- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
-
- Konu Sahibi perigunlugu
Hoşgeldin canımmmayyy çok heyanlıselam 3.grubun güzel kızları
hoş buldum kaptanım bende çok mrak ediyorum ben bugun 4. günü yaptım kaslarım dünki kadar agrımıyorHoşgeldin canımmm1 ay sonraki sonuçları şimdiden merak ediyorummm
Bence bundan sonra çok daha rahatlıkla yapabilirsin diye düşünüyorum. Süper olmuş önceden denemenhoş buldum kaptanım bende çok mrak ediyorum ben bugun 4. günü yaptım kaslarım dünki kadar agrımıyor
tm kaptnım ben şöyle bi menü düşünüyorumHerhangi bir liste olmayacak ama spor zorlu olacağı için özellikle akşamları ağır yemeklerden kaçınmak gerek
Bende şuan aynı zamanda 7. diyet grubundayım ve akupunktura gidiyorum. ortalama bu verdiğin listeyi vermişti doktorda bu şekilde devam ediyorum. Ama tabii bünyeye göre de değişebilir belki sen kendini daha iyi bilirsintm kaptnım ben şöyle bi menü düşünüyorum
sabah: 2 dl kepek ekmek yumurta domates yesıllık ve zeytın
ara :1 meyve
ögle : çorba
akşamda protein agırlıklı olack menum sence nasıl olur
Gün içinde istediğin zaman yapabilirsinBen sadece sabahları yapabılıyrm uygun öu
anladım canım ben b süre böyle devam edim olmassa degiştiririmBende şuan aynı zamanda 7. diyet grubundayım ve akupunktura gidiyorum. ortalama bu verdiğin listeyi vermişti doktorda bu şekilde devam ediyorum. Ama tabii bünyeye göre de değişebilir belki sen kendini daha iyi bilirsin
Tamamdır canım ekledimbasen ce kalça aynı bende 103 ikiside perigünlüğü..