★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

kızlar nasıl gidiyor, alıştınız mı :) ben zıplamalara alıstım ama hala nefes nefese kalıyorum. yani zıplarken kısa kesmiyorum ilk başta olduğu gibi, jillian kadar zıplıyorum ama hala onun kondisyonunda değilim. bir de şu şınav olayından nefret ettim ya.

bugün ki jillianı daha yapmadım. artık akşama doğru.

Spor srasında nefes alıp verimi çok önemli.Hareketin zor yerine nefes verip kolay kısmında almalısın.Mekik için kalktıgında üfleyip yattığında alman gerekiyor bu bi örnek.Burnundan alıp ağzından üflemelisin.Belki düzgün yaptığında daha kolaylaşır canım inş öyle olur

Ay zıplamalardan nefret ediyorum ben en çokta şu ip atlama gibi olanından

Yag oranim azalip kas oranim artiyor ve benim kaslarim iyi durumda degildi. Yaglarim ise allah allah. Ama tarti bu yinde beni mutlu etmeye basladi ve iyi ki jilliana basladim. Psikolohik olarak kendimi mutlu hissediyirum.. herhalde bu yaz slum ve sekilli bir vucuda sahip olmak beni cok mutlu edecek zayif ama yagli bir vucuttansa kaslu ve guzel bir vucudu her zaman seksi bulurum ve oyle kadinlari taktir ederim. Umarim sonuna kadar buradayim.

İkinci etapta bile simdiden olacagim karar verdim :)

arkadaşlar bana bu gün izin verirmisiniz söz ben yarın iki tane yaparım regl oldum iyi olurum sandım sabahtır ama ağrılarım çok fazla

umarım bir an önce iyi hissedersin kendini... devam edecek misin bizimle. :) sınavların da vardı sanırım.
Sizi bırakmak yok elbette Sınavlarım ocak sonunda olacak :) O zamana dek yine çalışmaya devam zaten 7. takımdayım aynı zamanda bir yere gitmek yok :)

Biraz hızlı çekim yaptım ama + alıcak kadar yaptım sanırım Umarım ağrılarım olmazda yarında yaparım regl oldum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…