Imkansız biliyorum fakat lütfen yardım eder misiniz?

keşke korunma zahmetinde bulunsaydınız, bu ilişki baştan sona hatalı, direk ilişkiye gireceğinize babana anlatmayı deneseydin yada o çooook seviyo dediğin beyefendi babana söylesiydi evlenmek istiyorum deseydi ve bence artık kendinizi kandırmayın korkumdan cesaret edemediğimden laflarını bırakın, eğer gerçekten öyle olsaydı gerçekten babanızdan çekinseydiniz bunları yapma cesaretinde bulunamazdınız...Olan o masum küçücük bebeğe olmuş yazık...........
Kusura bakmayın ama okudum okudum bebeğimi aldırdım dedin ya işte orada bittim...... Bir anlık zevk uğruna değermiydi_???

evet haklısın. ben de bu gibi olayları yaşayan kişilere sizin baktığınız gözle bakıp yorum yapardım. ama insan olayın içine girince nasıl yaptığını olayların nasıl geliştiğini anlayamıyor. o duruma düşmeyiveresin yeter ki. o çok söylemek istedi. ben engel oldum zamanı değil diye. annem ameliyat olmuştu daha fazla sorun olup huzursuz olmasını istemiyordum.

niye olacak canım bu duruma bir suçlu,bir günah keçisi lazım.. eee kendisini suçlayamayacağına ve çok sevdiği aşkını suçlayamayacağına göre...................

önyargılı düşünceler yapın diye yazmadım bu konuyu. derdimi sizinle paylaşmak için yazdım. tek bi allahın kulu bile bilmiyor. kimseyle bu yaşadıklarımı paylaşamadım. bütün yaşadıklarımı yazdım. bizimde suçumuz var yok değil. ama biz evlilik gibi güzel birşeyi düşünüyoruz. ben evet desem evlenecez fakat ben gittikten sonra annemi de yaşatmaz kendini de babam. ne yapsam diye size danıştım. kötü yorum yapmanıza gerek yok. ben zaten perişan haldeyim.

Baba korkusundan 23 yasindaki bir genc kiz
kararini aciklayip evlenmek istiyorum diyemiyor ,
ama sevgiliyle birlikte olup , hamile kalinip yine baba korkusundan kurtaj olunuyor

Hangisi daha KORKUNC Allah askina ya?

Bu kadar sacma bir konu okumamistim

Baba korkusu falan degil bu...
Baska bir sey de ben adini koyamadim...

ben de dışarıdan kendime bakınca senin gibi düşünüyorum. fakat bunu yaşamadıktan sonra anlayamıyor insan... siz de haklısınız..

geçiniz bunları bi zahmet arkadaşım
hani siz sevgi falan diyorsunuz ya
yok öle bi, şey
adam gayet de güzel gönül eğlendiriyor sizinle
gidip babanla konuşmak bir bebeği öldürmekten çok daha kolaydır
ama pardon o zaman sizi öldürmeye kalkardı değil mi
ama savunmasız bi bebeği öldürmek daha kolay

madem evlenmek istiyordunuz beraber görülünce evlenmek istediğinizi söylerdiniz o anda her şey düzelirdi
yoluna girerdi

adım gibi eminim o adam boşanmış falan değil

geçiniz bunları bi zahmet arkadaşım
hani siz sevgi falan diyorsunuz ya
yok öle bi, şey
adam gayet de güzel gönül eğlendiriyor sizinle
gidip babanla konuşmak bir bebeği öldürmekten çok daha kolaydır
ama pardon o zaman sizi öldürmeye kalkardı değil mi
ama savunmasız bi bebeği öldürmek daha kolay

madem evlenmek istiyordunuz beraber görülünce evlenmek istediğinizi söylerdiniz o anda her şey düzelirdi
yoluna girerdi

adım gibi eminim o adam boşanmış falan değil

hayır yargılamıyorum bana ne de
bizi kandırabilirsin ama kendini kandırma bari

insan hayatına her şey olabilir tabiki.ama birazda düşünerek hareket etmek gerekmez mi?5 dakikalık bi zevk için cana kıymak.allahım yaşatmasın kimseye.keşke çocuk için korunsaydın bari...

evet haklısın. ben bunun acısını zaten acıyorum. öyle bi acı ki kaç tane çocuğun olursa olsun. o vicdanım için yüreğim ilk bebeğimin acısı hep olacak..

amacim seni yargilamak degil sakin yanlis anlama hersey insanlar icin...
ama madem babandan bu kadar cekiniyorsun bekaret konusunda cekinmedinmi,
yarin diyelim bu kisiyle olmadi baskasiyla evlendiginde duyulsa sorun olsa ki olmasin INSALLAH,
dusunmedin mi ?
aldirdigin cocugu hic soylemiyorum keske olmasaydi zamani geldiginde olsaydi..

