- 14 Şubat 2011
- 1.142
- 1.006
- 333
- 37
kız ben böyle kaynanayı döverim kız ayyy alimmallaaaah
Siz bu akşam baya bir dövme moduna girdiniz aman ha sinirinizi eşinizden ve kayınvalidenizden çıkarmayın :) Yazık onların bir suçu yok en azından şimdilik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ben böyle kaynanayı döverim kız ayyy alimmallaaaah
Siz bu akşam baya bir dövme moduna girdiniz aman ha sinirinizi eşinizden ve kayınvalidenizden çıkarmayın :) Yazık onların bir suçu yok en azından şimdilik :)
o adamı ne bekliyosun aç davayı sen boşa onu.. saygısız insanlar nefret ediyorum böylelerinden
ne olursa olsun asla babandan vazgecme bir dakika bile yanlız da bırakma babanın evi daha iyi olsa bile boşvr sende kalsın ...
eşim yuvam der de vazgecersen sen kendini küçük düşürmüş olursun ..
bırak yatmadan yatmaya gelsin eşin eve .. yarın bi gün Allah gecinden versin babana bişe olursa bütün ömrün boyunca keşke şunuda yapsaydım diyip de pişmanlık çkmekten se
annesinin yanına taşınıyorsun diye sevinip babana bakınca düşman kesilen kocadan ne fayda ...
sen kendinden asla ödün verme kararlarında sabit ol annenden babandan asla vazgecme ...
bence yanii ...
kolay degil ama hepsi bi sınav gibi düşün sabret hersey olacagına varıcaktır zaten bi bahane bekliyordur bazı konular için ..:82:
ben her akşam bu moddayım çok eli maşalıyım ne olcak bu halim bilmem..yanımda kumandayla geziyorum inanmassın oklava vazifesi görüyo.bikere kocamın kafasında kırmışlığım var
hakketmişti ama.napıyım ben önce dövüp sonra kendimi odaya kapatıp bide dövdüğüm için zırlıyorum
kaynanamda allahtan çizgiyi aşmıyo ama bazen çok kötü bakıyomuşum kızdığımda ona içimden neler söylüyorum allah biliyoya
ama hak ediyolar yaaaaa naapıyım
![]()
Sanırım sizin yaptığınız daha iyi. Ben o kadar sessiz her denileni yutan olmama rağmen eşimin uyuz ailesi yüzünden tokat yedim
aaaaaaaaaa yok daha neler o tokadı yedirirdim kolboyu pis adam.hemde ailesi yüzünden ne adamlar varyaaa sen ne yaptın elin armut toplamıyodu heralde çaksaydın enseköküne ah biri olsa çıkarsam sinirimi![]()
Sürekli kalmayacakmış zaten..Eşinizin tavrı çok ayıp.Kimisi sürekli kalıyor da eşi birşey demiyor.Babanızın sağlığını düşünüyorsunuz ;kötü birşey yapmıyorsunuz;bu zor zamanda destek olmalı;ki siz de zaten destek olursunuz onun anne babasının hastalığında;ki olmuşsunuz..Diyelimki eşiniz istemiyor diye anneninizn evine gönderdiniz;birşey olsa içinize batar.Üstelik babanıza o bakmıyor siz bakıyorsunuz;çok şımarıkça bu isteği.Bir süre idare edebilir;zor zamanda birlikte olmak bumudur?..İnşallah merhametli olur biraz;buyüzden boşanma tehditini gerçekleştirmez..
Ben de buna benzer bir sepebten ayrıldım;bugün olsa yine babamı o halde bırakamazdım..Babacığım birkaç ay sonra vefat etti..