- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
-
- Konu Sahibi perigunlugu
Cnm nasıl yani bizim bugun 10. Gün yarın level 2 yapmicak mıyız yani anlamadımEveeet son durumu açıklıyorum. 10 gün değilde biraz daha arttırmak istedik. Cumartesi günü son level 1 yapılacak ve pazar dinlenme günü. Pazartesi günü level 2'ye geçiş yapıyoruzDediğim gibi pazar günü yeniden ölçü alalım hatta son duruma bakmak için Ne dersiniz ?
Evet canım level 2'ye Pazartesi günü geçilecek. Çünkü herkes ilk kez yaptığı için biraz uzatmak istedik level 1'deCnm nasıl yani bizim bugun 10. Gün yarın level 2 yapmicak mıyız yani anlamadım
Ee bu pazartesi ye kadar ki sürecte napcazEvet canım level 2'ye Pazartesi günü geçilecek. Çünkü herkes ilk kez yaptığı için biraz uzatmak istedik level 1'de
Yine level 1 devam ediliyor. Pazar günüde izin günü zatenEe bu pazartesi ye kadar ki sürecte napcaz
Hımmm peki ben yapmak istersem olmaz mıYine level 1 devam ediliyor. Pazar günüde izin günü zaten
Kızlar geldiimm :) şimdi diğer takım rehberleriyle görüşüp size bilgi vereceğim. Acaba yeniden ölçü alsak mı diyorum ben ne dersiniz ? İlk 10 günü öğrenmek için sonuçları karşılaştırırız
pericim sınav zamanı sanırım merak ettims eni nerdeyse özel mesaj atıcaktım :) ben bu mesajını şimndi gördüm canım dünden beri level 2 yapıyorum nasıl yapıcam şimdiEveeet son durumu açıklıyorum. 10 gün değilde biraz daha arttırmak istedik. Cumartesi günü son level 1 yapılacak ve pazar dinlenme günü. Pazartesi günü level 2'ye geçiş yapıyoruzDediğim gibi pazar günü yeniden ölçü alalım hatta son duruma bakmak için Ne dersiniz ?
bende Level 2 ye baslamaktnsa eksik gunumu yaparim dedim vaygectim Level 2 den pazartesi hep beraber yaparizBANA UYAR EKSİK 2 GÜNÜM VAR ONUDA TAMAMLAMIŞ OLURUM
evet çok guzel sen 3 ü hiç görme resmn işkence bunsabh baktım bıraz ben 10 günden fazla yapamam herhaldeselam kızlarrrrrrrrrrrr
dünü bildirmişmiydim hatırlamıyorum o halde hem düne hem bugune + alayım lütfen:)
2. level süpermiş ben daha cok sevdim bunu
evet çok guzel sen 3 ü hiç görme resmn işkence bunsabh baktım bıraz ben 10 günden fazla yapamam herhaldeselam kızlarrrrrrrrrrrr
dünü bildirmişmiydim hatırlamıyorum o halde hem düne hem bugune + alayım lütfen:)
2. level süpermiş ben daha cok sevdim bunu
Evet canım sınavlar başlıyor 31'inde beni şimdiden stresi sardıpericim sınav zamanı sanırım merak ettims eni nerdeyse özel mesaj atıcaktım :) ben bu mesajını şimndi gördüm canım dünden beri level 2 yapıyorum nasıl yapıcam şimdi
Ayneen canımbende Level 2 ye baslamaktnsa eksik gunumu yaparim dedim vaygectim Level 2 den pazartesi hep beraber yapariz
AY INSALLAH SINAVLARIN GUZEL GECER PERICIM STRESS YAPMA CNMEvet canım sınavlar başlıyor 31'inde beni şimdiden stresi sardıSon senem hiç ders bırakmamam lazım yoksa okul uzayacak en çok stres yaptığım konu o
Canım level 1'i yap yine istersen pazartesi level 2'ye geçiş yapılır.
Ayneen canım