iyi günde kötü günde demiştik??

kız ben böyle kaynanayı döverim kız ayyy alimmallaaaah

Siz bu akşam baya bir dövme moduna girdiniz aman ha sinirinizi eşinizden ve kayınvalidenizden çıkarmayın :) Yazık onların bir suçu yok en azından şimdilik :)

cok üzüldüm gercekten.allah babana acil sifalar versin.
esine ve esinin ailesinede cok kizdim :47: egoist insanlar kendilerine gelince ne ala ohhh :47:

ama unutmasinlar düsmez kalkmaz bir ALLAH...!!

o adamı ne bekliyosun aç davayı sen boşa onu.. saygısız insanlar nefret ediyorum böylelerinden

ne olursa olsun asla babandan vazgecme bir dakika bile yanlız da bırakma babanın evi daha iyi olsa bile boşvr sende kalsın ...
eşim yuvam der de vazgecersen sen kendini küçük düşürmüş olursun ..
bırak yatmadan yatmaya gelsin eşin eve .. yarın bi gün Allah gecinden versin babana bişe olursa bütün ömrün boyunca keşke şunuda yapsaydım diyip de pişmanlık çkmekten se
annesinin yanına taşınıyorsun diye sevinip babana bakınca düşman kesilen kocadan ne fayda ...
sen kendinden asla ödün verme kararlarında sabit ol annenden babandan asla vazgecme ...
bence yanii ...
kolay degil ama hepsi bi sınav gibi düşün sabret hersey olacagına varıcaktır zaten bi bahane bekliyordur bazı konular için ..:82:

Allah yardimcin olsun. Ofkeli karar verme bence.Cok zor bir durumdasin, ve esine cok kizginsin suan. Oturup esinle konus demicem, cunki bu sinirle ikinzde birbirnizi anlamassiniz daha cok kavga cikar. Esini Allaha havale et .. Kalpleri ayarlayan rabbim, Ins esinin kalbini yumsatir, ve duzelmesini saglar..

canim benim ya kiyamam sana öncelikle cok ama cok acil sifalar diliyorum babana

esine gelince esek gibi kabul edecek niye kabul edecek cunku sen caliisiyorsun,babana sen bakiyorsun,yemegini sen yapiyorsun,giyimini sen aklayip pakliyorsun

ama sen onun annesine bakmak zorunda degilsin ,beyefendi yemegini yapacaksa,giyimlerini yikayacaksa,ihtiyaclarini karsilayacaksa alir kendisi bakar

ama ne biz onlarin anasina bakmak zorundayiz ne de onlar bizim dinende bu böyle ama bizde adap var iste ama adabi bilmeyene aynen senin yaptigin yapilmali..

sakin kendini suclu hissetme iyi yapiyorsun kendi annesine babasina bakilmasi gerekseydi seni zorlar, esek gibi yapicaksin der, hizmetci gibi kullanirdi öyle degil mi?

elbette var...ama tedaviye burda başladık ve burda bitecek...çünkü bi sürü sıkıntı var tek bir bölüm yok babamın muayene olması gereken...zaten babamın bu hale gelmesini sebebi o hastaneler..şimdi nasıl güveneyim...babamı eve gönderen hastaneyemi ölümden alan hastaneyemi...bu söledikleriniz bizde düşündük ama birde işin maddi boyutu...adam hasta çalışamıyo...birkmşinide hastaneye harcadık...özel hastanede muayene oluyo bu adam...4 ay hastanede yattı..bir sürü ameliyete girdi hepsi para oturduğum yerde kireler ev az 1000 lira karşılayamazlar...

ben onun annesine baktığım için anlar sandım..tamam kayananam benim evimde yatmadı ama ben onun evinde yattım o iyileşene kadar...hastanede yanında yattım...tuvalet ihityacına kadar hallettim ki hiç sevmezken eşimin hatırı için...eşim hayatta karşılıksız hiç dir şey yok dio benim yaptığımın karşılığı bu mu peki..ayırca kardeşim var ama daha çok küçük altında kalkabileceği bir şet değil ki zaen öğrenci burda bile değil okuluna gitti...gitmek zorunda kaldı

