çok üzüldüm başınınz saolsun....bunun için bitecekse bitsin..zaten bu noktaya geldikten sonra nasıl toparlanır onuda bilmiyorum ....eve gelmedi gece...gelmesinde zaten...kendince bana ceza veriyo o küçük akıllarıyla...valla herşeyimi alıp anamıda babamıda alıp çıkıcam kiralık bir eve artık anasıda kuru mobilyalarala evlenrir oğlunu
halısından beyaz eşyasına perdesine kadar bu sırtlarını döndükleri adam aldı...bir mobilya aldım eşim onuda nişanlıyken berber odedik...hiç emekleri olmayan insaların bu hak hukuk tavrınada sinir oluyorum
ilk sayfadan itibaren okudum öncelikle geçmiş olsun Allah şifasını versin ana-babaya elbetteki bakacağız keşke şartlar müsade etse kendi evlerinde bakabilsek ev ev üstüne olmuyo ama malesef kendi evlerinde bakmakta her zaman mümkün olmuyo
son söylediklerini sakın yapma neden sen çıkıyosun bide o eşyaları baban almış adama mükafat mı vereceksin bir arkadaşın dediği gibi hazırla valizini koy kapının önüne asla evinden çıkma yeniden ev kurmak çok zor maddi manevi