- 9 Aralık 2014
- 274
- 289
-
- Konu Sahibi perigunlugu
Kızlar spordan sonra hafif kanamam oluyr sızde de oluyr mu ;(
Yok sadece jillian yaptgım zamn oluyr nırmal spor yapmıyrhayır bende olmuyor ama anlamadım şimdi ne kanaması bu her zaman mı oluyordu yoksa şimdiye mahsus mu
takvim çok güzelmiş peki o yıldızı nasıl eklıyrsn
tabiiki canım sağlıkla ilgili sorunun varda başka bi hareketi eklersinkızlar ben sabahtan yaptım.Ama bende menüsküs yırtığı var...Şu dambıllarlar aşağı oturu gibi hareket çok canımı acıtıyor.
Ben o kısımları yapmasam mekik çeksem olmaz mı inanın canım çok acıyor...
AMA ASLA BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM....
Bu eklediğin tablo çok güzelmiş her gün için yapabiliriz aslında her üyemize özel olarakbilgisayarda paint programını açıyorum. orada üstte şekiller vardır. oval var, kalp var, yıldız var. ona tıkılıyorum ve üzerine iliştiriyorum :)
yusracım bu spordan degildir bence bir doktora görünKızlar spordan sonra hafif kanamam oluyr sızde de oluyr mu ;(
iyi gezmeler kaptancımBu eklediğin tablo çok güzelmiş her gün için yapabiliriz aslında her üyemize özel olarakyoksa benim yaptığım tabloya tarihte eklemek gerekecek karışabilir yoksa
Bu arada bugün malum istanbulda okullar tatil bana da tatil haliyle :)) dışarıda geziyorum akupunktura gidicem şimdide eve döndüğümde listeyi bi güzel hallederim
Evet aslında hepımızn boyle bı tablosu olsa guzel olurduBu eklediğin tablo çok güzelmiş her gün için yapabiliriz aslında her üyemize özel olarakyoksa benim yaptığım tabloya tarihte eklemek gerekecek karışabilir yoksa
Bu arada bugün malum istanbulda okullar tatil bana da tatil haliyle :)) dışarıda geziyorum akupunktura gidicem şimdide eve döndüğümde listeyi bi güzel hallederim
Evet canım zayıflamak için gidiyorum ve inanılmaz faydasını gördüm .. 1,5 ayda 8,9 kilo verdim nerdeyse.. En azından doktor kontrolünde olduğu için herhangi bir hata yapıyormuyum hissi olmuyor hiç. Ama bundan sonra jillian sayesinde doktor bile afallayacak :))))iyi gezmeler kaptancımbu arada akupunkturu ne için yaptırıyodun zayıflamak içinse memnun kaldınmı
bu her spor yanı jillianı yaptıktan sonra oluyr daha önce çok leslı ağırlık çalişması olsun yaptgmda olmuyrdu bı de kasığımda fıtık gıbı bır sey var daha da gutmedım doktora egzerszlerde hıplama zıplama olunca bı ıhtımal ondan da olabılır dıyeyusracım bu spordan degildir bence bir doktora görün
vovvvvvvv süpermişşşş bunun için hangi polikilinige gitmek gerek acabaEvet canım zayıflamak için gidiyorum ve inanılmaz faydasını gördüm .. 1,5 ayda 8,9 kilo verdim nerdeyse.. En azından doktor kontrolünde olduğu için herhangi bir hata yapıyormuyum hissi olmuyor hiç. Ama bundan sonra jillian sayesinde doktor bile afallayacak :))))
olsun ama sporla bile olsa kan gelmemesi lazım canım bence muhakkak doktora görünbu her spor yanı jillianı yaptıktan sonra oluyr daha önce çok leslı ağırlık çalişması olsun yaptgmda olmuyrdu bı de kasığımda fıtık gıbı bır sey var daha da gutmedım doktora egzerszlerde hıplama zıplama olunca bı ıhtımal ondan da olabılır dıye
düşünüyrm
Bence muhakkak bir doktora görün canım. İyi bişey yapalım derken kötü olmasınbu her spor yanı jillianı yaptıktan sonra oluyr daha önce çok leslı ağırlık çalişması olsun yaptgmda olmuyrdu bı de kasığımda fıtık gıbı bır sey var daha da gutmedım doktora egzerszlerde hıplama zıplama olunca bı ıhtımal ondan da olabılır dıye
düşünüyrm
Ben Bakırköy kızılaya gidiyorum.vovvvvvvv süpermişşşş bunun için hangi polikilinige gitmek gerek acaba
olsun ama sporla bile olsa kan gelmemesi lazım canım bence muhakkak doktora görün