Imkansız biliyorum fakat lütfen yardım eder misiniz?

haklısınız... benim annem babam da severek evlendi fakat annemin suçu yokken hep annemi döverdi.. küçüklüğümden beri hep kkardeşlerinin lafına uyup anneme bahane bulurdu. tuvalete gidemese annemden bilirdi o derece. yine aynı gerçi.. yani biliyorum evliliğin toz pembe olmadığını... intarlar böyle oluyormuş demek ki.... beni allahımdan başka kimse anlamaz... bu da allahımın bir cezası ve imtihanı.... neden mi? zina yaptığım için. yok ya ben ölmeliyim katledilmeliyim aslında...

Ne demek ben olmeyelim boyle birseyi aklindan cikar at.Rabbim afedicidir sen cani gonulden duani ve tovbeni et,yasadigin olaya ceza degilde sinav diyelim bu dunyada herkes bir imtihan icinde kimisi bu sinavi gecemez kimisi hakkiyla gecer bu sinavi evet bir hata yapmissin ama bu hatayi telafi etmekte yine senin elinde sen yeterki cani gonulden iste rabbim affedicidir bunu unutma.

Konunun girişini okudum, diğer gelişmeleri okuma gereği bile duymuyorum

23 yaşındasın hadi sen cahilsin, 2 evlat babası bir adam bunu nasıl yapar, hamile kalırsan evlenebiliriz hayale bak

Adam gibi çıksın babanın karşısına konuşsun, erkek erkeğe çözsünler nedir yani bu saçmalık

Yazıktır, bir can bir bebek nasıl kıydınız ya, hani seni seviyordu ? Sevgi bunun neresinde, nasıl inanıyorsunuz bunlara

Kınamıyorum hayatta insanın başına her şey gelir ama bir amaca ulaşmak için bir bebeği alet etmek sonra da tırsıp öldürmek kusura bakmayın anlaşılacak iş değil. Dedim ya yaşın çok genç (hoş gençlik de bir yere kadar sonuçta birlikte olacak kadar aklın başında)ama ya birlikte olduğun adam ?? Off yaa offf

AAAAHH AAAAHH bir de bana sor bir de bana sor.... o çıkıp karşısına çok istedi konuşmayı ben engel oldum. babamın ne yapacağı belli olmaz herkesi öldürür ortalığı karıştırır katliam çıkar die kapattırdım sevgimizi feda ettim ve bir çok şeyi... yaşamak için hiç bir nedenim kalmadı. sadece anneme evlat acısı yaşatmak istemiyorum...

Ne yaparsanız yapın bizi ilgilendirmez ama bir tek şunu soracağım bu devirde korunmak bu kadar mı zor ben anlamıyorum arkadaş. Gerçekten bütün önlemleri alıp yine de hamile elbette kalınabilir ona artık dicek bir şey yok da pek çok evli insan bile çocuk istemediği için korunuyor böyle saçma sapan ilişkilerde korunmak kimsenin aklına gelmiyor nasıl bir deli cesareti ben de bunu anlamıyorum.

geçiniz bunları bi zahmet arkadaşım
hani siz sevgi falan diyorsunuz ya
yok öle bi, şey
adam gayet de güzel gönül eğlendiriyor sizinle
gidip babanla konuşmak bir bebeği öldürmekten çok daha kolaydır
ama pardon o zaman sizi öldürmeye kalkardı değil mi
ama savunmasız bi bebeği öldürmek daha kolay

madem evlenmek istiyordunuz beraber görülünce evlenmek istediğinizi söylerdiniz o anda her şey düzelirdi
yoluna girerdi

adım gibi eminim o adam boşanmış falan değil

burada yalan söyleme gibi bi derdim yok. boşanmış değil diyorsun ya inanman için kimliğini mi getirmem gerek... dışarıdan davulun sesi ne hoş ne hoş... olsun yine de allah razı olsun.. haklısınız.

