-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.401
iyi akşamlar herkese..ben daha doğurmadım:)
oğlum neredeyse geliyordu ama son anda vazgeçti..hastanedeydim dünden beri..serum iğneler durdurduk işte nereye kadar giderse...açıklığım da var.ama suyum gelene kadar bekleme kararı aldı dr...oğlum az daha büyüsün diye.tetikte bekliyorum ama beklemek zor çok zor..ağrılarım devam ediyor..ama kasılmalarım düzenli değil..bekleyebildiği kadar artık...hep aklımdaydınız doğum yaptım zannettiniiz tabi doğal olarak ama yok( her an suyum gelebilir diye bekliyorum..dualarınızı eksik etmeyin sancılarım azaldıkça yazarım yine..2 ocağı illa bekleyeceğiz galiba bilemiyorum
oğlum neredeyse geliyordu ama son anda vazgeçti..hastanedeydim dünden beri..serum iğneler durdurduk işte nereye kadar giderse...açıklığım da var.ama suyum gelene kadar bekleme kararı aldı dr...oğlum az daha büyüsün diye.tetikte bekliyorum ama beklemek zor çok zor..ağrılarım devam ediyor..ama kasılmalarım düzenli değil..bekleyebildiği kadar artık...hep aklımdaydınız doğum yaptım zannettiniiz tabi doğal olarak ama yok( her an suyum gelebilir diye bekliyorum..dualarınızı eksik etmeyin sancılarım azaldıkça yazarım yine..2 ocağı illa bekleyeceğiz galiba bilemiyorum
slm kızlar, aynısefa cnm sanada çok slm :)) daha önceden bu topiği takip ediyodum ara vermişim baya..bende minik kızımla 25. haftamızın içindeyim allahım hepimizi nazarlardan kötülüklerden korusun inşallah...kızlar bi sorm olcak bebişin dışardan hareketleri kaçıncı haftada belli oluyo eşimin içi gidiyo garibim tekmeleri hissedemiyo henüz sizdede böylemiben nezaman farketcem diyo :))
kızlar benide alın aranızaa internetten hesaplarıma göre bugün tam 1 aylık oluyor bebişimm bilgilerinizden yararlanırım inşallah allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah hepimizee
canim ya hamileligin basindan beri öyle dayanilmaz bulantilarim falan hic olmadi.ara sira ve geciciydi.fakat baligi cok sevmeme ragmen acayip tiksindim.hatta hala ara sira yiyorum.simdi femibion 13. haftadan sonrasi iicin olan folik asit iciyorum icersinde extra omega 3 tablet var.artik balik yiyemesemde yeterli icim rahat.zaten bazi baliklarda civaydi falan var diye icimden gelmiyordu yemekde.o yuzden taze oldugundan eminsen tiksinmisde olabilirsin.kontrolde cikar.Slm kızlar bu sabah doktorum aradım haftaya gidecektim ama yarın gel dedi.
Dün akşam balık yedim ama midemi çok kötü yaptı, hala onun bulantısını çekiyorum(
Hiçbişey yiyemyorum(
canim hic kafani yorma.bu tür seyler hepimizin basindan gecti.beni nerdeyse sirf kese daha görünmedi diye ameliyata alcaklari.dis gebelik bile diyemediler.icerde ic organlara kanama vardir die.cunku kan testinde hamile cikiyorum ne icerde ne disarda kese göremiyorlardi.neyse tam hastaneye yattim operasyona gircem son kontrolde birde baktilarki kese göründü.bu sefer basladilar eger görünmemisse demek iki kese var ikiz olabilir dediler. neyyse aradan zaman gecti tek oldugu anlasildi bu sefer bu kücük galiba demeye basladilar.sonrada kalp atislari duyulmadi bir türlü.git yat dinlen hi bise yapma dediler.bende gittim ama eve degil baska doktor arastirmaya. .derken bebisim 7 hafta sonlari kalbi atmaya baslamis.masallah.kanamam oldu hastaneye gittim.kalbinin attigina sahit oldum.dünyalar benim oldu.simdi dunya tatlisi bir doktorum var.onu taniyana kadar neler cektim eski topiklerdeki yazilarimdan bilinir
