Nankörse yapcak tek birşey kalıyor bence.. Dediğin gibi sadece iyi günde yanında olan eşten sana ne hayır gelir... Al babanı çık ayrı bir eve bence yada babanın evine dönün 1 saat sürüyor diyosun yol varsın sürsün arkadaşım babanın durumu cok ciddi olsa hastaneye yatardı... Allah korusun o yol onu canından etcek dır vaziyette değilse git babanın evine baban iyileşincede otur konuş oluyorsa olur olmuyorsa olmaz başta ilk işin o evden taşınmak olsun eğer kabul ederse kiraysada oturdugun ev bence sorun yok... Ancak böyle sorunlar halledersin başka türlü olmaz bence gitgide daha kötü olacaksınız Annen herşeyın farkında babanda anlıyordur emın ol yuz goz olmasını ıstemıyorsan başka çarende yok bence.. Ayrıca eşin başta tabi kabul etcek babam ölümlerden döndü diyorsun cünkü ama süre uzayınca canı sıkılmış nasıl anlamıyorsun bu durumu anlamıyorum... Paranın yuzu tatlıdır bence o oyle yaptı bu bunu yapmadı falan bunları dusunup canını sıkma![]()
gayet anlaıyorum cnm...sadece nankörlüğüne kızıyorum
çalışıyorum bu gün kızdık biribirimize yarın evimi ayırıyorum diemeyosun maalesef zaman alıyo...
evet babamı hastnaeden çıkardılar çünkü hastaneler enfeksiyon artamı ve adamı toparlamışken riske atmayalım die
ama bu evde benim emeğimle kuruldu çok yoğun çalışıyorum die hiç bişeyle evlenmedi
koca evde bir mobilyaları aldı eşim onuda bebber ödeik nişanlıyken
evet inada bindirdim
sesizsedasız çekilmek istemiyorum çünkü
gelir alır mobilyasını gider ki onunda hepsini alamaz ondan sonrda o evden ancak onların gül cemalleriyle karşılaşmamak için çıkarım
çok kızgınım çok..kendi kazandığım parayla kendimi rezil ettim bunca zaman