Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben kırmızı takimdaydim ama sanki hazırlık iki hafta önce bitti benimki
Takımlarda değilsin çünkü geçen hafta sadece 1 gün menü paylaştın. Bu hafta düzenli her gün menü paylaşırsan tekrar takımlara girebilirsin 🌸
Afiyet olsun canım👯‍♀️👯‍♀️

Afiyet olsun canım. İyi gelir inşallah🙏

Teşekkür ederim. Aslında menümü beğenmistim. 🙈Hatta akşamımız da benziyor.Köfte salata ve tavuk salata 🙈 tabi daha sağlıklı beslenmeyi hedefliyorum🤗

Çok çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Bugün şükür ağrısız uyandım teşekkür ediyorum 🌸
Canım aman sen ip atlamaa zaten vertigon var aman aman .
Belki de o tetikliyor her gün atlıyorum ya bilemedim abla bu ara gerçekten çok sık olmaya başladı.
Çok geçmiş olsun canım💕 migren vertigo kötü bir birliktelik olmuş. Kendine çok dikkat et. Düşürür mü yükseltir mi bilmem ama duman içeceği tansiyonda oynamalar yapabilir, dikkatli kullan canım.
Dukan yeşilçay maden suyu limon tansiyon ilacı kullanmayı bıraktırdı bana. Düzene sokmuştu uzun zamandır da çıkmıyordu. Ama dün çok şiddetli ağrıdı bir ara ölüyorum sandım o ara çıktı yine.
O halinde bir de spor mi yaptın hem de vertigoyla. Canım hiçbir şey sağlığından önemli değil, keşke dinlenmiş olsaydın.
Evden el ayak çekilince bir tık hafiflemişti ama tabi ben bu affedersin salaklığı yapınca tekrar zonkladı. Ama şükür bugün ağrısız uyandım. :confused:
afiyet olsun canım dünü güzel dengelemişsin :KK60:

afiyet olsun canım :KK68:

sağol canımm, eşime göre tuzlu yediğim için ama hiç tansiyon problemim olmazdı benim aksine normalim 10-6dır mesela. bana göre de yorgunluk, çok yükleniyorum kendime, ufacık uykusuzluğu kaldırmıyor vücudum bence

canımm öğünlerine bir dahaki sefer saatleri de yazar mısın, afiyet olsun :KK68:

sağol canımm, evet ben de aynı şeyi düşündüm 1 hafta 10 gün tansiyonumu sürekli ölçüp öyle bi gitmek istyorum ama tansiyon aletimi evde unuttum

teşekkürler kaptanımm, sanırım yorgunluktan ve stresten, artık sinyal vermeye başladım sanırım :KK23:

teşekkürler canım :KK200:

canım white mocha çok şekerli birşey çok tüketmemeye çalış e mi, afiyet olsun :KK60:

afiyet olsun canım gayet güzel menü :KK68:

yaaa onu da okudumm :cry:

ahhh canımm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın

afiyet olsun canımm :KK68:

sağol canımm :KK60: o da olabilir ama yediklerim çok farklı değil aslında, tabii yaşla beraber etkileri de farklılaşıyor olabilir

şahanesin canım ayaklarına sağlık, afiyet olsun :KK60:
Şimdi iyiyim kaptanım şükür sende de mi tansiyon var, geçmiş olsun sana da çok bakamadım dün ❤️
Kaptanım geçmiş olsun. Tansiyon hastası değilsin di mi? Limon ve sarımsaklı yoğurt iyi geliyor yüksek tansiyona.

Sinir vs migrenini uyandırıyor olabilir mi? Bu aralar sık olduğu için aklıma geldi. Bi de başın döne döne ip mi atladın. Düzelince yapardın 🥺

