★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

Pardon + yi biz koycakmisiz sistemi yeni yeni ogreniyorum kusura bakmayin arkadaşlar :)
  • perigunlugu
  • usriyusra + +
  • mkbule+
  • Usagisan +
  • Neva2516 ++
  • tubaturem06 +
  • MRTMUHASEBE +
  • snfyl +
  • gel_pcpc
  • Paleland. Bu pazartesi ve salı için arkadaslar dun yazdigim gibi sabah erkenden yapip derse gittim cok yogundum dün

Son düzenleme:
kızlar ben sabahtan yaptım.Ama bende menüsküs yırtığı var...Şu dambıllarlar aşağı oturu gibi hareket çok canımı acıtıyor.
Ben o kısımları yapmasam mekik çeksem olmaz mı inanın canım çok acıyor...

AMA ASLA BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM....
tabiiki canım sağlıkla ilgili sorunun varda başka bi hareketi eklersin :KK66:

bilgisayarda paint programını açıyorum. orada üstte şekiller vardır. oval var, kalp var, yıldız var. ona tıkılıyorum ve üzerine iliştiriyorum :)
Bu eklediğin tablo çok güzelmiş her gün için yapabiliriz aslında her üyemize özel olarak :KK66: yoksa benim yaptığım tabloya tarihte eklemek gerekecek karışabilir yoksa :KK66:
Bu arada bugün malum istanbulda okullar tatil bana da tatil haliyle :)) dışarıda geziyorum akupunktura gidicem şimdide eve döndüğümde listeyi bi güzel hallederim :KK66:

Bu eklediğin tablo çok güzelmiş her gün için yapabiliriz aslında her üyemize özel olarak :KK66: yoksa benim yaptığım tabloya tarihte eklemek gerekecek karışabilir yoksa :KK66:
Bu arada bugün malum istanbulda okullar tatil bana da tatil haliyle :)) dışarıda geziyorum akupunktura gidicem şimdide eve döndüğümde listeyi bi güzel hallederim :KK66:
iyi gezmeler kaptancım:KK54: bu arada akupunkturu ne için yaptırıyodun zayıflamak içinse memnun kaldınmı

Evet aslında hepımızn boyle bı tablosu olsa guzel olurdu

iyi gezmeler kaptancım:KK54: bu arada akupunkturu ne için yaptırıyodun zayıflamak içinse memnun kaldınmı
Evet canım zayıflamak için gidiyorum ve inanılmaz faydasını gördüm .. 1,5 ayda 8,9 kilo verdim nerdeyse.. En azından doktor kontrolünde olduğu için herhangi bir hata yapıyormuyum hissi olmuyor hiç. Ama bundan sonra jillian sayesinde doktor bile afallayacak :))))

yusracım bu spordan degildir bence bir doktora görün
bu her spor yanı jillianı yaptıktan sonra oluyr daha önce çok leslı ağırlık çalişması olsun yaptgmda olmuyrdu bı de kasığımda fıtık gıbı bır sey var daha da gutmedım doktora egzerszlerde hıplama zıplama olunca bı ıhtımal ondan da olabılır dıye
düşünüyrm :KK64:

Evet canım zayıflamak için gidiyorum ve inanılmaz faydasını gördüm .. 1,5 ayda 8,9 kilo verdim nerdeyse.. En azından doktor kontrolünde olduğu için herhangi bir hata yapıyormuyum hissi olmuyor hiç. Ama bundan sonra jillian sayesinde doktor bile afallayacak :))))
vovvvvvvv süpermişşşş bunun için hangi polikilinige gitmek gerek acaba
bu her spor yanı jillianı yaptıktan sonra oluyr daha önce çok leslı ağırlık çalişması olsun yaptgmda olmuyrdu bı de kasığımda fıtık gıbı bır sey var daha da gutmedım doktora egzerszlerde hıplama zıplama olunca bı ıhtımal ondan da olabılır dıye
olsun ama sporla bile olsa kan gelmemesi lazım canım bence muhakkak doktora görün

Bence muhakkak bir doktora görün canım. İyi bişey yapalım derken kötü olmasın :KK66: sağlık bu ihmale gelmez :KK66:

X