★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

BUGUN MECBURI TATILL MI ACABA BEN YAPTIM DA OLMAZSA HAFTA ICI BIGUN TATIL ALIRIM ILLA TATIL ALINACAKSA
BEN DUN GECE GEC YAZDIM AMA ARTI KOYABILIRSINIZ CUMARTESI VE PAZARA

bu guzel listeyi bos olarak paylasan arkadasa tesekkurler

siz de kullanabilesiniz diye koymustum kendiminkini. ya bana teşekkür yok mu, boş olarak istendiğini hemen görseydim ben de boş olarak koyardım ki şaka şaka. evet güzel liste ben de çeşitli şekillere boğdum valla bugün dinlenme günümüz geldiii yarın tam gaz devam . ve tartıda inanılmaz şeyler görüyor bu gözler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ama incelmede bir gelişme göremiyorum , anlamadım niçin. bu arada kaslarım artmış başlangıcıma göre, bunu söyelmek istiyorum. bende vucut analiz cihazı var omron'un. iyi yani. takip edebiliyorum.

BUGUN MECBURI TATILL MI ACABA BEN YAPTIM DA OLMAZSA HAFTA ICI BIGUN TATIL ALIRIM ILLA TATIL ALINACAKSA

BEN DUN GECE GEC YAZDIM AMA ARTI KOYABILIRSINIZ CUMARTESI VE PAZARA

bu guzel listeyi bos olarak paylasan arkadasa tesekkurler
Rica ederim canım işine yaramasına sevindim Evet bugün izin günümüz normalde ama dediğn gibi başka bir gün kullanabilirsin
Izin hakkimi bn dun yapmayark kullnmis oldum simdi bitki cayimi icp yapicm bitince yazarim
Tamamdır canım dün için izinli girdim senin için

Geçmişe baktım biraz ama göremedim İnşallah benim gözümden kaçmıştır

Bu arada tam anlamıyla olmasa da bende fire gibiyim sanki bir sağlık sorunu sebebiyle.
Tabloya bakınca tubaturem06 3 gündür boş ondan öyle dedim izinlimiydi

Senin neyin var regl dönemimi yoksa başka bişimi

Yarınmı gitti amanın okadar etkilimi Bunu yaza kadar aralıksız yapsak bikini giyebilirmiyiz ne dersin

Tabloya bakınca tubaturem06 3 gündür boş ondan öyle dedim izinlimiydi

Senin neyin var regl dönemimi yoksa başka bişimi
Yok canım regl olsamda sorun değil benim için

Hafif astım başlangıcı vardı bende ve bu hareketler baya nefesimi zorladı. Tabii birazda nefesimi spor sırasında nasıl kullanmam gerektiğini bilmediğim için zorladı galiba. Ama yinede yapmaya gayret ediyorum tamamlayamasamda Gerçi farkını şimdiden gördüm 1-2 cm kadar. Galiba kilomdan kaynaklanıyor daha fazla faydasını görürüm eminim devam edebilsem.

benim alt bacak ve üst bacak arkamda çok fena agrı var .. buna rağmen yapmaya devam mı edecez .. off daha tum evin temizliği varrr camlar falan hepsi temizlenecek
Canım perşembe günü yapmış mıydın mesajlarda göremedim ama ? Cuma ve Cumartesi'de yapmadın galiba. Geldiğinde haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…