- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
bende birsey yazmistim ama gozden kacti sanirim...
evet ben bizim ilişkimizin imkansız olduğunu bildiğim halde yine oldum. ona diyordum biz imansızız diye. benim için imkansız yok ben her an gider konuşurum babanla. öldürecekse de oöldürsün diyordu halen daha diyor. çok çok döver söver sonra kızısın sen onun bi zaman sonra o da kabullenecek senin baban bişey yapamaz diyordu. babam bizim hakkımızda daha arkdaş dost gibiydik inanın o zaman kardeş dost gibiydik. mahallede onu sevip elde edemeyen biri vardı. o bizim samimiliğimizi sezdi ve ortalığı inletti kötü kötü sözler savurdu. sonra biz duygusal anlamda daha çok yaklaşmaya biribirimizde huzuru aramaya başladık. babam beni bıçaklıyordu o dedikodulardan sonra. babamı ne şekilde doldurursan doldur her yöne dolan insan. annemi sucu yokken kaç defa döven insan. bu zamana kadar hiçlaf getirmemiştim ben. fakat oldu işte. onca sorunlarımda hep o yanımda oldu destek oldu ailemle birlikte biz de huzuru birbirimizde bulduk.
Bence seninde o kişiyle ilgili tereddütlerin var.
Yoksa 34 yaşındaki adamla beraber olup bebeği aldıracak cesaretini olan kızın ailesine sırt çevirip kaçabilecek kadar cesareti vardır diye düşünüyorum.
Beni yalnış anlama lütfen ama ihtimallere göre hayata şekil vermek büyük hata.
ailem bizi kardeş gibi görüyor dışarıda dolaşırken akrabalar görüyor babama fesatlık yapıp kızın böyle böyle sen kavatsın bilmemnesin diyo sonra babam da gaza gelip beni ve annemi bıçaklamaya kalktı aallahtan kurtardılar. bunu söyleyenler kendi kızları kaçtı diye kızlarına kötü diyorlardı ama sonra babam girdi araya da düzeltti iyilikle yanaşsalardı şimdi biz ne hata yapacaktık ne de gülnah sadece mutlu olmak istedik ve evlenmek istedik.. o yüzden babam kabul etmez. kabullenemez.. kafayı yiyorum ben kimsenin kötülüğünü isteyecek bi insan değilim. neden bunlar başıma geldi bilmiyorum.. olsun bu da kaderimmiş.
Adamla iki yıl sevgili olup yatıp kalkıyorsun, hamile kalıncaya kadar da babayı takmıyorsun. Hamile kalınca baktın işin gırgırı bitti sorumluluk alman gerek hemen topu babaya atıyosun baba öcü oluyor. Bence senin işine öyle geliyor...
bundan beterini duymam dediğim her gün kk sayesinde yeni bir şok yaşıyorum.
hangisine üzüleyim,hangisine şaşırayım bilemedim..
23 yaşında gencecik bir kız,gitmiş dul 2 çocuklu bir adama aşık olmuş(boşanma sebebini çokkkk merak ediyorum)
34 yaşında artık aklı başında,hayatta emin adımlar atması gereken yaşta olan bir adam çocuklarının geleceğini düşünmek yerine körpecik bir kızla gezip tozup,cinsellik yaşamaya kalkmış..
bu adamcağız o kadar olgun ve zeki ki,kızın ailesiyle konuşmak derdini anlatmak yerine,onu hamile bırakıp evlenme hayalleri kurmuş!!!
madem aklın karışık,babandan korkuyorsun,seksini yapıyorsunda neden hamile kalıyorsun..
tek diyeceğim şey ne olu bu konu sahte olsun.
