iyi günde kötü günde demiştik??

canım çok üzüldüm:59:

biz de kendi ailemde benzer bir durum yaşadık. o yüzden seni çok iyi anlıyorum. gelinimizn annesi ağır bir hastalık geçirdi. tedavisi 1 yıl sürecek dediler. kendileri ilçede oturuyor. gelinimiz de annemlerle altlı üstlü. tedavisi mecburen büyük şehirde olmalı ayrıca babası rahatsız. yani hastane işi halledilse bile bir başlarına bırakılacak durumda değillerdi.

annemle babam abimi bir kenarı çekip, bak karın sana diyemiyor olabilir sen onları yanınıza getirmeyi teklif et diye uyardılar. neysegidip alıp geldiler. bebekleri vardı, yengem çalışıyordu. annem inanın hem annesiyle ilgilendi, hem bebekle. babam hastaneye götürülmesi gerektiğinde dünürüyle beraber hastaneye getirdi götürdü. o zamanlar yengem de dahil herkes dua ediyordu. neyse şükür sağlığına kavuştu evlerine gittiler.

geçen yılda benim babacığım kalp rahatsızlığı geçirdi. yardıma ihtiyaçları vardı. yengem bırakın yardımcı olmayı, geçmiş olsun bile ağzının ucuyla dedi. orda burda da yüz vermiyorum gelip bize yerleşmelerinden korkuyorum demiş :( dediği yerlerde hep akrabalar. ben mecbur değilm gibi laflar etmiş. bunlar mecburiyet işi değildir ki. bu insanlıkla alakalıdır.ama insanlık ne kadar öğretilebilir bilmiyorum. başına gelenin daha iyi anlaması gerekir diyoruz da, anlamayan anlamıyor. iyilikleri de çok kolay unutuyor :( insanlar gerçekten çok nankör.

allah eşinizin ve ailesinin kalbine merhamet versin onları ıslah etsin. size de sabır versin. siz iyi niyetinizden vaz geçmeyin belki sizin sakinliğiniz onların insafa gelmesine sebep olur.

allah yardımcınız olsun arkadaşım. sizin için dua edicem:58:

öncelikle iyi niyetiniz için teşekkür ederim
valla artık çözüm yolları arıyoruz...bu evlilik basıl düzelir die değil bu insanların ağzı nasıl kapanır die
dün eşime söledim düşündüklerimi şimdi kiralık bir ev bakacam hastaneye yakın babam sağlığına kavuşana kadarda onlrla kalıcam
sonra ne olur eşim akıllanırmı bilmiyorum ama önce babam bildiğim tek şey bu

valla artık çözüm yolları arıyoruz...bu evlilik basıl düzelir die değil bu insanların ağzı nasıl kapanır die
dün eşime söledim düşündüklerimi şimdi kiralık bir ev bakacam hastaneye yakın babam sağlığına kavuşana kadarda onlrla kalıcam

eşinizle duygularınızı paylaşmanız çok iyi olmuş. seven insan eşini üzgün görmeye dayanamaz diye düşünüyorum. içinde birazcık merhamet varsa o daha da büyür diyorum. gerekirse dediğinizi yapın ama bu yara içinizden çıkmaz :50:

bence duyguları hastalanmış ya da ölmüş insanlara laf da kar etmez. yerinize olsam eşime sitem bile etmem. yaptıklarımı kafasına da kakmam ki hayrı yok olmasın. inşallah bir çıkış kapısı bulursunuz. eşiniz de çok geç olmadan hatasını anlar. evlayt büyütüyoruz. evlatlarımızı bize baksınlar diye gelecek yatırımı olsunlar diye düşünmüyoruz. ama hayatta herşey var. babanızı sakın bırakmayın eğer evliliğiniz devam ederse (ki temennim eşinizin merhamete gelmesi, anlaması) siz asilliğinizi koruyup lafını bile etmeyin. eğer içlerinde bir parça insanlık varsa akıllarına gelir de utanırlar.

evlenirken iyi günde kötü günde die yemin ettik hepimiz ama iş başa gelince ole olmuyomuş yazık

daha önce konularımı takip eden arkadaşlarım bilir...eşin ailesinden hiç haz etmiyorum yaptıkları için...
evleneceğimiz zaman evimi kayınvalideme yakın tuttum...neden?...hasta kadın yakınında olayım bi sıkıntısı olursa koşayım die...eşim beni göklere çıkardı kabulettin çok iyisin bu devirde bole kız yok bidi bidi..konuştu durdu..şimdi devran döndü...artık benim cnm babam hasta 2 ay yoğun bakımda kaldı kalbi durdu geri geldi...yürüyemiyo...4 aylık bir hastane yatış süresinden sonra babamı kendi evime çıkardım neden mi yürüyemiyo...babamın evinde asansör yok merdiven çıkmaz die