tüm yazdıklarını okudum canım bir sürü burada akıl veren olur sana iyi niyetle,tecrübeyle,yaşam inanışıyla.önemli olan sen neler yanlış artık görüp değiştirme isteği içinde olmalısın.seviyorsan göze alacaklarını düşünmelisin.ama korkularınla devam ediceksen ruh halin gördüğüm kadarıyla her geçen gün kötüye gidiyor.ve kaldıki olmaması gerekenleri zaten yaşayıp üzülmüşsün. kızdığım nokta şu ki karşındaki insan 34 yaşında hadi sen daha hayata karşı tecrübesiz saf olucagın yaşlardasın o nasıl bu kadar egosunu düşünerek bazı eylemelrde bulunmuş.bir yol yordam bilip bu durum bu kadar trajik duruma gelmeden sana yol çözüm gösterebilirdi bence.senin ailen belli yapılarıda belli bunu anlamayacak erkek tanımıyorum.işlerine gelince 2 dkkada maşallah herşeyi çözerler senin durumunuda anlamalıydı.yanlış anlama onu suçlamıyorum seni de olan olmuş.daha yaralamaya gerek yok.şu noktada gerçek olanlardan yola çıkarak kendi ruh halini ve kendini yine diyorum kendini,kendini,kendini düşün önce.bana ne iyi gelir demelisin cnm

Bu mesajini daha yeni gördüm, ilk konu yorumuna göre cevap yazmistim...simdi sen millete kiziyorsunda, ama baksana insanlar ne düsündülerse hakkinda hepsini yapmissin...yani insanlar fesat, dedikoducu ama sen masum degilsin, millet ne düsündüyse hakkinda aynisida beteride olmus :KK43:

evet öyle fakat onlar emin olmadıkları halde o zamanlar yapmadığımız şey için bile iftira attılar.. o zaman ılımlı yaklaşıp babamın onlara yaptığı gibi konuları fazla büyütmeden hatamız bile olmuş olsa aramızı yapmak için uğraşsalardı babam da zamanla ikna olacaklardı... babam barut gibi olmuş haldeydi ondan sonra aramızda bişey olduğunu deseydim daha çok kızışacaktı. allah benim belamı versin...

tüm yazdıklarını okudum canım bir sürü burada akıl veren olur sana iyi niyetle,tecrübeyle,yaşam inanışıyla.önemli olan sen neler yanlış artık görüp değiştirme isteği içinde olmalısın.seviyorsan göze alacaklarını düşünmelisin.ama korkularınla devam ediceksen ruh halin gördüğüm kadarıyla her geçen gün kötüye gidiyor.ve kaldıki olmaması gerekenleri zaten yaşayıp üzülmüşsün. kızdığım nokta şu ki karşındaki insan 34 yaşında hadi sen daha hayata karşı tecrübesiz saf olucagın yaşlardasın o nasıl bu kadar egosunu düşünerek bazı eylemelrde bulunmuş.bir yol yordam bilip bu durum bu kadar trajik duruma gelmeden sana yol çözüm gösterebilirdi bence.senin ailen belli yapılarıda belli bunu anlamayacak erkek tanımıyorum.işlerine gelince 2 dkkada maşallah herşeyi çözerler senin durumunuda anlamalıydı.yanlış anlama onu suçlamıyorum seni de olan olmuş.daha yaralamaya gerek yok.şu noktada gerçek olanlardan yola çıkarak kendi ruh halini ve kendini yine diyorum kendini,kendini,kendini düşün önce.bana ne iyi gelir demelisin cnm

çok haklısın çook. bunu nasıl başarıcam bilmiyorum. yapabilirmiyim onu da bilmiyorum. benim hiç birşeyi düşünüp çözecek takatim kalmadı.. robot gibi yaşıyorum. artık ölim de en azından daha fazla yanlış günah işlemeyeyim die düşünüyorum. biran önce cehenneme gideyim artık orada çekim cezamı diyorum. allahıma sığınmak istiyorum ona da şeytan engelliyoo. allahım inşallah yenecem allaha sığınaraktan yenecem... ya inanın ben kimse için kötü düşünen biri olmadım olmam da... ne yaptım da bunları hak ettim ben.. her gün acı içerisinde kıvranırmı ben kendimde değilim. tımarhanelik oldum resmen...

