Imkansız biliyorum fakat lütfen yardım eder misiniz?

Tamam eleştirdik onu yanlış yaptınız bunu yanlış yaptınız diye.Şimdi nedir son durum ?
Yardım da edemiyoruz sana görüyosun.Bizim el birliğiyle çözebileceğimiz bir durum yok.
Ne olacak şimdi ?
Nasıl bir yönde ilerleyeceksin ?
Çalışıyormusun bu arada yaşın 23.Öğrenci değilsin sanırım?

o kadar sıkıntılı günler geçiriyorum ki maddi manevi yıkılmış vaziyetteyim.Bunu allahtan başka kimse bilmiyor.. anlatacak kimsem yok psikolojim alt üst olmuş durumda tımarhaneye gitmem gerekiyor diye düşünüyorum. 23 yaşındayım. 34 yaşında boşanmış 2 çocuklu babayı seviyorum. boşanma sebebi tabikide ben değilim. Hiç yapmam dediğim milleti kınadığım durumdayım. ama Allah'ım yazmış bir kere bunu yaşamam gerekiyormuş yaşadım. İlk başta dostca arkadaşca abi kardeşce başlayan ilişkimiz git gide sevgiliye döndü. pişman olmuş olsam da oldu bir kere yapıcak bişey yok. İkimizde birbirimizi çok seviyoruz. Beni kendinden bile kıskanıyor. ben de onu çok kıskanıyorum. Ne kadar ayrılmaya kalksak da başaramadık. olmuyor ben onsuz yapamıyorum. o da dayanamıyor fakat bu durumda en çok ben yıpranıyorum. Hem kendi annem ve babamdan hem de ondan dolayı. bir de dedikoducuların kendi arkalarına bakmayı beceremeyen fesatcıların yüzünden olan dedikodulardan sebep benim onu aileme söylemem imkansız. Evlenmek istiyor. ben de çok istiyorum. benim için çocukları hariç herkese rest çekmeyi göze alan insan. ama ben onun için aileme sırtımı dönemeyecek kadar karasız. karamsarım. 2 yıldan beri birlikteyiz. Geçende en son noktaya kadar geldik. Hayatımda ilk defa bir bebeğim oldu. babamın korkusundan ne sevgimi ne birlikteliğimi ne de evlenmek istediğimi dile getirebildim. ve kendimide geleceğimi de bebeğimi de babamın korkusundan feda ettim. aldırmak durumunda kaldım. oysanki hep dualar etmişti hayatımdaki insan bi bebeğimiz olsa da o zaman evlenmek zorunda kalırız diye. ama ben o cesarette bulunamadım. sevdiğim insan beni ne yarı yolda bıraktı bırakmak istedi ne de dışladı. o hep benim için uğraştı benim için başını belaya koydu. benimle sadece evlenmek istedi. yuva kurmak istedik. evli olmuş olsaydık şimdiki yaşadığımız sorunları yaşamayacaktık. yaşamayınca bilinmez belki ama biz çok mutlu olacağımızı düşünüyorduk. bebeğimi aldırdıktan sonra sevdiğim insan babama karşı büyük nefret duyuyor. Her şey onun yüzünden diye. evet aslında babam benim mutluluğuma engel oluyor fakat farkında değil. benim hata yapmama yanlış yapmama yaşan söylememe. korkumdan saklamama neden oluyor. ben ne yapacağımı bilmiyorum. kafayı yiyorum. ve şuan artık yazamıyorum ağlamaktan göremiyorum.. Şimdi ayrıldık perişan haldeyim. bu zorunlu ayrılık oldu. bebeğimizin acısından sonra evlenmeden nereye kadar gidecektik bilemiyorduk. 10 yıl bekle desem bekler biliyorum. şimdi nikah kıyalım desem kıyar biliyorum. ama ben buna cesaret edemiyorum.