şimdi eşimin ailesi benim ailem için geldiler oğlumun evine yerleştiler muamelesi yapıyolar ve eşimide dolduruyolar....çok mutsuzum..eşimden destek beklerken ...eşim beni çok şaşırttı..gitsinler diemiyo ama her sözünün altında anlatmak istediği o...artık eşimle hiç bir bağımız kalmadı...annem çok ağlıyo bzizim yüzümüzden yuvanız dağılacak die....napsaydım....onun annesi ağızıma tükürdü bir kere saygıszlık yapmadım..yine ihtiyacı olduğunda yanında oldum...babam bir aydır bene yatıyo ve bi geçmiş olsuna gelmediler ve aramızda iki bina var ....çok zülüyorum kızlar bu hep bana mantığını anlamıyorum

eşim artık beni çok hırpalıyo..hakaret ediyo...hep sinirli...annesgilden eve sadece yatmak için geliyo ve en sonunda bombayı pattlattı..baban iyileşsin boşanalım bole olmuyo ben mutsuzum dedi...bende tamam ole diosan ole olsun dedim...içimde bir kurt yiyo beni...babamın ölümlerden döndüğüne bile sevinemedim...yapayanlızım...ve hiç kimseye bir şey anlatmıyorum o yüzden buraya sizlere içimi açmak istedim

Ah canım...malesef böyleler bunlar,benim eşimde çok bencil bir adam,kendinden başka kimseyi düşünmez,çok zor bir durum..

ama babama baktığım için beni boşayacaksa o adam varsın boşasın...benim üstümde ne hakkı var...

gün doğmadan neler doğar,sabır canım,sabır..zor zamanlar atlatıyorsun ama sabretmek zorundasın,öfkenin kimseye faydası yok,

bir insanın karakteri bozuksa sen ne yapabilirsin...

zamanla düzelir belki..bir umut işte..(yada kendimizi mi kandırıyoz ne bilim.)

eşinizle duygularınızı paylaşmanız çok iyi olmuş. seven insan eşini üzgün görmeye dayanamaz diye düşünüyorum. içinde birazcık merhamet varsa o daha da büyür diyorum. gerekirse dediğinizi yapın ama bu yara içinizden çıkmaz :50:

bence duyguları hastalanmış ya da ölmüş insanlara laf da kar etmez. yerinize olsam eşime sitem bile etmem. yaptıklarımı kafasına da kakmam ki hayrı yok olmasın. inşallah bir çıkış kapısı bulursunuz. eşiniz de çok geç olmadan hatasını anlar. evlayt büyütüyoruz. evlatlarımızı bize baksınlar diye gelecek yatırımı olsunlar diye düşünmüyoruz. ama hayatta herşey var. babanızı sakın bırakmayın eğer evliliğiniz devam ederse (ki temennim eşinizin merhamete gelmesi, anlaması) siz asilliğinizi koruyup lafını bile etmeyin. eğer içlerinde bir parça insanlık varsa akıllarına gelir de utanırlar.

ole cnm zaten sitem etsem ne olacak ki daha çok öfke birikecek....bunca zaman annemler bizde die kendimi ona karşı borçlu hissttim...yaptığı çok elzem bişeymiş gibi gözümde büyytüm..kendine saol allah senden razı olsun aileme evimizi açtın dedim...ve hala ole düşünüyorum ama bu benim büyüttüğüm kadar olmamalıydı..çünkü kendisi ailesi olsa bende aynı şeyi yapardım tek farkla sıkıntı çıkarmazdım
kimse kimsenin üstünde olmaktan mutlu değil herkesin kendi evi tabii ama geçecek sabır göstereyim diemedi benim eşim napalım sağlık olsun

