Imkansız biliyorum fakat lütfen yardım eder misiniz?

sağol ya.. hey bee ben de benim gibi yaşayanlara böyle tepki verirdim... ama allahım sana da yaşatsın demem. içine düşmeyen anlamaz. emin ol ben bencil olsaydım bu durumda olmazdım. bencillik bu değil. bencilsem neden hayatımı karartığımı bildiğim halde devam edeyim ki.

ben bu hikayede seni haklı görebilecek tek bir yan bile bulamıyorum.birçok şeye cesaret etmişsin hadi aileni karşına alıp konuşamadın çocuk dahi yapıcak cesaretin olmuşta aldırıcağına madem okadar güveniyordun bu adama kaçsaydın emin olki şu yaptıklarından çok daha mantıklı bir hareket olurdu...

Yok arkadas yok, erkek birsey dusunmez 34 yasinda da olsa 44 yasinda da olsa birsey dusunmez. O dunyaya spermlerini dagitmak icin gelmistir. Bir orda yapar cocuk , bir burda yapar aldirtir, sanmaki sen sonsun. Bir gun baska bir 23'lugu kandirir, o kadin da belki bir cocuk aldirir.

Erkege artik hic bir suc bulmuyorum. Kadin kendini koruyacak, aptal yalanlara kanmayacak, korumuyorsa bunlara katlanacak, mir mir mirildanmayacak. Burdaki bazi sert yazilar seni sasirtmasin. Bunlar sana viz gelir. Sen asil bu yaptiklarini birileri duyarsa o zaman ki satasmalari gor. Hadi hata yaptin kabul. Sen hala bu adamin yaptiklarina kilip uyduruyorsun , bu adamla birseyler dusunuyorsun ya bir gram akillanmamissin cocuk. Yorum yok, yardim yok, kendinle basbasasin artik...

çok haklısın. benim de tek çarem bu. psikolog falan fakat korkuyorum bunları anlatırsam onlarda illaki ben kötü olduğumda aileme anlatırlar. ondan dolayı cesaret edemiorum. ben yıkılmışım ya.. demin onunla konuştum. ya evlenelim ya da ailen ve sen mutlu ol diye bir daha görüşmeyelm diyor.

Hicbir psikolog yada psikiyatri seninle olan konusmalari baskasina anlatmaz anlatamaz ailen icinde gecerli.Psikiyatriye gidebilirsin butun sorunlarini. Sikintilarini anlat,gerekirse ilac tedavisi gorup terapilere katilirsin.

ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUN. evet bu da benim sınavım son pişmanlıkda fayda vermiyo bana. yaşamadan da anlaşılmıyormuş. işte o temiz sayfayı bu pisliklerle nasıl açsam bilmiyorum. o benim için çok zor. her an her sn insan bunalır mı ağlar mı? ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu. kafayı yiyorum. ama allahımdan diliyorum. sevdiğim insan ile birlikte allahımızdan diliyoruz. allah bizim için kötülük düşünenlere bize yaşattıkları acıyı yaşatsın. beddua etmiyorum sadce bize yaşattıklarına pişman olsunlar. aslında halamın kızı yaşadı da ders almadılar benim derdimi anlamadılar ooff ooof allah büyüktür. gerçi onlar yaşasa bile bana bi faydası yokkki yine iyi olsunlar

evet haklısın ablacım. fakat ailem tanıyor zaten. sorun da o. tanımasa ben ikna etmek için uğraşırdım. yine uğraştım ama hiç bi fayda vermedi babamla konuşmadıktan sonra. işte onca yaşananlardan sonra cesaret edip de diyemedim. evet yawrumu aldırdım çok hatalıyım ve pişmanım. o acı benden hiç gitmeyecek. tabiki onun çocuklarının da bi annesi var ben olamam çünkü.