Bu hayata kımseyı kınamaya gelmıyor ısde kınamıycaksında; hayatında yanlıs üstüne yanlıs yapmısın babana bır türlü cesaret edıp söleyememıssın ama beraber oluyorsun bır erkekle hamılede kalabılıorsunn anlamıyorum hem o güzeller güzelı melegın canınna nasıl kıya bıldın vıcdanın nasıl el verdı bu konuda sana dıycek bır lafım yokkk
ben 4 senedır urasıyorum rabbıme dualar edıyorum bana annelıgı tatdırsın dıye ve senın gıbıler anelıgı tatıyor ama kıymetını bılemıyor
suan ıcımı okadar acıtdınkı anlatamam alamakdan helak oldummm
rabbım hakında hayırlısını nasıp etsın
Eksik anlatiyorsun daha once tanidik dememistin. Ben de anlamadim madem bosanmis babasi neden bu kadar sinirli diye. Simdi anliyorum muhtemelen sizin cok yakininizdan biri, belki de bir akrabaniz bunu bile tam soylemiyorsun. Aslinda sorunun ve cozumun ne oldugunu cok iyi biliyorsun ama isine gelmiyor. Gittigin yol, yol degil. Keyfin icin bir cocuk aldirma luxune de sen sahip degilsin. Ben uyaririm sen yine kafana estigi gibi yaparsin. Kolay gelsin.
Evlenmiş boşanmış çocuğu olan kişilerle evlenilmiyor mu. Nerden çıktı bu boşsnmışlara önyargı. Yalnış anlamayın erkek arkadaşınızla cinsel birliktelik yaşıyorsunuz bebek yapıp aldırıyosunuz iş evlenmeye gelince adam boşanmış çocuklu34 ysşında oluyo bu duruma önyargılı davranacak bir babaya bunu Yapabilmek Büyük cesaret ister aynı cesareti babanıza evlenmek istediğinizi söylemekte gösterebileceğinize şüphem yok.
bu konu ya sahte yada ben kafayı sıyırmak üzereyim...
bu ne demektir yaa, 2 senedir korunuyorduk ama bebek yaparsak babam kabul eder diye düşündük...bende nasıl olsa çocuğum olmaz diye önemsemedim korunmadık,,,,, eee sonra ana bak sen hamile kalıvermişim....eeee peki sonra??? bi deneyelim nasıl olsa tutmaz dedik....kalıvermişim işte...
sonra peki??? biz en iyisi aldıralım bunun yolu bu değil babam ikna olmaz nasıl olsa aldıralım gitsin dedik.........
allahım sen büyüksün tek kelime yazmayacam artık bu konuya...bu kadar düz mantık düşünen biri deneme yanılma yöntemiyle bebek yapıyor sonra aldırıyor....allah sana akıl fikir versin...o sevgilin olacak adam müsveddesine de acıyorum sadece...ama acımayı hakettiği için değil, adam olamadığı için acıyorum...karısı boşanmakla haklıymış...o mantıkta bi adamla evli kalmak için mangal yürekli olmak lazım...
biz evlenmeyi cani gönülden istiyorum. ben yaşı başı çocuğu boşanmışlığı sorun etmiyorum ki... ooff oof kimse anlamıyo
Siz henüz 23 yaşındasınız, hayatın çok başında ve birlikte olduğunuz adamdan çok daha tecrübesizsiniz, 34 yaşında 2 çocuklu başından evlilik geçmiş bir adam, gerçekten sevdiği kıza üstelik ailesinide tanıdığı bir kıza asla elini süremez, incitmeye bile korkardı, siz istediğiniz kadar birlikte olmayı isteyin, o sizi saf bir sevgiyle seviyor olsaydı el sürmeye kıyamazdı.
Tecrübeli, olgun bir adamın yapması gereken ailenin karşısına çıkıp kızı örf ve adetlere göre istemektir, aile vermek istemeyebilir, erkek tarafı defalarca da olsa kız evinin kapısını aşındırmalı, bir adam böyle yaparsa işte ben ona mert, delikanlı, sevgisinin arkasında duran biriymiş, helal olsun derim.
Olan olmuş artık, ne desek boşama asla ailenize sırtınızı dönmeyin, aşkı bulursunuz fakat ailenizi bir daha bulma şansınız yok.
Hakkınızda hayırlısı olsun...
benim istediğim cevap bu değil, annen iyileştikten sonra niye hala saklama gereği duydunuz söylemediniz ya Allah aşkına susayım diyorum olmuyor yasak ilişki yaşayıp bebeği öldürmek mi yoksa tüm bunları yaparken korkmadığın babanın sözde korkusu mu???