arkadaşım ilk önce geçmişl olsun.allah babanı sizlere bağışlamış.eşine allah en kısa zamanda merhamet versin.bu erkekler ne kadar benciller.kendi akrabaları hasta oldu mu seni hizmetçi yaparlar ve o senin görevindir. seninkiler hasta oldu mu işler değişir.sen niye bakacaksın ablan baksın abin baksın derler.kendilerinimde abileri ablaları varken annelerini onlara bile güvenemezler.sana allahım güç kuvvet versin.eşinle de inşallah orta yolu bulun.gerçi babana baktın diye boşanacaksa da hiç durmasın eşin boşansın.sen babanı sakın bırakma.bilmiyorum eşinle dışarıda bulşup konuşsan nasıl olur.babanın zor durumda olduğunu ona bakman gerektiğini tekrar söylesen.annene baktığım gibi babama da bakmak zorundayım desen .eşin anlar mı acaba.gerekirse kaynanada söyle sana baktım babamada bakacam.oğlunu doldurup gönderme.oğlunun boşanmasından da korkmuyorum.babama baktım diye boşayacaksa boşasın de.aynı durumda sende olabilirdin.hasta olduğunda balkmadım mı ki sen kötü davranıyorsun de.bence eşinide yönlendiren kaynanan.oğlunu kışkırtıyorsun.kocamı kışkırtma de.

Çok zor.
Eşini anlamaya çalışayım diyorum, hani oldu ya evde kalabalıktan hoşlanmıyor rahatsız oluyor, rahat edemiyor olabilir,
gerçi ailen de keyiften siz de kalmıyor şuan ve sürekli de kalmayacak belki de.
Kendi annesinin başına böyle birşey gelse, yine evinde istemez miydi acaba (?)
O zaman bakmaya mecbursun der bir de size baktırırdı.
Çok acı gerçekten.
Bu yüzden boşanmaya kalkıyorsa buyursun boşansın demekten başka birşey gelmiyor aklıma.
Allah sizin yardımcınız olsun.

az önce eşim aradı telefonla kendi annesi için rahatsız biraz dedi bir arsan falan die..yok işte bizim durumumuza üzülmüş ondan fena olmuş
sonra lafı yne aynı konuya getirdi ee babamlar ne düşünüyo ne yapacaksınınz falan die
bende annmle konuştum dedim ayrı bir ev için malum hemen olmuyo dedim...sadece dinledi iyi bakalım falan dedi...ya bole bişeyi annemle konuşmak bile ne kadar kırıcı benim için...annmler isterlerse bizim eve taşıncacaklarmış biz başak eve çıkacakmışız bunu önerdi...bu zaten annemlere siz gitmiyoanız biz gidiyoruzdan başka bişey değildir.
sadece dinledim diyecek hiç bişey bulamadım
üztüme gelme bende bir çözüm arıyorum zaten sürekli aynı şeyleri söylemek zorunda değilsin dedim... anneninde bizim için üzüldüğünü sanmıyorum kendini de benide kandırmaya çalışma dedim...korkma bi şekilde hyatınızdan çıkcaz ama biraz daha zamana ihityacım var dedim...
yok işte herşeyi yanlış anlıyomuşum ben bu benim yaptığım olacak işmişmiymış çok merak ediyorum biz yaşlanınca ne olacak...bu evlilik devam etse çoluğa çocuğa karışınca kendi evlatlarımız bunu bize yapsa ne diyebilirzi hakkettikten başka çok içim acıyo..beni bu yaşa getitren okutan meslek sahibi yapan...evlendiren insanları sokağamı atacam ben ya

az önce eşim aradı telefonla kendi annesi için rahatsız biraz dedi bir arsan falan die..yok işte bizim durumumuza üzülmüş ondan fena olmuş
sonra lafı yne aynı konuya getirdi ee babamlar ne düşünüyo ne yapacaksınınz falan die
bende annmle konuştum dedim ayrı bir ev için malum hemen olmuyo dedim...sadece dinledi iyi bakalım falan dedi...ya bole bişeyi annemle konuşmak bile ne kadar kırıcı benim için...annmler isterlerse bizim eve taşıncacaklarmış biz başak eve çıkacakmışız bunu önerdi...bu zaten annemlere siz gitmiyoanız biz gidiyoruzdan başka bişey değildir.
sadece dinledim diyecek hiç bişey bulamadım
üztüme gelme bende bir çözüm arıyorum zaten sürekli aynı şeyleri söylemek zorunda değilsin dedim... anneninde bizim için üzüldüğünü sanmıyorum kendini de benide kandırmaya çalışma dedim...korkma bi şekilde hyatınızdan çıkcaz ama biraz daha zamana ihityacım var dedim...
yok işte herşeyi yanlış anlıyomuşum ben bu benim yaptığım olacak işmişmiymış çok merak ediyorum biz yaşlanınca ne olacak...bu evlilik devam etse çoluğa çocuğa karışınca kendi evlatlarımız bunu bize yapsa ne diyebilirzi hakkettikten başka çok içim acıyo..beni bu yaşa getitren okutan meslek sahibi yapan...evlendiren insanları sokağamı atacam ben ya