tüm hatalar bir yana ama cinayet işleyen, zevk için birlikte olup sonrasında da bir bebeğin canına kıyan, bu acıları da daha fazlasını da hak ediyor. size hiç acımadım. ağlamalarınız ve sıkıntılarınız, belki o masum bebeğin canına kıydığınız için bir cani olduğunuzun farkına varmanıza sebep olur. gerçekten CANİsiniz.

sağolun allah razı olsun. inşallah kocanızla bir ömür boyu mutlu bir çocuklarla dolu yuvada ömür geçirirsiniz...

Sevdiğinin KENDİ çocuklarından birinin 22 taşına geldiğinde 34 yaşında 2 çocuklu bir adamla evlenmesine izin vereceğine inanıyor musun?Hiç sanmıyorum.Herkese kendi evladı kıymetli.Seni tabi ki ister.Nİye istemesin.Genceciksin.Evlenmemişsin, çoluk çocuk yok peşinde.Niye istemesin ki seni.Bulmuş, kaçırır mı hiç.Sen de aşk peşinde hayatını harcadığınla kalırsın.Evlen, 2 sene sonra çocukları şöyle yaptı böyle dedi kocam çok değişti anam babam yüzüme bakmıyo diye konu açarsın buraya.Hepimiz vah vah tüh tüh deriz.

baban seni öldürecek değildi ya,gerçekten onu seviyorsan cesaret edip tepkisini göze alıp söyleyecektin.sevgilin babana değil sana kızmalı bence.babandan korkup bebeğimize bile kıyabiliyorsun diye.öyleki şimdi de babana söyleyemiyorsun sevgilinden ayrılabiliyorsun.ayrılmayı isteyen o değilse artık konuş ailenle göze al herşeyi.

haklısın. konuşmam gerek. ama ben çok geç kaldım bebeğimi aldırmadan önce konuşacaktık izin verecektim ona konuşması için.. oof allahım ...:KK43: :'( ağlamaktan bişey yapamıyorum.

çok haklısın çook. bunu nasıl başarıcam bilmiyorum. yapabilirmiyim onu da bilmiyorum. benim hiç birşeyi düşünüp çözecek takatim kalmadı.. robot gibi yaşıyorum. artık ölim de en azından daha fazla yanlış günah işlemeyeyim die düşünüyorum. biran önce cehenneme gideyim artık orada çekim cezamı diyorum. allahıma sığınmak istiyorum ona da şeytan engelliyoo. allahım inşallah yenecem allaha sığınaraktan yenecem... ya inanın ben kimse için kötü düşünen biri olmadım olmam da... ne yaptım da bunları hak ettim ben.. her gün acı içerisinde kıvranırmı ben kendimde değilim. tımarhanelik oldum resmen...

herşeyin bir iyileşme süreci var bu yaşamda.sende öncelikle kafandan korkularını atıp durumun ne olduğuna netlik getirmelisin.cezamı çekyim öleyim bunlar çözüm değilki.zaten tüm günahlar cezalandırılıcak.önemli olan artık doğruları yapmak.bence bir psikolog yardımıyla kendine düzen vermelisin.gerekirse ilaç kullanırsın.ama düzgün ve güzele ulaşmak senin elinde.köşene çekilip acı çekmek yerine ne yapmalısın bunu düüşün bence cnm.tabi bunlar benim düşüncelerim okuduklarımdan yola çıkıyorum ben.nacizane düşüncelerimi sadece yazıyorum tam oratamını bilmeden.ama hisleride kuvvetli biri olarak şu konuda diğer arkadaşlara katılıyorum hayatındaki bu adamı iyi değerlendir cnm

