★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

Canım perşembe günü yapmış mıydın mesajlarda göremedim ama ? Cuma ve Cumartesi'de yapmadın galiba. Geldiğinde haberlerini bekliyoruz :KK66:

iki gündür int bağlantım yoktu arızalıydı ..
malesef yapmadım ..
jillianı yapamıyorum çünkü bacak ve bel ağrısı yaşadım çok fazla ..
zaten belimden biraz rahatsızlığım vardı .. yapabilecegimi sanmıyorum evet üzgünüm gruptan ayrılıyorum :KK43: o_O :KK61:

iki gündür int bağlantım yoktu arızalıydı ..
malesef yapmadım ..
jillianı yapamıyorum çünkü bacak ve bel ağrısı yaşadım çok fazla ..
zaten belimden biraz rahatsızlığım vardı .. yapabilecegimi sanmıyorum evet üzgünüm gruptan ayrılıyorum :KK43: o_O :KK61:
Çok geçmiş olsun canım. Sağlık sorunu ise akan sular durur :KK66:

Herkese merhaba arkadaslar bugun malum pazartesi dersim çok fazla bugunun jillian ini dunden yaptim bugun yapamam diye + atabilirsiniz
Acil çıkış yapiyorum hocamiz girdi bile gelince okuycam herseyi :)

Ben izin hakkımı bugun almak istiyorum kızlr dün yaptım ya sanki grip başlangıcıyım boğaz ağrım da başladı Haber vereyim bugun yapamayacağımı

Herkese merhaba arkadaslar bugun malum pazartesi dersim çok fazla bugunun jillian ini dunden yaptim bugun yapamam diye + atabilirsiniz
Acil çıkış yapiyorum hocamiz girdi bile gelince okuycam herseyi :)
Oooo her durumda geliyorsunuz valla helal olsun tebrik ediyorum :KK66:
Ben izin hakkımı bugun almak istiyorum kızlr dün yaptım ya sanki grip başlangıcıyım boğaz ağrım da başladı Haber vereyim bugun yapamayacağımı
Tabiiki kullanabilirsin canım :KK66:

Kızlar süper gazla devam ediyorsunuz bu akşam listeyi güncelliyorum hemen :KK66:

X