Canım haklısın aşırı tepki görmüşsün ama sende sanki aşırı tepki veriyosun gibi geldi bana.
Kaynanana yakın ev tutmuşsun iyi niyetlisin yardımcısın çok güzel ama gel aynı evde oturalım dese eminim sende istemezdin ben hastayım beni yanınıza alın bakın dese kabul etmezdin dimi?
Tamam babana yardımcı olmak istemişsin çok haklısın ama asansör olmasada kucakta falan 1 kez taşınacaktı eve girdikten sonra sorun kalmıcaktı eşinde taşıyabilirdi evlerine kadar kucağında yada ambulans sedyeyle getirirdi.
Ayağı kırılmış olsa dersin 1 ay sonra yürücek ama baban ne zaman ayaklanır belli bişe yok anladığım kadarıyla ve buda uzun bi süre bile sizde kalabilceklerini gösteriyo. Annen olmasa derim bakcak insan yok ama annen varken senin evinde bu kadar uzun süre kalmaları bence doğru değil.
Kendi ailesi gibi yakın hissedememesi normal hatta cinsel bakımdanda soğukluk girmiştir aranıza. Kim olursa olsun uzun süre yatılı kalan misafir evin dengesini bozuyor bu bi gerçek adam rahatça duş almak boxerla gezmek tv izlerken uyuklamak cilveleşmek ister hemde hasta psikolojisi eve bi ağırlık getirmiştir herkeste surat bi karıştır eminim.
Ailene kendine yakın bi ev tutun en mantıklısı bu gibi geldi bana başka kardeşin falanda yokmu?
Yada kendi evlerine götürün annen nasıl olsa gözkulak olur sende sık sık yardıma gidersin ama akşamları evinde ol eşinle ilgilen hastalıklar herkesin başında var at başından demem asla ama bütün hayatınıda onlara göre ayarlama herkesin evi yeri ayrı olsun.
Burda kaynanasıyla aynı evde hatta aynı apartmanda olanların birsürü hikayesi var senin eşin seni zorlamamış annemi evime alcam dememiş kendi isteğinle yakınında ev tutmuşsun sana böyle davranan eşe sende öyle davranmalısın artık evlisin ve kendi kafana göre hareket etmemelisin.
cnm ben kayınvalideme baktım...hemde aynı evde ...sırf ona bakmak için bir ay işime ara verdim allahtan patronum iyi bir insandı izin verdi....evet kendi evimde bakmadım ama onun evinde yattım....hemde bana yardımcı yoktu kayınpederim yapamadı...altından da aldım banyoya sandeye koyup eşimle taşıyıp yıkadım da...sadece bana hayranlıla baktı eşim...hal babam bu halde bile iken eşim arayıp annem rahtızmış dediğinde evine gidip yemeğini yapıp evime geldim...bunlar söylenmez eve ama çok doluyum..etrafımda dönen kadın bir teşekkür etmez oldu....yapacak tabi gelin die aldık dio..bu değişim neden o zaman gelin almak köle almak mı...ben istemesem kim yaptıracak bana bunları hiç bir şeyi karşılıkszı yapmaya eşim....bunun karşılığı nerde neden bu sorunun cevabında susuyo...biz onun annesgilin evinde yatarken cinsellik problem değilde babamlar bede die neden problem oluyo...
evde babama küçük odayı haırladım çımıyo bile ordan...tamam donuyla gezemez belki ama zaten ole bir alışkanlığ yoktu...eve gelince annem iyi akşamlar çocuğum dio..kapısını kapatyo..görmüyoruz bile..ama ben onun annesigille aynı evde aynı odanın içinde karşılıklı oturdum...hatta sevgili eşim annem gece bişet ister sen onun aynında ki kanepede yat dedi..haklısın dedim..çünkü haklıyıd..keyif için orda değildim