iyi günde kötü günde demiştik??

Bence duygusal düşünmeyin mantıklı olun anneni ikna et, senin güçlü olman gerekiyor ki ailene destek olabilesin.
Miden için de yoğurt ye ya da süt iç, iyi gelir, stres te yapma herşey olacağına varır.
Bence önceliğiniz babanızın hastalığı olmalı, o iyileştikten sonra düşünün ilerisini.
Babanın durumu nasıl? Biraz düzelme var mı?

ilk dönmelere göre daha iyi..inş.dahada iyi olacak ama çok değişken bazen çok iyi oluyo bazende acile zor gidiyoz...tansiyon kalp ritmi düzensiz olunca birden fenalaşabiliyo işte

hafta sonu hiç konusmadınmı cnm eşinle

konuştum cnm..konuşmazmıyım...sayesinde bir gün tatilim var onunda içine edildi itinayla...biz evden eşyalarımızı alıp çıkacakmışız...sonra annemler bizim eve yerleşecekmiş..o ev sahibini arayaıp durumu izah edecekmiş...aynı çözümüyle muhteşem bi iş yaptığını sanıyo salak

cocugun yok sanırım ...
bence git topla eşyalarını ev tut egerki gelirin varsa heleki..
git al anneni babanı çarp kapıyı çık..
Allah ıslah etsin sizi de..
al ananı otur de kocana da ayy çok sinirlendim hep aklımdasın
bunlar günden güne yüzsüzleşirler :47::47::47::47::47::47::47::47:

Allah böyle eşleri ıslah etsin diyecek kelime bulamıyorum:( Kendimi senin yerine koyuyorum da ''babamın iyileşmesini bekleme,hemen davayı aç boşanalım ve bu eve de gelme,güle güle '' diyerek böyle bir adama eyvallahı çekerdim. Çocuğun olmaması ve çalışıyor olman senin için böyle bir adamı şutlamanı kolaylaştırıcı noktalar.Emin ol bizim gibi evli kadınların çoğu böyle bir olay başına geldiğinde senin karşılaştığın itici tavırla karşılaşacaktır. Tam anlamıyla vicdan ve adalet sahibi eş ve eş ailesi herhalde tüm evli kadınların huzur sebebi olurdu ama çoğumuzda yok maalesef... Senin ve ailen adına çok üzüldüm. Umarım en asil ve size yakışan şekilde Allahın verdiği bu hastalığı ve eşinle ailesini defedersiniz. Rabbim sıkıntını dağıtsın inşallah...

Son düzenleme:
Allah böyle eşleri ıslah etsin diyecek kelime bulamıyorum:( Kendimi senin yerine koyuyorum da ''babamın iyileşmesini bekleme,hemen davayı aç boşanalım ve bu eve de gelme,güle güle '' diyerek böyle bir adama eyvallahı çekerdim. Çocuğun olmaması ve çalışıyor olman senin için böyle bir adamı şutlamanı kolaylaştırıcı noktalar.Emin ol bizim gibi evli kadınların çoğu böyle bir olay başına geldiğinde senin karşılaştığın itici tavırla karşılaşacaktır. Tam anlamıyla vicdan ve adalet sahibi eş ve eş ailesi herhalde tüm evli kadınların huzur sebebi olurdu ama çoğumuzda yok maalesef... Senin ve ailen adına çok üzüldüm. Umarım en asil ve size yakışan şekilde Allahın verdiği bu hastalığı ve eşinle ailesini defedersiniz. Rabbim sıkıntını dağıtsın inşallah...

ya bilmiyorum kızlar..ilimli olmak lazım diorum bazen onu anlmaya çalışayım diorum ama öfkem bastırıyo maalesef..onun destek olmasını beklerken beni bole arada bırakmasına çok kızıyorum...neden ya bu kadar zor mu diorum ben çok mutsuzum o değilmi hoşunamı gidiyo diyorum..bilemedim ki boşanmaksa bşanırım yalvaracak değilim...içim tabiki çok buruk..10 yıl flort ettik ya 1 yıl nişanlı kaldık..1,5 yıldır evliyız yazık bunca zamanıma boşuna harcamışım diorum...ben onun için bi çık şeye göz yumdum..o aynı fedakrlığı benim için yapmadı malesef..yazık sadece olan bu...

