iyi günde kötü günde demiştik??

çok üzüldüm başınınz saolsun....bunun için bitecekse bitsin..zaten bu noktaya geldikten sonra nasıl toparlanır onuda bilmiyorum ....eve gelmedi gece...gelmesinde zaten...kendince bana ceza veriyo o küçük akıllarıyla...valla herşeyimi alıp anamıda babamıda alıp çıkıcam kiralık bir eve artık anasıda kuru mobilyalarala evlenrir oğlunu

halısından beyaz eşyasına perdesine kadar bu sırtlarını döndükleri adam aldı...bir mobilya aldım eşim onuda nişanlıyken berber odedik...hiç emekleri olmayan insaların bu hak hukuk tavrınada sinir oluyorum

ilk sayfadan itibaren okudum öncelikle geçmiş olsun Allah şifasını versin ana-babaya elbetteki bakacağız keşke şartlar müsade etse kendi evlerinde bakabilsek ev ev üstüne olmuyo ama malesef kendi evlerinde bakmakta her zaman mümkün olmuyo
son söylediklerini sakın yapma neden sen çıkıyosun bide o eşyaları baban almış adama mükafat mı vereceksin bir arkadaşın dediği gibi hazırla valizini koy kapının önüne asla evinden çıkma yeniden ev kurmak çok zor maddi manevi

Valla tatlım sıkma canını etme bulma dunyası..Nasıl ki babacığın sana hep baktı hastalığında sağlığında elbette sende bakıcaksın ona..sende bunu yapıyorsun zaten..Kendi ailesi hastalansaydı bak sen nasıl bakıyordun onlarada..sen kalbini ferah tut..Allah şifa versn inşallah babana..Onlarada biraz merhamet versin.

cnm benim babam emekli olunca özel ofis açtı kendine..çok şükür durumu iyiydi...hatta böle olmadan önce bize çok destek oldu maddi olarak...devlet hastanesine hatta burdaki üniversite hastanelerinin birinde tedavi oluyodu....ama ilgilenmediler üstelik muayeneden geldiği gün acile zor yeşirdik babamı şimdi özel bir hastanede tedavisi göürlüyo...işte devlet hastesinin eksikliği bu ilgilenmiyolar..ve babamın birikmişini harcıyoruz zaten eve para vermiyorum onlara bir köşey koyuyorum ya lazım olura die..annem tek kuruş harcatmadı bana ...ama hazıra dağ dayanmaz...daha ne olur bilinmez...ki vermek zorunda değilim..eşimde seçim yapacak ya beni ya ailesini...ben artık onları douramayacam kusura bakmasınlar ki ..eşimde seçimini yapmış gözüküyo zaten

seni tebrik ederim arkadaşım. iyi günde, onun ihtiyacı varken yaptıkların bu kadar kolay silinip en zor gününde sana sırt çeviren adamdan hayır gelmez zaten. bi türkü vardır. senin gibi gelini adam cebinde taşır diye. boşa gitsin madem yüzüstü bırakacak, şimdi olsun.

Allah'ım sabır versin size ve yardım etsin. İçinde bulunduğunuz durum gerçekten çok zor. Evlatlar kötü günlerinde anne ve babalarına yardım etmek, onların yanlarında olmak zorundadır ve her evlat bunu yapmayı ister. Söz konusu erkek ailesi olunca bu gerçekleşir de söz konusu olan kızın ailesi olunca hemen karşı taraf laf yapmaya başlar, göze batar. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Kayınvalidenize bir şey olsa paşa paşa gıkınızı çıkarmadan bakmanız istenirdi, dilediği kadar da sizin evinizde kalabilirdi. Eşinizin sesi çıkmazdı o zaman ne de olsa kendi annesi. Ahh ahh her şeyi hep kendine yontan erkekler. Allah babanıza acil şifalar versin. Yuvanız da umarım dağılmaz, bir şekilde anlar belki eşiniz de hatasını.

ilk sayfadan itibaren okudum öncelikle geçmiş olsun Allah şifasını versin ana-babaya elbetteki bakacağız keşke şartlar müsade etse kendi evlerinde bakabilsek ev ev üstüne olmuyo ama malesef kendi evlerinde bakmakta her zaman mümkün olmuyo
son söylediklerini sakın yapma neden sen çıkıyosun bide o eşyaları baban almış adama mükafat mı vereceksin bir arkadaşın dediği gibi hazırla valizini koy kapının önüne asla evinden çıkma yeniden ev kurmak çok zor maddi manevi

kesinlikle katılıyorum, evinden çıkma. zaten maddi olarak dikkatli olman gereken bir dönemdesin. koy kapıya valizini adamın. o düşünsün. zaten annesinden çıkıp eve gelmeyen bi adam. gitsin o yerleşsin ana babasının yanına.

