- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
-
- Konu Sahibi perigunlugu
BUGUN MECBURI TATILL MI ACABA BEN YAPTIM DA OLMAZSA HAFTA ICI BIGUN TATIL ALIRIM ILLA TATIL ALINACAKSAEveet kızlar...Nihayet beklenen gün geldi... Bugünden itibaren sıkılaşmaya ve düzenli spora start veriyoruz...
Kurallar aşağıdaki gibi ;
1★ 3 gün jillian yapmayan arkadaş gruptan çıkarılacak.
2★ Her pazar dinlenme günü olacak. (Özel durumlarda, bilgi verilerek, pazar günü yerine farklı bir gün dinlenme günü kabul edilebilir.)
3★ Her akşam yapılan spor rapor edilecek. Grup rehberi, her sabah liste yapacak.
4★ İlk 10 gün LEVEL 1, ikinci 10 gün LEVEL 2, üçüncü 10 gün ise LEVEL 3 yapılacak.
5★Ayrıca lütfen sporu yemekten muhakkak 1,5-2 saat sonra yapalım. Ve özellikle akşam yapacak olan arkadaşlar (benim gibi) ağır yemeklerden kaçının. Sıkılaşalım derken sağlığımızdan olmayalım
İzin günü içinde farklı gün acilen kullanmak zorunda olanlar olabilir.Farklı gün izin kullanırsa pazar yapmak zorundayız. Çünkü genelde çalışanlar pazar boş olup hafta içi yapamazsa pazar yapar tamamlar eksiğini...
Bunlar dışında sormak istediklerinizi yada kural olarak eklenmesi gerektiğini düşündüklerinizi belirtebilirsiniz
Sağlığı ile alakalı problem yaşadığını hissedenler muhakkak bildirsin.
Grup üyelerimiz;
perigunlugu
usriyusra
mkbule
Usagisan
@Neva2516
@tubaturem06
@MRTMUHASEBE
@snfyl
@gel_pcpc
Paleland
@OoOturtleOoO
BEN DUN GECE GEC YAZDIM AMA ARTI KOYABILIRSINIZ CUMARTESI VE PAZARA
Eveet kızlar listeyi güncelledim. Kontrol edin sizde isterseniz eksik varsa ?
Tubaturem dün için izinli yazacağım seni ama perşembe günü yapmış mıydın göremedim gözümden kaçmış olabilir belki
bu guzel listeyi bos olarak paylasan arkadasa tesekkurler
BUGUN MECBURI TATILL MI ACABA BEN YAPTIM DA OLMAZSA HAFTA ICI BIGUN TATIL ALIRIM ILLA TATIL ALINACAKSA
BEN DUN GECE GEC YAZDIM AMA ARTI KOYABILIRSINIZ CUMARTESI VE PAZARA
Rica ederim canım işine yaramasına sevindimbu guzel listeyi bos olarak paylasan arkadasa tesekkurler
Tamamdır canım dün için izinli girdim senin içinIzin hakkimi bn dun yapmayark kullnmis oldum simdi bitki cayimi icp yapicm bitince yazarim
Geçmişe baktım biraz ama göremedimBi fire vermişiz galiba üzüldüm
Tabloya bakınca tubaturem06 3 gündür boş ondan öyle dedim izinlimiydiGeçmişe baktım biraz ama göremedimİnşallah benim gözümden kaçmıştır
Bu arada tam anlamıyla olmasa da bende fire gibiyim sanki bir sağlık sorunu sebebiyle.
Yarınmı gitti amanın okadar etkilimivay be uzun suredir kk dan uzagım neler olmuş böyle jillian la bi suru grup yapılmışazimli kızlar bir başka oluyor canım hepinizi kutlarım. bende 2013 yazında jillian la 2 ay geçirdikten sonra beden olarak yarım gitmişti. ve hala koruyorum. devam edin kızlar arkanızdayım
Yok canım regl olsamda sorun değil benim içinTabloya bakınca tubaturem06 3 gündür boş ondan öyle dedim izinlimiydi
Senin neyin var regl dönemimi yoksa başka bişimi
Evet canım tubaturem06'ya tekrar bakıyorum şimdi mesajlarına eğer görmemişsem hemen ekleyeceğimTabloya bakınca tubaturem06 3 gündür boş ondan öyle dedim izinlimiydi
Senin neyin var regl dönemimi yoksa başka bişimi
Canım perşembe günü yapmış mıydın mesajlarda göremedim ama ? Cuma ve Cumartesi'de yapmadın galiba. Geldiğinde haberlerini bekliyoruzbenim alt bacak ve üst bacak arkamda çok fena agrı var ..buna rağmen yapmaya devam mı edecez .. off daha tum evin temizliği varrr camlar falan hepsi temizlenecek
Yarınmı gitti amanın okadar etkilimiBunu yaza kadar aralıksız yapsak bikini giyebilirmiyiz ne dersin
merhaba
foruma baktım 3 farklı grup var acaba neye göre ayrıldınız. ve katılmak için geçmi kaldım(