o kadar sıkıntılı günler geçiriyorum ki maddi manevi yıkılmış vaziyetteyim.Bunu allahtan başka kimse bilmiyor.. anlatacak kimsem yok psikolojim alt üst olmuş durumda tımarhaneye gitmem gerekiyor diye düşünüyorum. 23 yaşındayım. 34 yaşında boşanmış 2 çocuklu babayı seviyorum. boşanma sebebi tabikide ben değilim. Hiç yapmam dediğim milleti kınadığım durumdayım. ama Allah'ım yazmış bir kere bunu yaşamam gerekiyormuş yaşadım. İlk başta dostca arkadaşca abi kardeşce başlayan ilişkimiz git gide sevgiliye döndü. pişman olmuş olsam da oldu bir kere yapıcak bişey yok. İkimizde birbirimizi çok seviyoruz. Beni kendinden bile kıskanıyor. ben de onu çok kıskanıyorum. Ne kadar ayrılmaya kalksak da başaramadık. olmuyor ben onsuz yapamıyorum. o da dayanamıyor fakat bu durumda en çok ben yıpranıyorum. Hem kendi annem ve babamdan hem de ondan dolayı. bir de dedikoducuların kendi arkalarına bakmayı beceremeyen fesatcıların yüzünden olan dedikodulardan sebep benim onu aileme söylemem imkansız. Evlenmek istiyor. ben de çok istiyorum. benim için çocukları hariç herkese rest çekmeyi göze alan insan. ama ben onun için aileme sırtımı dönemeyecek kadar karasız. karamsarım. 2 yıldan beri birlikteyiz. Geçende en son noktaya kadar geldik. Hayatımda ilk defa bir bebeğim oldu. babamın korkusundan ne sevgimi ne birlikteliğimi ne de evlenmek istediğimi dile getirebildim. ve kendimide geleceğimi de bebeğimi de babamın korkusundan feda ettim. aldırmak durumunda kaldım. oysanki hep dualar etmişti hayatımdaki insan bi bebeğimiz olsa da o zaman evlenmek zorunda kalırız diye. ama ben o cesarette bulunamadım. sevdiğim insan beni ne yarı yolda bıraktı bırakmak istedi ne de dışladı. o hep benim için uğraştı benim için başını belaya koydu. benimle sadece evlenmek istedi. yuva kurmak istedik. evli olmuş olsaydık şimdiki yaşadığımız sorunları yaşamayacaktık. yaşamayınca bilinmez belki ama biz çok mutlu olacağımızı düşünüyorduk. bebeğimi aldırdıktan sonra sevdiğim insan babama karşı büyük nefret duyuyor. Her şey onun yüzünden diye. evet aslında babam benim mutluluğuma engel oluyor fakat farkında değil. benim hata yapmama yanlış yapmama yaşan söylememe. korkumdan saklamama neden oluyor. ben ne yapacağımı bilmiyorum. kafayı yiyorum. ve şuan artık yazamıyorum ağlamaktan göremiyorum.. Şimdi ayrıldık perişan haldeyim. bu zorunlu ayrılık oldu. bebeğimizin acısından sonra evlenmeden nereye kadar gidecektik bilemiyorduk. 10 yıl bekle desem bekler biliyorum. şimdi nikah kıyalım desem kıyar biliyorum. ama ben buna cesaret edemiyorum.
hayatımda senin kadar bencilini görmedim kendi mutluluğun için herşeyi harcaya bilecek bir tipsin utanmıyormusun nikahsız adamla kırıştırmaya.senin gibilere ne denir biliyormusun Allahdan korkmaz kuldan utanmaz ve KATİL sen rotayı fena şaşırmışsın o adamdan sıyrıl edebinle otur çalışabiliyosan çalış. nasıl olsa ilerde bulursun kendine bir koca o zamana kadar sabret kimseyle bir halt yeme

