Imkansız biliyorum fakat lütfen yardım eder misiniz?

haklısın.. ama o beni halen bekliyor evlilik için ne yapim bilmiyorum yapamam.. ben de ona kızıyorum bu seferde kızıyo bana çağreler aradım engel oldun bana die

aah abla ahh onun acısını içime gir yüreğime sor yanıyo yanıyo yüreğim yanıyo hamileyim diyenlere öyle bakıyom ki yok anam ben kafayı yedim ben delirdim gerçekten. kendimden büyük şeyler yaşıyorum. artık masum olmak istiyorum yarabbime sığınıyorum.

İlişkine nereden bakarsan bak hatalarla dolu..

Tamam aileni karşına alamayabilirsin ama en azından sevgilin hiç uğraşmamış arkadaşım ailene kabul edilebilmek için.

Belki onu tanısalar önyargıları değişebilirdi ama o kolay yolu seçmiş, senin ailene sırtını dönmeni beklemiş.

Bu çok büyük bir hata.

Aranızdaki yaş farkı bana göre çok fazla, ama bu yaş farkını önemsemeyip evlenen insanlar da var.

Çoğu mutsuz oluyor gerçi, fakat belki siz mutluluğu yakalardınız.

Çocuklarına karşı bir anne olabileceğini düşünmüyorum çünkü sen bile daha çocuk sayılırsın, belki iletişiminizi ilerletip bir abla olabilirsin..

En kızdığım nokta çocuk aldırman.

Ama olan olmuş yani eminim sen de bu konuda üzgünsündür ve o bebeciğin vebalini kaldırabilirsin.

Bu saatten sonra yapmanız gereken tek şey aileni ikna edebilmek.

bende bişey yazmıştım ama kaynadı gitti.zamanı geri alabilseydin ne yapardın ve bundan sonra ne yapıcaksın?

evet dediğiniz gibi hatalı davrandım. aklım yerindeydi ama aptallık yaptm bilerek kuyumu kazdım. ama duygularımla hareket ettim. evde bulamadığım huzuru babamın annem hasta iken bile anneme yüklenmesi maddi sıkıntılardan ötürü sigara alamadığı için elaleme gönderip borç istetmesi huzursuzluk verip bizi zora sokmasından rahatszdım sevdiğim insan bile kaç defa şahit oldu. çıkarı için arayıp çıkarı için aramazdı.off oof hangi birini anlatayım burada saklıyon diyolar bana anlatmaya ne zaman yeter ne dil ne yazı. of ne de beynim var artık düşünmeye. ben de o boşlukta onunla mutlu oldum. sevdik. şimdi ayrı kalmaya çalışıyorz ailemin huzuru için ama olmuyor yapamıyorz.

Neden hata yapıyoruz bu hayatta biliyormusun küçük kardeşim asıl korkulacak olan Allahı unutup onun kulu babamızda olsa korkmamız. O yüzden benimde sana tavsiyem önce allahtan korkman. Şimdi kendine gel ve bir daha düşün ve büyük bir tövbeyle başla işe. Eğer seviyorsan cesaretini topla ve babana ben bu adamı seviyorum diye açıl. Emin ol diğer hatandan daha az bir cesaret gerektirecek bir olay bu. Rabbim yardımcın olsun.

keşke abla keşke onun acısını da yaşıyorum ben zaten. ama ben bu hayatı kendim için yaşamıyorum artık abla o ne der bu ne der o ne yapar sözleri ile yoruldu kafam artık. babam hayatta olmasaydı çoktan evlenirdim de annemi ikna ederdim. canm annem. oof oofff bundan sonra topraktır benim hayat arkadaşım.

1 yıldır korunmayı beceredik ama son 1 ay korunmayı beceremedik. o zaman da olan oldu kafama edim. aahhh aaahh

evt bunları düşünüyordum ama okumak daha dinamik kılıyomuş insanı. doğru dedin. haklıısn. oof çok iyi düşünmeliyim. ama gerçi biz o amanı çoktan yıktık. bi abla gibi davranırdım ama doğru illaki çatışmalar olacak.

haklısınız..... hemde çok ama son pişmanlık neye yarar ki...

ayni yastayiz canim abla demene gerek yok..
hayat her zaman istedigimiz gibi olmuyor malesef..
topraktir filan oyle dusuncelerdende kurtul daha gencsin bu kadar karamsar olma..
yapacaginiz sey ya babanin karsisina cikip biz evlenmek istiyoruz demek,
yada ayrilip kendinize yeni birer hayat kurmak..
hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH...

Aynı durumları bende yaşadım benzer olmasada bende o hataları yaptım bu tür hatalar seni hayata hazırlar ama seninki acı bir şekilde hazırlıyor güçlü biri ve kendini çok iyi tanıyan biri değilsen sonun acı bunuda göz önünde bulundur bence eğer bu saçma sapan çarpık olayı başından savamazsan sana daha ağır sıkıntılar gelicek haberin olsun cünkü sen bazı şeylerden ders almıycaksın anladığım kadarıyla ne kadar korunursan korun sağlıklı bir insansan ki öylesin yaş daha 23 1 sene içinde hamile kalman olasıdır seninkide öyle olmuş tamam hamile kalmış olabilirsin o aşkın salakça körlüğünde kendinden ödünde vermiş olabilirsin ama bunun sonucuna katlanman gerekiyor gidip aldırman değil sana o aklı kim verdiyse artık...?? sen bir an önce başından at bu adamı aileni düşünemiyorum bile... aranızdaki 10 yaşa lafım yok zaten en fazla yaş farkı o kadar olmalı ama bu olgun bireyler arasında senin gibi coluk cocuk arasında değil sen 33 yasında birini tasıyabilecek kapasitede değilsin zaten bu adam ayrılmıs daha onceki karısıyla gidip konustunmu neden ayrıldınız dıye böyle bır arastırmaya gırdınmı adam ne dediyse hee demişsindir kesin.. belki ne eziyet cekti kadın zor bela attı adamı..??? 2 cocuga anne olmakmış de get allah aşkına kendi karnındakine daha sahip çıkamamışsın o sorumluluğu alabilmen mümkünnnn değil
ablası olurum annesi olurum hayalinede girme... kendi ailene hayırlı evlat olamamışsın elalemin evladına çırpınma...

hazır ikindi okunmuşken sen git bir nasuh tövbesi et bence geç olmadan rabbimin verdiği aklı ,bedeni ,güzelliği bu kadar asalakça kullanma

yüreğimin düşüncelerimi heşeyimi allahım biliyor bundan büyük nimet yok. tamam allahımın kurallarına uymadım. günahkarım suçluyuum. bilincindeyim. ama allahıma sığınıcam başkasına değil.. allahım aciz kulunu bilir. aaah aah benim günahlarım affolmaz ama allah bilir yinede. benim sınavım öyle sınav ki kurtuluşum yine allah. ağlamaktan yazamıyorum off.

Ben 21 Eşim 32 yaşındadı tanıştıımızda .. oda aynen evlenip ayrılmış 1 çocuk babasıdı... Sonuçmu? 2 yıl flort , 1 yıl Nişan, 1,5 Yıl Evlilik ve beklenen son boşanma aşamasındayız şuan....seviormuyum evet hala çok seviyorum...Ama hersey okadar yanlışmışki baştan aşağıya...Eğer İlgini çekerse konu açtım (gidenmi suçlu her zaman?) durumumu az çok anlayabilirsin... aynısı başına gelmez belki ama benzeri sorunlarla mutlaka karsılasırsın. Evliken bitirmek zorunda kalmak hemde severken inan daha zor...

Bile bile lades demek değil de nedir bu ?
Olan kıyılan cana olmuş, başka bir şeye değil.
Bebek olunca, babanızın karşısına çıkacak cesareti bulamayacaksanız, dönüşü olmayan yollara girmeyeceksiniz.
Şimdi de sızlanmanın alemi yok.
Hadi siz 23 yaşında genç bir kızsınız o 34 yaşındaki sözde delikanlı "baba"ya ne demeli ???
Onun hiç mi tecrübesi , aklı yokmuş ki seni bu hallere düşürmüş ?
Hakim olsaymış nefsine ,bekleseymiş evlenene kadar . Ya da çekip alsaymış ...
Hayır bir şey soracağım ?
Evliliğe dair her şeyi yaşamışsınız 2 yılda, cinsellik ve üstüne üstlük bir bebek bile olmuş ...
Ama buna rağmen hala "babamın sözünden çıkamıyorum" mu diyorsunuz kendi aklınızda da ayrılmak zorunda kalmış gibi hissediyorsunuz?
E siz zaten babanızı yaptığınız her şey ile çiğnemişsiniz ki ? E gidin evlenin bari de tam olsun.