Yargılamak değil amacım yanlış anlamayın lütfen.

Yaşınız genç ve güzel olmalısınız. Sonuçta her kadın ve erkek sevebilir.

Yanlış olan senin 2 çocuklu bir erkeği sevmen ,

Senden 10 yaş büyük birine ilgi duyman ,

Yanlışa devam etmen ve bakireliğini ona vermen ,

Zina gibi büyük bir günahı işlemen.

Üstüne üstün günahına ortak olman.

Unutmayalım ki her anne rahminde olgunlaşan bebeğin ruhu vardır.

Sen bu bebeği aldırarak cinayet işlemişsin.

O erkek olsaydı zaten eşine sahip çıkardı ! Onu terk etmiş seni mi terk etmiyecekti.

Zevkini aldı senden ayrıldınız.

Geçmiş olsun. Tövbe edin ve Allah'a dua ederek yaşamaya devam edin.

O ahlaksız erkeği de unutun.

BABANDAN KORKTUN TA ALLAH'Ü TEALA'DAN KORKMADIN MI ?

Son düzenleme:
bizimde suçumuz var yok değil. ama biz evlilik gibi güzel birşeyi düşünüyoruz. ben evet desem evlenecez fakat ben gittikten sonra annemi de yaşatmaz kendini de babam. ne yapsam diye size danıştım. kötü yorum yapmanıza gerek yok. ben zaten perişan haldeyim.

Canım, babam annemi de yaşatmaz kendini de demişsin. Bunların hepsi sırf 2 çocuklu bir insanla evleneceğin için mi olacak ?

Son düzenleme:
yanlış üzerine yanlış dolu hayatın..............

Bu kadar çok hata yapmışsın...............

Sakın cahilim deme........Yaşına bağlama yaşadıklarını......

Ben de 23 yaşındayım ,,,,,

Hiç de cahil olmuyor insan.......

zaten tüm yaşadıklarının cahillikle , yaşınla alakası yok.......

Göz göre göre girmişsin dipsiz kuyuya ,, şimdi nasıl kurtulsam diye düşünüyorsun....

ya gidip o kişi ile evleneceksin , ya da hayatına o kişi hiç girmemiş gibi davranacaksın....

Eğerki aklın hala o adamdaysa diyecek sözüm yok.........

Yargılamak değil amacım yanlış anlamayın lütfen.

Yaşınız genç ve güzel olmalısınız. Sonuçta her kadın ve erkek sevebilir.

Yanlış olan senin 2 çocuklu bir erkeği sevmen ,

Senden 10 yaş büyük birine ilgi duyman ,

Yanlışa devam etmen ve bakireliğini ona vermen ,

Zina gibi büyük bir günahı işlemen.

Üstüne üstün günahına ortak olman.

Unutmayalım ki her anne rahminde olgunlaşan bebeğin ruhu vardır.

Sen bu bebeği aldırarak cinayet işlemişsin.

O erkek olsaydı zaten eşine sahip çıkardı ! Onu terk etmiş seni mi terk etmiyecekti.

Zevkini aldı senden ayrıldınız.

Geçmiş olsun. Tövbe edin ve Allah'a dua ederek yaşamaya devam edin.

O ahlaksız erkeği de unutun.

BABANDAN KORKTUN TA ALLAH'Ü TEALA'DAN KORKMADIN MI ?

Aslında yargılamıyorum derken bayağı bir yargılamışsınız.

Yazdıklarınızın %99 una katılmıyorum.

İnsanın kendinden büyük, çocuğu olan birini sevmesinde yanlış nerede ? Aşkın sevginin yaşı mı var ? Yakın arkadaşım kendinden 22 yaş büyük biriyle evli ve diğer yaşıtıyla evli olan arkadaşımdan bin kat daha mutlu ve keyifli. Zaten 11 yaş çokta deli bir yaş farklı değildir.

Evli olmadıktan sonrada hiçbir sevgi yanlış diye nitelendirilmez.

Tek hemfikir olduğumuz nokta kürtaj oda adam evlenelim dediği halde baba korkusuna biriyle evlenmek istediğini bile söyleyemediği ve bebeği aldırdığı için.

bence burada adamın bu genç kızımıza kıyması yada doğmamış bebeklerine kıyması gibi bir durum yok, okuduğumuz kadarıyla kızcağız da istemiş birlikte olmayı. bu adamı suçlayamıyorum, kadının da biraz dirayetli düşünceli olması gerekiyor. evlenmeden önce birliktelik artık toplumumuzda tabu olmaktan çıktı ama korunma yöntemlerini öğrensek bari.

bu tür konularda artık sizler de alışmışsınızdır hep bilindik senaryo, erkek rahat rahat istediği gibi takılıp gidiyor.

kadınlarımız artık biraz daha dirayetli, öngörülü, düşünceli olmalı. o bebeği karnında taşıyacak kişi kadın. kimse o adama hesap sormayacak evlenmeye kalksalar. adamın ailesi daha bile mutlu olacak oğlumuz gencecik körpecik birini buldu diye. ama kadının ailesi sonuna kadar karşı çıkacak hem gizli gizli bu kadar ilerlemiş bir ilişkiye hem de adamın görmüş geçirmiş olmasın rağmen kızın babasıyla konuşmamasına hem de yeni boşanmış iki çocuklu adamın kızlarıyla vakit geçirmesine...

erkeklerin tuzu her daim kurudur. bu yüzden diyorum hep kadınlarımız daha daha akıllı olmalı artık. erkekler 1 çekiyorsa kadınlar 1000 çekiyor. böyle bir durum artık aşikarken, artık sonuna kadar sevgili köylü olmayın. biraz kendinizi, ailenizi, kendi çevrenizi de düşünün.

kadın eğer kendini düşünmezse elbet erkek de kadını hiç düşünmez, çok ölüyorum bitiyorum der ama gram umurunda bile olmaz, ayrılırlar bir hafta hadi bilemedin bir ay sonra yeni birini bulurlar. kadın da çektikleriyle üzülür kalır acısı dinmez gitmez....

haklısın ablacım. ben bunları düşünmedim mi? her yoldan mantığımı kullandım ama bu akıl ile duyguyu karıştırmadan yapamadım ben hiç. tamam en önemli olan kendini aileni sevdiklerini düşünmek bu yolda doğru şekilde ilerlemek. 2 yıldan beri yavaş yavaş ilerledi bizim ilişkimiz. ben de suçluydum o da. mantıkla hareket edemedik. o sadece sevdim evlenmek istedim kötü bişey yapmadım seni yanlız bırakmadım yarı yolda bırakmadım diyor ben de evliliği istedim fakat böyle olsun hiç bir insan istemez. evet olan benim gibi akılsızlara oluyor...

okudukça hayrete düşüyorum vallahi 5. sayfadan sonra bıraktım artık.

Seni yargılamak bana düşmez ama bu ne aymazlıktır.

Babandan bu kadar korkuyorsun, evlenmek istersem öldürür fasa fiso (bu baba seni kız oğlan kız sandığı halde vermeyecek, gebe olarak mı verecek seni öldürmeden çok ilginç)

ama birlikte olmaya gebe kalmaya kürtaj olmaya eyvallah.

23 yaş için de küçük falan demesin kimse bu devirde 18 yaşındaki kız bile bizim düşündüklerimi akıl edebilir.

Söyleyecek birşeyim yok benim bu durum için. Allah ıslah etsin ve hakkında hayırlısını versin.

Ama bence o adam kesinlikle senin için doğru kişi değil.

evet haklısın. ben de bu gibi olayları yaşayan kişilere sizin baktığınız gözle bakıp yorum yapardım. ama insan olayın içine girince nasıl yaptığını olayların nasıl geliştiğini anlayamıyor. o duruma düşmeyiveresin yeter ki. o çok söylemek istedi. ben engel oldum zamanı değil diye. annem ameliyat olmuştu daha fazla sorun olup huzursuz olmasını istemiyordum.

derdim seni yargılamak falan değil olayı o yöne çekme, olayın içine girince nasıl yaptığını olayların nasıl geçtiğini anlamadığını söylüyosun sen bile bile lades demişsin, bile bile dipsiz kuyuya ipsiz inmişsin,annen ameliyat olmuş geçmiş olsun ama yanlış hatırlamıyorsam 2 yıldır birlikteydik demiştin 2 yılda annen hiç iyileşmedi mi, bu baba korkusu falan değil adını koyamıyorum,hiç yakalanmadan 2 yıldır babanın tanıdığı bir adamla gizlice karı koca ilişkisi yürütüyosun nerde buluşuyosun nerde ilişkiye giriyosunuz orası mechul ve 1 ay boyunca hangi akla hizmetse korunmuyosun bebek oluyor ve kendi evladının katili oluyosun, kim için baba korkusu ve bunları senin ailene anlatamayan bir adam için.. Ve şundan adım kadar eminim bu kişi senin akraban uzak yada yakın akraba fark etmez, 2 yıldır dikkat çekmediğinize göre....

Aslında yargılamıyorum derken bayağı bir yargılamışsınız.

Yazdıklarınızın %99 una katılmıyorum.

İnsanın kendinden büyük, çocuğu olan birini sevmesinde yanlış nerede ? Aşkın sevginin yaşı mı var ? Yakın arkadaşım kendinden 22 yaş büyük biriyle evli ve diğer yaşıtıyla evli olan arkadaşımdan bin kat daha mutlu ve keyifli. Zaten 11 yaş çokta deli bir yaş farklı değildir.

Evli olmadıktan sonrada hiçbir sevgi yanlış diye nitelendirilmez.

Tek hemfikir olduğumuz nokta kürtaj oda adam evlenelim dediği halde baba korkusuna biriyle evlenmek istediğini bile söyleyemediği ve bebeği aldırdığı için.

allah razı olsun adunul beni anladığın için senden allah razı olsun. inan bu tür sözleree çok ihtiyacım var. evet suçluyum hatalıyım günahkarım. ben de çok pişmanım aldırırken de pişmandım. çok hatalıyım. yavrumu feda ettim. keşke bu durumda kalmasaydık ikimiz için de kolay bişey değil. kürtaj odasında bile kaç defa aldırma ne olur nikaha gidelim dedi. babamın korkusu günah korkusundan üstün bastı. ama bunlar duyulsaydı annem kardeşim babam biz hepimiz birden sırf benim yüzümden ailem yok olacaktı belki. ooff bu hayatımda yaptığım en büyük hatam. oysaki evlenip ne kadar mutlu olurduk ben bu işin içinden nasıl çıkıcam. öyle hiissediyorum ki az sayıda günüm kaldı. ben bu acıya daha fazla dayanamam kii.

valla sevdiğin insan babana nefret duyacağına gelsin nefret duyduğu adamdan kızını istesin beş kere on kereee :KK55::KK55:
kaç kere gelirse gelsin seni istiyosa nefret duymayı bıraksın da az mantıklı olsun, hayat öyle sevdik evlendik mantığında değil maalesef ailelerimizi düşünmek zorundayız:KK31:

derdim seni yargılamak falan değil olayı o yöne çekme, olayın içine girince nasıl yaptığını olayların nasıl geçtiğini anlamadığını söylüyosun sen bile bile lades demişsin, bile bile dipsiz kuyuya ipsiz inmişsin,annen ameliyat olmuş geçmiş olsun ama yanlış hatırlamıyorsam 2 yıldır birlikteydik demiştin 2 yılda annen hiç iyileşmedi mi, bu baba korkusu falan değil adını koyamıyorum,hiç yakalanmadan 2 yıldır babanın tanıdığı bir adamla gizlice karı koca ilişkisi yürütüyosun nerde buluşuyosun nerde ilişkiye giriyosunuz orası mechul ve 1 ay boyunca hangi akla hizmetse korunmuyosun bebek oluyor ve kendi evladının katili oluyosun, kim için baba korkusu ve bunları senin ailene anlatamayan bir adam için.. Ve şundan adım kadar eminim bu kişi senin akraban uzak yada yakın akraba fark etmez, 2 yıldır dikkat çekmediğinize göre....

