iyi günde kötü günde demiştik??

Nankörse yapcak tek birşey kalıyor bence.. Dediğin gibi sadece iyi günde yanında olan eşten sana ne hayır gelir... Al babanı çık ayrı bir eve bence yada babanın evine dönün 1 saat sürüyor diyosun yol varsın sürsün arkadaşım babanın durumu cok ciddi olsa hastaneye yatardı... Allah korusun o yol onu canından etcek dır vaziyette değilse git babanın evine baban iyileşincede otur konuş oluyorsa olur olmuyorsa olmaz başta ilk işin o evden taşınmak olsun eğer kabul ederse kiraysada oturdugun ev bence sorun yok... Ancak böyle sorunlar halledersin başka türlü olmaz bence gitgide daha kötü olacaksınız Annen herşeyın farkında babanda anlıyordur emın ol yuz goz olmasını ıstemıyorsan başka çarende yok bence.. Ayrıca eşin başta tabi kabul etcek babam ölümlerden döndü diyorsun cünkü ama süre uzayınca canı sıkılmış nasıl anlamıyorsun bu durumu anlamıyorum... Paranın yuzu tatlıdır bence o oyle yaptı bu bunu yapmadı falan bunları dusunup canını sıkma :40:

gayet anlaıyorum cnm...sadece nankörlüğüne kızıyorum
çalışıyorum bu gün kızdık biribirimize yarın evimi ayırıyorum diemeyosun maalesef zaman alıyo...
evet babamı hastnaeden çıkardılar çünkü hastaneler enfeksiyon artamı ve adamı toparlamışken riske atmayalım die
ama bu evde benim emeğimle kuruldu çok yoğun çalışıyorum die hiç bişeyle evlenmedi
koca evde bir mobilyaları aldı eşim onuda bebber ödeik nişanlıyken
evet inada bindirdim
sesizsedasız çekilmek istemiyorum çünkü
gelir alır mobilyasını gider ki onunda hepsini alamaz ondan sonrda o evden ancak onların gül cemalleriyle karşılaşmamak için çıkarım
çok kızgınım çok..kendi kazandığım parayla kendimi rezil ettim bunca zaman

gayet anlaıyorum cnm...sadece nankörlüğüne kızıyorum
çalışıyorum bu gün kızdık biribirimize yarın evimi ayırıyorum diemeyosun maalesef zaman alıyo...
evet babamı hastnaeden çıkardılar çünkü hastaneler enfeksiyon artamı ve adamı toparlamışken riske atmayalım die
ama bu evde benim emeğimle kuruldu çok yoğun çalışıyorum die hiç bişeyle evlenmedi
koca evde bir mobilyaları aldı eşim onuda bebber ödeik nişanlıyken
evet inada bindirdim
sesizsedasız çekilmek istemiyorum çünkü
gelir alır mobilyasını gider ki onunda hepsini alamaz ondan sonrda o evden ancak onların gül cemalleriyle karşılaşmamak için çıkarım
çok kızgınım çok..kendi kazandığım parayla kendimi rezil ettim bunca zaman

Gerçekten inada bindirmişsin belli eşine al mobilyalarını git diyebilecekmisin ... Tamam eşinin yaptığı bir hata var hemde çok büyük hatta ama sende öyle yaparsan ondan ne eksiğin kalacak ki.. Yanlış yapıyorsun bence ailen için evliliğini bitiriyorsun başka çare varken kolay olanı seçiyorsun...

canım benim ya okurken o kadar üzüldüm ki,içim cız etti cız...Hele o kayınvalidenin nankörlügüne.Sen ona o kadar zaman bak altını bile al.O senin en kötü günlerinde oğlunu doldursun boşansınlar ben başka gelin alırım desin.Acaba başka bir gelin ona senin gibi bakar mıydı? Ailecek sizin yanında olacaklarına yaptıklarına bak,köşeye çekilmişler.Hele o kocan gece bile eve gelmeyip çocukca tavır sergiliyor aklınca sana ceza veriyor,boşanamazsın sanıyor.

Ben senin yerinde olsam ilk iş mahkeme dilekçisini evlerine yollar ve telefonla arar gel eşyalarını al derdim.Çünkü bugün böyle yapan yarın seni çolugunla cocugunla arkada bırakır o zaman ne yapacaksın?
En iyisi baştan bırakmak.Unutma zararın neresinden dönsen kardır.:47::47::47:

Gerçekten inada bindirmişsin belli eşine al mobilyalarını git diyebilecekmisin ... Tamam eşinin yaptığı bir hata var hemde çok büyük hatta ama sende öyle yaparsan ondan ne eksiğin kalacak ki.. Yanlış yapıyorsun bence ailen için evliliğini bitiriyorsun başka çare varken kolay olanı seçiyorsun...

evet cnm bu yapığım doğru değil..hede hiç
ama ne yapayım sinirmden kduruyorum bunca zaman karşılarında sustuğum için zaten bu kadar başıma çıktılar...önceki konuları okursan nasıl insan olduklarını anlarsın..sadece kendi dunyalarını önemsiyolar gerisi boş
bu evlilik bitecekse zaten ailem için bitsin onlar bana ailelik yapmadılar
benim babam hep arkamdaydı evlendi bitti demedi hiç eşimd bir güzel sırtını dayamış..burnunu batıra batıra yiyodu
ben maşşımın bir miktarını onun anasına veriyodum ayın sonunda da babam bize para veriyodu...

tabiki kabul etmek zorunda değil..ama ben hayyata hiç bir şeyi karşılıksı yapmam diyen eşim benim yaptıklarımın neden karşılığını vermiyor
şapkasını çıkarıp nie onune koymuyo

büyük eltimi kaynıma yakıştıramaz kaynanam nedenmi oğlu mühendis..gelini lise mezunu olduğu için...sevmiş almış adam evlenmişler çoluğa çocuğa karışmılar daha ne uğraşıyosun..oda resti çekti gitti..şimdi hiç bişeylerine gelmez ya..bayramda bile kaynım çocuklarlar geldi işte o kadar yani deveyi diken hesabı ole olunca iyi oluyo ama

bileziklerim ona buna dağıtıldı bişey demedim dunya malı die...düğün borcu dediler iliğimi sömürduler kızsamda yüzlerine bişey demedim işte bunların karşılığını versin
gerçi şimdi sinirliyim ondan bole düşünüyo olabilrim yarın sakinleşince aman ben uzak olsunlar da diyebilirim ama şu an kulaklarımdan duman çıkıyo okadr yanı

İyi olursan hep böyle oluyor maalesef...

Siz eşiniz ve eşinizin ailesi için elinizden geleni yapmışsınız..Yaptıklarınız için üzülmeyin,yüce bir insansınız siz...

Eşinizin ve ailesinin yaptıkları gerçekten çok onur kırıcı...Allah onlara doğru yolu gösterir umarım..

Babanızı bırakmayın demeyeceğim,zaten bırakacağınızı sanmam...

Allah kolaylık versin arkadaşım,inan çok üzüldüm diyecek çok fazla birşey bulamıyorum :59:

iyi olursan hep böyle oluyor maalesef...

Siz eşiniz ve eşinizin ailesi için elinizden geleni yapmışsınız..yaptıklarınız için üzülmeyin,yüce bir insansınız siz...

Eşinizin ve ailesinin yaptıkları gerçekten çok onur kırıcı...allah onlara doğru yolu gösterir umarım..

Babanızı bırakmayın demeyeceğim,zaten bırakacağınızı sanmam...

