Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

cnm psikolojini anlayabiliyorum suyum geldi gelecek diye ne uyuyabilirsin ne de rahat edebilirsin...rabbim hayırlı zamanını biliyordur cnm vardır bunda da bir hayır

cnm psikolojini anlayabiliyorum suyum geldi gelecek diye ne uyuyabilirsin ne de rahat edebilirsin...rabbim hayırlı zamanını biliyordur cnm vardır bunda da bir hayır

evet canım bende öyle diyorum..bekliyorum bakalım..oğlum ne zaman gelirse artık..
bu arada göğüs ucum acıyordu lansinoh krem aldırdım eşime onu sürüyorum..iyi gelirmiş doğumdan önce de sürmek gerekirmiş..bakalım başladım bende sürmeye

iyi yapmışsın cnm...haydi bakalım sabah akşam seni bekliyoruz kızımla tunamız doğsun diye....ama sen yokken de biz burada çok yanlız hissediyoruz kendimiziiyiki varsınız

iyi yapmışsın cnm...haydi bakalım sabah akşam seni bekliyoruz kızımla tunamız doğsun diye....ama sen yokken de biz burada çok yanlız hissediyoruz kendimiziiyiki varsınız

teşekkür ederiz teyzesi prensesin ve sana..sizde iyiki varsınız.
ama bebeğimin kilosu biraz az gibi geliyor bana teyzesi 2900( sence iyimi dr.çok iyi 2500 den sonrası iyi hiç korkma emince çabucak toparlar dedi..

teşekkür ederiz teyzesi prensesin ve sana..sizde iyiki varsınız.
ama bebeğimin kilosu biraz az gibi geliyor bana teyzesi 2900( sence iyimi dr.çok iyi 2500 den sonrası iyi hiç korkma emince çabucak toparlar dedi..

bence kilosu gayet iyi...bizim komşumuz doğum yaptı 38 haftalık bebek 2 kilo doğdu anne karnında bebek beslenememiş...evet anne sütünü alan bebek kendini çabuk toparlar hiç dert etme sağlıklı doğsunda

bence kilosu gayet iyi...bizim komşumuz doğum yaptı 38 haftalık bebek 2 kilo doğdu anne karnında bebek beslenememiş...evet anne sütünü alan bebek kendini çabuk toparlar hiç dert etme sağlıklı doğsunda

bende öyle diyorum canım..sağlıklı olsunda ..1 kilo doğan prematüre bebekler napsın değil mi
belim çok ağrıyor bugün yaa.doğuramadım gitti
canım oğluma markafoniden bi kaç parça bişey almıştım onlar geldi bugün çok tatlı ya..yorgan gibi tek alt pijama var sarı çok beğendim

bizimde ilk bebeğimiz minicik doğdu ve şimdi aylık oldu ele avuca gelıyor doğdugunda dokunmaya korkuyordumm...:) merak etme anne sütü aldıktan sonra çabucak büyür...

bizimde ilk bebeğimiz minicik doğdu ve şimdi aylık oldu ele avuca gelıyor doğdugunda dokunmaya korkuyordumm...:) merak etme anne sütü aldıktan sonra çabucak büyür...

maşallah meleğine.Allah uzun ömürler versin..inşallah güzelce emerde toparlar doğunca yavrum dediğin gibi

slm tatlı anne adayları............gunebkn rabbim sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini canım bebeğin kilosu da iyi maşallah bence sen hiç stres yapma sağlıkla doğsun inşallah hemen kendini toparlar annesi:).....kızlar ben dünden beri acayip baş ağrısı çekiyorum ne yapabılırım ilaç da alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.......

amin canım inşallah...baş ağrısı için parol iç istersen bana ağrı kesici olarak sadece parola izin verdi doktor..geçmiş olsun

güle güle giydir cnm bende modern kundak almaak istiyorum bebeği sıkmayan..cırt cırtlı

canim merhaba,

nasilsin iyimisin? Sancilar ne alemde, saka maka tuna bey zamanini dolduracak insallah.. demek sancilar cok agrili, dedigin gibi düzenli gelseler daha da agrili olacak... insallah canim sag salim agrisiz bir dogum yaparsin. Darisida ondan sonra bizlere insallah... kendine dikkat et canim, sevgiler

Merhaba arkadaşlar,

Bende bugün öğrendim hamile olduğumu çok şaşkınım ve halada inanamıyorum,Allah'a binlerce şükür çok mutluyum ve isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu... :119:

tebrikler canim, hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin insallah.

canim merhaba,
nasilsin iyimisin? Minik Asya´ya gecmis olsun, iyi ki simdi fark edilmis ve tedavisi var, yoksa ileride daha büyük problem falan olabilirdi.. Rabbim acil sifalar versin findiga.. dualarimiz seninle insallah.

anne olmak cok güzel allah tüm istiyenlere veriri inşlh. bende yeni hamileyim ve ilk bebişim

hayirli olsun canim sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…