Herkesin sınavı farklı buda sizinki.Yaşanmış olmuş bitmiş.Geriye dönüş olmayacağına göre
hatalarınızdan ders alıp, temiz bir sayfa açıp yolunuza devam edin.Hayatın insanlara ne getireceği belli olmaz.
Bugün size en ağır ithamlarda bulunanların, yarın ailesinden, canından, kanından birinin aynı şeyleri yaşamayacağı ne malum.

bacım sen neyın yardımını istiyorsun...
kesmıs bıçmiş kenara koymussun ztn..
tasımana yardım istiyorsunda...
o yuku tasıyacak sana yardım edecek bulamazsın bu hayatta...
hayır kacıp gıtsen hamıle kaldıgında bu kadar cukurda olmazdın belkı...
aılene arkanı donemıyormusun? ondan mı kacamıyorsun??
aılene ztn donmussun arkanı sen güüzelim..
baban duysa su yaptıklarını kacıp gıtmenı yeglerdı emınım..
senı asla kınamıyorum ..
bayanız hepımızın basına gelebılır allah korusun...
bosanmıs bır adama asık olmak suc degıl..
evlenılebılırde..
ama aılenı ztn kenara cekıp beraber olup sonrada hamıle kalmak suc ...
hayata bakıs acın cok degısık cozemedım...
sımdı ılerıde ne yapmayı dusunduugnu merak edıyorum cok...

hayatımda senin kadar bencilini görmedim kendi mutluluğun için herşeyi harcaya bilecek bir tipsin utanmıyormusun nikahsız adamla kırıştırmaya.senin gibilere ne denir biliyormusun Allahdan korkmaz kuldan utanmaz ve KATİL sen rotayı fena şaşırmışsın o adamdan sıyrıl edebinle otur çalışabiliyosan çalış. nasıl olsa ilerde bulursun kendine bir koca o zamana kadar sabret kimseyle bir halt yeme

Su yorum bana yazilmis olsa hic usenmez hakaret davasi acardim. Cesaretinize hayran kaldim. Konu hakkinda degil yorumum ama ne yapmis olursa olsun bir insana bu kadar yuklenmeniz ne kadar dogru? Hatalar insanlar icindir, herkes hata yapar. Yargilamak bizlere dusmez. Kizmis olabilirsiniz ama elestirinin de bir dozu var. Umarim kinadiginiz basiniza gelmez. Zamaninda buyuk konusmustum demezsiniz hic.

Ayrica bir kadinin sevdigi, bekar bir erkekle cinsel birliktelik yasamasini "halt yemek" olarak tabir etmeniz de cok kirici. Acikcasi ben dini inancim geregi evlenmeden once hicbir yakinlasma olmamasi taraftariyim, hatta kendi erkek arkadasimla tahmin edemeyeceginiz kadar mesafeliyiz. Ama kendim boyle yasamama ragmen nikah olmadan sevdigiyle birlikte olanlara karisma hakkini gormuyorum kendimde. Sizin de hakkiniz yok buna. Hemcinsimden bunlari duymak cok kotu cokk... Benzer bir olayin sizin basiniza gelmesinden hic mi korkmadiniz bu yorumu yazarken..

Son düzenleme:
Su yorum bana yazilmis olsa hic usenmez hakaret davasi acardim. Cesaretinize hayran kaldim. Konu hakkinda degil yorumum ama ne yapmis olursa olsun bir insana bu kadar yuklenmeniz ne kadar dogru? Hatalar insanlar icindir, herkes hata yapar. Yargilamak bizlere dusmez. Kizmis olabilirsiniz ama elestirinin de bir dozu var. Umarim kinadiginiz basiniza gelmez. Zamaninda buyuk konusmustum demezsiniz hic.