teşekkür ederim desteğiniz için ama kitlendim ya kızlar nasıl olmalı ne yapılmalı bu işin içinden nasıl çıkılmalı bilmiyorum

sinirimden inada bindirdim işi...sana böleyse bana da bole die inat yapıyorum dünden beri
kısasa kısas olacak bir iş değil bu hani hiç bişey yapmasa bile ailesi insanlık namına bir aranmazmı ya ...bu adamın kızını gelin die alıyosun ya bi bağ kuruyosun ne kadar ucuz herşey....sanki para sayıp aldılar malları gibi görüuolar sinir oluyorum..valla isediğini yapsın eşim de...ister çeksin gitsin ister biz gidelim....ama başım rahatlamadan birde onun zırvalıklarıyla uğraşmak istemiyorum

bundan once her söylediğne sustum...her dediğini içime attım..annemlere evini açtı die kendimi ona borçlu hisstettim...o yüzden bütün eziyetlerine susutum... zten işte yanlışı da burda yaptım...yüz verdik ayıya geldı m...tı halıya hesabı oldu

Öncdelikle çok ama çok geçmiş olsun
babacığınıza Allah sabır ve sağlık versin.

"Neden babanız sizin evinizde kendi evinde kalsın" diyen arkadaşlar,
bir baba kızının evinde kalamayacaksa o evlat ne için var ?
Eşi ile arası bozulmasın diye babasını göndersin mi?
Bugün kendi kayınpederinden rahatsız olan ki (hasta)
yarın eşinin hastalığında yanın da olur mu?

Sevgili arkadaşım sizi tanımıyorum ama lütfen babanızı göndermeyin bakın ona
eşiniz eğer boşanmayo sadece öfke ile değil de devamlı rutin hale getirecekse de
siz de restinizi çekin
yanlış anlamayın lütfen biz burada akıl hocalığı yapmıyoruz ama dediği m gibi
vicdan ve merhameti olmayan bir kuldan kimsye HAYIR gelmez.

Son düzenleme:
Öncdelikle çok ama çok geçmiş olsun
babacığınıza Allah sabır ve sağlık versin.

"Neden babanız sizin evinizde kendi evinde kalsın" diyen arkadaşlar,
bir baba kızının evinde kalamayacaksa o evlat ne için var ?
Eşi ile arası bozulmasın diye babasını göndersin mi?
Bugün kendi kayınpederinden rahatsız olan ki (hasta)
yarın eşinin hastalığında yanın da olur mu?

Sevgili arkadaşım sizi tanımıyorum ama lütfen babanızı göndermeyin bakın ona
eşiniz eğer boşanmayo sadece öfke ile değil de devamlı rutin hale getirecekse de
siz de restinizi çekin
yanlış anlamayın lütfen biz burada akıl hocalığı yapmıyoruz ama dediği m gibi
vicdan ve merhameti olmayan bir kuldan kimsye HAYIR gelmez.

öncelikle teşekkür ederim
olabilecek en son şeydır die düşünüyorum baoşanmayı ...oda kapıya geldiyse yapacak bir şey yok...allaha en güzelini bilir...sizin hayır die bildğiniz şer..ser die bildiğiniz hayır olabilir denmiş boşuna değil
ayaklarına kapanacak halim yok babamıda anamıda atamam gidilecekse bende onlala giderim zaten
hele şu saatten sonra bu kadar kırgın ve kızgınken
ama birde işin diğer boyutu haklı olarak ailem bu yaşananlardan kendini sorumlu tutuyo
dün gece eşim eve gelmeyince babam biz bir vrız bir yokuz evledım sen yuvanda mutlu ol ne istiyosa kocan ole yap dedi
neden daha çok hırplasın die mi..bişey demedim..beni daha babam anam başımdayken bu halleere getiren koca ve ailesi allah uzun ömürler versin aileme bişey olsa sahipsiz bulup demmekki daha çok canımı yakacak
güvenmiyorum..düzelse bile nasıl olur dün bütün gece iki ihtimalıd düşündüm..zaten hastalıklı bir evlilşkti hep sıkıntı çıkardı ailesi...eşim bana tam sahip çıkmaz hiç bi zaman diorum belkide en doğrusu bu karar