Yaşadıkların için çok üzgünüm ama insanlar asla değişmez! bunu sakın unutma arkadaşım.. Anladığım kadarıyla çalışıyorsun ve paranı kazanıyorsun al anneni babanı çek git o evden arkana bile bakma. Babanın rahatsız olması vesilesiyle eşinin gerçek yüzüyle çok geç olmadan tanışmışsın. Baban hiç hasta olmamış olsa bile böyle bir insanla bir ömür geçmezmiş zaten. Yalnız sessiz sedasız hanımefendi gibi gitme:) Gitmeden önce ortalık yerde ana oğul sıkıştır köşeye yaptıkları bütün adilikleri çatır çatır say yüzlerine bağıra çağıra donup kalsınlar oldukları yerde.. ve onlar o şoku atlatıp karşı atağa geçmelerine fırsat vermeden çarp kapıyı çek git içlerinde patlasın rezil olsunlar.. Sonra ne mi olacak?? İnan bundan daha kötüsü olmayacak...:46:

anne babalar için ne kadar kötü bir durum bu ya.ne kadar vicdansız eşiniz varmış.bence de boşanmakla çok iyi yaparsınız hatta benim aileme bu şekilde davranacak adamı ben boşardım.hiç kimse demesin bekara koca boşamak kolay diye.benim babam hasta olacak yürüyemeyecek durumda olacak eşim olacak insan müsveddesi ailemi istemeyecek:47::47:yok öyle birşey.kendi annesi babası hasta olsa ve sizde kalmak zorunda olsa ve siz istemeseniz size yapmadığını bırakmazdı

canım hala aynı şeyleri mi telaffuz ediyoR...Ay nasıl bir insan bu...Bence artık onunki egosunu tatmin etme olayına girmiş dediğimi yapacak havalarında valla konuş dedim konuşmuşsun yapacak bişey yok...noldu boşanalım diyen adam evden taşınmanıza karar verdi???? neden çünkü sana ihtiyacı var bu adamın...Baban hasta ve babanı bırakırsan çok vicdan azabı çekersin canım...Allah sana iyiliklerinin sevabını kat kat verir...eşine de bulaşma artık konşma bilee

YAAAAAAA varyaaa harbiden evlenmek istemiyorum bu erkeklerin bencilliği vurdumduymazlığını ben asla çekmem büyük konuşmayayım ama..Böyle eşim olcaksa Allah bana evliliği hiçbi zaman nasip etmesin...!!!

cnm bundan sonrası ne kadar sağlıklı olur bilinmez. bence seni kaybedebiliceni bilmesi gerekiyor. hastalıkta yanında olmayanın iyi günde ne işi var. biliyorum çok zor bir durum bellide bir alışkanlık var 12 sene azmı o kadar cok beklemişsin ama bunları çekmek içinmi.

valla olan oldu zaten annem kardeşimi aramış..çocuk okulunu bırakıp gelmiş...annemi ve babamı alıp bu gün eve götürdü...annem otur kocanla konuş..bizim yüzümüden bole olmasın dio...ben çok üzülürüm sebeb olmak istemiyorum..sizin kaç sene sevginiz birbirine karıştı dio...koca müsvettei anasında bende bugün bir arkadaşıma gidip kalacam o eve gitmem...avukat olan arkaşımla konuştum sakın evini terk etme dio kafam çorba oldu çorba

valla olan oldu zaten annem kardeşimi aramış..çocuk okulunu bırakıp gelmiş...annemi ve babamı alıp bu gün eve götürdü...annem otur kocanla konuş..bizim yüzümüden bole olmasın dio...ben çok üzülürüm sebeb olmak istemiyorum..sizin kaç sene sevginiz birbirine karıştı dio...koca müsvettei anasında bende bugün bir arkadaşıma gidip kalacam o eve gitmem...avukat olan arkaşımla konuştum sakın evini terk etme dio kafam çorba oldu çorba

:( Canım ya çok kötü oldum inan. Bu akşam arkadaşına git ama eşin olacak oduna söyleme. avukat haklı evi terketme
.

Bugün babana bakmak zor geliyorsa yarın birgün sana bakmak ta zor gelebilir ona canım. O zaman ne yaparsın iyi düşün.

valla bana bi şey olursa bakmayacağı aşıkar..ne olaca ki beni boşar anasıda onu evlendirir...ama ona bişey olursa kim bakar onu bilmiyorum işte
konuşmak gelmiyo içimden yüzünü görmek dahi istemiyorum ....

