★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

ay kızlar yaa banyo yaparken, kendimi keselerken kolum dirseğimden incindi birden. şu an acıyor ya neden böyle oldu. oynattıkca ağrıyor sol kol dirsegimin iç kısmı, kas gevşetici sürdüm ama ne yapmalıyım . ya bu ısınma olayı bana yetersiz geliyor herhalde , sakatlandım galiba yaaa, banyodan cıktım sacımı kurutamıyorum kolum acıyor

Geçmiş olsun bende ılk spora başladgım gunler öyle olmuştu çok fecı bır şey kendlğinden geçtı

selamlar... ben henüz yapmadım. akşama doğru deneyeceğim bakalım yapabilecek miyim.

bu arada ben regl oldum. bu ölçümlerimi komple etkileyecek bence. nasıl yapacağız ???????????????????????

Bende regl oldum hemde sancılı oluyo benimki Totoma iki iğne yedim şimdi iyiyim ama jillian saatinde halim ne olur hiç bilmiyom

merhaba arkadaşlar dün regl oldum hertarafım ağırıyodu zaten bugunde jilliandan ayrı 2 saat yürüyüş yapınca pert oldum başımve kaslarım çok ağırıyor sanırım üşüttüm yürürken dün ve bugun jillian yaptım ama pc açamadım yazamadım ++

günaydın kızlar herkese sağlıklı ve huzurlu br gün dilerim
Bende regl oldum hemde sancılı oluyo benimki Totoma iki iğne yedim şimdi iyiyim ama jillian saatinde halim ne olur hiç bilmiyom

ben bugün izin alıyorum. hem adetin ilk günü hem de kol malum. pazar günü bu izin günümün bildirimini yapıp artı yaptırırım. perigunlugu
hepimiz aynı andamı hasta olduk

Kızlar geldiimm :) şimdi diğer takım rehberleriyle görüşüp size bilgi vereceğim. Acaba yeniden ölçü alsak mı diyorum ben ne dersiniz ? İlk 10 günü öğrenmek için sonuçları karşılaştırırız

Eveeet son durumu açıklıyorum. 10 gün değilde biraz daha arttırmak istedik. Cumartesi günü son level 1 yapılacak ve pazar dinlenme günü. Pazartesi günü level 2'ye geçiş yapıyoruz Dediğim gibi pazar günü yeniden ölçü alalım hatta son duruma bakmak için Ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…