★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

Hm kondisyonlusun yani anladım :) ben de bir aydır günde en az bir saat bisikletle kardiyo yapan insanım, bu kadar terlemedim. bu jillian abla bambaşka biriymiş. kadın 40 yaşında ve göstermiyor. sert bir de , harika bir abla yani :KK68:

bu aradaaaa ben kendime şöyle bir şey yaptım. ehe ehe.:KK49::cool::KK37:

J7aqEW.png
ellerine saglik cnm cok guzel bi liste bende aldim kendime yapiyorum super oldu
elalem neler neler yapıyor. biz de yapabiliriz. we can do it ! girls power!!1!

darisi basimiza canim
Kızlar spordan sonra hafif kanamam oluyr sızde de oluyr mu ;(
canim istersen bi doktora gorun pek normal gelmedi bana

Daha önce deneme yapmış mıydın canım ? Belki bünyen çabuk alışmıştır :KK66:

Hiç olmaz olur musun canım :KK66: Varsın elbette :KK66: Biraz daha geçsin güncelleyeceğim listeyi. Eksik olursa kontrol edersin söylersin tekrardan :KK66:
Ama ilk sayfadaki listeyi güncellemedim henüz hallediyorum :KK66:
olabılır evet yapıyrdum ıkıne bır gun son bır hafta hiç yapmamştım sızlerle başladım tekrar

bir saat spor hatda sabah akşam spor yapuyrdm delı gıbı 8 ay hiç bıkmadan leslıe yaptım
Sen herhangi bir diyet grubunda mıydın peki canım ? Bu sporlar sayesinde ne kadar kilo verdin ? Benim henüz 1,5 ay oldu ve yolum epeyce uzun maalesef. 84,9 ile başladım 76,7 oldum ama boyumdan ötürü baya gitmem gerekiyor diye düşünüyorum. En az 55-50 olmam lazım

Rb0qQj.png

Şimdi bu listemize göre herkes yapmış :KK66: Tüm bayanlara kocamaan tebrikleeerr :KK76::KK76::KK76:

Yarında İstanbul'da okullar tatil ve ben yine evdeyim :KK66: Bende erkenden yapmaya çalışıcam akşamları daha zor oluyor tembellikle :mad::mad:

X