Son düzenleme:

Niçin kendi denginde biriyle birlikte olmuyorsun.Aileni bu denli üzmeye hakkın var mı.Bir çocuk ne emeklerle büyütülüyor.Ziyan etme kendini.Bir adamın peşinde sürüklenirken o kürtaj masasına yatmak zorunda kalmak bile büyük acı.Kendi denginde biriyle olsaydın eteğini sürüyerek anne babanın duasını alarak telinle duvağınla gelin olarak çıkardın o kapıdan.Anneciğini üzme. Olmaz bu iş benden sana bir abla tavsiyesi.Daha büyümeden bitir bu işi.Herkes kendi yoluna gitsin.Hayatını ziyan etme.

binbir zorlukla büyüt yeme yedir içme içir köpek gibi çalış yavrularına bakmak için .sonra 2 günlük elin adamı gelsin nefret etsin babadan üstelik o zorluklarla büyüyen evlat da ona hak versin.....babanıza çok acıdım...allahım babalarımıza sabır sağlık ver...ne yapsak onların hakını ödeyemeyiz babamın ayaklarına kapanmak istiyorum şuanda..şükürki ona bunları yaşatmadım allahım şükürler olsun

Son düzenleme:

Gunahlarim affolmaz diye birsey yok.Allahla kul arasina kimse giremez,nice kotuluk yapan insanlar affedilmistir zamaninda senin yapacagin bol bol dua etmek ve tovbe etmektir.

Canım, babam annemi de yaşatmaz kendini de demişsin. Bunların hepsi sırf 2 çocuklu bir insanla evleneceğin için mi olacak ?

tabiki de değil. babam bizi abi kardeş olarak biliyo. kardeşi olarak görüyo. halam ve çocukları ve bizim mahallede ondan hoşlanan biri vardı. hoşlanan biri de bizim zamanla yakın olduğumuzu hissetti. aslında o zamanlar yolda karşılaştığımız zaman öyle eve kadar yürüyorduk. bu arada altlı üstlü oturuyorduk. tabiki 1 yıl önce falandı. oradan o da biz de taşındık. o zamnlar dedikodu çıkardı ilişkiye başlamadan bir kaç ay önce. sonra öyle ortalık karıştı. bundan 9 ay önce de halamlar hala demeye utanıyorum. tamam o zaman vardı aramızda ilişki fakat onların babama dedikleri suçlamadan aşağılamadan küfürden başka bişey değildi. hadi beni geçtim. annemin hiç suçu yokkken o ameliyatdan yeni çıkıp eve gelen insana hiç günahı yokken suçlaması ortalığı karıştırdı. bu durumda annem de bana cephe aldı. aramızda bişey olduğu halde yalanlamaktan başka çarem yoktu. halam ve ailesinin doldurmaları herşeyi mahfetmişti. oysaki büyüksünüz siz. burada gözünüzle bile görseniz işleri yola koyalım diye fikir yürütüp öyle konuşsalardı şmdi böyle olmazdı.. ooff kafayı yicem ya. keşke yaşadıklarımın kaseti olsaydı da görseydiniz. allah biliyor bi tek.

Hata üstüne hata yapmışsın. Madem bu kadar sevdiniz daha en başında herşeyi göze alıp çıkacaktın ailenin karşısına ne olacaksa o an olacaktı. Ama boşa denmemiş hatanın neresinden dönersen kardır diye. Daha çok gençsin annene, babana, kendi hayatına kıyma. Acı çekersin ama gün gelir o acı diner ve bitirip kendine başka bir yol çizdiğin için doğru olanı yaptığını anlarsın. Ayrıca naçizane tavsiyem babana laf ettirme derim ben sana hala yanında ve hayattayken kıymetini bil. Kaldı ki adamcağızın hiçbirşeyden haberi bile yok. Günahlarından af diliyorsun sen tövbeni et aynı hataları tekrarlama yeter. Allah affedicidir. Dilerim bundan sonraki hayatında daha doğru kararlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…