Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

canim, discime yaklasik 7 ay önce hamile kalmayi planlamaya basladigimda sormustum, söylemisti .metal dolgu hamilelik aninda taktirmak yada cikartirmak gibi islemler zararli olan.sonucta eskiden olan tüm dolgularimiz amalgam dolgu ve hatta saglik sigortalarininda ödedigi tek dolgu cesidi .yogun civa icerdigi icin cikarma isleminde vücüda dagilma ihtimalina karsi.yoksa önceden olan dolgun icin korkma.

saol cnm cok tesekkur ederim içim rahatladı valla

Ben hiç öyle bişi duymadım doktorumda oturup 1 saat hersey hakkında konustu ama metal dolgudan bahsetmedı bıle.. saDece hamılelıgın basında bır dıs doktoruna gorunmekte fayda oldugunu söledi diş eti iltihaplarını önlemek adına.. ama ben sanmıyorum metal dolgunun zarar verdıgını o zaman yapmamalılardı öyle bir zararı olsa..

cnm sanada cok tesekkur ederim içimi rahatlattınız

ben de önümüzdeki hafta gidicem doktora. test yapılacak. bi de bebişi görücem tabi ki. bi kaç haftadır sürekli yatakta dönüyorum, o kadar rahatsız bi hal alıyo ki bazen kalkıyorum, bu haftalarda uyku problemi yaşayan var mı?

$dev317pr___.png

Bende hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim.Geçen yıl 1 düşüğüm oldu.O yüzden korkuyorum.Bugün 5 hafta+ 5 günlük hamileyim.Salı doktora gidicez kısmetse.İnşallah herşey yolundadır.Sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım .Buradaki tüm hamiş arkadaşlarıma da allah yardım etsin inşallah.Bebeklerimize sağa salim kavuşalım..

ben de önümüzdeki hafta gidicem doktora. test yapılacak. bi de bebişi görücem tabi ki. bi kaç haftadır sürekli yatakta dönüyorum, o kadar rahatsız bi hal alıyo ki bazen kalkıyorum, bu haftalarda uyku problemi yaşayan var mı?[/QUOTE

yatakda dönme sebebin kasik agrilarinmi.benim en zor gecen haftaalrimdi 15 den 19 a kadar.cok bas agrisi cektim,yok denecek kadar az bulantim vardi ama bu haftalarda inanilmaz mide yanmasi yasadim.birde en son bel agrisi eklendi.mide yanmasi iicn bol bol yalanci salep yapmistim.nisasta ve sütle.aksam yemegini erkenden yiyiordum gecede onu icmeden yatmiyordum.yatistirmiyodu baska hic bise.ben su an 23 haftama basladim ama su ana kadar en zor gecen aylarim 16 ve 19 haftalar arasiydi.bir yere sigamadiydim.birde bol su ictigim icin wc ye tasiniyordum sbaha karsi.gerci hala ölede bas agrim ve mide yanmam azaldi neyseki,bol sabir canim sana:KK49:

Eki Görüntüle 312623

Bende hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim.Geçen yıl 1 düşüğüm oldu.O yüzden korkuyorum.Bugün 5 hafta+ 5 günlük hamileyim.Salı doktora gidicez kısmetse.İnşallah herşey yolundadır.Sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım .Buradaki tüm hamiş arkadaşlarıma da allah yardım etsin inşallah.Bebeklerimize sağa salim kavuşalım..

gözün aydın cnm bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu benimde ilk hamileliğimde 3 aylıkkken kalbi durmustu bebeğimin kürtaj olmak zorunda kaldım benide şimdi endişeler sardı rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah az önce normal doğum videosunu izledim ayyy cok kötü korktum :) salı günüde doktora gidicem folik asite başladınmıı??