babanızı ve annenizi atmak olarak düşünmeyin kesinlikle, kendinizi daha çok üzüyorsunuz sadece.
ailenizin bi evi var, evsiz insanlar değil neticede.
durumları da iyi.
yalnız da değiller.
eğer evlerine dönmek zorunda kalırlarsa kendinizi atılmış gibi hissetmeyin sakın.
siz şu anda daha uygun olacağını düşünerek hastaneye de yakınlık için evinizde misafir olarak ağırlıyorsunuz.
ihtiyaçları kalmayınca zaten döneceklermiş, inşallah tez zamanda iyileşir babanız.
ancak eşinizle aranızdaki bu açılan uçurum çok zor,
eşiniz sanırım çok fazla bunalmış.
fazlasıyla baskı altında.
belki evinde rahat edemiyor, malesef ki erkekler bencil yaratıklar.
annelik duyguları olmadığı için, kendi rahatları keyifleri her şeyin önüne geçebiliyor bi süre sonra.
kötü bi insan olduğunu düşünmüyorum çünkü baştan kabul etmiş eşiniz de.
istemese engel olurdu.

öncelikle teşekkür ederim
olabilecek en son şeydır die düşünüyorum baoşanmayı ...oda kapıya geldiyse yapacak bir şey yok...allaha en güzelini bilir...sizin hayır die bildğiniz şer..ser die bildiğiniz hayır olabilir denmiş boşuna değil
ayaklarına kapanacak halim yok babamıda anamıda atamam gidilecekse bende onlala giderim zaten
hele şu saatten sonra bu kadar kırgın ve kızgınken
ama birde işin diğer boyutu haklı olarak ailem bu yaşananlardan kendini sorumlu tutuyo
dün gece eşim eve gelmeyince babam biz bir vrız bir yokuz evledım sen yuvanda mutlu ol ne istiyosa kocan ole yap dedi
neden daha çok hırplasın die mi..bişey demedim..beni daha babam anam başımdayken bu halleere getiren koca ve ailesi allah uzun ömürler versin aileme bişey olsa sahipsiz bulup demmekki daha çok canımı yakacak
güvenmiyorum..düzelse bile nasıl olur dün bütün gece iki ihtimalıd düşündüm..zaten hastalıklı bir evlilşkti hep sıkıntı çıkardı ailesi...eşim bana tam sahip çıkmaz hiç bi zaman diorum belkide en doğrusu bu karar

bence en doğrusunu düşünüp yapıyorsunuz. sahipsiz diye çirkinleşmek, hırpalamak yüksek ihtimal bu zihniyetteki insanlarda. hep bana düşüncesi var çünkü. siz ailenizle ilgilenin, vicdani sorumluluklarınızı yerine getirin. o da buna karşılık ne yaparsa ona göre durumunuzu belirlersiniz. ama evinizi terketmeyin. en önemlisi şu anda bu bence..

Arkadaşım baban magdem hasta evınde neden kalamıyor olmasın asansor hasta adam sureklı dısarı cıkmazkı sımdı artık oyle aletler varkı babanız yatarakta cıkarabılırler eve... Babanın kımsesı olmasa sonuna kadar haklısın ama ne bılıyım annen hayatta yasıyor dıyorsun annenin içi nasıl rahat edıyor baban sendeyken... Çok kötü günler geçiriyorsun farkındayım ama birazda eşini düşün biz nasıl ki kaynanalarımız sureklı bızde kalmasını ıstemıyorsak esınde neden evınde kalmıyor dıye dusunebılır.. İnsanoğlu nankördür buda sana ders olmuş olur ayrıca... Yerinde olsam o laftan sonra alırsım babamı iyileşmesini beklmesini istemezdim.. Hemen boşasın daha iyi:41:

öncelikle arkadaşın dediği gibi düşünüyporum bende..
bizler nasıl istemiyorsak kaynanamız kayınpederimiz gelsin bizde kalsın uzun süre.. oda istemez bu çok normal...
bu duruma gelmesini sen engelliyecektin baştaki böyle boşanalım lafına kadar bu durum gelmesin...
annen saglıklı babanı evine götürüp sürekli gidip gelip destek olabilirdin...
böylece eşinlede bu konuma gelmezdiniz... çünkü başta bilmeliydinn hiç kimse istemez bu durumu bunun sana sorun olacagını tahmin etmeliydin..

haa ama olan olmuş eşin sana boşanalım mıutsuzum diyeceği noktaya gelmiş..
burdan gerisi sana kalmış...

