- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.421
selam canım hepimiz iyiyiz çok şükür.mantar için de çok çok geçmiş olsun.inşallah düzelir bir an önce..biz pişik için ne kullandıysak iyi gelmemişti..en sonunda desitin diye bi krem kullandık o iyi geldi..onun dışında bi bilgim yok canım maalesef ..bizde oğluşumla sizi öpüyoruz.merhaba gunebkncim,
kusura bakma canim baya gec geri yaziyorum ama firsat olmadi. Hamd olsun iyiyiz canim, Mikail bey baya ayaklandi yani yuvarlanarak, emekleyerek evi dolasiyor.. Sen esin ve Tuna nasil iyimi? Yürümeye basladi mi ufaklik??
Ben inanirmisin halen kahvalti veremedim, ama artik deneyecegim. Insallah Tuna´nin da istahi düzelir yakinda.... Bizim su an bir sorunumuz var o da mikailin poposunda Mantar olustu, bir türlü kurtaramiyorum...doktorun verdigi kremleri falan kullaniyorum ama iste bu sefer kizariklik oluyor ve kanamaya baslamisti..simdi iyilestirici bir krem kullaniyorum ama gecmedi henüz.. canim senin bir bilgin var mi ?
Iste bizde durumlar böyle canim...özletiyorsun kendini...görüsmek dilegiyle insallah .. arada girmeye calis canim ya...öpüyoruz sizi kocaman...
selam canım iyiyim çok şükür sende iyisindir umarım..ufaklığa çok çok geçmiş olsun..bu hastalıklar onları da bizi de mahvediyor..slm canim kolay gelsin.iste bu pimpirikli durumlarimizdan dolayi kötü uyuyoruz uyurkende kabuslar görüyoruz.ben görüyordum ve zaman zaman hala görürüm.sicaklayip bunaldigimda yada siri yorgun oldugumda.biraz daha rahat dusuncesiz uykuya dalmaya calis bence.bebisinede havanin sicakliginina uygun uyku tulumu al giydir yatir.uzerini actimi dusuncen olmasin.bak hatice caninki guzel.ben dogduugndan beri onlardan giydiriyorum.ince kalin cok kalin her tür var.birde uyudugunuz odayi serin yap tavsiyem.öptük sizi
gune bkn ciimmmmm nasilsin?masallah oglusun tam gaz yani.dogum gunu kutlamaa da az kaldi nerdeyse hmm.once evanurum sonra sen galiba.
hatice cancim slm canim.eve döndük ama mikrobumuzla beraber. oglum laranjit oldu tedavideyiz.detaylari yazarim.dikkat edin.kalabaliga karismayin.cok zordu öksürük ses kisikligi minicik yavrumda.
mama sandalyen baya konforlu görünüyo.esim bize ahsapdan almis.öyle cok minderli d egil ama en azindaN SALLANDIMI DUSMICEK ZIRH GIBI BISe.güle güle kullan.bu arada bende hipp kavanozlara basladim.bayiliyo.neyseki istahina bise olmadi öptük siti virüslü virüslü
dediğin gibi doğum günümüze az kaldı..hazırlıklara başladım bile doğum günü şekeri menü,kafamda bişeyler oluşturdum şimdiden..
asyanın doğum günü 17 kasımdı bildiğim kadarıyla..buardan kutlayayım bende..iyi ki doğduuuuun Asyaaa.iyi ki dooooğduuun Asyaaa..mutlu mutlu nice yaşların olsun inşallah.
Son düzenleme: