Imkansız biliyorum fakat lütfen yardım eder misiniz?

bu yazıyı birebir okuyunca daha iyi düşünmeye başladım. Aslında durumuna çok üzüldüm. Kıskançlık yüzünden işinden de etmiş seni. Benimki de öyle kıskançlık yüzünden o da yapardı her şeyi. Döverdi bile. ben yine aptal kafam severdim onu. Çünkü çaresiz hissediyordum kendimi. Ona bağımlı olmak zorunda olduğumu düşünüyordum. Onsuz nefes alamam gibisinden. aslında hepsi boşmuş.
Allahım senin de yardımcın olsun.Çok zor durum gerçekten. O kıskançlığından seni işinden ediyor ama sen onu çocuklarını görünce geçmişinden izleri görünce kıskançlıktan çıldırma gibi bir hakkın yok.Ne yaşarsan iç dünyanda yaşamak durumda kalıyorsun. Çok üzüldüm.
Zaten ben de şimdiden onun kıskançlıklarına tahammül edemiyordum. Erkek arkadaşı bırak kız arkadaşlarıma bile kızıyordu. Akrabalara kolu komşu ile. Neymiş efendim beni beğenip istemeye gelirlermiş. O zaman kıyamet koparmış. Şimdiden başlamıştı. Diyordum sen şimdiden böyle yapıyorsun evlenince daha beter olursun diye. O zaman da evlensek karım olduğunu herkes bilecek görecek bunun kocası var diye kimse yan gözle bakamayacak diyordu. Saçımın boyasına bile karışıyordu düşünün. OOff offf

24 gün oldu ne aradı ne sordu. Kafamı başka şeylere verip unutmaya çalışıyorum. Unutmak zorundayım.

Ölü aşk diyarlarına beni sen attın da
İçim paramparça
Viraneyim yalan oldum...
Sesin yankı olur boğar her adımda
İçim paramparça
Viraneyim duman oldum..
Haykırsam
Ellerimi açsam yalnız sana
Ağlasam çocuk gibi
Eskileri anlatsam
Derviş gibi abdal gibi tapar gibi..
Paramparça..
Haykırsam çocuk gibi..

bu yaşıma kadar geldim anneme de bana da çok çektirdi. ne annemin karar verme gibi bi lüksü oldu ne benim. hep sıktı hep sıktı. sonra bende mutluluğu böyle buldum. ama biliyordum yanlış olduğunu. fakat oldu işte. bunları da yaşamam gerekiyormuş demekki isyan etmiyorum allahıma. ben bu yaşıma kadar babam kızacak dövecek huzursuz edecek diye kendimi hep kısıtladım. şimdi de duymasın diye mutlu olup evlenmeye bile cesaret edemiyorum. Evlenme kararımı kendim veremiyorum

sustum yorum yapmadım okudum ama şu iletim beni bile delirti şakamısın sen ya cidden bu yaşına kadar kısıtladığım buysa ooo kısıtlamadığın ne olabilir ki 23 yaşındaymıssın 2 yıl geri at 21 yaşında başlamıssın bu ilişkiye babandan korkup evlenmek istemiyorsun ama hamile kalıyorsun bunlardan korkun yok hemde bebeği belki izin verir diye yapıyorsunuz karnımda belirince küçük sabi yok evlenmemize izin vermez diyip aldırıyorsun bu koskaca adamda sana uyuyor korun korunma aldır aldırma ondan sonrada çık korkuyorum e evlenmiyoruım de babam için cnm sen yolunu bulmussun bahanelerin komik çocuğum olcanı sanmıyorum çünkü ayaklarımı üşüttüm ey tıp ahalisi yeni bir korunma yöntemi bulundu siz nasıl fark edemediniz çorap giyme çocuğum olmaz ama dur şaş kaza hamile kalırsam babam ikna olur oo hamile kaldım kim 23 yaşında çocuk bakıcak (akıl beş karış yukarda olunca)ohhhhh aldır cnm kabu et sen zaten bu adamla evlenmek istemiyordun gençsin muhtemelen güzelsin adamın yaşı belli 2 çocuğu var böyle flort etmek ihtiyaçlarını hem bedenen hem ruhen giderme kolay sen evlenmek istesen zaten babanı ikna eder direnirdin çelişki dolusun ya bu konu face yada sen çok değişik bir insansın kızma beni bilen bilir ben burda ilk kez böyle bir msj yazıyorum ama çok sinirlendim yazık o bebeğine babana ve bize çünkü çk üzüldük hepimiz o cana sen ama çok rahatsın sanki sen bebe aldırmamışsın babam suçlu etraf suçlu e kaderimmiş de cnm benden bir dost tavsiyesi anlattığım doğruysa senin ruh durumun iyi değil bir doktora git ayıp değil günah değil offff çok tuhaf oldum ya rabbim sen bizi doğru yoldan ayırma allahım hidayet ver cümlemize

Son düzenleme:

amin cümlemize... Haa bu arada bir zamanlar ben de senin gibi büyük konuşup kınardım...
Sana cevap yazardım ama hiç halim yok....

ayrılmamızın 26. günü... Çok zor çooookk. Kendimi avutabilmek çok zor. Onu çok özledim burnumda tütüyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.. Ama olmuyor olmuyor.....

Ama sabretmek zorundayım. Biraz daha biraz daha....

Lütfen yanımda olun arkdaşlar sizlere çok ihtiyacım var...

acaba bir daha karşılaşacak mıyız? çok özledim onu.. ACaba o da beni düşünüyor mu? beni çok incitti ama ayrılmamız en doğru olan karardı belki ama dayanması çok zor. Herşeyi düşündüğümde o kadar çok şey yaşamışım diyorum ki içimden sanırım yaşayacak birşeyim kalmamış artık. Kendimden büyük yükler taşıyorum...

Aynı şeyleri bende yaşadım ve şu an evleniyorum bu kişiyle 12 Ekim'de. Zaman Herşeyin ilacıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…