Allah kolaylık versin arkadaşım,inan çok üzüldüm diyecek çok fazla birşey bulamıyorum :59:

bende bilemiyorum artık...savaş alanı gibi kafamın içi eşim ile bi çok şeyi atlattık..duyarlılık gösterdim her seferinde sonunda anladığıda oldu anlmadığıda ama şimdi ne olur ne biter bilimyorum

Ailen için yuvanı dağıtıyorsun yalnış yapıyorsun diyenler olmuş. Kesinnnlikle katılmıyorum. Eğer sen de kaynanana bakmasaydın o hastayken eşin haklı sen bakmadın şimdi de o bakmak istemiyor dicektim. Ama resmen nankörlük ediyorlar ve kalkmış o nankörler için aileni bolver demeye getirilmiş. Annen baban o senin. yazdığın gibi düğünde bile çok katkıları olmuş karşı tarafın hiçbirşeyi yok. Bence o nankörlerden kurtul. Şimdi olaylar düzeldi diyelim bir 10 yıl sonra (Allah Korusun) annen yada baban muhtaç duruma düşerse o zaman da aynı sorunlarla uğraşacaksın. Evli değilim hiçbir konuda büyük konuşmam çünkü başına gelmeyen anlamaz ama kendimi bildi bileli tek büyük konuştuğum konu bu. Böyle bir kaynana koca için kesinlikle beni dünyaya getiren büyüten anamı babamı sokağa atmam. Hele nankörler için ASLA!

Annene babana sahip çık arkadaşım :)

cnm baban hasta iken anlayış göstermeyen koca adam değildir bir kere. sen hasta olsan nelrr yapar. bunları düşün karar ver tatlım. yazık ya baba bu sanki komsuyu getirdinde eve ona kızıyo.

hep aynı şeyler işte..bu kayınvalide - görümceler hep aynı değişmezlerde....cok nadirdir arada iilerı çıkar....cnm benım cok üzüldüm senın adına...eşine hiç taviz verme Allaha havale et hepsini...koca yıne bulunur ama ana-baba bulunmaz...

ya cnm bu konunu gördükten sonra önceki konularına baktım . sen nasıl bir aileye düşmüşsün böyle

kısmet diyecem ama

biz eşimle üniversitede tanıştık üniversite boyunca sonra mezun olduktan sonra 4 sene flort ettik ama o zaman bir melektiler adeta ne zaman nişan oldu işte o zman çıktı gerçek yüzleri
böle işte hayat banada bunu getirdi

cnm gereksiz inat yapıp kaliteni düşürme. okuyunca az buçuk belli oluyor durumlar. önceki konularını okuyorum hala. abiye bak kardese bak. baban hasta olsun sırt cevirsn hemen olucak seymi. sakın alttan alma cnm. bende 1.5 senelik evliyim aşırı bir geçmişim yok evlilikte ama 10 sene beraberliken sonra evlendim bizde lisede tanıştık yuvanın bozulmasını istemem ama bu baska bişey bitanem. kendine bunu yapma. insanlar anne babalarını aynı gün kaybediyorda yasamaya devem ediyor bir koca unutulmaz değil inan. yapılan çok zalimce .belki canını yakıcak söylediklerim ama maalesef bana göre böyle cnm

hep aynı şeyler işte..bu kayınvalide - görümceler hep aynı değişmezlerde....cok nadirdir arada iilerı çıkar....cnm benım cok üzüldüm senın adına...eşine hiç taviz verme Allaha havale et hepsini...koca yıne bulunur ama ana-baba bulunmaz...

çok doğru söylemişsin... koca bulunur ama ana baba bulunmaz... bgn yanında olmayan hasta halınde sana neler yapar..... :50:

cnm gereksiz inat yapıp kaliteni düşürme. okuyunca az buçuk belli oluyor durumlar. önceki konularını okuyorum hala. abiye bak kardese bak. baban hasta olsun sırt cevirsn hemen olucak seymi. sakın alttan alma cnm. bende 1.5 senelik evliyim aşırı bir geçmişim yok evlilikte ama 10 sene beraberliken sonra evlendim bizde lisede tanıştık yuvanın bozulmasını istemem ama bu baska bişey bitanem. kendine bunu yapma. insanlar anne babalarını aynı gün kaybediyorda yasamaya devem ediyor bir koca unutulmaz değil inan. yapılan çok zalimce .belki canını yakıcak söylediklerim ama maalesef bana göre böyle cnm

aynı işte 9 yıl flort ettik, bir yılı aşkın nişanlı kaldık yaklaşık bir buçuk yıldırda evliyiz ama tanıyamamışım demekki ne diyim
dün bana o söylediklerinden sonra hiç konuşmadık ne olacak şu an ne düşünüyo hesabı ne bilmiyorum ama biteceksede bitmesin die yalvaracak değil inceldiği yerden kopar yıllarıma yazı sadece

