- 4 Ağustos 2008
- 3.712
- 297
- Konu Sahibi perigunlugu
tamam teşekkür ederim:)))
slim 6 ya katılım bende inşallah başarılı olurum:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olursun umarım. :)tamam teşekkür ederim:)))
Olursun umarım. :)
Canım perşembe günü yapmış mıydın mesajlarda göremedim ama ? Cuma ve Cumartesi'de yapmadın galiba. Geldiğinde haberlerini bekliyoruz
Çok geçmiş olsun canım. Sağlık sorunu ise akan sular dururiki gündür int bağlantım yoktu arızalıydı ..
malesef yapmadım ..
jillianı yapamıyorum çünkü bacak ve bel ağrısı yaşadım çok fazla ..
zaten belimden biraz rahatsızlığım vardı .. yapabilecegimi sanmıyorum evet üzgünüm gruptan ayrılıyorum
evet ben de leslie ile yetineceğim ..Çok geçmiş olsun canım. Sağlık sorunu ise akan sular durur
Bana önerebilecegnz baska spor var mı .. jilliandan daha hafif...evet ben de leslie ile yetineceğim ..
yani jillianı zaten hafif ypmaya çalışıyodum ama olmadı demek ona ragmen bacağım belim fena oldu
ben slim 6 grubuna başladım, geçen sene jullian yapmıştım ona göre daha hafif geldi dene istersen:)))Bana önerebilecegnz baska spor var mı .. jilliandan daha hafif...
Oooo her durumda geliyorsunuz valla helal olsun tebrik ediyorumHerkese merhaba arkadaslar bugun malum pazartesi dersim çok fazla bugunun jillian ini dunden yaptim bugun yapamam diye + atabilirsiniz
Acil çıkış yapiyorum hocamiz girdi bile gelince okuycam herseyi :)
Tabiiki kullanabilirsin canımBen izin hakkımı bugun almak istiyorum kızlr dün yaptım ya sanki grip başlangıcıyım boğaz ağrım da başladı Haber vereyim bugun yapamayacağımı