- 5 Nisan 2010
- 451
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.441
Çok teşekkür ederimm inşallah cok mutlu gırıcez yenı yılasende bana doktoruna gıttıkten sonra haber verırısn bende senden sonrakı gün gidiyorum bende eve gelır gelmez haber verıcem.. kendıne bebişe çok ıyı bakk
evet canım oğlum bize şaka yaptı:))sancı çekmek zor valla..ki benim çektiğim düzenli değil ..birde düzene girse ne hale gelirdim acaba..bugün yine 7 defa sancılandım..ölüyorum sanıyorum sonra geçiyor..düzene girse hemen hastaneye koşucam..cnm bebek gelişimini tamamladı aslında şimdi karnında sadece kilo alıyor...ah tuna ah annesinide bizide nasıl kandırdısancı çekmek zor dimi cnm:18::18::18::18::18:cnm en kısa zamanda rabbim kurtarsın seni
Slm kızlar naslsınız?
Günebakan bizde bebek geldi dedik ama beklemeye niyetli demekki :))
Bizde bugün kalp atışlarını duyduk diyemiyorum gördük :))
Ben duyucaz sanıyordum yaa...
Kımıl kımıldı :))
MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ -CİNSİYETİ
evanur........................................ 17 Kasım -kız(minik Asya'yı sağlıcakla büyüt)
gunebkn..................................... 2 Ocak -erkek
gunnur2010................................ 11 Ocak -kız
berraksuuu.................................. 18 şubat -kız
Minnasu..................................... 28 Şubat -kız
troubled..................................... 20 Mart -erkek
HaticeCan................................... 5 Nisan -erkek
aynisefa......................................26 Nisan - erkek
ekincik....................................... 2 Haziran -erkek
hacettepeli4807.......................... 5 Haziran -
glsh-arikan................................. 29 Temmuz -
nutella61................................... 30 Temmuz -
e2burner.................................... 4 Ağustos -
huris33...................................... 9 Ağustos-
piXie86...................................... 9 Ağustos-
zammbak................................... 11 Ağustos -
IIFaToShII.................................. 12 Ağustos -
-Bertaraff................................... 16 Ağustos-
tulll............................................ 16 Ağustos -
sederk....................................... 19 Ağustos-
s&r ........................................... 23 Ağustos-
ayen1986 .................................. 30 Ağustos-
nursavaskan............................... ............ -erkek
angel25...................................... ...........................
icetea17..................................... ............................
sakaar....................................... ............................
cırkınordekyavrusu....................... ............................
baska-basak............................... ............................
sirinatike.................................... ............................
yuksel84.................................... ............................
Sedda89.................................... ............................
dilniya....................................... ............................
serkan-deniz............................... .............................
evlimutlu00................................. ............................
onlymine.................................... ............................
Ceydaerhan................................ ............................
-ELA-06..................................... ...........................
HanımeliHH................................ ............................
fabor........................................ .............................
49:
evet canım oğlum bize şaka yaptı:))sancı çekmek zor valla..ki benim çektiğim düzenli değil ..birde düzene girse ne hale gelirdim acaba..bugün yine 7 defa sancılandım..ölüyorum sanıyorum sonra geçiyor..düzene girse hemen hastaneye koşucam..
bende geliyor sandım canım:))ama şaka yapmış oğlum..maşşallah kalp atışlarını görmüşsünüz.
canım kahverengi akıntıların devam ediyormu ?
benim bi azalıyor bi çoğalıyor canım sıkıldı
amin canım sğaol.cnm benim tez zamanda rabbim kurtarsın seni
şükür 32.haftamıza girdik
glsh bende salı günü doktora gittim kalp atışı için 8+2demişti bende bugun 8+5 oldum aynıyız senle...ayrıca ben çok kilo aldım kızlar 2 ayda 4 kilo ama ben sigara içiyordum hamile kalmadan önce bırakınca haliyle iştahım açıldı bide hamilelikten iştahım açıldı ben de 49 50 kiloydum :))))doktorum bile çok kilo almışsın ama düzene girer dedi...
amin canım sğaol.
