım canım ki gelmişsinListeyi ben hazırlıyorum sizin sadece yaptığınızı yazmanız yeterli Hem karışmaz böylece diye düşündüm
dıyet gunluklerın den bırıne katılmıştım o zamn çok kötuydum hem pskloji hemde fizyolojı olarak ılk 10 kılo her hafta da 1.2 olarak gıttı ordan bana leslıeyı tavsıye ettıler takı bu hale gelene kadarSen herhangi bir diyet grubunda mıydın peki canım ? Bu sporlar sayesinde ne kadar kilo verdin ? Benim henüz 1,5 ay oldu ve yolum epeyce uzun maalesef. 84,9 ile başladım 76,7 oldum ama boyumdan ötürü baya gitmem gerekiyor diye düşünüyorum. En az 55-50 olmam lazım
Hahahahah aayy koptumm yazdığını görüncehepimize tebrik. ikinci gün tam gaz devam etmiş. yarın üçüncü gün. ilk 10 günün bitmesine sadece 7 gün kalacak :)
bu arada, sporcu sutyeniyle yapmak bir harika bunu. benim gibi koca memeliler için biçilmiş kaftan. kuş gibiyim memelerim hanım hanım. sağa sola fırlamıyor
İnşallah bu sporla daha da iyiye gideceksin canımdıyet gunluklerın den bırıne katılmıştım o zamn çok kötuydum hem pskloji hemde fizyolojı olarak ılk 10 kılo her hafta da 1.2 olarak gıttı ordan bana leslıeyı tavsıye ettıler takı bu hale gelene kadar
bir gaflete düştüm a dostlar ! !!!
ya ben bu programın level 2 sine bir bakayım dedim videosuna. buradan alnımızın akıyla çıkarsak diye.
arkadaş, insan insana bunu yapmaz. yani öyle hareketler var ki. hani bilemiyorum. düğümlenip kalırsın. hayvan gibi hareketler var. şimdiki ah uhlarımı düşünüyorum , bir de bunların yaptığını.
gönül istiyor bir natalie olalım ama kader şimdilik anita. belki bir gün bizim de jillian apla gibi güzel popomuz ve omuzlarda nefiz kasımsı bölgelerimiz olur.
ya bunlar delirmiş. level 3 e bakmak bile istemiyorum !
evetperigunlugu , öncelikle level 1 i bitreceğiz. popolar up olacak. kavun gibi yuvarlanacak güzelcene. benim popo düz o yüzden diyorum. güzel olanların daha şekillenecek. sonracığma yanlar gidiyor fotoğraflardan anladığım kadarıyla. yanlarda ciddi bir incelme olacak. ondan sonra ver elini level 2. buradaki bütün arkadaşlar en sonunda fotolarıını falan koyar. göbiş açık , gözler siyah bantlı
ama güzel gidiyoruz değil mi kaptanım
ben uyuyorum, yarın 3. günde görüşürüz.
bravo hepimize arkadaşlar hiç kimse fire vermemiş harika bir takım olcaz belliki
Şimdi bu listemize göre herkes yapmışTüm bayanlara kocamaan tebrikleeerr
Yarında İstanbul'da okullar tatil ve ben yine evdeyimBende erkenden yapmaya çalışıcam akşamları daha zor oluyor tembellikle
gunaydın tebrık ederım kısa surede fark etmiş bu çok guzel bı gelişme bende simitlerımın gıtmesıne jillina bırcluyum level 1 yapmdan 2 yı bır ay boyunca yapmıştımGunydin arkadaslar
Biliyosunuzdur ben dun 6.gunumu taptim ve bu sabh aynanin karsisina gectim kendime soyle bi baktim ve inanilmaz toparlanma olmus yanlarim azck gitmis 30 gun sonunda nasil olur artik dusunemiyorum
Devam devam durmk yokk
Keşke son 5 dk yı kaçırmasaymışsın tatlım kötü olmuş.Ordaki esnemeler sayesinde ertesi gün kıçımız belimiz ağrımıyor çünkü ama mecbur kalmışsın yapcak bişi yokPerıcm ben jıllıandan harıç 10 dk egzersmz var onunyaptım jillianı da yaptım son 5 dakıkası kalmıştı kı kuzucuklarım kapıya dayandı yapmış sayılır mı + alabılecekmıyım
Evet biz ilk kişilerizspor bana bi şey yaptı uykumdan uyandım birden ve çok dinçim. alla alla, uyuyacağım yine de
o değil de, bu olayın devamı gelecekse ve biz ilk kişilerdensek çok mutluyum. umarım başarımız ilham olur günler sonra..
bir de bir şey soracağım, belki henüz erken fakat sorayım. şimdi biz 30 day shared level 1 deyiz. bizden sonra gelenler. bu program bittiğinde buradan mı devam edecekler. bizler level 2 ye geçmek istiyorsak, aynı takım olarak level 2 ye mi geçiş yapacağız. yeni bir başlıkta ve muhtemelen aynı takımlar falan mı olur yoksa karma mı olur.ne kadar heycanlıyım. koca göbeği çektiim valla before after yapıcam twitter cart curttan da jillian ablama göstericem gururlansın kadın
Ama bence süper bir ilerleme bu bile. Bende ilk halimle şu halim arasında bazen fark göremiyorum ama etraftan aldığım tepkiler hakikaten incelme olduğunu gösteriyor. demekki doğru yoldayıızzperigunlugu canım dikkat ettimde bel hariç ölçülerimiz nerdeyse aynı tabi bu ölçüler benim 20 kilo vermiş halim geçen ay ölçülerimi almıştım baktım bu ay 5 cm lik azalma olmuş kimbilir 6 ay önce nasılmışım insan kendisine bakınca farkedemiyor spora başlamadan önce fotolarımı çektim 1 ay sonra karşılaştırcam :)
Perıcm ben jıllıandan harıç 10 dk egzersmz var onunyaptım jillianı da yaptım son 5 dakıkası kalmıştı kı kuzucuklarım kapıya dayandı yapmış sayılır mı + alabılecekmıyım
Başlarken pekte umutlu değildim aman 25 dk da nası toparlancazki diodum ama harbi canımıza okuyo kadın ya bide bu ilk level.Sadece acıya alıştırıyo.2. ve 3. de iflahımızı kesicek kolaysa incelme Bu arada duraklayan kilo vermem 2 gündür devam etmeye başladı 1 ay sonra harbi bayağı çıtır olucaz bu gidişle
Evet biz ilk kişilerizZaten 10 gün level 1'i yapıcaz daha sonra ikinci 10 gün level 2 ve son 10 de level 3 yapacağız. Toplam bir ay sürecek bu topiğimiz Her level için ayrı gruplar olmayacak. Sonuna kadar berabeerriizzz
Sonradan bahsettiğimiz yeni gruplar yine en baştan level 1den başlayacak.
Ama bence süper bir ilerleme bu bile. Bende ilk halimle şu halim arasında bazen fark göremiyorum ama etraftan aldığım tepkiler hakikaten incelme olduğunu gösteriyor. demekki doğru yoldayıızz
Ben şimdilik korkudan level 2'ye bakmadım valla ama bence bu hareketleri bile yapmadan izlerken basit gibi geliyordu ama olmadığını anladım. Belki o da zor görünüp kolay olur alışacağımız için