-------------------------------------------------------------------------------------

sen kalk böyle bir kaynanaya yardım et o da oğluna boşa yenisini alalım desin.
ben senin yerinde olsam kaynanamında eşiminde karşısına geçip yüzlerine tükürüp tüüüühhhh yazıklar olsun sen hasta iken sana baktım evinde yattım eşimi mahrum ettim.eşiminde hoşuna gitti annesine bakmam yazıklar olsun.benim babammmı fazla geldi derdim.allah belanızı versin der ağzıma geleni sayar annemle babamın yanına dönerdim ve asla ve aslaaaaaaaa hayatımı düzenimi kurana kadar o eşim olacak adam dan da aslaa BOŞANMAZDIM.hadi bakalım benden boşanmadan evlendir oğlunu derdim.süründüreceksen boşamican arkadaş.hadi bulsun birini de evlendirsin hadi bakalım.

bende girer bi işe hayatımı düzenimi kurardım ve anneme babama yardım ederdim ama babanın emeklisi varsa hiç çalışma babana çok zaman ayır hastaneye getir götür bakımını yaptır.

Siz bu akşam baya bir dövme moduna girdiniz aman ha sinirinizi eşinizden ve kayınvalidenizden çıkarmayın :) Yazık onların bir suçu yok en azından şimdilik :)

:1::1:ben her akşam bu moddayım çok eli maşalıyım ne olcak bu halim bilmem..yanımda kumandayla geziyorum inanmassın oklava vazifesi görüyo.bikere kocamın kafasında kırmışlığım var:30::30:hakketmişti ama.napıyım ben önce dövüp sonra kendimi odaya kapatıp bide dövdüğüm için zırlıyorum:60:kaynanamda allahtan çizgiyi aşmıyo ama bazen çok kötü bakıyomuşum kızdığımda ona içimden neler söylüyorum allah biliyoya:23::23:ama hak ediyolar yaaaaa naapıyım :1::1::63::63::63:

ne olursa olsun asla babandan vazgecme bir dakika bile yanlız da bırakma babanın evi daha iyi olsa bile boşvr sende kalsın ...
eşim yuvam der de vazgecersen sen kendini küçük düşürmüş olursun ..
bırak yatmadan yatmaya gelsin eşin eve .. yarın bi gün Allah gecinden versin babana bişe olursa bütün ömrün boyunca keşke şunuda yapsaydım diyip de pişmanlık çkmekten se
annesinin yanına taşınıyorsun diye sevinip babana bakınca düşman kesilen kocadan ne fayda ...
sen kendinden asla ödün verme kararlarında sabit ol annenden babandan asla vazgecme ...
bence yanii ...
kolay degil ama hepsi bi sınav gibi düşün sabret hersey olacagına varıcaktır zaten bi bahane bekliyordur bazı konular için ..:82:

nasıl geçiyim cnm can bu ya herksin kendi canı tabi ama....ben bole gördüm annem benim 2 yıl babaanneme baktı...babaannem felçliydi siz düşünün artık ne kadar zor...sonra dedeme baktı...bir kere bile şıkayet etmedi...kötü söz solemedi...şimdi anneannem sağ tek onada bakıyolardı babam bole olunca teyzem götürdü...ne yapalım bakacaz tabi insanlar yaşlandı die atalım mı derdi annem...o yüzden kaynanaya kayınpedere faalan bakmak zor gelmedi hiç...ama bu başka...artık hakaret..kırıcı sözler..üçüncü insanlarr var ....

derdim ki oğlum olunca acaba bende bole olucam....hem evlendirmek için kapı kapı kız ararlar evlendiriler sonrada ayralım die uğraşılar anlamadım....ben babama sadece evimi açtım ya her bakımıyla annem meşgul hem maddi hem manevi...ne baba ne de eşime maddi bir yükleri yok..ya sadece evimi açtığım için böleyse bide para falan versem sallandıracklar herhalde beni