öncelikle senin çok sevdiğin adam, adam değil olsa olsa adamcık olur. gitmiş 32 yaşındayken 21 yaşındaki kıza göz koymuş abi ayağına yaralı adamı oynayıp tavlamış. o adamımsı iyi bir avcı kolay avları seçip avlıyor. ilk karısı da büyük ihtimal senin gibi saf,iyi niyetli birisiydi onun da hayatını karartmış 2 çocukla ortada bırakmış tabi sana kendisini öyle bir anlatmıştır ki tüm suçu karşıya atmayı başarmış.gidip ilk karısıyla konuş iyice. o adam olsaydı seni nasıl ikna ettiyse gider bi şekilde babanı da ikna ederdi tatlı dille, kalkıp bu kızı yatağa atayım tamamen bana bağlansın avucumda olsun demezdi. üstüne kalkıp bi de hamile bırakmış ailesi vermek zorunda kalsın diye. ama bu hayatta herkesin bi beğenisi var kimisi acı çekmekten zevk alır sen de öylesin. bu benim sınavım kaderim deme tamamı senin tercihlerin kimisinin akıllanması için böyle şeyler yaşaması lazım umarım bunlar sana ders olur hayatını düzeltirsin. o adamdan hiçbir yol olmaz ne koca ne baba, seni kendisine bağımlı zannediyor ki öylesin kurtul o heriften kendini kullandırma. ama mutluysan kalkıpta ben kimseyi üzmek istemiyorum falan deme kaç kocaya bitsin bu mevzu. zaten evlendiğin an onun gözünde tamamen elde edilmiş olacaksın eski eşi gibi değersiz olacaksın senin de kucağına bebeyi verip ya aldatır ya terkeder. huylu huyundan vazgeçmez.

Son düzenleme:
nasıl bir üsluptur bu. inanamıyorum size..

bende bişey yazmıştım ama kaynadı gitti.zamanı geri alabilseydin ne yapardın ve bundan sonra ne yapıcaksın?

ablacım ara ara giriyorum göremedim kusura bakma. sıra sıra gitmeye çalışıyorum. zamanı geri alabilseydim çok şeyi değiştirirdim. yapmış olduğum hiç bir hatayı yapmaz. mutlu ve huzurlu bir şekilde ailemin yanında annemden doğduğum ilk günkü gibi olmak isterdim. haddinden fazla kimseye değer vermez , evlilikten emin olmadığım kimseyle samimi olmazdım. oof neler yapmazdım ki abla

haklısın.. bu zamana kadar ne yapacağımı bilemedim bilmiyorum sanırım bu gidişle hiç bilmeyeceğim.... :S :S :S :S

haklısın.......

evet ben bu dediğin çok hak veriyrum. çok haklısın. bunu yapmamalıydım sonucu ne olursa olsun hata üstüne hata yapmamalıydım. amin allahım hepimizin yardımcısı olsun...

insan yaşamayınca anlamıyo.
yaşamak yada yaşamamak değil olay.
kimse kimseyi bu şekilde üzemez,bu şekildede hakaret edemez. had bilmek denilen bir şey var

konunuza gelince,biraz daha cesaret. birbirinizi seviyorsunuz. bence yavaş yavaş babanıza açılmaya başlayın. ikna etmeye çalışın. eninde sonunda oda kabul edecektir beraberliğinizi..

evet buna karar vermem gerek ama karar vermekte o kadar zorlanıyorum ki... amiinn. cümlemiz için hayırlı olsun. eğer ayrılırsak zaten bundan sonra kimsyi sokmam hayatıma. ölene kadar ailemle olurum.

çok haklısın. tek kelime diyemiyorum. haklısın abla. ben de allahıma dua etmekten başka bir çarem yok zaten iyi de olsa kötü de olsa bu hayat ondan başka da çaremiz yok

allahım yarabbim benim durumumdan bi farkı yok. sonuçta ben de evlenmiş olsam kim bilir bu durumları yaşayacam. evet aynı biz gibi. allahım sana çok yardım etsin inşallah çok zor bir durum ben şuan evli değilim o acıları yaşıyorum. ama senin olayın daha ciddiyken evliyken aman allahım bi de bu kadar severken. inan ki çok üzüldüm çoook. acaba o senin sevdiğim kadar seviyor mu seni? çok acı bir durum çook gerçekten bu bana örnek bi olay. inşallah ayrılmazsınız yine de. ooff offff

haklısınız......

haklısınız abla bi dayanabilsem bi atlatabilsem. onları üzmeye hakkım yok. herşeyi kendime ettim ben. geçmişimi yaşayışımı hayatımı geleceğiimi perişan ettim. berbat ettim. evet o kürtaj masası hele de uyuşturmadan canlı canlı parçamı aldılar canımı aldılar. belki de bir daha çocuğum olmayacak. bu saaten sonra zaten hayatıma kimse girmez ben sokmam. istemem. ailemle birlikte yaşlanırım.. zaten bu yaşımda ben yaşlanmışım... bendn kimseye yar olmaz. kimseden de bana.... bu hayatta tek istediğim meshut bahtiyar ailemin evinden gelinlikle çıkıp mutlu bir şekilde çocuk çocuğa kavuşmak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…