- 15 Temmuz 2016
- 8.104
- 13.504
- Konu Sahibi zeynep2310
Emin ol seni totomdaki donda lastik diye sallarım.Pardon da siz vermiyor ya da eşiniz sizi boşar diye veremiyor olabilirsiniz ama bu demek değil ki başka insanlar da vermemeli.
Sizin hiç piyasadan haberiniz yok galiba.
Siz nerede ve kaça boyatıyorsunuz ki merak ettim.
Konu sahibi siyahtan kahveye dönecekmiş. O saçın önce bir açılması sonra boyanması belki üzerine cilalanması lazım. Bir bakım bir kesim yapılır mis gibi çıkar kuaförden. Bu işlemler evde bu kadar profesyonelce yapılamaz ki saçın bir yeri bir renk olur diğer yeri başka renk. İyi kuaförde cillop gibi yaparlar. Piyasaya ve bu işlemlere göre bu fiyat normal artık.
Geçen sene Nişantaşı’nda sarı renk saçıma bu işlemleri daha pahalıya yaptırdım ama harika oldu. Herkes mahalle kuaförüne gitmek zorunda değil.
Sizin hayat standartlarınız başkalarınınkine yetişemiyor diye orayı yanlış ilan edip garip hayat dersleri vermeyi misyon edinmişsiniz ama absürd oluyor. İnsanlar sizin gelmediğiniz belli hayat standardından geliyor, bunu devam ettirmek istiyor ve hayatında bu yeterlilikte insanları tutmak istiyor olabilirler. Bu gibi öznel ve subjektif şeylerin salt doğrusu yanlışı olmaz.
Standartlarımı yazacak kadar çiğ bir kadın değilim.
Fakat sen “nişantaşında bir kuaföre” gittim diyecek kadar varotiksin.
Bi aferin yazayım da savur kız saçlarını sefalı sefalı…
Asgari ücretin 17 bin tl olduğu bir ülkede 7 bin tl kuaföre veriliyor ve bunu eleştirmeyen herkes de az biraz ucundan akıl ararım.
Asgari ücretin neredeyse yarısını kuaföre vermeyi doğal karşılıyor.
Ayrıca ister parayı sen ver isterse koca versin isterse sevgili versin ister anası babası versin , burada para nereden geliyor yargısı dağıtılmıyor…
Yorumunu eşime okudum rek versin dedi. İstedigin yere ver ben senin paranı harcama şekline yorum yazmadım.
TEKRAR EDİYORUM SEVGİLİSİ KUAFÖR KONUSUNDA HAKLI DİĞER KONULARDA HAKSIZ.
Hadi dip koyan geldiyse koş kuaföre…