Bak şimdi annendede suç var burda daha önceki yorumlarında kardeşim kucuk demiştin ne diye çağırdıkı... Hayır yani annenın elı ayagı tutyor sonucta yazık degılmı o cocugun egıtımını bolmeye tamam saglık bu ama cok zor bır durumda yok kı ıllakı bırılerıne yukmu olmak gerekıyor... Egıtım olsun evlılık olsun etkılemek mı gerekıyor... Arkadaşım sen zor kabullenıyorsun ama bence basta olması gereken olmus.. Hastahane sartları falan dıyorsun yol uzak dıyorsun ama sartlar neyse oyle gıder be canım zorlamanın baskalarının huzurunu duzenını bozmanın alemı yok ki... Tamam anlamak istemiyorsun cunku o senin baban canın kanın isteseler canınıda verirsin biliyorum... Ama anla be kuzum işte senin baban eşinde olsa nasıl senın kadar anlayışlı olmasını beklıyorsun ki... Ben baktım dıyorsun annesine... Bakmasaydın keşke sen baktın dıye odamı goz yumsun olmuyor ıste kişilikler farklı insanların dayanma gücü hepimiz farklıyız... Gitme biryere bence evinde dur ama dıyorsankı ben babamdan ayrılamıyorum baban ıyelesene kadar babanın yanında dur... Ama şunuda unutma bu evlılık bıterse senden once annen ve baban cok uzulecek

Allah'ım ana-babalarımızı eş-kayınvalide diline düşürmesin....
yazık çok çok yazık...
düşünüyorum da aynı durumda kayınvalidem olsa sıkardım dişimi yüzlerine gülerdim ardı önü kaç zaman ki isterse 10 yıl olsun ister 20, mecbur olmasa gelmezdi değil mi?
Allah kuluna beğenmediği hor gördüğü şeyi yaşamadan ölümü nasip etmezmiş
eşiniz de görecek....
Rabbim babanıza acil şifa, size sabır ve güç nasip etsin...

Son düzenleme:
Bak şimdi annendede suç var burda daha önceki yorumlarında kardeşim kucuk demiştin ne diye çağırdıkı... Hayır yani annenın elı ayagı tutyor sonucta yazık degılmı o cocugun egıtımını bolmeye tamam saglık bu ama cok zor bır durumda yok kı ıllakı bırılerıne yukmu olmak gerekıyor... Egıtım olsun evlılık olsun etkılemek mı gerekıyor... Arkadaşım sen zor kabullenıyorsun ama bence basta olması gereken olmus.. Hastahane sartları falan dıyorsun yol uzak dıyorsun ama sartlar neyse oyle gıder be canım zorlamanın baskalarının huzurunu duzenını bozmanın alemı yok ki... Tamam anlamak istemiyorsun cunku o senin baban canın kanın isteseler canınıda verirsin biliyorum... Ama anla be kuzum işte senin baban eşinde olsa nasıl senın kadar anlayışlı olmasını beklıyorsun ki... Ben baktım dıyorsun annesine... Bakmasaydın keşke sen baktın dıye odamı goz yumsun olmuyor ıste kişilikler farklı insanların dayanma gücü hepimiz farklıyız... Gitme biryere bence evinde dur ama dıyorsankı ben babamdan ayrılamıyorum baban ıyelesene kadar babanın yanında dur... Ama şunuda unutma bu evlılık bıterse senden once annen ve baban cok uzulecek

ben işteyim...eşimde ole...ne yapsın annem ...kadeşim erkek en azındn kucaklar çıkarır mantığıyla çağırdı...artık ole kolay değil bazı şeyler..özel ambulans çağırısıyonuzda ben hastayı kaldırmaya karışmam dio..sonuçta kaç kat merdiven çıkacak annem omuzlayıp çıkaramayacağına göre

Koca çok bulunur ama anne baba bulunamaz. Kendi babası olsa aynı durumda evini açmaz mı sanki. Benim babamda felç geçirdi, annemle ayrıydılar.Yatalaktı, kaç ay fizik tedavi hastanesinde kaldılar annemle.Kendi annesi ablası istemedi babamı, annem bakıyo şimdi.Fizik tedaviyle yürümeye başladı. Dışarı çıkıp gezebiliyo, ama konuşamıyo,sağ eli kullanamıyo, sağ ayağı da aksıyo. Yani hissizlik var.5 senedir annem bakıyo. Öyle işte. Kötü gününde yanında olmıycaksa kocan ,iyi gününde yanında olsa ne yazar.

günlerdir seni konunu takip ediyorum öncelikle Allah yardımcın olsun bence eşin boşanma davasını çoktannn haketti inşallah celp eline geldiğinde aklını başına alır çünkü böyle bir adamla aslaa aama asla hayt geçmezz

Back