2 seçeneğin var ya eşin böyle dedi diye boşanırsınkiii
böyle bir lafıduymak insanın eşinin arkasında olmadıgının belgesidr...

yada babanı evine gönderir destek olursun her an
evine bağlanırsın eşinle mutlu huzurlu olursun...
amaaa senin baban hastayken sana gelmeyen geçmiş olsun demeyen kayınvalideni o evine yatmaya almaz kalmaına izin vermezsin...

ne kadar ekmek o kdar köfte...
eşin senin ailene bakmana sorun çıkarıyorsa bundan sonrada sen sorun çıkarırsın benim aileme yapmıyorsan senin ailenede yapmıyorum der kenara çeklirsin....

ya nasıl bişeydir bu nasıl nankörlüktür. içim acıdı valla okurken şu kaynanaların evlatlarını doldurup yuva yıkmalarını anlayamıyorum ve de dayanamıyorum.nasıl can verecek bunlar hiçmi Allah korkuları yok.. arkadaşım Allah her zaman yardımcın olsun hakkında hayırlı olan neyse onu versin. inşallah bu günleri bian önce atlatır çoook mutlu olursun

Annenin sağlıgıda yerindeyse, babana bakabilecek durumdaysa neden kendi evinde kalmıyorlar?
Eşin bundan rahatsız oluyordur.1 aydır sendeymiş.Adam da haklı.TAbi ki babana bakacakksın fakat sürekli sizde kalması hiç iyi olmamış.
Evde 3.cü bir şahıs herzaman sorun yaratır.
Bunun annesi, babası, kaynı,görümcesi,kardeşi vs... hepsi sorun yaratır.
Bak annen babana bakabilecekse kendi evlerine gitsinler.
Eşin dolduruşa gelmiyordur.
Adamın hayatı kısıtlanmış.
İstediğini yapamıyordur.
Annen hayatta oldugu için bunları diyorum.
Eşine hak ver.
Sen istermiydin kaynananın sende kalmasını?
Kendi kendine zarar veriyorsun.Sende inat edip hala babanın sizde kalmasını sağlıyorsun.
benim babam ölsede bize gelmez.Bunu hep söyler.Sana zarar vermemek için der.
Dedemde öyledir.Annemler 25 yıllık evli.Sadece 3 kere kaldı bizde.
o kadar zorlardık gel gel diye gelmezdi dedecim.Allah ona uzun ömür versin.Kalp hastası o da annem bakayım sana diyor yine gelmiyor.
Köyde nenem de hasta.Yemek yapıyor 85 yaşında.Yani o kadar şeyler var ki.
İyi yönden bak lütfen.
Babadır elbette bakılacak.Ama senin ilk olarak yuvanı düşünmen gerek

öncelikle arkadaşın dediği gibi düşünüyporum bende..
bizler nasıl istemiyorsak kaynanamız kayınpederimiz gelsin bizde kalsın uzun süre.. oda istemez bu çok normal...
bu duruma gelmesini sen engelliyecektin baştaki böyle boşanalım lafına kadar bu durum gelmesin...
annen saglıklı babanı evine götürüp sürekli gidip gelip destek olabilirdin...
böylece eşinlede bu konuma gelmezdiniz... çünkü başta bilmeliydinn hiç kimse istemez bu durumu bunun sana sorun olacagını tahmin etmeliydin..

haa ama olan olmuş eşin sana boşanalım mıutsuzum diyeceği noktaya gelmiş..
burdan gerisi sana kalmış...

2 seçeneğin var ya eşin böyle dedi diye boşanırsınkiii
böyle bir lafıduymak insanın eşinin arkasında olmadıgının belgesidr...

yada babanı evine gönderir destek olursun her an
evine bağlanırsın eşinle mutlu huzurlu olursun...
amaaa senin baban hastayken sana gelmeyen geçmiş olsun demeyen kayınvalideni o evine yatmaya almaz kalmaına izin vermezsin...

ne kadar ekmek o kdar köfte...
eşin senin ailene bakmana sorun çıkarıyorsa bundan sonrada sen sorun çıkarırsın benim aileme yapmıyorsan senin ailenede yapmıyorum der kenara çeklirsin....