Asla yargılamak değil ama bazen " pes" diyor insan... Bişey yaşıyorsanız en azından ardında durun, şimdi ne suçu var babanızın? Tamam babanızın inadını anlamsız bulabilirsiniz ama yaşananlar tamamıyla sizin ve " benim için herşeyi yapar " dediğiniz kişinin hatası önce bunu kabul edin. Hele yaşananların faturası minicik, masum meleklere kesilmiyor mu diyecek söz bulamıyorum. Aşk aşk deyip duruyor insanlar... "Dayıma aşık oldum" "Enişteme aşık oldum" "Evli adama aşık oldum" "Arkadaşımın oğluna aşık oldum" ... Bunlar aşk değil rezillik ! Herşeyin bir sınırı, bir oluru ve doğrusu olması lazım yani aşıksınız diye herşey serbest diye bişey olamaz. Babanız her baba gibi kızı için en iyisini istemiş, üzülmenizden korkmuştur onu karşınıza almak yerine yaşadığınız şeyden bu kadar eminseniz güzelce rızasını almaya çalışsaydınız. Ayrıca duruma bakılırsa da babanız haklı çıkmış...

:KK43: haklısınız abla :KK43: bi dayanabilsem bi atlatabilsem. onları üzmeye hakkım yok. herşeyi kendime ettim ben. geçmişimi yaşayışımı hayatımı geleceğiimi perişan ettim. berbat ettim. evet o kürtaj masası hele de uyuşturmadan canlı canlı parçamı aldılar canımı aldılar. belki de bir daha çocuğum olmayacak. :KK43: bu saaten sonra zaten hayatıma kimse girmez ben sokmam. istemem. ailemle birlikte yaşlanırım.. zaten bu yaşımda ben yaşlanmışım... bendn kimseye yar olmaz. kimseden de bana.... bu hayatta tek istediğim meshut bahtiyar ailemin evinden gelinlikle çıkıp mutlu bir şekilde çocuk çocuğa kavuşmak isterdim.

Şu an yazdıklarından kesin olarak bir depresyon yaşadığın anlaşılıyor. Sağlıklı kararlar veremezsin bu ruh haliyle. İlk önce bu durumu düzeltecek basit ilaçlar var kendi kendine telkinle zor. Sağlık ocağında bile yazabilirler. İnsanlar geçmişin pişmanlığı ile geleceğin korkusu arasında sıkışıp kalır doğru olansa şu an ama şu an durumunun ne olduğunu belirlemen. Bir kere sen yaptın ne yaptıysan arkasında duracaksın. Evet sevdim beraber oldum. Sonuçta evli bir adamla değil boşanmış bir kişiyle oldum etik olmayan birşey yok. Yapman gerekenler ne ise buna karar verip korkmadan uygulaman. Senin için anladığım kadarıyla bir durum değerlendirmesi yapayım.

Halihazırda mevcut durum
1 Boşanmış iki cocuklu erkek sevgili.
2. Bu erkekten olan kürtaj ile alınmış bir bebek

Endişelerin
1. Evlilik halinde çevre ne der korkusu
2. Babam evlenmeme razı gelmez.
3. Çocuk sahibi olamam korkusu
4. Bu olmazsa bir daha evlenemem

Potansiyel duruma sebep olanlar ( Yükünü attığın yansıttığın savunma mekanızman)
1. Çevrenin dedikoducu fitnecileri
2. Sert otoriter baban

----
Şimdi bunları bir çevirelim.

