- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.158
- 36
-
- Konu Sahibi perigunlugu
Vallaha bu gün ben de saat 12de yaparken iyiki de açmlşız dedim...zorunluluk çok iyi oldu...tamam canım sağol :) bu ara çok düşünmüştüm neden toplu spor grubu kurulmuyor diye keşke başka bişey isteseymişim çok mutlu oldum ben:)
ahh keske site su cizelge sorununu halletsede hepimiz tekrar cizelgelerimize kavussakBencede çok güzel oldu böyle grup olmak :) bu arada imzandaki kilo çizelgen doğru mu gözlerime inanamadım süpeeersiiinnnn , darısı başıma
bu artilar ne oluyo anlayamadim
- perigunlugu
- usriyusra +
- mkbule
- Usagisan
- Neva2516
- tubaturem06
- MRTMUHASEBE +
- snfyl +
- gel_pcpc
- Paleland +
tatlım, çalışmayı yapınca son listeyi kopyalayıp, ismimizin önüne artı işareti koyuyoruz. kimler çalışmasını tamamlamış böylece her gün kontrol edeceğiz.bu artilar ne oluyo anlayamadim
aahh ok tesekkurler cnmtatlım, çalışmayı yapınca son listeyi kopyalayıp, ismimizin önüne artı işareti koyuyoruz. kimler çalışmasını tamamlamış böylece her gün kontrol edeceğiz.
:)
kızlar ben sabahtan yaptım.Ama bende menüsküs yırtığı var...Şu dambıllarlar aşağı oturu gibi hareket çok canımı acıtıyor.
Ben o kısımları yapmasam mekik çeksem olmaz mı inanın canım çok acıyor...
AMA ASLA BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM....
canim ben gecen hafta yapmistim jillian sonra 3 gun yapamadim simdi sizle tekrar basladim ama sanki vucudum azicik alismis gibi ama terlemeye bende terliyorumbu arada ben hayvan gibi ter attım , su gibiydim, adeta sucuğa döndüm ve duşa attım kendimi sonrasında bir rahatladım tertemiz oldum. siz de benim kadar zorlandınız mı arkadaslar, bir ben miyim böyle olan merak ettim. bazen kalbim duracak gibi oluyor onlar hoplayıp zıplarken ben üç dört hareket dinlenmek zorunda kalıyorum. hele o zıplamalar yok mu, en cok beni öldüre hareket o zıplamalar..
sizin en zorlandığınız hareket hangisi ?
canim ben gecen hafta yapmistim jillian sonra 3 gun yapamadim simdi sizle tekrar basladim ama sanki vucudum azicik alismis gibi ama terlemeye bende terliyorum
takvim çok güzelmiş peki o yıldızı nasıl eklıyrsnHm kondisyonlusun yani anladım :) ben de bir aydır günde en az bir saat bisikletle kardiyo yapan insanım, bu kadar terlemedim. bu jillian abla bambaşka biriymiş. kadın 40 yaşında ve göstermiyor. sert bir de , harika bir abla yani
bu aradaaaa ben kendime şöyle bir şey yaptım. ehe ehe.
çok iyiymiş yaa ... günayydın bu araadaaaelalem neler neler yapıyor. biz de yapabiliriz. we can do it ! girls power!!1!
Dün içinde + koyabilirsiniz şimdi gordum pardonEveett yapan arkadaşlara + koyarak her gün takibini yapacağız. İki arkadaşımız dışında henüz kimse yapmadı sanırım. Yapanlar olursa muhakkak söylesin ekleyelim
- perigunlugu
- usriyusra +
- mkbule
- Usagisan
- Neva2516
- tubaturem06
- MRTMUHASEBE +
- snfyl
- gel_pcpc
- Paleland