insanın başına bazı çaresiz durumlar gelince bole düşünemiyo kusura bakmayın..geçmiş sayfalarda da yazdım ile kendisi babamların gelmesini istedi..bir zorlama yok buna sonradan yan çizme denir
ayrıca evlenirken bile anam bakıma muhtaç hasta kadın yakınında olalım die iki bina ötesine de beni o getirdi
sizce ben annemleri yollasam..dediğiniz gibi onun ailesinede sırtımı donsem...büyük eltim gibi...hastanaye yatsa çıksa kadın hiç bişeyden hberim yok gibi yaşasam...inanın yine baoşanalım sen benim anama bakmıyosun der
yengesi ilgilemiyo ide dunyaca sayıp dokuyo bana neler yapar kimbilir
bu ya kopacak yada iyi olacaksa her iki aileninde eşit olduğunu anlayacak
babam sağlığında paraları veririken evinin doğlagazına kadar alırken damat bir ev beğendik gelin bakında isze alıyım sağlımda derken mis gibiydi
sıkısınca ya babamdan bir para istesene diodu ne oldu şimdi
nankör ...bunun adı bu

Annenin sağlıgıda yerindeyse, babana bakabilecek durumdaysa neden kendi evinde kalmıyorlar?
Eşin bundan rahatsız oluyordur.1 aydır sendeymiş.Adam da haklı.TAbi ki babana bakacakksın fakat sürekli sizde kalması hiç iyi olmamış.
Evde 3.cü bir şahıs herzaman sorun yaratır.
Bunun annesi, babası, kaynı,görümcesi,kardeşi vs... hepsi sorun yaratır.
Bak annen babana bakabilecekse kendi evlerine gitsinler.
Eşin dolduruşa gelmiyordur.
Adamın hayatı kısıtlanmış.
İstediğini yapamıyordur.
Annen hayatta oldugu için bunları diyorum.
Eşine hak ver.
Sen istermiydin kaynananın sende kalmasını?
Kendi kendine zarar veriyorsun.Sende inat edip hala babanın sizde kalmasını sağlıyorsun.
benim babam ölsede bize gelmez.Bunu hep söyler.Sana zarar vermemek için der.
Dedemde öyledir.Annemler 25 yıllık evli.Sadece 3 kere kaldı bizde.
o kadar zorlardık gel gel diye gelmezdi dedecim.Allah ona uzun ömür versin.Kalp hastası o da annem bakayım sana diyor yine gelmiyor.
Köyde nenem de hasta.Yemek yapıyor 85 yaşında.Yani o kadar şeyler var ki.
İyi yönden bak lütfen.
Babadır elbette bakılacak.Ama senin ilk olarak yuvanı düşünmen gerek

diğer sayfalarıda okursanız anlayacaksınız...yine yazıyorum ben kayın valideme evlendğimden beri bakıyorum.....hemde ne bakmak yeri geldi altından aldım...o şekil..babam eve gidemiyor çünkü yüryemiyor ev 4 kat ve asansör yok tek bacağını kaybetti bbabam ve protez takılmasını bekliyoruz...annem sırtında mı çıkaracak adamı
ayrıca birileri bir şekilde çıkarsa ben evime dönsem güzel
bu adam 2 ay yoğun bakımda kaldı 5 kere kalbi durdu geri döndü
böbrekler ifalas etti geri düzeldi hamd olsun
kardiyoloji, kroner,nefroloji, ortopedi, nöroloji, gastroloji ve daha bir sürü bölümün gözetimi altında bazı geceler acile zor yetişiyorum
evim hastanesine arabayla 15 dk
nasıl yollayım 1 saat uzaktaki evine, 112 aradığınınzda en yakın hastaneye götürüyo zaten babamı bu hale getirenler onlar hiç bir 112 istediğiniz hastaneye götürmüyo ankarada

Arkadaşım çok üzüldüm gerçekten. Evlendikten sonra sende onun annesine bakmışsın senin babana 1 ay bakmana mı ses çıkarıyor? Eğer bunun kıymetini bilseydi babanın sizde kalmasına sesini çıkarmazdı, sonuçta ömür boyu sizde kalmıycak geçici bir süre. Evliliklerde annelerin babaların kalması sorun oluyor malesef ama senin yaptığını o yapamamış mı? Hem erkeklerle bayanların sorumlulukları aynı değilki!! Bayanlara bu konularda herzaman daha fazla iş düşüyor. Siz kayıvalideniz zor durumda olsa tuvaletinide yaptırırsınız, yemeğinide yaparsınız, evinide temizlersiniz. Ama erkek bunların hiçbirini yapmakla sorumlu değilki. Yani sizin babanızın ihtiyaçlarını anneniz karşılıyordur zaten, akşamları aynı ortamda bulunuversin bir zahmet.Bence sizi bu kadar kolay silip atabilen insan için kendinizi yıpratmayın. Ailenizde kimbilir ne kadar üzülüyordur. Hayat müşterektir. Bunu öğrenememiş malesef.