Halihazırda mevcut durum
1 Boşanmış iki cocuklu 11 yaş buyuk erkek sevgili. ( Evli olmayan boşanmış insanlarda ilişki yaşayabilir hayata başlayabilir bunda bir sorun yoktur ahlaksız bir durumda yoktur. Yaşının büyük kücük olması gibi etmenlere çok takılmamak gerekir. Gayette mutlu olanlarda var)
2. Bu erkekten olan kürtaj ile alınmış bir bebek ( Bir bebeğin canına kıymak şahsi olarak çok üzücü bir durum. Bunun affedilecek bir yanı yok bol bol tövbe etmek Allahtan af dilemek gerekir bana göre. Yoğun stres ve kaygı senin bu kararı almana sebep olmuş elbet bahane degil ama bunu bilirsen bundan sonraki kararları yanlış almazsın)

Endişelerin
1. Evlilik halinde çevre ne der korkusu ( Bu maddeye kısaca milletin canı cehenneme!! diyorum acıklama gereği bile duymuyorum)
2. Babam evlenmeme razı gelmez. ( Baban sert otoriter olabilir öncelikle durumu kabul ettirmeye çalış sonuçta sen 18 yaşından buyuksun çok tasvip etmesemde başına gelenler yüzünden baba evinden ayrılıp kendi iradenle evlilik kararı alabilirsin bunu da iyice düşünerek yap. Elbet bir şekilde razı gelecektir. Ama tabi bu şahısla evlenmeyede zorunlu değilsin. Gerçekten seviyorsan sevildigine inanıyorsan aşkının arkasında dur ve gereğini yap)
3. Çocuk sahibi olamam korkusu ( Bu konuda Allah bilir diyorum biz bilemeyiz)
4. Bu olmazsa bir daha evlenemem ( Bu şahıs olmasa bile evlenebilirsin bu tarzda örnekler var. Hayata yeniden başlayan çok farklı şeyler yaşayan insanlar.. Hayat insanlara farklı farklı hikayeler sunar bu korkuda çok geçerli bir durum değil)

senin icin anladığım kadarıyla durumu ifade etmeye calıstım ama bunu sen kendinde yapabilirsin sadece net duşunmek icin olayı basitçe yazıp durumu görmen gerekir bence. Bi de cesur ol.

hayatımda senin kadar bencilini görmedim kendi mutluluğun için herşeyi harcaya bilecek bir tipsin utanmıyormusun nikahsız adamla kırıştırmaya.senin gibilere ne denir biliyormusun Allahdan korkmaz kuldan utanmaz ve KATİL sen rotayı fena şaşırmışsın o adamdan sıyrıl edebinle otur çalışabiliyosan çalış. nasıl olsa ilerde bulursun kendine bir koca o zamana kadar sabret kimseyle bir halt yeme

tüm hatalar bir yana ama cinayet işleyen, zevk için birlikte olup sonrasında da bir bebeğin canına kıyan, bu acıları da daha fazlasını da hak ediyor. size hiç acımadım. ağlamalarınız ve sıkıntılarınız, belki o masum bebeğin canına kıydığınız için bir cani olduğunuzun farkına varmanıza sebep olur. gerçekten CANİsiniz.

Şu iki mesaj kanımı dondurdu.Yazıklar olsun sizin insanlığınıza karşınız da yardım dileyen sıkıntıya düşmüş ölsemde kurtulsam diyen insana
bunları yazdınız.Humeyni fetvacıları sizi sizin insanlığınız bu kadar.Birde büyük harflerle yazdınız o iğrenç kelimeleri aferin size.Allahın bileceği işe siz ne karışıyorsunuz.

Herkesin yaşantısı görüşü kültürü farklı olabilir.Olayları dünya görüşüne kültürüne göre değerlendirir yargılar anlarım, okur geçerim.
Ama sizin bu yaptığınız insanlığa sığmaz.

bazı yorumları okurken ürperdim yahu bir insanı bu derece feci yargılamak kimseye düşmez ,
konu sahibine gelirsek zaten yanlışlarının farkında geç de olsa...yapacağın en doğru şey babanı suçlama artık,
o da her baba gibi seni düşünmüş suçlu olmuş,
o adamda sevseydi gerçekten ne yapar ne eder mantıklı şeylerle babana ve sana sevdiğini gösterir evlenirdi,
olan sadece o masum bebeğe olmuş ama dönüş yok artık hatalarınla yüzleşip geleceğine bakmalısın ,
bu tür ilişkilerden fayda gelmez.

