keşke korunma zahmetinde bulunsaydınız, bu ilişki baştan sona hatalı, direk ilişkiye gireceğinize babana anlatmayı deneseydin yada o çooook seviyo dediğin beyefendi babana söylesiydi evlenmek istiyorum deseydi ve bence artık kendinizi kandırmayın korkumdan cesaret edemediğimden laflarını bırakın, eğer gerçekten öyle olsaydı gerçekten babanızdan çekinseydiniz bunları yapma cesaretinde bulunamazdınız...Olan o masum küçücük bebeğe olmuş yazık...........
Kusura bakmayın ama okudum okudum bebeğimi aldırdım dedin ya işte orada bittim...... Bir anlık zevk uğruna değermiydi_???
niye olacak canım bu duruma bir suçlu,bir günah keçisi lazım.. eee kendisini suçlayamayacağına ve çok sevdiği aşkını suçlayamayacağına göre...................
Baba korkusundan 23 yasindaki bir genc kiz
kararini aciklayip evlenmek istiyorum diyemiyor ,
ama sevgiliyle birlikte olup , hamile kalinip yine baba korkusundan kurtaj olunuyor
Hangisi daha KORKUNC Allah askina ya?
Bu kadar sacma bir konu okumamistim
Baba korkusu falan degil bu...
Baska bir sey de ben adini koyamadim...
geçiniz bunları bi zahmet arkadaşım
hani siz sevgi falan diyorsunuz ya
yok öle bi, şey
adam gayet de güzel gönül eğlendiriyor sizinle
gidip babanla konuşmak bir bebeği öldürmekten çok daha kolaydır
ama pardon o zaman sizi öldürmeye kalkardı değil mi
ama savunmasız bi bebeği öldürmek daha kolay
madem evlenmek istiyordunuz beraber görülünce evlenmek istediğinizi söylerdiniz o anda her şey düzelirdi
yoluna girerdi
adım gibi eminim o adam boşanmış falan değil
insan hayatına her şey olabilir tabiki.ama birazda düşünerek hareket etmek gerekmez mi?5 dakikalık bi zevk için cana kıymak.allahım yaşatmasın kimseye.keşke çocuk için korunsaydın bari...
bizimde suçumuz var yok değil. ama biz evlilik gibi güzel birşeyi düşünüyoruz. ben evet desem evlenecez fakat ben gittikten sonra annemi de yaşatmaz kendini de babam. ne yapsam diye size danıştım. kötü yorum yapmanıza gerek yok. ben zaten perişan haldeyim.
Yargılamak değil amacım yanlış anlamayın lütfen.
Yaşınız genç ve güzel olmalısınız. Sonuçta her kadın ve erkek sevebilir.
Yanlış olan senin 2 çocuklu bir erkeği sevmen ,
Senden 10 yaş büyük birine ilgi duyman ,
Yanlışa devam etmen ve bakireliğini ona vermen ,
Zina gibi büyük bir günahı işlemen.
Üstüne üstün günahına ortak olman.
Unutmayalım ki her anne rahminde olgunlaşan bebeğin ruhu vardır.
Sen bu bebeği aldırarak cinayet işlemişsin.
O erkek olsaydı zaten eşine sahip çıkardı ! Onu terk etmiş seni mi terk etmiyecekti.
Zevkini aldı senden ayrıldınız.
Geçmiş olsun. Tövbe edin ve Allah'a dua ederek yaşamaya devam edin.
O ahlaksız erkeği de unutun.
BABANDAN KORKTUN TA ALLAH'Ü TEALA'DAN KORKMADIN MI ?
bence burada adamın bu genç kızımıza kıyması yada doğmamış bebeklerine kıyması gibi bir durum yok, okuduğumuz kadarıyla kızcağız da istemiş birlikte olmayı. bu adamı suçlayamıyorum, kadının da biraz dirayetli düşünceli olması gerekiyor. evlenmeden önce birliktelik artık toplumumuzda tabu olmaktan çıktı ama korunma yöntemlerini öğrensek bari.
bu tür konularda artık sizler de alışmışsınızdır hep bilindik senaryo, erkek rahat rahat istediği gibi takılıp gidiyor.
kadınlarımız artık biraz daha dirayetli, öngörülü, düşünceli olmalı. o bebeği karnında taşıyacak kişi kadın. kimse o adama hesap sormayacak evlenmeye kalksalar. adamın ailesi daha bile mutlu olacak oğlumuz gencecik körpecik birini buldu diye. ama kadının ailesi sonuna kadar karşı çıkacak hem gizli gizli bu kadar ilerlemiş bir ilişkiye hem de adamın görmüş geçirmiş olmasın rağmen kızın babasıyla konuşmamasına hem de yeni boşanmış iki çocuklu adamın kızlarıyla vakit geçirmesine...
erkeklerin tuzu her daim kurudur. bu yüzden diyorum hep kadınlarımız daha daha akıllı olmalı artık. erkekler 1 çekiyorsa kadınlar 1000 çekiyor. böyle bir durum artık aşikarken, artık sonuna kadar sevgili köylü olmayın. biraz kendinizi, ailenizi, kendi çevrenizi de düşünün.
kadın eğer kendini düşünmezse elbet erkek de kadını hiç düşünmez, çok ölüyorum bitiyorum der ama gram umurunda bile olmaz, ayrılırlar bir hafta hadi bilemedin bir ay sonra yeni birini bulurlar. kadın da çektikleriyle üzülür kalır acısı dinmez gitmez....
evet haklısın. ben de bu gibi olayları yaşayan kişilere sizin baktığınız gözle bakıp yorum yapardım. ama insan olayın içine girince nasıl yaptığını olayların nasıl geliştiğini anlayamıyor. o duruma düşmeyiveresin yeter ki. o çok söylemek istedi. ben engel oldum zamanı değil diye. annem ameliyat olmuştu daha fazla sorun olup huzursuz olmasını istemiyordum.
Aslında yargılamıyorum derken bayağı bir yargılamışsınız.
Yazdıklarınızın %99 una katılmıyorum.
İnsanın kendinden büyük, çocuğu olan birini sevmesinde yanlış nerede ? Aşkın sevginin yaşı mı var ? Yakın arkadaşım kendinden 22 yaş büyük biriyle evli ve diğer yaşıtıyla evli olan arkadaşımdan bin kat daha mutlu ve keyifli. Zaten 11 yaş çokta deli bir yaş farklı değildir.
Evli olmadıktan sonrada hiçbir sevgi yanlış diye nitelendirilmez.
Tek hemfikir olduğumuz nokta kürtaj oda adam evlenelim dediği halde baba korkusuna biriyle evlenmek istediğini bile söyleyemediği ve bebeği aldırdığı için.
derdim seni yargılamak falan değil olayı o yöne çekme, olayın içine girince nasıl yaptığını olayların nasıl geçtiğini anlamadığını söylüyosun sen bile bile lades demişsin, bile bile dipsiz kuyuya ipsiz inmişsin,annen ameliyat olmuş geçmiş olsun ama yanlış hatırlamıyorsam 2 yıldır birlikteydik demiştin 2 yılda annen hiç iyileşmedi mi, bu baba korkusu falan değil adını koyamıyorum,hiç yakalanmadan 2 yıldır babanın tanıdığı bir adamla gizlice karı koca ilişkisi yürütüyosun nerde buluşuyosun nerde ilişkiye giriyosunuz orası mechul ve 1 ay boyunca hangi akla hizmetse korunmuyosun bebek oluyor ve kendi evladının katili oluyosun, kim için baba korkusu ve bunları senin ailene anlatamayan bir adam için.. Ve şundan adım kadar eminim bu kişi senin akraban uzak yada yakın akraba fark etmez, 2 yıldır dikkat çekmediğinize göre....
amacim seni yargilamak degil sakin yanlis anlama hersey insanlar icin...
ama madem babandan bu kadar cekiniyorsun bekaret konusunda cekinmedinmi,
yarin diyelim bu kisiyle olmadi baskasiyla evlendiginde duyulsa sorun olsa ki olmasin INSALLAH,
dusunmedin mi ?
aldirdigin cocugu hic soylemiyorum keske olmasaydi zamani geldiginde olsaydi..
önyargılı düşünceler yapın diye yazmadım bu konuyu. derdimi sizinle paylaşmak için yazdım. tek bi allahın kulu bile bilmiyor. kimseyle bu yaşadıklarımı paylaşamadım. bütün yaşadıklarımı yazdım. bizimde suçumuz var yok değil. ama biz evlilik gibi güzel birşeyi düşünüyoruz. ben evet desem evlenecez fakat ben gittikten sonra annemi de yaşatmaz kendini de babam. ne yapsam diye size danıştım. kötü yorum yapmanıza gerek yok. ben zaten perişan haldeyim.