canım çok üzüldüm
biz de kendi ailemde benzer bir durum yaşadık. o yüzden seni çok iyi anlıyorum. gelinimizn annesi ağır bir hastalık geçirdi. tedavisi 1 yıl sürecek dediler. kendileri ilçede oturuyor. gelinimiz de annemlerle altlı üstlü. tedavisi mecburen büyük şehirde olmalı ayrıca babası rahatsız. yani hastane işi halledilse bile bir başlarına bırakılacak durumda değillerdi.
annemle babam abimi bir kenarı çekip, bak karın sana diyemiyor olabilir sen onları yanınıza getirmeyi teklif et diye uyardılar. neysegidip alıp geldiler. bebekleri vardı, yengem çalışıyordu. annem inanın hem annesiyle ilgilendi, hem bebekle. babam hastaneye götürülmesi gerektiğinde dünürüyle beraber hastaneye getirdi götürdü. o zamanlar yengem de dahil herkes dua ediyordu. neyse şükür sağlığına kavuştu evlerine gittiler.
geçen yılda benim babacığım kalp rahatsızlığı geçirdi. yardıma ihtiyaçları vardı. yengem bırakın yardımcı olmayı, geçmiş olsun bile ağzının ucuyla dedi. orda burda da yüz vermiyorum gelip bize yerleşmelerinden korkuyorum demişdediği yerlerde hep akrabalar. ben mecbur değilm gibi laflar etmiş. bunlar mecburiyet işi değildir ki. bu insanlıkla alakalıdır.ama insanlık ne kadar öğretilebilir bilmiyorum. başına gelenin daha iyi anlaması gerekir diyoruz da, anlamayan anlamıyor. iyilikleri de çok kolay unutuyor
insanlar gerçekten çok nankör.
allah eşinizin ve ailesinin kalbine merhamet versin onları ıslah etsin. size de sabır versin. siz iyi niyetinizden vaz geçmeyin belki sizin sakinliğiniz onların insafa gelmesine sebep olur.
allah yardımcınız olsun arkadaşım. sizin için dua edicem![]()
öncelikle iyi niyetiniz için teşekkür ederim
valla artık çözüm yolları arıyoruz...bu evlilik basıl düzelir die değil bu insanların ağzı nasıl kapanır die
dün eşime söledim düşündüklerimi şimdi kiralık bir ev bakacam hastaneye yakın babam sağlığına kavuşana kadarda onlrla kalıcam
sonra ne olur eşim akıllanırmı bilmiyorum ama önce babam bildiğim tek şey bu