Şu iki mesaj kanımı dondurdu.Yazıklar olsun sizin insanlığınıza karşınız da yardım dileyen sıkıntıya düşmüş ölsemde kurtulsam diyen insana
bunları yazdınız.Humeyni fetvacıları sizi sizin insanlığınız bu kadar.Birde büyük harflerle yazdınız o iğrenç kelimeleri aferin size.Allahın bileceği işe siz ne karışıyorsunuz.

Herkesin yaşantısı görüşü kültürü farklı olabilir.Olayları dünya görüşüne kültürüne göre değerlendirir yargılar anlarım, okur geçerim.

Kendilerini tövbe haşa Allah yerine koyup yargılamışlar, asmışlar.

Keşke bu hakaretleri bana etmiş olsalardı.

Alttaki kırmızı yazıyı, sadece yazıdan ibaret sananlar "Türk ceza Kanununun 125. maddesine göre" lafını öyle iyi anlardınız ki bir daha o kanun maddesini ve içeriğini asla unutamazdınız.

Genç bir kıza hakaret etmek kolay, hele de klavye arkasından olunca 3 gün ban yer sonra diğer üyelere zehirinizi kusmaya devam edersiniz.

Ama birgün benim gibi deli birine rastlarsınız. Mahkeme koridorlarını arşınlarken, derdinizi hakime anlatırken, bir daha o klavyeye elinizi sürmemeye yemin edersiniz.

Son düzenleme:
Su yorum bana yazilmis olsa hic usenmez hakaret davasi acardim. Cesaretinize hayran kaldim. Konu hakkinda degil yorumum ama ne yapmis olursa olsun bir insana bu kadar yuklenmeniz ne kadar dogru? Hatalar insanlar icindir, herkes hata yapar. Yargilamak bizlere dusmez. Kizmis olabilirsiniz ama elestirinin de bir dozu var. Umarim kinadiginiz basiniza gelmez. Zamaninda buyuk konusmustum demezsiniz hic.

Ayrica bir kadinin sevdigi, bekar bir erkekle cinsel birliktelik yasamasini "halt yemek" olarak tabir etmeniz de cok kirici. Acikcasi ben dini inancim geregi evlenmeden once hicbir yakinlasma olmamasi taraftariyim, hatta kendi erkek arkadasimla tahmin edemeyeceginiz kadar mesafeliyiz. Ama kendim boyle yasamama ragmen nikah olmadan sevdigiyle birlikte olanlara karisma hakkini gormuyorum kendimde. Sizin de hakkiniz yok buna. Hemcinsimden bunlari duymak cok kotu cokk... Benzer bir olayin sizin basiniza gelmesinden hic mi korkmadiniz bu yorumu yazarken..

ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUN. ben bu kafayla tartışma gücüm olmadığından okudum ve geçtim. aslında onu da haklı buluyorum. ben de o şekilde konuşmasam bile asla böyle bir birliktelik yaşamam yapmam diyordum ve böyle oldu. kimseyi öyle kötü sözle eliştirmediğim halde.. sadece ben öyle yapmam diyordum. :KK43:

binbir zorlukla büyüt yeme yedir içme içir köpek gibi çalış yavrularına bakmak için .sonra 2 günlük elin adamı gelsin nefret etsin babadan üstelik o zorluklarla büyüyen evlat da ona hak versin.....babanıza çok acıdım...allahım babalarımıza sabır sağlık ver...ne yapsak onların hakını ödeyemeyiz:KK14: babamın ayaklarına kapanmak istiyorum şuanda..şükürki ona bunları yaşatmadım allahım şükürler olsun