Vahh yazık kendi annesi hastaymış demek hemde size üzlmüş öylemi telefon açıp nasıl oldugunu dahi sormadığı babana üzlümüş vah vahh... Acıtasyona bakın hele onun üzüldüğü tek şey gelmeyen paralardır emin ol... Resmen oğlunu dolduruyor senin kaynanan bence...Senin baban hasta o seni aradımı ki sen onu arıyacaksın sakın sakın saf olma lütfen arıyayım deme... Bütün bunların nedeni eminim ki kaynanan... Böyle durumlarda oğullarını cok iyi doldururlar nedense.. Sonrada acıtasyon yaparlar...Eşinizin içinde resmen yara babanızın orda kalması artık öyle inat etmişki kendı tasınmayı goze almış pess... Bu ne nefret boyle senın annen demıyecekmı evınızden ettım sızı duzenınızı bozdum annenızıde hasta etmek galıba nıyetı pes hala bu insanla ne konusyorsunuz Çekin gidin o evden... Siz böyle yaptıkça nelere maruz kalcaksınız farkında değilsiniz

Vahh yazık kendi annesi hastaymış demek hemde size üzlmüş öylemi telefon açıp nasıl oldugunu dahi sormadığı babana üzlümüş vah vahh... Acıtasyona bakın hele onun üzüldüğü tek şey gelmeyen paralardır emin ol... Resmen oğlunu dolduruyor senin kaynanan bence...Senin baban hasta o seni aradımı ki sen onu arıyacaksın sakın sakın saf olma lütfen arıyayım deme... Bütün bunların nedeni eminim ki kaynanan... Böyle durumlarda oğullarını cok iyi doldururlar nedense.. Sonrada acıtasyon yaparlar...Eşinizin içinde resmen yara babanızın orda kalması artık öyle inat etmişki kendı tasınmayı goze almış pess... Bu ne nefret boyle senın annen demıyecekmı evınızden ettım sızı duzenınızı bozdum annenızıde hasta etmek galıba nıyetı pes hala bu insanla ne konusyorsunuz Çekin gidin o evden... Siz böyle yaptıkça nelere maruz kalcaksınız farkında değilsiniz

tabikide aramadım ama kaynanam ofisimi aradı..bnde yok dedirttim görüşmek istemiyorum ne diyecem ki hem ben bu öfkeyle....beni tercih yapmak zorunda bıraktıkları içinde onları hiç affetmeyecem

cocugun yok sanırım ...
bence git topla eşyalarını ev tut egerki gelirin varsa heleki..
git al anneni babanı çarp kapıyı çık..
Allah ıslah etsin sizi de..
al ananı otur de kocana da ayy çok sinirlendim hep aklımdasın
bunlar günden güne yüzsüzleşirler :47::47::47::47::47::47:

ayyy yeminle eşine gıcık oldum :52: kuzum inan çok sabırlısın.... Hem eve gelmiyo hem annem rahatsız arasana bi mi diyo :53: topla o adamın valizini koy kapının önüne... Kötü gününde yanında olmayan iyi gününde hiç olmasın daha iyi... koca her zaman bulunur... Ama Ana Baba birdaha bulunmaz... Eğer ayrılcak olursanız da hemen boşanma... peşinde koştur onları.. ya yemin ediyorum nasıl sinir oldum bilemezsin... Allah sana sabır versin..

bazı arkadaşlar ev bul çık demişler... Niye o çıksın ki? Koca müsbettesi çıksın gitsin...

Kızlarr çok katı yorumlar yapmışsınız hepinizi destekliyorum aslında ama o çok zor bir durumda...Bir yanda eşi diğer yanda babası...babana bak arkadaşım sonuna kadar...Sana bunu söyleyen eşin ve kayınvaliden elbet birgün senin eline düşecekler...Rabbim eşini doğru yola getirsin inşallah...ben eşinle konuşup neyden rahatsız olduğunu anlaman taraftarıyım...Ona göre çözüm üretebilriz...Bekara karı boşamak kolay derler ya o misal yorumlarla gaza gelme sakın...Eşin napmaya çalışıo öğren amacı illa boşanmaksa ki bunu konuşma sürecnde anlarsın ona göre çiz rotanı...Çocuk mevzusuna gelince sakın şimdilik böle bir hata yapma...Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Allah yardımcı olsun senin adına çok üzüldüm ama erkekler maalesef böyle hepsi değildir belki ama çoğu benciller