Teşekkür ederim kaptanımmm 😘😘
Ben tansiyon hastasıyım. Her şey migreni tetikliyor yaa, sıcak, soğuk, heyecan, stres, üzüntü, sevinç aşırı gülmek ağlamak korkmak parfüm, ışık, güneş, araba yolculuğu. Ne ararsan yani nazar değince bile tutuyor. Çok kötü bir meret Rabbim düşmanıma bile vermesin. 🙏 Kafam hafifleyince yapmıştım da biraz fazla atlayınca geri tuttu bazen kendime kızıyorum tez canlılığıma 🥴
Ara Bugun inşallah 10.000 adımı planliyorum.:KK200:
Dogru duzgun misafir ağırlamayan biri olarak cabani takdir ediyorum. Ne guzel hevesle yapıyorsun herseyi. Esin de yardimci oluversin veya dedigin gibi haber versinler. Bu isin üstesinden grlecegini düşünüyorum hamarat kız :KK39:
Birini ağırlayacağım zaman anksiyetem tutuyor benim 😂😂 şunu mu yapsam bunu mu, bunu geceden yaparım, şunu yapsam daha iyi olur diye düşünür dururum. Eşime kalsa bir çorba bir yemek yeter de işte o kadar basit olmuyor. O işin üstesinden geldim çok şükür bir hafta oldu neredeyse kıızz 😂😂😂
Oy kuzum, çok dikkat et kendine, bugün nasılsın 😔
Çok şükür ablam iyiyim bugün değişiklik olmazsa 🥴 sen nasılsın ne yapıyorsun
Hayırlı sabahlar kızlar
Özledim hepinizi 😍😍😍
Vallah ben de seni çok özledim idolüm 🤩 🤩

Takımlarda değilsin çünkü geçen hafta sadece 1 gün menü paylaştın. Bu hafta düzenli her gün menü paylaşırsan tekrar takımlara girebilirsin 🌸

Bugün şükür ağrısız uyandım teşekkür ediyorum 🌸

Belki de o tetikliyor her gün atlıyorum ya bilemedim abla bu ara gerçekten çok sık olmaya başladı.

Dukan yeşilçay maden suyu limon tansiyon ilacı kullanmayı bıraktırdı bana. Düzene sokmuştu uzun zamandır da çıkmıyordu. Ama dün çok şiddetli ağrıdı bir ara ölüyorum sandım o ara çıktı yine.

Evden el ayak çekilince bir tık hafiflemişti ama tabi ben bu affedersin salaklığı yapınca tekrar zonkladı. Ama şükür bugün ağrısız uyandım. :confused:

Şimdi iyiyim kaptanım şükür sende de mi tansiyon var, geçmiş olsun sana da çok bakamadım dün ❤️

Ben tansiyon hastasıyım. Her şey migreni tetikliyor yaa, sıcak, soğuk, heyecan, stres, üzüntü, sevinç aşırı gülmek ağlamak korkmak parfüm, ışık, güneş, araba yolculuğu. Ne ararsan yani nazar değince bile tutuyor. Çok kötü bir meret Rabbim düşmanıma bile vermesin. 🙏 Kafam hafifleyince yapmıştım da biraz fazla atlayınca geri tuttu bazen kendime kızıyorum tez canlılığıma 🥴

Birini ağırlayacağım zaman anksiyetem tutuyor benim 😂😂 şunu mu yapsam bunu mu, bunu geceden yaparım, şunu yapsam daha iyi olur diye düşünür dururum. Eşime kalsa bir çorba bir yemek yeter de işte o kadar basit olmuyor. O işin üstesinden geldim çok şükür bir hafta oldu neredeyse kıızz 😂😂😂

Çok şükür ablam iyiyim bugün değişiklik olmazsa 🥴 sen nasılsın ne yapıyorsun

Vallah ben de seni çok özledim idolüm 🤩 🤩

Ahhh canım yapma lütfen çok gençsin su gibisin ilerleyen yaşlarda çok zorlanirsin ben seneler önce yaşadım ip atlamayı bırak merdiven inerken bile yavaş yavaş tutunarak iniyordum. Çok dikkat ettim atlattım çok şükür. Annemde de oldu o çok zorlandı ağaç gibi devriliyordu tüm dengesi bozuldu. Bazı hareketler var vertigo için onları eşinin yardımı ile yapabilirsin annemde işe yaramisti . Esinede söyle eve yemeğe kimseyi çağırmasın valla bir cinnet çözüm olur. Babam aynısını yapıyordu yoldan geçene yemek veriyordu. Annem resti çekti inanki misafir geldi petibör çıkarttı . Kimseye yaranamazsın . Sen önce kendini düşüneceksin sonra evladın için yine yine kendini düşüneceksin. Valla bende 3 görümce var-dıı diyorum çünkü bir cinnet anında hepsini kovdum . Eşimede meraklıysan kapı orda dedim kedi gibi oldu. Bak erkek milleti çok uyanık canlılar. Eşlerini kullanmayı severler. Biz kadınlar atlangıç gibiyiz sorumluluk altında ezilmeyi çok seviyoruz . Erkekler bakıyor ses yok 1 kademe arttırıyor. O yüzden bazen beceriksiz ol , sakar ol , cadı ol, evde gördüğünü görmezden gel, sorumluluklarını azalt ama SAĞLIKLI OL 🧿 .