ben de babamın yıllardır onca bencilliğine rağmen hiç başını aşa eydirmedim kızsam da annemle bizi üzse de yine baba dedim. yine de öyle diyorum. öyle bişey olmaz da babam beni de satmış olsa yine bişey olsa babadır bunun bilincindeyim. fakat yıllar boyu o babanın bencilliği yüzünden çok çektik biz. dışarı kuzu evde aslan kesilirdi evi huzursuz eden baba sen hiç gördün mü yaşadın mı? başkasına kızdığında karısından çocuğundan intikam alan babayla yaşadın mı? ben burada bunları konuşmak istemiyorum. konuşmuş olsam üvey babamı o dersiniz. en ufak dolduruşa gelip karısına kızına cephe alan baba sorgu soğalsiz öldürmeye kalkışan baba... ama yine babam.... baba vardır bir de baba vardır. ama yine benim babam.... cebinde parası ve sigarası olmadığında karısına kızına elalemden borç istettirip sigara aldıran baba... sigara olmayınca huzurumuzu kaçıran baba... daha sayayım mı ben burada babamın bize karşı yapmış oldukları davranışları saymaya gelmedim... babamıda küçük düşünmüyorum onun annemi ve beni hayatta küçük düşürdüğü gibi. yine babam ve ben babamı yine seviyorm...

ben bu hikayede seni haklı görebilecek tek bir yan bile bulamıyorum.birçok şeye cesaret etmişsin hadi aileni karşına alıp konuşamadın çocuk dahi yapıcak cesaretin olmuşta aldırıcağına madem okadar güveniyordun bu adama kaçsaydın emin olki şu yaptıklarından çok daha mantıklı bir hareket olurdu...

evet haklısın. kaçsaydım da babamda katliam çıkarsaydı.

Hicbir psikolog yada psikiyatri seninle olan konusmalari baskasina anlatmaz anlatamaz ailen icinde gecerli.Psikiyatriye gidebilirsin butun sorunlarini. Sikintilarini anlat,gerekirse ilac tedavisi gorup terapilere katilirsin.

devlet hastanesinde psikolog var mı? ne şekilde davranıyorlar. özel gibi kimse ilgi ve alaka göstermez. güvenilir olmaz die düşünüyorum. fakat ona da gitmek çok para. bilmiyorum tımarhaneye yatsam daha kötü olurum die de korkuyorum.

öncelikle senin çok sevdiğin adam, adam değil olsa olsa adamcık olur. gitmiş 32 yaşındayken 21 yaşındaki kıza göz koymuş abi ayağına yaralı adamı oynayıp tavlamış. o adamımsı iyi bir avcı kolay avları seçip avlıyor. ilk karısı da büyük ihtimal senin gibi saf,iyi niyetli birisiydi onun da hayatını karartmış 2 çocukla ortada bırakmış tabi sana kendisini öyle bir anlatmıştır ki tüm suçu karşıya atmayı başarmış.gidip ilk karısıyla konuş iyice. o adam olsaydı seni nasıl ikna ettiyse gider bi şekilde babanı da ikna ederdi tatlı dille, kalkıp bu kızı yatağa atayım tamamen bana bağlansın avucumda olsun demezdi. üstüne kalkıp bi de hamile bırakmış ailesi vermek zorunda kalsın diye. ama bu hayatta herkesin bi beğenisi var kimisi acı çekmekten zevk alır sen de öylesin. bu benim sınavım kaderim deme tamamı senin tercihlerin kimisinin akıllanması için böyle şeyler yaşaması lazım umarım bunlar sana ders olur hayatını düzeltirsin. o adamdan hiçbir yol olmaz ne koca ne baba, seni kendisine bağımlı zannediyor ki öylesin kurtul o heriften kendini kullandırma. ama mutluysan kalkıpta ben kimseyi üzmek istemiyorum falan deme kaç kocaya bitsin bu mevzu. zaten evlendiğin an onun gözünde tamamen elde edilmiş olacaksın eski eşi gibi değersiz olacaksın senin de kucağına bebeyi verip ya aldatır ya terkeder. huylu huyundan vazgeçmez.

