- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
canim benim konunun tümünü okudum...cok cok gecmis olsun. o senin babandir nsl böyle bisey yapabiliyor esin anlamis degilim. kendi anneleri cok kiymetli ama masallah söz kondurmazlar hizmet beklerler. canim bisey dicem esine söyledinmi: "ben senin annene bakarken iyidi cok begeniyodun hayranlikla izliyodun takdir ediyodun, simdi ben seni takdir edemiyrm cünkü davranislarin hicte hos olmadi, benim ailemi ailecek istemediniz cok geldi babama bakmam, senden babama bakmani bile beklemedm oysa ben kendim annene baktim sadece güler yüz ve ayni evde kalma nezaketini gösterebilirdin babamin daha fazla üzülmesine neden oldun" dedinmi canim hic konusma yapmadinmi? ne diyo böyle konustugunda? yerinde olsam annesine gider ne istiyosun babamlardan sana bakarken iyidim ama kendi canim cigerim niye karsi geliyonuz derdim. kayinvalidenin korkusu daha fazla kalirlar gelin bana bakmaz düsüncesi var. cok ayip oda yasli bak hastalandiginda bakima muhtacti simdi niye o kizinda babasi tabiki bakicak oglum bana bakti bak diyemiyo. yaziklar olsun böyle ailelere