simdi cok sükür.bebegimde büyüdü bende rahatladim.birde diyorlarki ilk ay cok önemli ama sagolsun bazi doktorlar o kadar kasap varii calisiyorki önemli olan aylari stres icinde gecirmek zorunda kaliyosun.özellikle 2.ay Allahim koruusn en önemli organlarin olusumuna denk geldigi icin sakatlik riski yüzünden gercekten dikkatli olalim.sonra testlerinizden alinan sonuclara göre.ismii yaparsiniz spormu yada her ne ise rahatlarsiniz.kendinizi bos birakin.birakin esiniz yardim etsin yada ev biraz toz ve daginik kalsin.uc aydan sonra toparlarsiniz.fazlada benim gibi doktorlarin söyledikelrini kafaya takip arastirmalara girmeyin.gece uykualriniza giriyor.doktorunuz folik asit dediyse onu icin.demiriniz eksikse yada kanama ihtimaline karsi bazilarina progestan veriyo.ihtiyaciniz olsa sizede verir zaten.rahat olalim.ben ettim siz etmeyin
canım hangi doktora gittin , nerede doktor, olmadı bende ona gideyim . şimdi kaç aylıksın . allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
canim ben yurt disinda yasiyorum.eger öyleysen yardimci olabilirim.ama degilsende Türkiyedede memnun degilsen bir kac doktor gez.eninde sonunda denk gelecektir.ben ilk aylarimda problem yasayinca ucuncu denememde buldum doktorumu
bana da geç döllenme dediler en başta. bide sanki kötü birşey miş gibi konuştular.korkma sende ,inşallah bebişlerimizi kucağımıza alacağız.benimde ilk çocuğum bide yeni evliyim :) 7 aylık evliyim :):)) bizim ki erken oldu ama iyiki oldu. benide haberdar et.çok dua edeceğimm sanada.yeni yıldan önce mutlu olalım :):)
bende kesin doğuruyorum sandım.hatta ebe ameliyat ekibide hazırda zaten falan deyince tamam dedim.ama dr oğlum az daha kilo alsın diye bekletiyor...sancılarım geldiği zaman bi vuruyor ki resmen yatağa yapışıyorum sonra geçiyor..dayanıyorum oğlum için..o büyüsün biraz daha ben çekerim.ne kaldı şunun surasında..canim merhaba,
iyi geceler. Inan dogum yaptin zannettik, öyle yazinca topige... RAbbim onu sag salim kurtarmistir diye düsünüyorduk. Bekleyebildigin kadar beklemen iyi tabi ki, gelisir biraz daha oglusun. Agrilarin nasil canim, cok var mi ?? Dayanamayacak kadar degil insallah.
canim dualarim seninle ve bebisinle.. insallah sag salim kurtarir Rabbim. Öpüyorum cokkkk sizi..
sağol canım..inan bende hep sizleri düşündüm...sürekli aklımdaydınız merak ediyorlardır diye düşündüm hep..sancısız zaman iyi de sancı gelince kötü oluyorcnm yaa aklım hep sendeydi...bende şimdi bebeğini emziriyordur falan diye düşünüyordum...cnm allah kurtarsın inşallah çok sancı çekmeden gelsin tunamız inş....dualarım seninle
amin canım sağol..valla dediğin gibi olablir..ama ben daha önce gelsin istiyorum.Allahim kolayliklar versin sana insallah.
Aklima simdi ne geldi arkadaslar.her yil haberlerde izleriz ya yilbasi bebekleri diye.Günebkn arkadasimizda her an bekliyor ya, yilbasi gecesi bebisine kavusuyormus birde.ne heycanli
sağol canım..9 günüm var.bekler mi beklemez mi bilemiyorum..ama sancı gelince pek hoş olmuyor valla:))dr da haklı oğlum toparlansın içerde ne kadar durursa kar diyor..bende bekliyorum elim mahkum.canım Allah yardımcın olsun.çok çektirmeden sağlıklı bir şekilde gelsin inş Tuna bebişde.acaba 2 ocak tarihine kadar sancın hep devam edecek mi?hem açıklığında varmış ne bileyim tedirgin olur insan sürekli.dualarım sizinle canım..:18::18::18:
sağol canım..benim sezeryan olacak canım..ama 38 haftayı bekliyoruz aslında ondan sancı çekiyorum..hemen olursa hemen alınır tabi ama toparlansın biraz daha bekliyoruz..şimdi 37 haftadayız.bakalım ne kadar gidecek böyleslm allah yardımcın olsun normal doğum zor gerçekten inşallah bi nefeste bebeğini kucağına alırsın.. ben normale cesaret edemiyorum da :))) bu gidişle yeni yılın ilk bebeği olur :)) allah şimdiden sağlık sıhhat versin analı babalı büyütün aminnn...
