- 14 Ekim 2011
- 2.298
- 2
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.421
canim, discime yaklasik 7 ay önce hamile kalmayi planlamaya basladigimda sormustum, söylemisti .metal dolgu hamilelik aninda taktirmak yada cikartirmak gibi islemler zararli olan.sonucta eskiden olan tüm dolgularimiz amalgam dolgu ve hatta saglik sigortalarininda ödedigi tek dolgu cesidi .yogun civa icerdigi icin cikarma isleminde vücüda dagilma ihtimalina karsi.yoksa önceden olan dolgun icin korkma.
Ben hiç öyle bişi duymadım doktorumda oturup 1 saat hersey hakkında konustu ama metal dolgudan bahsetmedı bıle.. saDece hamılelıgın basında bır dıs doktoruna gorunmekte fayda oldugunu söledi diş eti iltihaplarını önlemek adına.. ama ben sanmıyorum metal dolgunun zarar verdıgını o zaman yapmamalılardı öyle bir zararı olsa..
ben de önümüzdeki hafta gidicem doktora. test yapılacak. bi de bebişi görücem tabi ki. bi kaç haftadır sürekli yatakta dönüyorum, o kadar rahatsız bi hal alıyo ki bazen kalkıyorum, bu haftalarda uyku problemi yaşayan var mı?[/QUOTE
yatakda dönme sebebin kasik agrilarinmi.benim en zor gecen haftaalrimdi 15 den 19 a kadar.cok bas agrisi cektim,yok denecek kadar az bulantim vardi ama bu haftalarda inanilmaz mide yanmasi yasadim.birde en son bel agrisi eklendi.mide yanmasi iicn bol bol yalanci salep yapmistim.nisasta ve sütle.aksam yemegini erkenden yiyiordum gecede onu icmeden yatmiyordum.yatistirmiyodu baska hic bise.ben su an 23 haftama basladim ama su ana kadar en zor gecen aylarim 16 ve 19 haftalar arasiydi.bir yere sigamadiydim.birde bol su ictigim icin wc ye tasiniyordum sbaha karsi.gerci hala ölede bas agrim ve mide yanmam azaldi neyseki,bol sabir canim sana
Eki Görüntüle 312623
Bende hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim.Geçen yıl 1 düşüğüm oldu.O yüzden korkuyorum.Bugün 5 hafta+ 5 günlük hamileyim.Salı doktora gidicez kısmetse.İnşallah herşey yolundadır.Sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım .Buradaki tüm hamiş arkadaşlarıma da allah yardım etsin inşallah.Bebeklerimize sağa salim kavuşalım..
Eki Görüntüle 312623
Bende hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim.Geçen yıl 1 düşüğüm oldu.O yüzden korkuyorum.Bugün 5 hafta+ 5 günlük hamileyim.Salı doktora gidicez kısmetse.İnşallah herşey yolundadır.Sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım .Buradaki tüm hamiş arkadaşlarıma da allah yardım etsin inşallah.Bebeklerimize sağa salim kavuşalım..
insallah canim sag salim atlatirsin.cok kisi var ilk bebegi düsük olupda ikincide kavusan.zaten bir bebek ilk aylarda saglikli olusumunu tamamlayamadiysa düsermis genelde.buda Allahin bir mucizesi.hep öyle olcak diye dusunme.ablam basda, bir cok arakadasim yasadi ama hep öyle olcak diye bise yok.pozitif düsün.beraber bekliycez burda bebeklerimizin dogmasini beraber paylasicaz burda nasil onalri büyüttügümüzü insallah.
Eki Görüntüle 312623
kızlar benim doğum tarihi şimdide 16 ağustos yazıyor, bu tarihler değişiyormuki?
mrb kızlar bnmde aklımdan şimdi bu soru geçiyodu..tahmini doğum tarihim 26 mart ama en son detaylıya girdiğimde raporda 14 nisan yazıyodu şok oldm..nasıl olabilirki..nerdeyse 1 ay fazladanmı beklicem
doktorun mu öyle söyledi ben mi yanlış yazmışım.normalde değişmez.
doktorun mu öyle söyledi ben mi yanlış yazmışım.normalde değişmez.
canım benim 20 mart ama benim 27+4 e senin öyle olması normal.doktorun söylemedi mi doğum tarihini?
Merhaba arkadaşlar,
Bende bugün öğrendim hamile olduğumu çok şaşkınım ve halada inanamıyorum,Allah'a binlerce şükür çok mutluyum ve isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu... :119: