Imkansız biliyorum fakat lütfen yardım eder misiniz?

allah sizinkini analı babalı büyütür inşallah...

sonunda ölüm olur diye korkuyorum. annem çıldırmış vaziyette. böyle bişeyi ben de kabul etmem ben kabul etsem de babam önemlidir diyor. haklı... o şimdiden konuşalım diyor fakat anneme konuyu hafif açtığım zaman da ortalık dümdüz olur katliam çıkar baban kendini kaybetmekle kalmaz bizi de sıraya dizer öyle intihar eder diyor.

evet haklısın. kaçsaydım da babamda katliam çıkarsaydı.

peki baban katliam çıkarıcak kadar despot,geri kafalı biride o adamla birlikte olduğunu birgün öğrenirse yine aynı katliam olmazmı kendinle çelişkiye düşüyorsun...

şunuda söylemek isterimki sen harikasın,yaptıkların süperdi,iyiki aldırdın gibi kelimelermi duymak isterdin burda yanlışın varsa tabiyki eleştiricez...

yahu en basindan beri olmayacak deyip kopamayisinizi anliyorum hani. cinsel hayatinizdan da banane ama korunmadan nasil birlikte oluyorsunuz hem de geleceginizi goremediginiz bi adamla? nasil kiydiniz o masum yavruya?
ayrica ben olayi anlamadim. adam dul iki cocuklu szden yasca buyuk falan filan ama yani evlenmenizdeki problem nedir? seviyorsan yaninda huzurluysan ailenz neyi dert ediyor? ben 21 yasimda evlndm durumumz cok bnziyor esim 10 yas buyuk ve bi kizi var. yanimizda hem de. elbet problemlermz oluyor da bunlarin hic biri engel degil emin ol. ailenden kopacak cesaretin yok evli olmadigin adamdan cocuk yapmaya cesaretin var. cok enteresan. evlenip temiz sicak bir yuva kursaniz kiyamet koparacak olan baba bu olanlari bilse neler olur acaba?

Son düzenleme:

o zaman artık ne olur hiç düşünmek bile istemiyorum. Bunları duymayı hedeflediğim için açmadım bu konuyu... ben en ağır eleştiriye bile tek kötü kelime demişmiyim bi bak. eleştirmeyin de demiyorum...

Evet devlet hastahesinde psikilogda var psikiyatride var,cok guzel ilgileniyorlar,sen once psikologa git istersen eger ilac tedavisi gerekecek olursa psikiyatriye yonlendirir.

zaten bu olanları bilse herşeyden daha kötü olacak. biz de evlenip temiz düzenli huzuru bir yuva kurmayı hayal ediyoruz istiyoruz. elbette sorunlar olacak. ben herşeye kabulüm. ben de evlenmeden yanayım fakat babama tek kelime etsek lafın başında yapacağı belli nasıl ikna ederim die düşünüyorum çıkar yok bulamıyorum. o çocuğu da bilerek yapmadım ben. dikkat ettik korunduk fakat son ayda öyle olmadı işte.. :S

yorumsuz

haklısınız. fakat bu saaten sonra bunca yaşadılarımdan sonra ne ben birini bulmak için uğraşırım. ne yaşamaktan zevk alırım.. ne de beni kimse sever... onca yaşadıklarım ile beni kimse sevmez kabul etmez. Zaten ben bir başkası ile yapamam artık zaten kürtaj olmasam bu kadar acım olmazdı. hani olurdu fakat bu kadar değil. çocuk olmadan önce de böyle sorunlar vardı fakat hep bi ümit oldu.. tabi onlar da yalan oldu..

durum nedir şuan peki sevdiğin adam seni arayıp durumunu soruyor mu nasılsın diye yoksa seni bu halde tek başına mı bıraktı

Şu an zaten her geçen dakikada ölüp ölüp diriliyorsun farkında mısın? Kendini korku hapishanesinin içine almışsın yerinden kıprayamıyorsun bile. Cesur ol lütfen. Bir önceki mesajımda demiştim bi kere bunları ben yaptım ben istedim bütün sorumluluk benim de. Hergün böyle kendine eziyet edip iyice dibe varmaktansa çık babanın karşısına erkek arkadaşınla söyle böyleyken böyle de. Kızsın bağırsın en kötü ihtimali de yapsa inan şu anki durumundan daha kötü olmaz. Dikkatli ol zamanını gözet önce bir iradeni kontrol altına al ve ortaya çık. Ben şahsen hiç öyle büyük konuşmayayım da ben dayanamaz söylerdim hiç öle içimde tutma alışkanlığım yok hele aileme yani. Çünkü ben kücükken çok çekingendim söyleyemez çekinir aynın seninki gibi kafamda kurarda kurar içime dert ederdim. E bi yerden sonra artık diyorum neyse durum söyle çok azdır yani demediğim tepki göstermediğim durum.

durum nedir şuan peki sevdiğin adam seni arayıp durumunu soruyor mu nasılsın diye yoksa seni bu halde tek başına mı bıraktı

tabiki görüşüyoruz. yanlız bırakmadı beni. yarın kontrole beraber gidecez. fakat bana karşı biraz mesafeli die hissediyorum. ailen için çocuğumuzun katili olduk. şimdi onlar için sevgimizi mi feda edelim diyor. sırf onlar mutlu olsun huzursuz olmasın die bunu da yaparım istersen diyor. Şimdiden gel hemen evlenelim kurulu bir düzenimiz olsun sen evet de yeter diyor. babamı ikna etmenin yollarını düşünüyor. oof bilmiyorum. benim kadar canın yanmıyor mu hiç dediğim de de bağırıp çağırıyor. gel evlen benimle diyorum olmaz diyorsun gelim babanla konuşim diyorum olmaz diyorsun die sayıklayıp duruyor.. off ne yapim en çok zarar gören benim aptal olan da :S

beni çok iyi anlattın. aynen öyleyim gerçekten. ben de ne hissettiğimi ne düşündüğümü babama hiç dile getiremedim. böyle ciddi konularda da getiremedim. fakat bu yaşımda sevdiğim insanı ailem hiç tanımasaydı elbette söyleme cesaretinde bulunurdum. o zaman da sorunlar olurdu ama en azından bu kadar olmazdı. yine sonç evlilik olurdu eminim.

Bu hafta icinde bu meseleyi hallet. Al yanına erkek arkadaşını konuş babanla. Bak ne kadar stresli olduğunu biz burdan bile anlıyoruz. Önceki mesajımda durumunu zihninde açık hale gelsin kendini bir toparla ne ile neyin mücadelesini vereceksin onu gör diye yazmıştım. Şimdi bence hedefin aklına takacağın odaklanacağın tek şey babanı ikna olacak. Al arkadaşını konuş. Kararlı ol bir kere korkma en fazla öldürür diyelim ama sonuçta burası bir hukuk devleti kanun var nizam var polis var. Hele ki kadına şiddet karşısında bu kadar hassasiyet artmışken zor yani o ihtimal. En kısa sürede adı konsun işin derim.

sevdiğin adam yanında ve sorunlara çözüm arıyosa bırak konuşsun babanla yarın birgün sevdiğin adam bıkar giderse bu durumda napacaksın adam seni seviyo ve anladığım kadarıyla senin düşüncelerin yüzünden oda hatalar yapmış bebeği aldırtma konusunda diye düşünüyorum

dediğim gibi gerçekten sevdiğin adam babanla konuşmak istiyorsa bırak konuşsun daha fazla zorlama olan olmuş zaten kim ne der kim ne eder diye düşünme kapayı kapatınca herkes dışarda kalıyo aile bile bi yere kadar yanında oluyo sevdiğin adam yanındayken babanla konuşsun daha fazla ne kendini ne de adamı yıprat kısmetse ne varsa onu yaşıyoruz zaten

yazılarınızı okudukça içime su serpiyorsunuz. aynı şeyi sevdiğim insan da söylüyor. inşallah en yakın zaman da başarabilirim.

evt yapmam gerekn bu sanırım. çok sağolun düşünceleriniz için. inşallah başarabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…