yargılamak istemiyorum ama ailenize söylemeye cesaret edemezken nasıl oldu da hamile kalıp bebeği aldırmaya cesaret edebildiniz.can bu sizin yaptığınız kadar basit birşey değil benim gözümde.yaşadıklarınız kolay birşey değil anlıyorum ama bu 'iyi değilim' psikolojisinden kurtulun,soğuk kanlı olup başka hatalar yapmayın derim.şuan vazgeçmişsiniz sanırım ama eğer ki vazgeçemiyosanız korkunun bi faydası yok oturup ailenizle konuşun.evli bi adam değil artık bunda yanlış birşey yok.hayırlısı olsun sizin için umarım en kısa sürede atlatırsınız..
aah cnm benim 2 yıldan beri korunuyorduk o da beni zor duruma sokmak istemiyordu. artık evlenme sebebi olsn die bebek istedi. ben de çocuğum olmaz diye düşünürdüm. ayaklarımı kendimi çok üşüten biriyim çorap giymem falan ama 1 ay korunmadık böyle oldu. çocuklara içim gidiyor. bu kararı istemeyerek verdim. belki günah her adımım ama allah biliyor bizim gönüllerimiz nikahlı. ilk çocuğumu aldırmak istemezdim onun acısı çk kötü yaşamayan bilmez. her an insan duygulanıp ağlar mı?aahh ahhh onun acısı vebali çıkmaz hiç içimden..
Babandan korkan halin bu ise korkmayan halini düşünemiyorum.
En beter şeyleri yapmışsın git izinsiz evlen çık evlendim de de oldu
olacak.
Tövbe tövbe.. Hadi senin yaşına vereyim cahillik diyeyim
Sevgilin olacak 34 yaşındaki çocuğa ne desem bilemedim.
Resmen bencilce, zevk uğruna hem sana zarar vermiş hem bi
günahsıza kıymış! Akla bak ya çocuk olsun mecbur izin verirler
höhhhhh
Bu arada çok mutlu olurduk evlenince eminim demişsin ya.
Herkes mutlu olacağına emin olarak evleniyor canım ya malesef
evlilik sandığın kadar tozpembe değil
Durumuna distan bakinca, sen istedigin kadar sevgiden vs bahset, aynen söyle:
-Hayatinin en güzel yaslarindasin, 23 yasinda gencecik bir kadinsin
-Iki senedir gizli bir kari-koca iliskisi yasiyorsun
- adam senden 11 yas büyük, bosanmis ve iki cocuk babasi birisi
- evlilik disi hamile kalip, cocugunu aldirmisin
- olup bitenlerden ailenin haberi yok
Sen ne dersen de, adamin sana inanilmaz zarari olmus. Senden alacagini almis, yasiyacagini yasamis ve cekmis gitmis.
Ve onca seye ragmen babani sucluyorsun, ilin adaminada babani suclatabiliyorsun. Gerci ayrildik simdi demissin, peki simdi senin yaralarini kim saracak?
Kendini kandirmaman gerekiyor. Eger dedigin kadar cok sevseydin ve karsindaki seni sevseydi, ozaman bir yolunu bulur, aileni ikna eder ve evlenirdiniz. Ikna edemeyincede bagrina tas basip otururdun evinde.
Siz resmen gönlünüzü eglenirmissiniz, olan masum dogmamis bir cocuga olmus.
Hem hadi sen babandan korktun, karsindaki adam 34 yasinda, o gecip konussaydi babanla?
Senin kürtaj olmani bekleyipte babani suclayicagina, gecseydi babanin karsisina, allahin emriyle isteseydi, baban vermek istemeyincede anlatsaydiniz durumu.
Tamam belki ailenle baglarin kopardi, ama zaten bu duruma sen getirmisin, herseyi yasamissin adamla, anladigim kadariyla bir pismanlikda yok. Eeee ne olacak simdi.
Peki bak, gercekten kinamak istemiyorum.
Su an anliyamazsin, ama senin o cok sevdigin adam yakinda baska bir kizla cikmaya baslayinca anlarsin, nasilda birakabiliyormus seni, nasilda kendine bir düzen kurabiliyormus.
Su an bu mümkün degil, saglikli düsünemiyorsun.
Bundan sonra daha dengen olan erkeklere bak. Hata üstüne hata yapma sakin.
Evlenemeyecegin insanla hic cikma.
Baktin tanistigin adam dul, babanda böyle damat kabul etmez, sende evden kacmaya niyetin yok, ozaman hic yaklasma.
Cok büyük günahlar bunlar, birde bunalima girmissin zaten, bakire olmadigini ögrenen bazi türk erkekleride seni kullanmaya calisir, bu yüzden sakin söyleme, iyice emin olmayana kadar karsindakinin iyi niyetinden...Allah yardimcin olsun.
ailem bizi kardeş gibi görüyor dışarıda dolaşırken akrabalar görüyor babama fesatlık yapıp kızın böyle böyle sen kavatsın bilmemnesin diyo sonra babam da gaza gelip beni ve annemi bıçaklamaya kalktı aallahtan kurtardılar. bunu söyleyenler kendi kızları kaçtı diye kızlarına kötü diyorlardı ama sonra babam girdi araya da düzeltti iyilikle yanaşsalardı şimdi biz ne hata yapacaktık ne de gülnah sadece mutlu olmak istedik ve evlenmek istedik.. o yüzden babam kabul etmez. kabullenemez.. kafayı yiyorum ben kimsenin kötülüğünü isteyecek bi insan değilim. neden bunlar başıma geldi bilmiyorum.. olsun bu da kaderimmiş.
yukarıdaki maddelere bir de adamın babasının arkadaşı olduğunu da ekleyecektin. onu unutmuşsun. ve bu adamı konu sahibinin çevresi de iyi biliyor. sadece babasının bir arkadaşı da değil.
.
Ailene söylemeden tepkilerinin ne olacağını nereden biliyorsun.
Ben babanızda suc bulamadım niye onu sucladıgınızıda anlamadım