:1::1:ben her akşam bu moddayım çok eli maşalıyım ne olcak bu halim bilmem..yanımda kumandayla geziyorum inanmassın oklava vazifesi görüyo.bikere kocamın kafasında kırmışlığım var:30::30:hakketmişti ama.napıyım ben önce dövüp sonra kendimi odaya kapatıp bide dövdüğüm için zırlıyorum:60:kaynanamda allahtan çizgiyi aşmıyo ama bazen çok kötü bakıyomuşum kızdığımda ona içimden neler söylüyorum allah biliyoya:23::23:ama hak ediyolar yaaaaa naapıyım :1::1::63::63::63:

Sanırım sizin yaptığınız daha iyi. Ben o kadar sessiz her denileni yutan olmama rağmen eşimin uyuz ailesi yüzünden tokat yedim

Allah yardımcın olsun canım,senin yerine koydum kendimi konunu okurken ben ne yapardım diye
o eşle konuşmazdım dogru düzgün bir daha tavrımı açıkça belli ederdim
ben bugune kadar ona ve ailesine destek olmuşum o benim
hastam varken bana destek olamıyorsa (benim en zor anlarımdan biri) diğer günlerde yanımda olmasına gerek yoktur
madem boşanalım dedi ona söylemeden gider ben dilekçeyi verirdim
tabi maddi durumunu bilmiyorum,eğer durumum iyiyse böyle bir harekete kalkışırım
öfkeyle kalkıpta zararla oturmakta var işin sonunda ama işte sevgi böyle zamanalarda belli oluyor,zor günümde nerdesin kocacağım...
seninkiler ana baba da benimkiler ne,bence gardını al derim...

Sanırım sizin yaptığınız daha iyi. Ben o kadar sessiz her denileni yutan olmama rağmen eşimin uyuz ailesi yüzünden tokat yedim

aaaaaaaaaa yok daha neler o tokadı yedirirdim kolboyu pis adam.hemde ailesi yüzünden ne adamlar varyaaa sen ne yaptın elin armut toplamıyodu heralde çaksaydın enseköküne ah biri olsa çıkarsam sinirimi :57:

ya ben anlamıyorum bu eli sopalı adamları demekki illaki birinden biri çirkef oluyo demekki bu kızcaaz o cadı karıya sesini çıkarsaydı kocasına çektirseydi çirkef olsaydı adam eminim sütdökmüş kedi olcaktı ama negerek var hak etmedikçe niye insanlar çirkefleşsin bu adamları anlamıyorum..iyiki dayak cennetten çıkma moduyum yoksa çekemediklerimle nasıl başedicektim :52::57::57:

ya ben anlamıyorum bu eli sopalı adamları demekki illaki birinden biri çirkef oluyo demekki bu kızcaaz o cadı karıya sesini çıkarsaydı kocasına çektirseydi çirkef olsaydı adam eminim sütdökmüş kedi olcaktı ama negerek var hak etmedikçe niye insanlar çirkefleşsin bu adamları anlamıyorum..iyiki dayak cennetten çıkma moduyum yoksa çekemediklerimle nasıl başedicektim :52::57::57:

aaaaaaaaaa yok daha neler o tokadı yedirirdim kolboyu pis adam.hemde ailesi yüzünden ne adamlar varyaaa sen ne yaptın elin armut toplamıyodu heralde çaksaydın enseköküne ah biri olsa çıkarsam sinirimi :57:

Yok canım çakmadım çakamadım benim yapımda sert bir davranış ters bir söz göriym karşılık veremiyorum.
O tokattan önce hayatımız evliliğimiz her ne kadar kayınvalide tarafı limon sıksada güzel gidiyordu hatta çok mutluyduk diyebilirim.
Günlerce, haftalarca konuşmadım. Yatağımı ayırdım. Aynı evin içinde ona susarak cehennem hayatı yaşattım.
Şimdi ne mi oldu. O tokat unutuldu ve onun üzerine kayda değer ufak bir tartışma bile olmadı. Eşim öncekinden daha daha iyi ama benim içimde bir yaradır o...

