★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

Cnm nasıl yani bizim bugun 10. Gün yarın level 2 yapmicak mıyız yani anlamadım

selam kızlarrrrrrrrrrrr
dünü bildirmişmiydim hatırlamıyorum o halde hem düne hem bugune + alayım lütfen:)
2. level süpermiş ben daha cok sevdim bunu

pericim sınav zamanı sanırım merak ettims eni nerdeyse özel mesaj atıcaktım :) ben bu mesajını şimndi gördüm canım dünden beri level 2 yapıyorum nasıl yapıcam şimdi

selam kızlarrrrrrrrrrrr
dünü bildirmişmiydim hatırlamıyorum o halde hem düne hem bugune + alayım lütfen:)
evet çok guzel sen 3 ü hiç görme resmn işkence bunsabh baktım bıraz ben 10 günden fazla yapamam herhalde

selam kızlarrrrrrrrrrrr
evet çok guzel sen 3 ü hiç görme resmn işkence bunsabh baktım bıraz ben 10 günden fazla yapamam herhalde

pericim sınav zamanı sanırım merak ettims eni nerdeyse özel mesaj atıcaktım :) ben bu mesajını şimndi gördüm canım dünden beri level 2 yapıyorum nasıl yapıcam şimdi
Evet canım sınavlar başlıyor 31'inde beni şimdiden stresi sardı Son senem hiç ders bırakmamam lazım yoksa okul uzayacak en çok stres yaptığım konu o

Canım level 1'i yap yine istersen pazartesi level 2'ye geçiş yapılır.

bende Level 2 ye baslamaktnsa eksik gunumu yaparim dedim vaygectim Level 2 den pazartesi hep beraber yapariz
Ayneen canım

Kızlar 2 gün ara verdim malum reglken yapamadım Ama bu akşam kesinlikle yapıcam.Sürede uzamış ne güzel bu sayede 10 günüm tamamlanmış olcak

Arkadaşlar ben de yaptım bugün! kaslarımı zorlamamaya calısıyorum ağırlıksız calısıyorum şu an kol hareketlerini falan.

AY INSALLAH SINAVLARIN GUZEL GECER PERICIM STRESS YAPMA CNM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…