evet ben bizim ilişkimizin imkansız olduğunu bildiğim halde yine oldum. ona diyordum biz imansızız diye. benim için imkansız yok ben her an gider konuşurum babanla. öldürecekse de oöldürsün diyordu halen daha diyor. çok çok döver söver sonra kızısın sen onun bi zaman sonra o da kabullenecek senin baban bişey yapamaz diyordu. babam bizim hakkımızda daha arkdaş dost gibiydik inanın o zaman kardeş dost gibiydik. mahallede onu sevip elde edemeyen biri vardı. o bizim samimiliğimizi sezdi ve ortalığı inletti kötü kötü sözler savurdu. sonra biz duygusal anlamda daha çok yaklaşmaya biribirimizde huzuru aramaya başladık. babam beni bıçaklıyordu o dedikodulardan sonra. babamı ne şekilde doldurursan doldur her yöne dolan insan. annemi sucu yokken kaç defa döven insan. bu zamana kadar hiçlaf getirmemiştim ben. fakat oldu işte. onca sorunlarımda hep o yanımda oldu destek oldu ailemle birlikte biz de huzuru birbirimizde bulduk.

amacim seni yargilamak degil sakin yanlis anlama hersey insanlar icin...
ama madem babandan bu kadar cekiniyorsun bekaret konusunda cekinmedinmi,
yarin diyelim bu kisiyle olmadi baskasiyla evlendiginde duyulsa sorun olsa ki olmasin INSALLAH,
dusunmedin mi ?
aldirdigin cocugu hic soylemiyorum keske olmasaydi zamani geldiginde olsaydi..

bende birsey yazmistim ama gozden kacti sanirim...

önyargılı düşünceler yapın diye yazmadım bu konuyu. derdimi sizinle paylaşmak için yazdım. tek bi allahın kulu bile bilmiyor. kimseyle bu yaşadıklarımı paylaşamadım. bütün yaşadıklarımı yazdım. bizimde suçumuz var yok değil. ama biz evlilik gibi güzel birşeyi düşünüyoruz. ben evet desem evlenecez fakat ben gittikten sonra annemi de yaşatmaz kendini de babam. ne yapsam diye size danıştım. kötü yorum yapmanıza gerek yok. ben zaten perişan haldeyim.

kimseyle bu yaşadıklarını paylaşma da zaten ve evet bütün suç sizin ben şahsen babanızda suç falan bulamadım tam tersi acıdım adama.....

ve tek bir şey merak ettim; baba korkusuyla hani söyleyemiyosunuz ya birlikte olduğunuzu, çocuk olunca yumşar o zaman evlenmemize izin verir diyen sevgilin (galiba çok türk filmi izlemiş), çocuk olunca hamile olduğunu öğrenince neden gidip söylemiyor da durum böyle böyle evlenmek istiyoruz kızını seviyorum diyemiyor da, bebeğinizi öldürmenize izin veriyor.???? sonrada tüm suç babanın, babanın yüzünden oldu diyebiliyor, baban mı dedi size birlikte olun bebek yapın sonrada benim korkumdan öldürün diye..........

ve bir şey daha cahilsin yaşın küçük körpeciksin diyenlere kesinlikle katılmıyorum, bu olaylar olurken cahilsin ama iş illişkiye girmeye kendi bebeğini öldürmeye gelince gayet olgunsun... yanlış hatırlamıyorsam 23 yaşındasın galiba, peki ben kaç yaşındayım biliyomusun 22

son bir şey daha tüm bu olaylardan sonra tabiki perişan olacaksın pişmanlıklarının veballerin yükü ağır gelecek,iyi olmanı beklemiyordun herhalde..

Son düzenleme:
Bu adam senin derdinden ne sahip oldugu evlatlarını düşünüyor ne bişey.Gelsin isterse naparsa yapsın diyor.Geride bırakacagı evlatları düşünmüyor.
Yazık işte.Kimler ''baba ''sıfatı alıyor yazıkk.
Koskoca 32 yasında adamın buldugu akla bak.Hamıle kal ozaman baban kabul eder.
Yıne dıyorum bazıları ''anne'' ve ''baba'' vasfını hiç haketmiyor hiç.

X