Eki Görüntüle 312623

insallah canim sag salim atlatirsin.cok kisi var ilk bebegi düsük olupda ikincide kavusan.zaten bir bebek ilk aylarda saglikli olusumunu tamamlayamadiysa düsermis genelde.buda Allahin bir mucizesi.hep öyle olcak diye dusunme.ablam basda, bir cok arakadasim yasadi ama hep öyle olcak diye bise yok.pozitif düsün.beraber bekliycez burda bebeklerimizin dogmasini beraber paylasicaz burda nasil onalri büyüttügümüzü insallah.

insallah canim sag salim atlatirsin.cok kisi var ilk bebegi düsük olupda ikincide kavusan.zaten bir bebek ilk aylarda saglikli olusumunu tamamlayamadiysa düsermis genelde.buda Allahin bir mucizesi.hep öyle olcak diye dusunme.ablam basda, bir cok arakadasim yasadi ama hep öyle olcak diye bise yok.pozitif düsün.beraber bekliycez burda bebeklerimizin dogmasini beraber paylasicaz burda nasil onalri büyüttügümüzü insallah.

İnşallah canım.Teşekkürler..

Eki Görüntüle 312623

Hoşgeldin canım.
Daha bebişin küçücük, inşaAllah Rabbim kucağına ve kucağımıza almak nasip eder....

MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ -CİNSİYETİ

evanur........................................ 17 Kasım -kız(minik Asya'yı sağlıcakla büyüt)
gunebkn..................................... 2 Ocak -erkek
gunnur2010................................ 11 Ocak -kız
berraksuuu.................................. 18 şubat -kız
Minnasu..................................... 28 Şubat -kız
troubled..................................... 20 Mart -erkek
HaticeCan................................... 5 Nisan -erkek
aynisefa......................................26 Nisan - erkek
ekincik....................................... 2 Haziran -erkek
hacettepeli4807.......................... 5 Haziran -
glsh-arikan................................. 29 Temmuz -
nutella61................................... 30 Temmuz -
e2burner.................................... 4 Ağustos -
huris33...................................... 9 Ağustos-
piXie86...................................... 9 Ağustos-
zammbak................................... 11 Ağustos -
IIFaToShII.................................. 12 Ağustos -
-Bertaraff................................... 16 Ağustos-
tulll............................................ 16 Ağustos -
sederk....................................... 19 Ağustos-
s&r ........................................... 23 Ağustos-
ayen1986 .................................. 30 Ağustos-
nursavaskan............................... ............ -erkek
angel25...................................... ...........................
icetea17..................................... ............................
sakaar....................................... ............................
cırkınordekyavrusu....................... ............................
baska-basak............................... ............................
sirinatike.................................... ............................
yuksel84.................................... ............................
Sedda89.................................... ............................
dilniya....................................... ............................
serkan-deniz............................... .............................
evlimutlu00................................. ............................
onlymine.................................... ............................
Ceydaerhan................................ ............................
-ELA-06..................................... ...........................
HanımeliHH................................ ............................
fabor........................................ .............................
49::emir_bebek::KK49::emir_bebek::KK49::emir_bebek::KK49::emir_bebek:

Son düzenleme:
mrb kızlar bnmde aklımdan şimdi bu soru geçiyodu..tahmini doğum tarihim 26 mart ama en son detaylıya girdiğimde raporda 14 nisan yazıyodu şok oldm..nasıl olabilirki..nerdeyse 1 ay fazladanmı beklicem :KK53:

mrb kızlar bnmde aklımdan şimdi bu soru geçiyodu..tahmini doğum tarihim 26 mart ama en son detaylıya girdiğimde raporda 14 nisan yazıyodu şok oldm..nasıl olabilirki..nerdeyse 1 ay fazladanmı beklicem :KK53:

canım benim 20 mart ama benim 27+4 e senin öyle olması normal.doktorun söylemedi mi doğum tarihini?

canım benim 20 mart ama benim 27+4 e senin öyle olması normal.doktorun söylemedi mi doğum tarihini?

işte kontrollere gittiğimde gebelik kartımda 26 mart yazıyo..ama geçen perş. detaylı usg girdim radyoloji raporunda 14 nisan yazıyodu..onuda bakınca farkettim..dr tek kelime bile etmedi ztn

Merhaba arkadaşlar,

Bende bugün öğrendim hamile olduğumu çok şaşkınım ve halada inanamıyorum,Allah'a binlerce şükür çok mutluyum ve isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu... :119:

X