hayatımda senin kadar bencilini görmedim kendi mutluluğun için herşeyi harcaya bilecek bir tipsin utanmıyormusun nikahsız adamla kırıştırmaya.senin gibilere ne denir biliyormusun Allahdan korkmaz kuldan utanmaz ve KATİL sen rotayı fena şaşırmışsın o adamdan sıyrıl edebinle otur çalışabiliyosan çalış. nasıl olsa ilerde bulursun kendine bir koca o zamana kadar sabret kimseyle bir halt yeme
herşeyin bir iyileşme süreci var bu yaşamda.sende öncelikle kafandan korkularını atıp durumun ne olduğuna netlik getirmelisin.cezamı çekyim öleyim bunlar çözüm değilki.zaten tüm günahlar cezalandırılıcak.önemli olan artık doğruları yapmak.bence bir psikolog yardımıyla kendine düzen vermelisin.gerekirse ilaç kullanırsın.ama düzgün ve güzele ulaşmak senin elinde.köşene çekilip acı çekmek yerine ne yapmalısın bunu düüşün bence cnm.tabi bunlar benim düşüncelerim okuduklarımdan yola çıkıyorum ben.nacizane düşüncelerimi sadece yazıyorum tam oratamını bilmeden.ama hisleride kuvvetli biri olarak şu konuda diğer arkadaşlara katılıyorum hayatındaki bu adamı iyi değerlendir cnm
çok haklısın. benim de tek çarem bu. psikolog falan fakat korkuyorum bunları anlatırsam onlarda illaki ben kötü olduğumda aileme anlatırlar. ondan dolayı cesaret edemiorum. ben yıkılmışım ya.. demin onunla konuştum. ya evlenelim ya da ailen ve sen mutlu ol diye bir daha görüşmeyelm diyor.
Herkesin sınavı farklı buda sizinki.Yaşanmış olmuş bitmiş.Geriye dönüş olmayacağına göre
hatalarınızdan ders alıp, temiz bir sayfa açıp yolunuza devam edin.Hayatın insanlara ne getireceği belli olmaz.
Bugün size en ağır ithamlarda bulunanların, yarın ailesinden, canından, kanından birinin aynı şeyleri yaşamayacağı ne malum.
İlişkine nereden bakarsan bak hatalarla dolu..
Tamam aileni karşına alamayabilirsin ama en azından sevgilin hiç uğraşmamış arkadaşım ailene kabul edilebilmek için.
Belki onu tanısalar önyargıları değişebilirdi ama o kolay yolu seçmiş, senin ailene sırtını dönmeni beklemiş.
Bu çok büyük bir hata.
Aranızdaki yaş farkı bana göre çok fazla, ama bu yaş farkını önemsemeyip evlenen insanlar da var.
Çoğu mutsuz oluyor gerçi, fakat belki siz mutluluğu yakalardınız.
Çocuklarına karşı bir anne olabileceğini düşünmüyorum çünkü sen bile daha çocuk sayılırsın, belki iletişiminizi ilerletip bir abla olabilirsin..
En kızdığım nokta çocuk aldırman.
Ama olan olmuş yani eminim sen de bu konuda üzgünsündür ve o bebeciğin vebalini kaldırabilirsin.
Bu saatten sonra yapmanız gereken tek şey aileni ikna edebilmek.
nasıl bir üsluptur bu. inanamıyorum size..hayatımda senin kadar bencilini görmedim kendi mutluluğun için herşeyi harcaya bilecek bir tipsin utanmıyormusun nikahsız adamla kırıştırmaya.senin gibilere ne denir biliyormusun Allahdan korkmaz kuldan utanmaz ve KATİL sen rotayı fena şaşırmışsın o adamdan sıyrıl edebinle otur çalışabiliyosan çalış. nasıl olsa ilerde bulursun kendine bir koca o zamana kadar sabret kimseyle bir halt yeme
bende bişey yazmıştım ama kaynadı gitti.zamanı geri alabilseydin ne yapardın ve bundan sonra ne yapıcaksın?