Eski konularınıza baktım..bir konunuzda eşinizin küçük kardeşi için para lazım oluyor(öğretmen oldukları halde eşya almak için sanırım )ve babanız da size hep para verdiği için eşiniz kendi ailemden görmediğini senin ailenden gördüm demiş...vee şimdi bukadar şeyin üstüneee yazıklar olsun...bir gun kızınız olursa ve ona bakmasa ne hisseder acaba...

sen yapman gerekenden fazlasını bile yapmışsın. bence dur artık hiçbir sey deme bakalım ne diyicek başka bir konu olsa asla boşanma lafını alma derim cnm ama bu durum akıllara zarar

Eski konularınıza baktım..bir konunuzda eşinizin küçük kardeşi için para lazım oluyor(öğretmen oldukları halde eşya almak için sanırım )ve babanız da size hep para verdiği için eşiniz kendi ailemden görmediğini senin ailenden gördüm demiş...vee şimdi bukadar şeyin üstüneee yazıklar olsun...bir gun kızınız olursa ve ona bakmasa ne hisseder acaba...

evet ole hani bu sorunları hep bi şekilde göğüsledik ama bu laf yıktı geçti beni böle zamanlarda insan en yakınından destek bekliyo..eş ya dha ne olsun kime gidiyim
bu sorunu aşarmıyız batarmıyız bilmiyorum ama kırılan kırıldığıyla kalıyo tekrar aynı olmuyo işte

Allah korusun, ama insanlık hali ya, siz hasta olsanız? Acaba sen de bir evladımızsın deyip bakarlar mı yoksa aynı babana davrandıkları gibi mi davranırlar?

canım çok üzüldüm:59:

biz de kendi ailemde benzer bir durum yaşadık. o yüzden seni çok iyi anlıyorum. gelinimizn annesi ağır bir hastalık geçirdi. tedavisi 1 yıl sürecek dediler. kendileri ilçede oturuyor. gelinimiz de annemlerle altlı üstlü. tedavisi mecburen büyük şehirde olmalı ayrıca babası rahatsız. yani hastane işi halledilse bile bir başlarına bırakılacak durumda değillerdi.

annemle babam abimi bir kenarı çekip, bak karın sana diyemiyor olabilir sen onları yanınıza getirmeyi teklif et diye uyardılar. neysegidip alıp geldiler. bebekleri vardı, yengem çalışıyordu. annem inanın hem annesiyle ilgilendi, hem bebekle. babam hastaneye götürülmesi gerektiğinde dünürüyle beraber hastaneye getirdi götürdü. o zamanlar yengem de dahil herkes dua ediyordu. neyse şükür sağlığına kavuştu evlerine gittiler.

geçen yılda benim babacığım kalp rahatsızlığı geçirdi. yardıma ihtiyaçları vardı. yengem bırakın yardımcı olmayı, geçmiş olsun bile ağzının ucuyla dedi. orda burda da yüz vermiyorum gelip bize yerleşmelerinden korkuyorum demiş :( dediği yerlerde hep akrabalar. ben mecbur değilm gibi laflar etmiş. bunlar mecburiyet işi değildir ki. bu insanlıkla alakalıdır.ama insanlık ne kadar öğretilebilir bilmiyorum. başına gelenin daha iyi anlaması gerekir diyoruz da, anlamayan anlamıyor. iyilikleri de çok kolay unutuyor :( insanlar gerçekten çok nankör.

allah eşinizin ve ailesinin kalbine merhamet versin onları ıslah etsin. size de sabır versin. siz iyi niyetinizden vaz geçmeyin belki sizin sakinliğiniz onların insafa gelmesine sebep olur.

allah yardımcınız olsun arkadaşım. sizin için dua edicem:58:

Back