bende kesin doğuruyorum sandım.hatta ebe ameliyat ekibide hazırda zaten falan deyince tamam dedim.ama dr oğlum az daha kilo alsın diye bekletiyor...sancılarım geldiği zaman bi vuruyor ki resmen yatağa yapışıyorum sonra geçiyor..dayanıyorum oğlum için..o büyüsün biraz daha ben çekerim.ne kaldı şunun surasında..
sağol canım..inan bende hep sizleri düşündüm...sürekli aklımdaydınız merak ediyorlardır diye düşündüm hep..sancısız zaman iyi de sancı gelince kötü oluyor( gece yarısı bile bekliyorum doğurdum doğurucam diye..ama beklemesi iyi dimi?az daha toparlar kendini yavrum..ben sürünüyorum o ayrı ama napalım oğlum için katlanırım..
amin canım sağol..valla dediğin gibi olablir..ama ben daha önce gelsin istiyorum.
sağol canım..9 günüm var.bekler mi beklemez mi bilemiyorum..ama sancı gelince pek hoş olmuyor valla:))dr da haklı oğlum toparlansın içerde ne kadar durursa kar diyor..bende bekliyorum elim mahkum.
sağol canım..benim sezeryan olacak canım..ama 38 haftayı bekliyoruz aslında ondan sancı çekiyorum..hemen olursa hemen alınır tabi ama toparlansın biraz daha bekliyoruz..şimdi 37 haftadayız.bakalım ne kadar gidecek böyle
Arkadaşlar 8+6 günlük hamileyim çok şişliğim var karnım çıktı ne yapmam gerek 44 kiloydum akşam tartıldım 45 olmuşum 1 kilo almışım normal mi doğumu yaklaşan arkadaşlarım kaç kilo aldılar bide ne yediniz çok merak ediyorum benim bulantım var ama hiç kusamam olmadı
canım hoşgeldin aramıza =) mesaj atamamıstım sana bir türlü..çok sevindim hamıle olduguna..
MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ -CİNSİYETİ
evanur........................................ 17 Kasım -kız(minik Asya'yı sağlıcakla büyüt)
gunebkn..................................... 2 Ocak -erkek
gunnur2010................................ 11 Ocak -kız
berraksuuu.................................. 18 şubat -kız
Minnasu..................................... 28 Şubat -kız
troubled..................................... 20 Mart -erkek
HaticeCan................................... 5 Nisan -erkek
aynisefa......................................26 Nisan - erkek
ekincik....................................... 2 Haziran -erkek
hacettepeli4807.......................... 5 Haziran -
glsh-arikan................................. 29 Temmuz -
nutella61................................... 30 Temmuz -
e2burner.................................... 4 Ağustos -
huris33...................................... 9 Ağustos-
piXie86...................................... 9 Ağustos-
zammbak................................... 11 Ağustos -
IIFaToShII.................................. 12 Ağustos -
-Bertaraff................................... 16 Ağustos-
tulll.......................................... 16 Ağustos -
sederk....................................... 19 Ağustos-
s&r ........................................... 23 Ağustos-
nursavaskan............................... ............ -erkek
ayen1986 .................................. ...........................
angel25...................................... ...........................
icetea17..................................... ............................
sakaar....................................... ............................
cırkınordekyavrusu....................... ............................
baska-basak............................... ............................
sirinatike.................................... ............................
yuksel84.................................... ............................
Sedda89.................................... ............................
dilniya....................................... ............................
serkan-deniz............................... .............................
evlimutlu00................................. ............................
onlymine.................................... ............................
Ceydaerhan................................ ............................
-ELA-06..................................... ...........................
HanımeliHH................................ ............................
dişteki metal dolgu varya bebeğe zarar verirmi böyle bişi duydum cok moralim bozuldu sizböyle bişe biliyomusunuz???
dişteki metal dolgu varya bebeğe zarar verirmi böyle bişi duydum cok moralim bozuldu sizböyle bişe biliyomusunuz???
Slm kızlar naslsınız?
Günebakan bizde bebek geldi dedik ama beklemeye niyetli demekki :))
Bizde bugün kalp atışlarını duyduk diyemiyorum gördük :))
Ben duyucaz sanıyordum yaa...
Kımıl kımıldı :))
merhaba bende 10 haftalık hamileyim biz 7+3 te ses duymadık ama kalp atışlarını gördüm kuş gibi pıt pıt atıyordu :)