nasıl bir üsluptur bu. inanamıyorum size..
bacım sen neyın yardımını istiyorsun...
kesmıs bıçmiş kenara koymussun ztn..
tasımana yardım istiyorsunda...
o yuku tasıyacak sana yardım edecek bulamazsın bu hayatta...
hayır kacıp gıtsen hamıle kaldıgında bu kadar cukurda olmazdın belkı...
aılene arkanı donemıyormusun? ondan mı kacamıyorsun??
aılene ztn donmussun arkanı sen güüzelim..
baban duysa su yaptıklarını kacıp gıtmenı yeglerdı emınım..
senı asla kınamıyorum ..
bayanız hepımızın basına gelebılır allah korusun...
bosanmıs bır adama asık olmak suc degıl..
evlenılebılırde..
ama aılenı ztn kenara cekıp beraber olup sonrada hamıle kalmak suc ...
hayata bakıs acın cok degısık cozemedım...
sımdı ılerıde ne yapmayı dusunduugnu merak edıyorum cok...
Yok arkadas yok, erkek birsey dusunmez 34 yasinda da olsa 44 yasinda da olsa birsey dusunmez. O dunyaya spermlerini dagitmak icin gelmistir. Bir orda yapar cocuk , bir burda yapar aldirtir, sanmaki sen sonsun. Bir gun baska bir 23'lugu kandirir, o kadin da belki bir cocuk aldirir.
Erkege artik hic bir suc bulmuyorum. Kadin kendini koruyacak, aptal yalanlara kanmayacak, korumuyorsa bunlara katlanacak, mir mir mirildanmayacak. Burdaki bazi sert yazilar seni sasirtmasin. Bunlar sana viz gelir. Sen asil bu yaptiklarini birileri duyarsa o zaman ki satasmalari gor. Hadi hata yaptin kabul. Sen hala bu adamin yaptiklarina kilip uyduruyorsun , bu adamla birseyler dusunuyorsun ya bir gram akillanmamissin cocuk. Yorum yok, yardim yok, kendinle basbasasin artik...
Neden hata yapıyoruz bu hayatta biliyormusun küçük kardeşim asıl korkulacak olan Allahı unutup onun kulu babamızda olsa korkmamız. O yüzden benimde sana tavsiyem önce allahtan korkman. Şimdi kendine gel ve bir daha düşün ve büyük bir tövbeyle başla işe. Eğer seviyorsan cesaretini topla ve babana ben bu adamı seviyorum diye açıl. Emin ol diğer hatandan daha az bir cesaret gerektirecek bir olay bu. Rabbim yardımcın olsun.
yaşamak yada yaşamamak değil olay.insan yaşamayınca anlamıyo.
ayni yastayiz canim abla demene gerek yok..
hayat her zaman istedigimiz gibi olmuyor malesef..
topraktir filan oyle dusuncelerdende kurtul daha gencsin bu kadar karamsar olma..
yapacaginiz sey ya babanin karsisina cikip biz evlenmek istiyoruz demek,
yada ayrilip kendinize yeni birer hayat kurmak..
hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH...