Kızlar dün emzirirken uyuyakalmışım bebeği koyduktan sonra :KK43: çok utanç verici bir haftaydı benim için :KK43:
22 Aralık pazar menü :
Kahvaltı 2 yumurtalı omlet+ 1 bardak çay + 1 dilim ekmek
Öğle: 2 kaşık bulgur + 1 kaşık yoğurt
Akşam 18.00: 1 porsiyon tavuk kebap
Gece film gecesi yaptık ve maalesef cips yedim kızlar, sabah tartıya yansımıştı zaten. İnanılmaz büyük pişmanlıklarım var:KK43:
Emzirmeye devam, yürüyüşe çıktım dün bu arada bebekle olunca çok yürüyemedim hava soğuk .
Su 2 lt
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524973
sebze hiç yok canım kabızlığa engel olmak için bolca tüketmelisin, akşamki tavuk kebapta lavaş vs var idiyse karbonhidrata çok yüklenmişsin afiyet olsun :KK60:

şükür canım dikkat et kendine :KK200:

bildiğim kadarıyla tansiyon hastası değilim ama son iki haftadır sürekli çıkıyor tansiyonum doktora gideceğim, hangi bölüme gitmeliyim ki bunun için

Selam kızlar.👯‍♀️👯‍♀️
İyi akşamlar.🌸🌸

LenaG LenaG

Ellssa Ellssa

Boncuk2307 Boncuk2307

Jasminium84 Jasminium84

Sıralamayı doğru yapmisimdir umarim🙈

2 ARALIK PAZAR
BAŞLANGIÇ
1 sade Türk kahvesi✔️

10:45 gibi 1 büyük brd şekersiz süt✔️

11:15 gibi 49 gr beyaz ekmek✔️
6 zeytin✔️
Sucuklu kaşarlı yumurta✔️
Kaşar peyniri ve beyaz peynir (2 şer dilim)✔️

Ara
2 kuru kayısı✔️

Su
3 litre💪

AKŞAM ÜZERİ (saat 17:00 gibi yeme faslı bitmişti)
Sezar salata
Ayran
White chocalate mocha😁😁 yanına lokmalık kurabiye

AKŞAM✔️
10 dilim mandalina
1 civarı elma

SPOR
10 dk bölgesel ve 6.009 adım

Akşam çok hafif gectiğinden olsa gerek, günü kapatmayabilirim. Bastiracak şeyler yerim gibi. Bildiririm mutlaka.

Eki Görüntüle 3524788
Sen kendini daha iyi bilirsin afiyet olsun :KK200:
Pazar

9
1 yesil cay

10 30
2 cig borek
Kiymali yumurta
Ayran

16
3 kofte, 1 tavuk baget

18
5 köfte
Salata
Ayran

Spor.1500 adım
Eki Görüntüle 3524841

Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @Diyettenvzgctm-olmuyo
Güzel afiyet olsun
Merhaba, yazdim menümü 😊 yine istedigim gibi olmadi ama 18.15 gibi bitirdim yemeyi. 3 saat mangsl basinda yelpaze salliyirdum ama adim sayim cok olmadi.

Bugun 1 yesil cay ictim . Istah icin tarcinli su ictim gun boyu . Ve qrtik ihtiyac duymuyorum diye biraktigim sari kantaron tabletimi almaya karar verdim. Bir doktor karbonhidrat bagimliligi icin safran onerdi notmalde psk ilaci alternatigiymis . Depresyon , kaygi , okb , dehb gibi durumlarda kullaniliyor. Gida bagimliliginda da tavsiye etmesi ilginc geldi. Elimde de benzer etkili sari kantaron olunca icneye devam dedim.

Neyse en azindan aksam yemedim diye mutluyum 🤗 yarin itibariyle yürüyüşümu de tam yaparim
Safran ben bulamadım dr başka bişey için tavsiye etmişti ama bu yazdıkların altın gibi. Ben asıl halini aradı bulamadım tableti de mi varmış şaşırdım
22 Aralık pazar menüsü
13.30 kahvaltı
2 kaşık lor, bir tutam maydanoz ve 3 yumurta ile omlet, marul salatası.