öncelikle Allah babanıza acil şifalar versin inşallah babacığın tez zamanda sağlığına kavuşur..babasınıı annesini eşini kannesini kbabasını çok seven biri olarak ben kendimi sizin yerinize koymaya çalıştım içim daraldı-sıkıldı içim yandı sizin içiniz nasıl yanmasınki.. yinede olumsuz olmamaya gayret edelim eşinizin bir derdi sıkıntısı vardır diyelim inşallah başka derdi sıkıntısı vardır tez zaamanda yaptığı büyük kabalığı büyükayıbı büyük vicdansızlığı büyük hatasını anlar ve hem sizden hemde anneniz ve babanızdan özür diler.. dününü unutan bugün iyi yaşıyorsa, yarın dününe muhtaç kalır.. o yüzden Allah eşinizi ve ailesini ıslah eylesin .. Allahım senin gibi iyi kalpli insanlarıda kimseye ezdirmesin yolun,gönlün,umudun açık huzur ve mutluluğun bol olsun.sevgiyle kal

Sürekli kalmayacakmış zaten..Eşinizin tavrı çok ayıp.Kimisi sürekli kalıyor da eşi birşey demiyor.Babanızın sağlığını düşünüyorsunuz ;kötü birşey yapmıyorsunuz;bu zor zamanda destek olmalı;ki siz de zaten destek olursunuz onun anne babasının hastalığında;ki olmuşsunuz..Diyelimki eşiniz istemiyor diye anneninizn evine gönderdiniz;birşey olsa içinize batar.Üstelik babanıza o bakmıyor siz bakıyorsunuz;çok şımarıkça bu isteği.Bir süre idare edebilir;zor zamanda birlikte olmak bumudur?..İnşallah merhametli olur biraz;buyüzden boşanma tehditini gerçekleştirmez..
Ben de buna benzer bir sepebten ayrıldım;bugün olsa yine babamı o halde bırakamazdım..Babacığım birkaç ay sonra vefat etti..

Son düzenleme:
ne kadar ayıp ya merhametsizlik ben anlamıyorum erkeğin annesi babası gelir kalır hatta hiç gitmez bunun için yuvalar bile yıkılır ama bayanın ailesi 1 ay bile gelse işler değişir sanki sadece erkek evladı olanlar anne baba kız evladı olanlar sadece gelin olana kadar alıp yetiştirmiş zaten ne bu ayrım ya.benim eşim böyle yapsa yüzüne bile bakmam ya.bence siz de takmayın belki yaptığı acımasızlığı anlar

Sürekli kalmayacakmış zaten..Eşinizin tavrı çok ayıp.Kimisi sürekli kalıyor da eşi birşey demiyor.Babanızın sağlığını düşünüyorsunuz ;kötü birşey yapmıyorsunuz;bu zor zamanda destek olmalı;ki siz de zaten destek olursunuz onun anne babasının hastalığında;ki olmuşsunuz..Diyelimki eşiniz istemiyor diye anneninizn evine gönderdiniz;birşey olsa içinize batar.Üstelik babanıza o bakmıyor siz bakıyorsunuz;çok şımarıkça bu isteği.Bir süre idare edebilir;zor zamanda birlikte olmak bumudur?..İnşallah merhametli olur biraz;buyüzden boşanma tehditini gerçekleştirmez..
Ben de buna benzer bir sepebten ayrıldım;bugün olsa yine babamı o halde bırakamazdım..Babacığım birkaç ay sonra vefat etti..

çok üzüldüm başınınz saolsun....bunun için bitecekse bitsin..zaten bu noktaya geldikten sonra nasıl toparlanır onuda bilmiyorum ....eve gelmedi gece...gelmesinde zaten...kendince bana ceza veriyo o küçük akıllarıyla...valla herşeyimi alıp anamıda babamıda alıp çıkıcam kiralık bir eve artık anasıda kuru mobilyalarala evlenrir oğlunu

halısından beyaz eşyasına perdesine kadar bu sırtlarını döndükleri adam aldı...bir mobilya aldım eşim onuda nişanlıyken berber odedik...hiç emekleri olmayan insaların bu hak hukuk tavrınada sinir oluyorum

Back