Ayrica bir kadinin sevdigi, bekar bir erkekle cinsel birliktelik yasamasini "halt yemek" olarak tabir etmeniz de cok kirici. Acikcasi ben dini inancim geregi evlenmeden once hicbir yakinlasma olmamasi taraftariyim, hatta kendi erkek arkadasimla tahmin edemeyeceginiz kadar mesafeliyiz. Ama kendim boyle yasamama ragmen nikah olmadan sevdigiyle birlikte olanlara karisma hakkini gormuyorum kendimde. Sizin de hakkiniz yok buna. Hemcinsimden bunlari duymak cok kotu cokk... Benzer bir olayin sizin basiniza gelmesinden hic mi korkmadiniz bu yorumu yazarken..

fndkfndk sana katılıyorum arkadaaş biraz fazla cüretkarca acımasız bir yorum yapmış. bır bbaşkasını kınayan zaten o olay başına gelmneden ölmez bununda farkındadır emınım neyse hoşnut olmadıgnız bır durum oldugunda okuyup geçebılme hakkına kk de sahıbız yorum yapmak zorunda degıl kımse bunu unutmayalım!

konu sahıbı arkadaşım çok yanlışın olmuş hataların buyuk ama tabıkı telafisi olmayan töbvesı olmyan sadece kul hakkıdır bunu unutmaylım oyuzden sana tavsıyem once ailenı al karşına ve durumu anlat tanıştır sevgınızın buyuklugunu aılene hıssettır butun bunların ustune ıstemezlerse onları dınle çunku anne babalar çocukları hep mutlu olsun ıster ve onlar hıssederlermış anlarlarmış bızım göremedıgımız şeylerı....

oyuzden canm bıan once aıle açıl içine rahata kavuştur ve en önemlısı tövbe et...
bundan sonra daha mutlu bır hayat yaşayabılmen ve tövbelerın kabulu temennımdır....

canım hepimiz insanız ve hatalar yapabiliriz şuan ne durumdasın bilmiyorum ama en büyük hatayı başta kendin yapmışsın ailenle konuşmamakla eğer babandan korkup konuşamıyosan sevdiğin adam bi yolunu bulup konuşsaydı yada sen annenle konuşsaydın durumu annene anlatsaydın olaki ailen kabul etmedi bu durumu sende kaçardın sevdiğin adama elimden geleni yaptım ailem kabul etmedi derdin yazık değil mi o bebeğe. ailenden korkuyosan madem neden adamla ilişkiye giriyosun yaşadığın bu şeyin faturasını sakın babana kesme suçlu olan sen ve sevdiğin adam hadi sen düşünemedin koskoca adam çocukları var o da mı düşünemedi.

eğer ayrıldınız ve ilişkiniz tamamen bittiyse ki bitir yani bu adamdan sana yar olmaz seni gerçekten sevse evlenmeden sana elini sürmezdi bi psikolojik yardım al ve hayatını yaşamaya devam et daha gençsin yaşayacağın güzel günler var

arkadaşlar,lütfen bu ve bunun gibi mesajlar için "kötü içerik" butonunu kullanın!
kimsenin kimseye hakaret edip,"katil"demeye hakkı yok!!!

ben imkansız bişey görmüyorum. senin daha yaşın genç ama 35 yaşında adam babanın karşısına çıkamadımı ben kızını istiyorum diyemedimi. senden babandan bu kadar korkarken nasıl bekler böyle bişey. bide çocuğunu aldırmaya göz tyumar.
ayrılmakla iyi yapmışsın bence o kadar sahip olan adam elinden tutup ben kızını seviyorum derdi. üzme kenidni kimse için değmez inan..

hayat senin hayatın yanlış şeyler yaşamışsın yapmaman gereken hatalar yapmışsın bizim yargılamaya hakkımız yok ama bir zevk uğruna o cana nasıl kıyabiliyosun?insanlar bebek sahibi olabilmek için nelerden vazgeçiyolar..girde oku forumda yaşanılanları..bende bebeğini yeni kaybetmiş biri olarak içim acıdı resmen..keşke kalbi durmasaydı da bebeğimin benimle olsaydı..bu yaptığının vicdan azabı ömür boyu yeter sana..

bunu zaten biliyorum ve öyle de... hamilelere çocuklara bebeklere bakıp bakıp yanıyorum görmeme duymama da gerek yok yaşadıklarım zaten beni zedeledi yordu yok etti gitti.

X