17.30 akşam
3 tavuk pirzola (tavanın dibini yağladım sadece)

Su 3 lt
Spor
Eki Görüntüle 3524847
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 Boncuk2307 Boncuk2307
Süper menü afiyet olsun
Hemen yazayım canım, john verdon-aklindan bir sayı tut.

Her adımda başka birini katil yapıyorum ama sonra yok yaa o değildir diyorum. Beni çok sardı. Daha bitmedi.
Yazdım aklıma
Hayırlı geceler

Tüm gün hiç oturmadım yeni attım kendimi yatağa

Yemeğe misafirim vardı.

2.30
Tost
Meyveli içeçek

20.00
3.4 sarma
3 sıkım köfte
Soğan dolması 2 tane
2 yk pilav
salata

İrmik helvası 4 yk
Bugun olmadı hesapta misafir yoktu tek öğün yapacaktım ondan tost yedim. Böyle oldu kusuruma bakmayın
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Yarım saatten fazla yürüyüş yaptım
Misafşr olunca bozuluyor tüm düzen. Telafi edilir sıkıntı yapma
Bugün çok kötü bir gündü benim için de. Dün misafirlerim gittiğinden beri migrenim tuttu yine, bu ara çok sık tutmaya başladı nedenini çözemedim. Bir de migren tuttuğu zaman vertigo asla yalnız bırakmıyor o da başlıyor bir yandan. Dün biraz fazla bilgisayarla ilgilendim yemeği geciktirdim belki de o yüzden. Bütün gün ağrı ve baş dönmesi aşırı derecede zorladı ve hatta düştüm tutunacak yer bulamayınca. Eşim de görümceme götürdü yemek yapmayayım diye. Tansiyon ölçtüm 14.6 büyük 9.2 küçük. Şimdi dukan içeceğim biraz düşürür tansiyonu. Menümü yazayım içip yatayım.
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1 yk kadar kahvaltılık domates sos
Ara Öğün 16.00
Yarım ayva, 1 elma
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 4 Fındık
Akşam Yemeği 19.30
1 çorba kasesi kadar tavuklu pilav, 1 tabak çoban salata marullu. (pişi ve işkembe çorbası vardı🥴)
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
Spor bugün yok yarın cezamı yaparım 🫣
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 Jou Jou
Canım çok geçmiş olsun önce sağlık. Menün telafi edilir. Şimdi nasılsın

Kuzularrımmm benden size örnek bi kahvaltım olsun istedimm🥰🥰🥰

1000004843.jpg

Sem2024 Sem2024
@Cicekbocekkaktus
@Tutku44
@Goklerce
@Purple58
@Makaron23
Ellssa Ellssa
@rockandroll

Teşekkürler kaptanım 🥰 ama kendıme nazar ettim sanırım sol dizimde sebebini bilmediğim kocaman şiş ve morluk var canımı yakıyor iki güne hafiflemezse Dr yolu görünüyor
Aaa cidden mi, bir yere mi vurdun, morluk başka neden olur ki. Çok üzüldüm canım geçmiş olsun.

Yoklar gittiler bizi terkettiler iştee :KK42::duduk:
Çok moralim bozuk bıdıklarımdan birinde bir yumru gördüm veterinere götürdük 11 yaşında bir sürü test yapıldı
Böbrek, karaciğer yetmezliği ve yüksek şekeri çıktı sürü ilaç başladık iyi hissetmiyor yemek yemiyor tüm gün uyuyor zorla yediriyoruz keyfî hiç yok oğlumun benim de hiç yok çok üzgünüm 😔

Kizlarrr ben geldim bugünkü menüm .

Saat 09.00 papatya çayı

Saat 10.00 2 haşlama yumurta ,1dilim kızarmış kepek ekmeği , 1 dilim beyaz peynir ,2 zeytin, 3dilim salatalık, 1 yesil biber ( abooo çok yemişim 🙄)

Saat 13.00 hindiba kahvesi

Saat 14.00 1/2 elma +yeşil çay

Saat 17.00 ton balıklı salata +1 tane enginar haşlama 1dilim kepek ekmeği yerim

Bu hafta regli haftası ana öğünlerde ekmek ekliyorum biraz şaşirtalım

Saat 19.00 maden suyu içerim
Su 3litreye tamamlıyorum
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Jou Jou

X