Aynı durumları bende yaşadım benzer olmasada bende o hataları yaptım bu tür hatalar seni hayata hazırlar ama seninki acı bir şekilde hazırlıyor güçlü biri ve kendini çok iyi tanıyan biri değilsen sonun acı bunuda göz önünde bulundur bence eğer bu saçma sapan çarpık olayı başından savamazsan sana daha ağır sıkıntılar gelicek haberin olsun cünkü sen bazı şeylerden ders almıycaksın anladığım kadarıyla ne kadar korunursan korun sağlıklı bir insansan ki öylesin yaş daha 23 1 sene içinde hamile kalman olasıdır seninkide öyle olmuş tamam hamile kalmış olabilirsin o aşkın salakça körlüğünde kendinden ödünde vermiş olabilirsin ama bunun sonucuna katlanman gerekiyor gidip aldırman değil sana o aklı kim verdiyse artık...?? sen bir an önce başından at bu adamı aileni düşünemiyorum bile... aranızdaki 10 yaşa lafım yok zaten en fazla yaş farkı o kadar olmalı ama bu olgun bireyler arasında senin gibi coluk cocuk arasında değil sen 33 yasında birini tasıyabilecek kapasitede değilsin zaten bu adam ayrılmıs daha onceki karısıyla gidip konustunmu neden ayrıldınız dıye böyle bır arastırmaya gırdınmı adam ne dediyse hee demişsindir kesin.. belki ne eziyet cekti kadın zor bela attı adamı..??? 2 cocuga anne olmakmış de get allah aşkına kendi karnındakine daha sahip çıkamamışsın o sorumluluğu alabilmen mümkünnnn değil
ablası olurum annesi olurum hayalinede girme... kendi ailene hayırlı evlat olamamışsın elalemin evladına çırpınma...
hazır ikindi okunmuşken sen git bir nasuh tövbesi et bence geç olmadan rabbimin verdiği aklı ,bedeni ,güzelliği bu kadar asalakça kullanma
Ben 21 Eşim 32 yaşındadı tanıştıımızda .. oda aynen evlenip ayrılmış 1 çocuk babasıdı... Sonuçmu? 2 yıl flort , 1 yıl Nişan, 1,5 Yıl Evlilik ve beklenen son boşanma aşamasındayız şuan....seviormuyum evet hala çok seviyorum...Ama hersey okadar yanlışmışki baştan aşağıya...Eğer İlgini çekerse konu açtım (gidenmi suçlu her zaman?) durumumu az çok anlayabilirsin... aynısı başına gelmez belki ama benzeri sorunlarla mutlaka karsılasırsın. Evliken bitirmek zorunda kalmak hemde severken inan daha zor...
Bile bile lades demek değil de nedir bu ?
Olan kıyılan cana olmuş, başka bir şeye değil.
Bebek olunca, babanızın karşısına çıkacak cesareti bulamayacaksanız, dönüşü olmayan yollara girmeyeceksiniz.
Şimdi de sızlanmanın alemi yok.
Hadi siz 23 yaşında genç bir kızsınız o 34 yaşındaki sözde delikanlı "baba"ya ne demeli ???
Onun hiç mi tecrübesi , aklı yokmuş ki seni bu hallere düşürmüş ?
Hakim olsaymış nefsine ,bekleseymiş evlenene kadar . Ya da çekip alsaymış ...
Hayır bir şey soracağım ?
Evliliğe dair her şeyi yaşamışsınız 2 yılda, cinsellik ve üstüne üstlük bir bebek bile olmuş ...
Ama buna rağmen hala "babamın sözünden çıkamıyorum" mu diyorsunuz kendi aklınızda da ayrılmak zorunda kalmış gibi hissediyorsunuz?
E siz zaten babanızı yaptığınız her şey ile çiğnemişsiniz ki ? E gidin evlenin bari de tam olsun.
Niçin kendi denginde biriyle birlikte olmuyorsun.Aileni bu denli üzmeye hakkın var mı.Bir çocuk ne emeklerle büyütülüyor.Ziyan etme kendini.Bir adamın peşinde sürüklenirken o kürtaj masasına yatmak zorunda kalmak bile büyük acı.Kendi denginde biriyle olsaydın eteğini sürüyerek anne babanın duasını alarak telinle duvağınla gelin olarak çıkardın o kapıdan.Anneciğini üzme. Olmaz bu iş benden sana bir abla tavsiyesi.Daha büyümeden bitir bu işi.Herkes kendi yoluna gitsin.Hayatını ziyan etme.