★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
Eveet kızlar... Nihayet beklenen gün geldi... Bugünden itibaren sıkılaşmaya ve düzenli spora start veriyoruz...

Kurallar aşağıdaki gibi ;

1★ 3 gün jillian yapmayan arkadaş gruptan çıkarılacak.

2★ Her pazar dinlenme günü olacak. (Özel durumlarda, bilgi verilerek, pazar günü yerine farklı bir gün dinlenme günü kabul edilebilir.)

3★ Her akşam yapılan spor rapor edilecek. Grup rehberi, her sabah liste yapacak.

4★ İlk 10 gün LEVEL 1, ikinci 10 gün LEVEL 2, üçüncü 10 gün ise LEVEL 3 yapılacak.

5★Ayrıca lütfen sporu yemekten muhakkak 1,5-2 saat sonra yapalım. Ve özellikle akşam yapacak olan arkadaşlar (benim gibi) ağır yemeklerden kaçının. Sıkılaşalım derken sağlığımızdan olmayalım

İzin günü içinde farklı gün acilen kullanmak zorunda olanlar olabilir.Farklı gün izin kullanırsa pazar yapmak zorundayız. Çünkü genelde çalışanlar pazar boş olup hafta içi yapamazsa pazar yapar tamamlar eksiğini...

Bunlar dışında sormak istediklerinizi yada kural olarak eklenmesi gerektiğini düşündüklerinizi belirtebilirsiniz

Sağlığı ile alakalı problem yaşadığını hissedenler muhakkak bildirsin.

Grup üyelerimiz;
perigunlugu
usriyusra
mkbule
Usagisan
Neva2516
tubaturem06
MRTMUHASEBE
snfyl
@gel_pcpc
Paleland
OoOturtleOoO

Son düzenleme:
beslenme planı yapıcakmıyız ben dun çok dıkkat ettım ama bugun yanı 1 saat öncesıne kadar bıraz kacırdım ..aslında ıyı gıdıyodum ama işte
eger uyucagımız liste olursa uyarım ben

Herhangi bir liste olmayacak ama spor zorlu olacağı için özellikle akşamları ağır yemeklerden kaçınmak gerek

Herhangi bir liste olmayacak ama spor zorlu olacağı için özellikle akşamları ağır yemeklerden kaçınmak gerek
tm kaptnım ben şöyle bi menü düşünüyorum
sabah: 2 dl kepek ekmek yumurta domates yesıllık ve zeytın

ara :1 meyve

ögle : çorba

akşamda protein agırlıklı olack menum sence nasıl olur

Vaavv kızlar çok hızlısınız yetişemiyrm emeğinize sağlık umarım hepımız faydasını görürüz:)

tm kaptnım ben şöyle bi menü düşünüyorum
sabah: 2 dl kepek ekmek yumurta domates yesıllık ve zeytın

ara :1 meyve

ögle : çorba

akşamda protein agırlıklı olack menum sence nasıl olur
Bende şuan aynı zamanda 7. diyet grubundayım ve akupunktura gidiyorum. ortalama bu verdiğin listeyi vermişti doktorda bu şekilde devam ediyorum. Ama tabii bünyeye göre de değişebilir belki sen kendini daha iyi bilirsin

Bende şuan aynı zamanda 7. diyet grubundayım ve akupunktura gidiyorum. ortalama bu verdiğin listeyi vermişti doktorda bu şekilde devam ediyorum. Ama tabii bünyeye göre de değişebilir belki sen kendini daha iyi bilirsin
anladım canım ben b süre böyle devam edim olmassa degiştiririm

ben im biraz işlerim vr yarın görüşürüz fıstıklr

Görüşürüz canım

Diğer fıstıklar nerelerdesiniizzz ? Bugün son sakin gecemizdiiii... yarından itibareen ağrılar başlıyooorrr kilolaar gidiyooorr

kızlar geldim bennn valla çok heycanlıyım ben bu hareketleri sauna eşofmanıyla yapıcammm beslenmememde dikkat edicem bu gün yarım saat yürüyüş yaptım birazda hareket yarına hazırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…