- 8 Mart 2011
- 376
- 318
-
- Konu Sahibi perigunlugu
Spor srasında nefes alıp verimi çok önemli.Hareketin zor yerine nefes verip kolay kısmında almalısın.Mekik için kalktıgında üfleyip yattığında alman gerekiyor bu bi örnek.Burnundan alıp ağzından üflemelisin.Belki düzgün yaptığında daha kolaylaşır canım inş öyle olurYok canım regl olsamda sorun değil benim için
Hafif astım başlangıcı vardı bende ve bu hareketler baya nefesimi zorladı. Tabii birazda nefesimi spor sırasında nasıl kullanmam gerektiğini bilmediğim için zorladı galiba. Ama yinede yapmaya gayret ediyorum tamamlayamasamdaGerçi farkını şimdiden gördüm 1-2 cm kadar. Galiba kilomdan kaynaklanıyor daha fazla faydasını görürüm eminim devam edebilsem.
Ay zıplamalardan nefret ediyorum ben en çokta şu ip atlama gibi olanındankızlar nasıl gidiyor, alıştınız mı :) ben zıplamalara alıstım ama hala nefes nefese kalıyorum. yani zıplarken kısa kesmiyorum ilk başta olduğu gibi, jillian kadar zıplıyorum ama hala onun kondisyonunda değilim. bir de şu şınav olayından nefret ettim ya.
bugün ki jillianı daha yapmadım. artık akşama doğru.
Canım iki gündür tam yapmışsın izin gününü kullanmadın. Kullanmak ister misin? Yoksa unuttun mu o yüzden sorayım dedimjilian tamam yapıldı + koyabilirsiniz
Süperiiizzzhu hu selam kızlar, ben 2. gruptanım nasıl gidiyor diye şöyle bir baktım, hepinize iyi akşamlar
Evet canım sağlık sorunum yüzünden devam ettiremedim.canım neden kendine hep - koydun, bıraktın mııı?
Mecburen canımevet peri, bir problemin mi oldu :) umarım iyisindir. bu arada ilk levela sadece 2 gün kalmış.
Mecburen canım
Sizi bırakmak yok elbetteumarım bir an önce iyi hissedersin kendini... devam edecek misin bizimle. :) sınavların da vardı sanırım.
geçmiş olsun kuzucum inşallah önemli bişey değildir bi an önce yine başlarsın sendeEvet canım sağlık sorunum yüzünden devam ettiremedim.