HANGİSİ DAHA KORKUNÇ???
aynen katılıyorum
herkes mutlu olacağından emin şekilde evlenir....konu sahibinin bu cümlesi çok saçma bi cümle...
hani bi laf varya, kör ölür badem gözlü olur diye...aynen bu hesap...
herşey bi yana madem bu kadar aşıksın gözün kör olmuş, bari tedbirini al be kızım...
babanı hiçe sayacak kadar zıt bir insanı sevmeyi becerecek yaştaysan, babana rest çekebilmeyi biliyorsan bu yaşta, tedbir almayı da bilecektin..zavallı yavrucak..ahh ahh bebek sahibi olamayanlar okumasın bunları valla topa tutarlar seni...
bundan sonraki hayatını düşündüğümde,
[lıst]
[*]ileride biriyle evlendiğinde en ufak bir anlaşmazlık yaşasanız bu severek ayrıldığın adam gelecek aklına
[*]bundan sonra hiçbir erkeğin karşısına tertemiz melek gibi çıkamayacaksın, sevgiliyken birlikte olduğun hatta bebeği aldırdığın için
[*]babayı aileyi yok sayıp evlenmek mi, günahsız bir bebeğin canını almak mı dersen, baban birgün seni affederdi ama bebeği tekrar geri döndüremezsin
[/lıst]
sevdiğin adamı tüm olumsuzluklara rağmen bırakma derim, sen evinin kapısını kapattıktan sonra başbaşa kalacaksınız, dışarıda konuşanlar nasıl olsa bir gün unutulacak.
Durumuna distan bakinca, sen istedigin kadar sevgiden vs bahset, aynen söyle:
-Hayatinin en güzel yaslarindasin, 23 yasinda gencecik bir kadinsin
-Iki senedir gizli bir kari-koca iliskisi yasiyorsun
- adam senden 11 yas büyük, bosanmis ve iki cocuk babasi birisi
- evlilik disi hamile kalip, cocugunu aldirmisin
- olup bitenlerden ailenin haberi yok
Sen ne dersen de, adamin sana inanilmaz zarari olmus. Senden alacagini almis, yasiyacagini yasamis ve cekmis gitmis.
Ve onca seye ragmen babani sucluyorsun, ilin adaminada babani suclatabiliyorsun. Gerci ayrildik simdi demissin, peki simdi senin yaralarini kim saracak?
Kendini kandirmaman gerekiyor. Eger dedigin kadar cok sevseydin ve karsindaki seni sevseydi, ozaman bir yolunu bulur, aileni ikna eder ve evlenirdiniz. Ikna edemeyincede bagrina tas basip otururdun evinde.
Siz resmen gönlünüzü eglenirmissiniz, olan masum dogmamis bir cocuga olmus.
Hem hadi sen babandan korktun, karsindaki adam 34 yasinda, o gecip konussaydi babanla?
Senin kürtaj olmani bekleyipte babani suclayicagina, gecseydi babanin karsisina, allahin emriyle isteseydi, baban vermek istemeyincede anlatsaydiniz durumu.
Tamam belki ailenle baglarin kopardi, ama zaten bu duruma sen getirmisin, herseyi yasamissin adamla, anladigim kadariyla bir pismanlikda yok. Eeee ne olacak simdi.
Peki bak, gercekten kinamak istemiyorum.
Su an anliyamazsin, ama senin o cok sevdigin adam yakinda baska bir kizla cikmaya baslayinca anlarsin, nasilda birakabiliyormus seni, nasilda kendine bir düzen kurabiliyormus.
Su an bu mümkün degil, saglikli düsünemiyorsun.
Bundan sonra daha dengen olan erkeklere bak. Hata üstüne hata yapma sakin.
Evlenemeyecegin insanla hic cikma.
Baktin tanistigin adam dul, babanda böyle damat kabul etmez, sende evden kacmaya niyetin yok, ozaman hic yaklasma.
Cok büyük günahlar bunlar, birde bunalima girmissin zaten, bakire olmadigini ögrenen bazi türk erkekleride seni kullanmaya calisir, bu yüzden sakin söyleme, iyice emin olmayana kadar karsindakinin iyi niyetinden...Allah yardimcin olsun.