haklısınız... :KK43:

yaşamak yada yaşamamak değil olay.
kimse kimseyi bu şekilde üzemez,bu şekildede hakaret edemez. had bilmek denilen bir şey var

konunuza gelince,biraz daha cesaret. birbirinizi seviyorsunuz. bence yavaş yavaş babanıza açılmaya başlayın. ikna etmeye çalışın. eninde sonunda oda kabul edecektir beraberliğinizi..

hepsi kendilerine göre haklı. ben buraya destek olmanız için konu açtım. daha fazla canımı yakmaları için değil. okudum paramparça oldum ama ess geçtim napim çevremiz bunlarala dolu zaten. :KK43: hadiini bildirmeye de gücüm yok zaten.

bi umut bir umut dedik buraya kadar geldi. Bundan sonra hakkımızda hayırlısı bişeyler yapacaz.

Tamam eleştirdik onu yanlış yaptınız bunu yanlış yaptınız diye.Şimdi nedir son durum ?
Yardım da edemiyoruz sana görüyosun.Bizim el birliğiyle çözebileceğimiz bir durum yok.
Ne olacak şimdi ?
Nasıl bir yönde ilerleyeceksin ?
Çalışıyormusun bu arada yaşın 23.Öğrenci değilsin sanırım?

şuan ayakta zor duruyorum dayanacak gücüm kalmadı. nereye kadar böyle dayanırım allah bilir. allahımın yardımı ile bir yöne ilerlerim inşallah ölmez sağ kalırsam. çalışıyorum. okumuyorum. ne yapmam gerektiğini düşünecek bi beynim var belki ama. onun içinde uygulamaya koymam için dayanma gücüm kalmadı. ooff insan ne kadar güçlü olsa da bu yaşanan acılara dayanamaz

şu an yazdıklarından kesin olarak bir depresyon yaşadığın anlaşılıyor. Sağlıklı kararlar veremezsin bu ruh haliyle. Ilk önce bu durumu düzeltecek basit ilaçlar var kendi kendine telkinle zor. Sağlık ocağında bile yazabilirler. Insanlar geçmişin pişmanlığı ile geleceğin korkusu arasında sıkışıp kalır doğru olansa şu an ama şu an durumunun ne olduğunu belirlemen. Bir kere sen yaptın ne yaptıysan arkasında duracaksın. Evet sevdim beraber oldum. Sonuçta evli bir adamla değil boşanmış bir kişiyle oldum etik olmayan birşey yok. Yapman gerekenler ne ise buna karar verip korkmadan uygulaman. Senin için anladığım kadarıyla bir durum değerlendirmesi yapayım.

halihazırda mevcut durum
1 boşanmış iki cocuklu erkek sevgili.
2. Bu erkekten olan kürtaj ile alınmış bir bebek

endişelerin
1. Evlilik halinde çevre ne der korkusu
2. Babam evlenmeme razı gelmez.
3. çocuk sahibi olamam korkusu
4. Bu olmazsa bir daha evlenemem

potansiyel duruma sebep olanlar ( yükünü attığın yansıttığın savunma mekanızman)
1. çevrenin dedikoducu fitnecileri
2. Sert otoriter baban

----
şimdi bunları bir çevirelim.

