Evet benim annem yıllardır babamdan eziyet çeker. Bende çocukluğumdan beri hep annemi koruyan taraftım. Fakat korumayı sadece babamın kızacağı şeyleri ortadan kaldırarak babamın peşinden koşarak becerebildim. Annemi o evden kurtaramadım ki annemde zaten kurtulmak istemiyor. Alışmış. Diğer çocukları evli ama halaa onları düşünüyor millet ne der o çocuklara da laf gelir vs vs. Bende herşeylerine yetişmeye çalıştığım gibi eşimede babamın istediği yönde şekil vermeye çalıştım. Babama şunu yap babamın yanında böyle ol hep bu baskılar. Eşimin bana dediği şey yıllardır sustum babana saygısızlık yapmadım şehir değiştirdim sırf uzaklaşalım diye 800 km öteden daha durdurmuyorlar bende bi babayım bende kocayım neden onların istediğini yapıyorum düğüne gitmem demedim gidince arkadaşta orda burda kalcam demedim kalacağım yer senin anneannen gildi anlayış gösterebilirdiniz ama sen evi terkettin bende babana msj attım saydırdım diyor şimdi üzülme diye özür de dilerim gerekirse ama hiç kimsenin yüzünü görmek istemiyorum artık diyor
Adamı resmen kusturmuşsunuz valla üzüldüm:/Eşinizi ezdirirseniz ezik bir adamın karısı olursunuz, bu hoşunuza mı gidiyor?
Ailemin durumu kat be kat iyiydi, ben eşimle sadece kendimize güvenerek evlendim, oyle olurdu kı evimde kahvaltılık olmazdı, aksamdan kalan sebze yemegini güle konuşa cayla yerdık. Fakat ailem geleceğinde dolapları doldururduk, zeytini peyniri tavugu vs ile. Demesinler eşi alamamış bız destek cıkalım diye.
Ailemi ailem tuttum, eşimi eş. Biri içinden geldigim alem, biri kendi kurduğum ailem. Ailem kıymetlidir fakat kendi kurduğum ailem de başımın tacıdır. Asla birbirine mudahale ettirmem.
Eşime illa gel bile demem, canı ıstediginde gelir, ben gider dönerim, hiç sorun da etmem. Bırakın adam kalacagım dediği yerde kalsın ya, öyle alsın sozde hıncını,bir tripte cekmiyorsunuz, eze eze salçaya döndürmüşsünüz adamı :/
Bunlar sonsuz yansılamadır, aynalar gibi birbirini yansıtarak sürecek, adam mutluluğa ve kendini gerçekleştirmeye dair umudunu kaybetmiş, ondan kederli, nasıl yüzü gülsün
Allah bizlere ömür versin de evlatlarımız bu sıkıntıları yaşamasın
O adamın içinde yetim bir cocuk var, baba gururunu, eş gururunu onarın, yoksa bir enkazla basbasa kalacaksınız