- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
-
- Konu Sahibi perigunlugu
Bugün + koyulan liste yapmadım excelde hazırlıyorum paylaşıcam hemen şimdiNasıl canım ? Anlamadım ben telefondan giriyorum genelde
Bu gün + koyulan listede yoktum o yüzden + koyamadim da olculerimide yazdım
ellerine saglik cnm cok guzel bi liste bende aldim kendime yapiyorum super olduHm kondisyonlusun yani anladım :) ben de bir aydır günde en az bir saat bisikletle kardiyo yapan insanım, bu kadar terlemedim. bu jillian abla bambaşka biriymiş. kadın 40 yaşında ve göstermiyor. sert bir de , harika bir abla yani
bu aradaaaa ben kendime şöyle bir şey yaptım. ehe ehe.
darisi basimiza canimelalem neler neler yapıyor. biz de yapabiliriz. we can do it ! girls power!!1!
canim istersen bi doktora gorun pek normal gelmedi banaKızlar spordan sonra hafif kanamam oluyr sızde de oluyr mu ;(
olabılır evet yapıyrdum ıkıne bır gun son bır hafta hiç yapmamştım sızlerle başladım tekrarDaha önce deneme yapmış mıydın canım ? Belki bünyen çabuk alışmıştır
Hiç olmaz olur musun canımVarsın elbette Biraz daha geçsin güncelleyeceğim listeyi. Eksik olursa kontrol edersin söylersin tekrardan
Ama ilk sayfadaki listeyi güncellemedim henüz hallediyorum
O yüzden alışmıştır bünyen ne güzel. Daha kolay yapabilirsin artık süperolabılır evet yapıyrdum ıkıne bır gun son bır hafta hiç yapmamştım sızlerle başladım tekrar
iyice tedırgn oldum çok korkuyrm doktora gıtmeyı bakalım inşlh duzelirellerine saglik cnm cok guzel bi liste bende aldim kendime yapiyorum super oldu
darisi basimiza canim
canim istersen bi doktora gorun pek normal gelmedi bana
İnşallah kötü birşey yoktur. Bizimkisi sadece tedbiriyice tedırgn oldum çok korkuyrm doktora gıtmeyı bakalım inşlh duzelir
bir saat spor hatda sabah akşam spor yapuyrdm delı gıbı 8 ay hiç bıkmadan leslıe yaptımO yüzden alışmıştır bünyen ne güzel. Daha kolay yapabilirsin artık süper
Sen herhangi bir diyet grubunda mıydın peki canım ? Bu sporlar sayesinde ne kadar kilo verdin ? Benim henüz 1,5 ay oldu ve yolum epeyce uzun maalesef. 84,9 ile başladım 76,7 oldum ama boyumdan ötürü baya gitmem gerekiyor diye düşünüyorum. En az 55-50 olmam lazımbir saat spor hatda sabah akşam spor yapuyrdm delı gıbı 8 ay hiç bıkmadan leslıe yaptım
hahaha yeni farkettim listede listeyi yapan arakadasin kilosu ile adi yaziyo bende aynen almisim yarin duzeltirim olmazsa
yok canim korkma ama ihmal de etmeiyice tedırgn oldum çok korkuyrm doktora gıtmeyı bakalım inşlh duzelir
Boş halinide ekledim canım onu kullanabilirsin
hahaha yeni farkettim listede listeyi yapan arakadasin kilosu ile adi yaziyo bende aynen almisim yarin duzeltirim olmazsa
yok canim korkma ama ihmal de etme
Yok sadece jillian yaptgım zamn oluyr nırmal spor yapmıyr
mekik çekiyorum kaptantabiiki canım sağlıkla ilgili sorunun varda başka bir hareketi eklersin
Aaa tamda seni yazmıştım canım ki gelmişsinKızlar kendime + koymayı bi türlü beceremedim ben