halihazırda mevcut durum
1 boşanmış iki cocuklu 11 yaş buyuk erkek sevgili. ( evli olmayan boşanmış insanlarda ilişki yaşayabilir hayata başlayabilir bunda bir sorun yoktur ahlaksız bir durumda yoktur. Yaşının büyük kücük olması gibi etmenlere çok takılmamak gerekir. Gayette mutlu olanlarda var)
2. Bu erkekten olan kürtaj ile alınmış bir bebek ( bir bebeğin canına kıymak şahsi olarak çok üzücü bir durum. Bunun affedilecek bir yanı yok bol bol tövbe etmek allahtan af dilemek gerekir bana göre. Yoğun stres ve kaygı senin bu kararı almana sebep olmuş elbet bahane degil ama bunu bilirsen bundan sonraki kararları yanlış almazsın)

endişelerin
1. Evlilik halinde çevre ne der korkusu ( bu maddeye kısaca milletin canı cehenneme!! Diyorum acıklama gereği bile duymuyorum)
2. Babam evlenmeme razı gelmez. ( baban sert otoriter olabilir öncelikle durumu kabul ettirmeye çalış sonuçta sen 18 yaşından buyuksun çok tasvip etmesemde başına gelenler yüzünden baba evinden ayrılıp kendi iradenle evlilik kararı alabilirsin bunu da iyice düşünerek yap. Elbet bir şekilde razı gelecektir. Ama tabi bu şahısla evlenmeyede zorunlu değilsin. Gerçekten seviyorsan sevildigine inanıyorsan aşkının arkasında dur ve gereğini yap)
3. çocuk sahibi olamam korkusu ( bu konuda allah bilir diyorum biz bilemeyiz)
4. Bu olmazsa bir daha evlenemem ( bu şahıs olmasa bile evlenebilirsin bu tarzda örnekler var. Hayata yeniden başlayan çok farklı şeyler yaşayan insanlar.. Hayat insanlara farklı farklı hikayeler sunar bu korkuda çok geçerli bir durum değil)

senin icin anladığım kadarıyla durumu ifade etmeye calıstım ama bunu sen kendinde yapabilirsin sadece net duşunmek icin olayı basitçe yazıp durumu görmen gerekir bence. Bi de cesur ol.

inanın bana çok net ve açıklayıcı bir yorum yazmışsınız. Bunu ben sürekli okuyum beynime nüfus edeceğim. çok doğru bir yaklaşım. Allahım sizden de razı olsun. Bana yardımcı olmaya çalıştığınız için çok sağolun.

22 - 23 yaşındaki insana ben cahil diyemiyorum.
Üniversite okuyan, nikahsiz birliktelik yaşamak için rahat davrananların gebelik ihtimalinden habersiz olması mümkün olmadığına göre yaşadıklarının ve yaptiklarinin sorumlulugunu almalı.
E tabi 30 yaşındaki cinsel partnerini oldurmenin sonu hapis, ama karnındaki caresiz canliyi katletmenin cezası yok.
hic kimseyi suclamayin. Yok sevgilim, yok anam, yok babam. Sonuçta hepsini tanıyorsunuz, huyunu biliyordunuz.
Şimdi korkuyor gibi davranmaya gerek yok.
Çok şükür ki keyfi için kurtaj olanlara hesap soracak ilahi adalet var.

Son düzenleme:

Bir de benim neler hissettiğimi düşün sevcan abla. benim çevremdeki bir kaç insan da bu şekilde işte. ama tabiki yaşadıklarımı bilmedikleri halde sadece aramızdaki samimiliğimizden ötürü halam ve halam gibi gördüğüm insanlar ve çocukları bu şekilde...

diyorum ya onlara da hak veriyorum ben çok yanlışlar hatlar yaptım fakat inşallah onlar veya çocukları veya çok sevdikleri yiğenleri benim düştüğüm acılara düşmezler... ALLAH BÜYÜKTÜR.