Maşallah sizeKocaman oldunuz..bizim şafakta eğer oğlum beklerse yine bize şaka falan yapmazsa 9 kaldı çok şükür...
evet cnm çok şükür şaka maka 8.haftadan bugüne seninle tanışıyoruz...bak 9 günün kaldı...tunamız zeki çıktı 2012 öncesi doğupta 1 yaş büyük yazılmak istemiyor anlaşılan
Gunbkn allh Yardimcin olSun bitanem insallh yasamazsin birdaha sanci da birsey hissetmeden olur insallh Bnm gibi birsey hissetmeden olur
Berraksucum az kaldi senin de heeee insallh tek nefesde
Kizlar morelim cok bozuk kizimda kasik fitigi cikti kendini daha yeni belli etti yavrum oyuzdenmisbagirmalari size ta diyemem egerki bebeginiz kakasini yapmadan once ayni kabiz olackms Gibi ikiniyorsa sonrada birden zorttttt diye sesli gazli yapiyorsadikkat edin en belirgin ozelligimiz buydu ameliyat olmasi gerekiyor yarim saate yakin suruyormus local anesteziyle olack uc saat sonrada normale donuluyormus yavrum daha cok kucuk gozumde. Sakinirkn nélerden gececek bebegim kiyamiyorumda ama diger yandanda cok agliyor hergun dort bes défa bu aciyi cekmedini gormekde uzuyor uykudan resmen ciglik cigliga kalkiyor Yémek yemeleri gibi uykularida onemli canimmm cok sikkin cookk
kızlar bende yeni hamile oldugumu öğrendim evde yaptıgım testte çift çizgiyi çok koyu gördüm ardından kan testi yaptırdım değerim 8507 çıktı 6 haftanın içindeymiş minikim.ama henüz bebeğimin kesesini ve klap atışlarını duyamadım p.tesi gidicem insallah ama insan ne kdr tedirgin oluyomuş böle..ne dersiniz değerim falan iyi heralde dimi bebişime bişey olmas heralde dimi bi türlü içimi rahatlatamıyorum.. sizler daha deneyimlisiniz siz rahatlatın içimi..
hayırlı olsun ..Allah tamamına erdirsin..pazartesi pıtpıtları da duyunca çok rahatlarsın..değerrinde gayet iyi takılma sen.
aaa cnm çok geçmiş olsun...sağlığın yerinde olsun rabbim hayırlı zamanda tekrar verir inşallah cnm
:)) orti buldum kendime süper. Ben 2 gündür daha çok dikkat ediyorum yememe hep 2 kaşık yiyorum çok doldurmuyorum midemi ekmek akşam hiç yemiyorym sabah yarın dilim öğlen yarım dilim kepek ekmeği yiyorum aralarad meyve yiyorum öğleden sonra mesela 3 yada 4 gibi ya bi elma ya bi portakal gibi.sen neyin olcak hissediyorsun :)
Gunbkn allh Yardimcin olSun bitanem insallh yasamazsin birdaha sanci da birsey hissetmeden olur insallh Bnm gibi birsey hissetmeden olur
Kizlar morelim cok bozuk kizimda kasik fitigi cikti kendini daha yeni belli etti yavrum oyuzdenmisbagirmalari size ta diyemem egerki bebeginiz kakasini yapmadan once ayni kabiz olackms Gibi ikiniyorsa sonrada birden zorttttt diye sesli gazli yapiyorsadikkat edin en belirgin ozelligimiz buydu ameliyat olmasi gerekiyor yarim saate yakin suruyormus local anesteziyle olack uc saat sonrada normale donuluyormus yavrum daha cok kucuk gozumde. Sakinirkn nélerden gececek bebegim kiyamiyorumda ama diger yandanda cok agliyor hergun dort bes défa bu aciyi cekmedini gormekde uzuyor uykudan resmen ciglik cigliga kalkiyor Yémek yemeleri gibi uykularida onemli canimmm cok sikkin cookk