- 18 Nisan 2013
- 133
- 0
sen hiç bunları düşünme yok kiminle evlenecek onu paylaşamam falan bunlar inan şimdi sevdiğin için böle zor geliyor insan konduramıyor ama ahhh canım şimdiki düşündüğün gibi olsa benim gibi olursun evlendiniz diyuelim o çoçuklara her baktığınızda gecmişi gelcek aklınıza yok eskisi ile kıyas yapacaksınız bak ben anlattım millet neler dedi ama öle değil işte yaşayan bilir hep şıunu söledim keşke keşke evlenmiş ayrılmış hatta çoçuğu olan bi adamla evlenmeseydim dedim ve ben evlendim evet ayrıydı evimiz cocuğuda yoktu gözümün önünde ama eşimin maddi sıkıntısı aynı evde hatta birlikte kaldıkları yatak odasında yaşıyorum şimdi onunla ynı şartlardayım sabrediyorum ama ordan burdan unutulmuş eşyaları cıkıyo çünkü kv yaşlı öle benim gibi düşünmüyo ahhh canım ahhh cok zor sen unut onu yalvarıyorum sana unut nice evlenmemişler var ikinci olma sen yaşa özgürlüğünü senin yerinde keşke ben olsaydım ailem sahip cıksaydıda çok şanslısın eğitimi devam ettir ben bi odadayım kpss ye calışıyorum şimdi belki kendim hayatıma yön veririm diye o eskiden olan ölüyorum geberiyorumlar bitiyo inan bak benim 2. eşim her gün iş yerime koca koca güller gönderiridi her akşam yemeklere götürüdü evlenmeden tabi ikna etmek için çok iyi bi işim vardı kıskanclığı yüzünden işimden etti eve hapsetti güzelsin yok herkes bakar falan diye sacmalamaya başladı inan canım boşş aşk boşş muş anladım ama çok gec oldu benden sana tavsiye hiç birzaman bi erkeğin 2. eşi olma
bu yazıyı birebir okuyunca daha iyi düşünmeye başladım. Aslında durumuna çok üzüldüm. Kıskançlık yüzünden işinden de etmiş seni. Benimki de öyle kıskançlık yüzünden o da yapardı her şeyi. Döverdi bile. ben yine aptal kafam severdim onu. Çünkü çaresiz hissediyordum kendimi. Ona bağımlı olmak zorunda olduğumu düşünüyordum. Onsuz nefes alamam gibisinden. aslında hepsi boşmuş.
Allahım senin de yardımcın olsun.Çok zor durum gerçekten. O kıskançlığından seni işinden ediyor ama sen onu çocuklarını görünce geçmişinden izleri görünce kıskançlıktan çıldırma gibi bir hakkın yok.Ne yaşarsan iç dünyanda yaşamak durumda kalıyorsun. Çok üzüldüm.
Zaten ben de şimdiden onun kıskançlıklarına tahammül edemiyordum. Erkek arkadaşı bırak kız arkadaşlarıma bile kızıyordu. Akrabalara kolu komşu ile. Neymiş efendim beni beğenip istemeye gelirlermiş. O zaman kıyamet koparmış. Şimdiden başlamıştı. Diyordum sen şimdiden böyle yapıyorsun evlenince daha beter olursun diye. O zaman da evlensek karım olduğunu herkes bilecek görecek bunun kocası var diye kimse yan gözle bakamayacak diyordu. Saçımın boyasına bile karışıyordu düşünün. OOff offf
24 gün oldu ne aradı ne sordu. Kafamı başka şeylere verip unutmaya çalışıyorum. Unutmak zorundayım.