Asla yargılamak değil ama bazen " pes" diyor insan... Bişey yaşıyorsanız en azından ardında durun, şimdi ne suçu var babanızın? Tamam babanızın inadını anlamsız bulabilirsiniz ama yaşananlar tamamıyla sizin ve " benim için herşeyi yapar " dediğiniz kişinin hatası önce bunu kabul edin. Hele yaşananların faturası minicik, masum meleklere kesilmiyor mu diyecek söz bulamıyorum. Aşk aşk deyip duruyor insanlar... "Dayıma aşık oldum" "Enişteme aşık oldum" "Evli adama aşık oldum" "Arkadaşımın oğluna aşık oldum" ... Bunlar aşk değil rezillik ! Herşeyin bir sınırı, bir oluru ve doğrusu olması lazım yani aşıksınız diye herşey serbest diye bişey olamaz. Babanız her baba gibi kızı için en iyisini istemiş, üzülmenizden korkmuştur onu karşınıza almak yerine yaşadığınız şeyden bu kadar eminseniz güzelce rızasını almaya çalışsaydınız. Ayrıca duruma bakılırsa da babanız haklı çıkmış...

onca yazılarımda ben ne diyorum siz ne diyorsunuz... tamam abla haklısınız... siz de kendinize göre haklısınız... hatasız da kul olmaz. yanlız o saydıklarınıza ben aşık olmadım. ne enişteme ne dayıma ne de evli bir insana aşık oldum.... benim sayemde boşanmadı o ....

bazı yorumları okurken ürperdim yahu bir insanı bu derece feci yargılamak kimseye düşmez ,
konu sahibine gelirsek zaten yanlışlarının farkında geç de olsa...yapacağın en doğru şey babanı suçlama artık,
o da her baba gibi seni düşünmüş suçlu olmuş,
o adamda sevseydi gerçekten ne yapar ne eder mantıklı şeylerle babana ve sana sevdiğini gösterir evlenirdi,
olan sadece o masum bebeğe olmuş ama dönüş yok artık hatalarınla yüzleşip geleceğine bakmalısın ,
bu tür ilişkilerden fayda gelmez.

o zaten babamla en başından konuşacaktı ben engel oldum. herşey benim yüzümden... ilk zamanlar söyleyecekti babama

çok haklısın. benim de tek çarem bu. psikolog falan fakat korkuyorum bunları anlatırsam onlarda illaki ben kötü olduğumda aileme anlatırlar. ondan dolayı cesaret edemiorum. ben yıkılmışım ya.. demin onunla konuştum. ya evlenelim ya da ailen ve sen mutlu ol diye bir daha görüşmeyelm diyor. :KK43:

hiç bir psikolog ve danışman seninle aranda geçeni anlatmaz.zorlasalarda anlatamaz.onun için rahat ol.bence bir büyük yardımıyla bu meseleyi bir ailene açmalısın.hayatın için bu kadar korkak olmamalısın.ya da kendini ölç tart cnm cidden kaldıramayacaksan hiç kımıldama yerinden o adamda yoluna baksın.bana demek kolay ama sen korkularla çerçevelenmişsin.başka diyecek birşey kalmıyorki.bu hayatındaki ya da gelsin erkekçe babanın karşısına çıksın anlatsın ya ölüm yokki sonunda ..

Kendilerini tövbe haşa Allah yerine koyup yargılamışlar, asmışlar.

Keşke bu hakaretleri bana etmiş olsalardı.

Alttaki kırmızı yazıyı, sadece yazıdan ibaret sananlar "Türk ceza Kanununun 125. maddesine göre" lafını öyle iyi anlardınız ki bir daha o kanun maddesini ve içeriğini asla unutamazdınız.

Genç bir kıza hakaret etmek kolay, hele de klavye arkasından olunca 3 gün ban yer sonra diğer üyelere zehirinizi kusmaya devam edersiniz.

Ama birgün benim gibi deli birine rastlarsınız. Mahkeme koridorlarını arşınlarken, derdinizi hakime anlatırken, bir daha o klavyeye elinizi sürmemeye yemin edersiniz.

aah ablacım ahh ben bunlara hakaret davası açsam ne olur. mahkemede yine ben suçlu olurum. herşyde benim suçum olduğu gibi. yine bir sivri zeka benden üste çıkar. ben hep haklı olsam da haksız konuma düştüm bu kafamdan... yine düşerdim.

X