Kendi aileleriyle ilgili birşey olsa sen bakmak zorundasın ama senin ailende bir sorun olsa hem umursamıyor hem de daha fazla sorun çıkartıp seni iki kat daha fazla üzüyorlar bence babana bak ve önceliği ona ver kocanı umursama çünkü kendi annesi böyle bir durumda olsa ve sen bakmasan herhalde seni boşardı daha önce anlattıklarına dayanarak söylüyorum bunu ,yaptığı senin ailene ve bütün iyiliklerine karşılık olarak nankörlük ailene resmen gidin diyor evinde istenmediklerini fazlasıyla hissettiriyor ailen adına daha fazla üzüldüm gerçekten bence evden ayrılma ve bakmaya devam et kendi gitsin.

Orası senin de evin boşanmak isterse de bu sebepten boşansın zaten böyle bir insanda hayır gelmez, sen o kadar iyilik yapmışsın bunları haketmemiş bundan sonra yapma ki eksikliğin hissedilsin senin nasıl iyi bir insan olduğunu anlayıp değerini bilsinler bence artık eşine ve kayınvalidene soğuk davran tavır yap yaptıklarının yanlış olduğunu anlarlar belki.

Dün uzunca bir yorum yaptım ama hata verdi sayfa çıkmadı, umarım söylemek istediklerimi tekrar yazabilirim.
Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, baban biran önce iyileşsin.
Bu insanlar nasıl bu kadar nankör oluyor anlamıyorum, sen annesine bakıyorsun ama senin baban rahatsızlandığında baktığın için eşin sorun çıkarıyor.
Ve bu durumda boşanmaktan bahsedebiliyor pes artık diyorum, konunun başlığı çok yerinde olmuş iyi günde kötü günde diye başlıyorsun,
senin en zor zamanında boşanma lafı edebiliyor.
Ben olsam bir sinirle hastanenin yakınından bir ev tutup annemlerin evini oraya taşınıp alır onları giderdim.
Ama bunu yaparsan evi terk etmiş olursun ve mahkemede haksız duruma düşersin.
O yüzden bunu sakın yapma, o ev senin de evin emin ol aynı durumda eşin de aynısını yapardı, annesini sizin eve getirip baktırırdı.
Erkek evlenince ailesi evliliğinin merkezine oturur, her ihtiyaçlarına koşar, hastalandıklarında eşine baktırır.
Ama kadın evlendiği zaman ailesini unutacak, annesi babası hastalanırsa bakmayacak, ihtiyaçları olduğunda yardım etmeyecek.
Mantık bu.
Sen hayırlı bir evlatsın, ne mutlu annenle babana böyle bir kızları olduğu için, çoğu erkek evlattan daha iyisin.
Bence baban iyileşene kadar durumu değiştirmeyin, eşin çok rahatsız oluyorsa gitsin annesigilde kalsın, hastalık gibi önemli bir mevzudan şikayet etmek gerçekten vicdansız olmayı gerektirir.
Seni üzmek istemiyorum ama benim yorumum bu, benim babam rahatsızken laf söyleyecek adamın üzerine kaplan gibi saldırırım, ailen sizde kaldığı için kendini eşine karşı sakın mahçup hissetme, minnet duyma, bunlar olması gerek şeyler, senin evinde kalmak ailenin en doğal hakkı.
İnşallah Allah onları bir daha senin eline düşürmez çünkü aynısını bir daha yapmayacak biri değilsin bence.