cancağızım,

sen iyi bir insan olarak elinden gelen herşeyi karşı taraf için yapmışsın. senin ailen de öyle.

ama karşında bunları çabuk unutan bir aile ve koca var..

sana boşan ya da boşanma diyemem. ama sadece kocanın çektiği restin altında kalma. boşanalım diyor, evi terk ediyor, yaptıklarının bedelini ödesin.

yok illa boşanırsa da üzülme. yarın birgün anne babandan birine bakmak zorunda kalabilirsin, bu adam ve ailesi yine senin yanında olmaz. kaldı ki bebeğin de yokmuş. bu da bir güzellik. ilerde daha büyük çıkmazlara girmendense, şimdi bitmesi (bitecekse) hayırlıdır.

allaha dua et hayırlısı olması için. eşine de ailesine de bir adım atma.. kendisi adım atarsa, değerlendirirsin..

insanın başına bazı çaresiz durumlar gelince bole düşünemiyo kusura bakmayın..geçmiş sayfalarda da yazdım ile kendisi babamların gelmesini istedi..bir zorlama yok buna sonradan yan çizme denir
ayrıca evlenirken bile anam bakıma muhtaç hasta kadın yakınında olalım die iki bina ötesine de beni o getirdi
sizce ben annemleri yollasam..dediğiniz gibi onun ailesinede sırtımı donsem...büyük eltim gibi...hastanaye yatsa çıksa kadın hiç bişeyden hberim yok gibi yaşasam...inanın yine baoşanalım sen benim anama bakmıyosun der
babam sağlığında paraları veririken evinin doğlagazına kadar alırken damat bir ev beğendik gelin bakında isze alıyım sağlımda derken mis gibiydi
nankör ...bunun adı bu

haklısın ...
ama sonuçta eloğlu..
senin babanı kendi babası gibi görmez..
ha deseydi " sen benim annem ile ilgileniyosun belirli bi süre bende alttan alıyım olsun" ama demedi..
napacaksın mecbursun diyebilirmisin.. hayır...
öylemi istemiyormu babanı sende bu yüzden yuvanı yıkma derim ben babanı anneni evlerine yerleştir..
ama elini çekme ilgilen her an ..
amaa sende onun yaptıgını yap bundan sonra...
yok yengesi ilgisizmiş annesini o bakarmış..
gitsin baksın...
senin ailene bakmayan adamın ailesinede sen bakmazsın olur bitr...
sen yapmadın bend eyapmıyorum deme hakkın olur..
demek istedigim bu...

nankör ...bunun adı bu

Nankörse yapcak tek birşey kalıyor bence.. Dediğin gibi sadece iyi günde yanında olan eşten sana ne hayır gelir... Al babanı çık ayrı bir eve bence yada babanın evine dönün 1 saat sürüyor diyosun yol varsın sürsün arkadaşım babanın durumu cok ciddi olsa hastaneye yatardı... Allah korusun o yol onu canından etcek dır vaziyette değilse git babanın evine baban iyileşincede otur konuş oluyorsa olur olmuyorsa olmaz başta ilk işin o evden taşınmak olsun eğer kabul ederse kiraysada oturdugun ev bence sorun yok... Ancak böyle sorunlar halledersin başka türlü olmaz bence gitgide daha kötü olacaksınız Annen herşeyın farkında babanda anlıyordur emın ol yuz goz olmasını ıstemıyorsan başka çarende yok bence.. Ayrıca eşin başta tabi kabul etcek babam ölümlerden döndü diyorsun cünkü ama süre uzayınca canı sıkılmış nasıl anlamıyorsun bu durumu anlamıyorum... Paranın yuzu tatlıdır bence o oyle yaptı bu bunu yapmadı falan bunları dusunup canını sıkma :40:

canım benim yaa..sen kaynanaya bakınca iyi senin ailenden biri rahatsız olunca kötü..kusura bakma ama ben olsam o adamı kapının önüne koyarım...aileni istememek ne demek yaaa..:(baban o senin..koca bulur ama baba bulunmaz.allah şifalar versin babana çok gecmiş olsun arkadaşım..

Back