Dün uzunca bir yorum yaptım ama hata verdi sayfa çıkmadı, umarım söylemek istediklerimi tekrar yazabilirim.
Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, baban biran önce iyileşsin.
Bu insanlar nasıl bu kadar nankör oluyor anlamıyorum, sen annesine bakıyorsun ama senin baban rahatsızlandığında baktığın için eşin sorun çıkarıyor.
Ve bu durumda boşanmaktan bahsedebiliyor pes artık diyorum, konunun başlığı çok yerinde olmuş iyi günde kötü günde diye başlıyorsun,
senin en zor zamanında boşanma lafı edebiliyor.
Ben olsam bir sinirle hastanenin yakınından bir ev tutup annemlerin evini oraya taşınıp alır onları giderdim.
Ama bunu yaparsan evi terk etmiş olursun ve mahkemede haksız duruma düşersin.
O yüzden bunu sakın yapma, o ev senin de evin emin ol aynı durumda eşin de aynısını yapardı, annesini sizin eve getirip baktırırdı.
Erkek evlenince ailesi evliliğinin merkezine oturur, her ihtiyaçlarına koşar, hastalandıklarında eşine baktırır.
Ama kadın evlendiği zaman ailesini unutacak, annesi babası hastalanırsa bakmayacak, ihtiyaçları olduğunda yardım etmeyecek.
Mantık bu.
Sen hayırlı bir evlatsın, ne mutlu annenle babana böyle bir kızları olduğu için, çoğu erkek evlattan daha iyisin.
Bence baban iyileşene kadar durumu değiştirmeyin, eşin çok rahatsız oluyorsa gitsin annesigilde kalsın, hastalık gibi önemli bir mevzudan şikayet etmek gerçekten vicdansız olmayı gerektirir.
Seni üzmek istemiyorum ama benim yorumum bu, benim babam rahatsızken laf söyleyecek adamın üzerine kaplan gibi saldırırım, ailen sizde kaldığı için kendini eşine karşı sakın mahçup hissetme, minnet duyma, bunlar olması gerek şeyler, senin evinde kalmak ailenin en doğal hakkı.
İnşallah Allah onları bir daha senin eline düşürmez çünkü aynısını bir daha yapmayacak biri değilsin bence.

evet ole olması gerekiyo ama ben eşimi hiç tanımamışım onca yılımı boşa harcamışım..annem evime gidicem illa dio ...senin gözümün önünde bu hallere düşürmesini istemiyorum dio..biz gideli sende kocanla evliliğini düzelt bizim yüzümüzden ayrılmayın falan dedi..kabus gibi bir hafta sonu geçirdim şu an mide ağrısındn ölyorum ...bütün sinirim stresim mideme vurdu...işteyim şu ana ama nasıl çalışmak bu bende bilmiyorum...çok bunaldım çok

evet ole olması gerekiyo ama ben eşimi hiç tanımamışım onca yılımı boşa harcamışım..annem evime gidicem illa dio ...senin gözümün önünde bu hallere düşürmesini istemiyorum dio..biz gideli sende kocanla evliliğini düzelt bizim yüzümüzden ayrılmayın falan dedi..kabus gibi bir hafta sonu geçirdim şu an mide ağrısındn ölyorum ...bütün sinirim stresim mideme vurdu...işteyim şu ana ama nasıl çalışmak bu bende bilmiyorum...çok bunaldım çok

Ailen ordan gitse bile ne değişecek tupuk? Kocanın gerçek yüzünü görmüş oldun. Eskisi gibi davranabilecek misin ona? Hastalıkta, en kötü günümde yanımda olmayacaksa niye var bu adam?

Ailen ordan gitse bile ne değişecek tupuk? Kocanın gerçek yüzünü görmüş oldun. Eskisi gibi davranabilecek misin ona? Hastalıkta, en kötü günümde yanımda olmayacaksa niye var bu adam?

hani bole ne yapsam ne etsem dersinizde sonuçta hiç bişeye karar veremezsiniz ya aynı oyleyim şuan..eşime karşı çok sinirliyim...bu evliliğin bitmesi umurumda değil yani kurtarmak gib bir çabam yok artık..aramıyorum sormuyorum ne yapar ne eder bilimiyorum bilmekte istemiyorum...dünyam başıma ters geçti resmen...annem istedi diede onunla oturup konuşmak istemiyorum zaten liseden bir arkadaşım vardı avukat olmuştu bugün iş çıkışı onunla konuşacam eğer işlerimizi ayarlayabilirsek..bakalım hayırlısı

İşte erkeklerin gerçek yüzü
İyilik yap , kötülük bul
Hem bu arada siz yanlız değilsiniz ki aileniz yanınızda
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Hem ilerde sizin başınıza birşey gelse allah korusun , o zamanda mı eşiniz iyileş boşanalım diyecek?
Eşiniz.. Neyse..

Bence duygusal düşünmeyin mantıklı olun anneni ikna et, senin güçlü olman gerekiyor ki ailene destek olabilesin.
Miden için de yoğurt ye ya da süt iç, iyi gelir, stres te yapma herşey olacağına varır.
Bence önceliğiniz babanızın hastalığı olmalı, o iyileştikten sonra düşünün ilerisini.
Babanın durumu nasıl? Biraz düzelme var mı?

Back